Jump to content

koufalia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koufalia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

koufalia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο οτι βλεπω τιμιες επιλογές ειναι s10 και iPhone 8 η plus με αυτα τα λεφτα!
  2. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφέρον , ειναι αληθεια οτι ακομη ακρη δεν έβγαλα! Ειμαι αρχικά σε δίλλημα iOS vs android , όσο για τα χρήματα θα το παρω χωρις ΦΠΑ Οποτε μπορω να δωσω 500-600€
  3. Καλησπερα κάτοχος του iPhone 6s θελω να παρω καινουργιο κινητο , δεν εχω θεμα να φυγω και απο iPhone , εχω δει μερικα hauwei, honor Samsung! Έχετε να μου προτείνεται κατι; Χρήση κατα κύριο λογο φωτογραφιες κ ιντερνετ !
  4. ειδα μερικα οπως το https://www.banggood.com/Cube-iwork8-Air-Intel-Atom-X5-Quad-Core-8_0-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-1064295.html?rmmds=category και το https://www.banggood.com/Original-Box-Cube-iWork8-Air-32GB-Intel-Cherry-Trail-X5-Z8350-8-Inch-Dual-OS-Tablet-p-1130995.html?rmmds=category τι λετε για αυτα τα δυο?
  5. Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα tablet windows απο Κίνα σχετικά καλο έως 150€ για ελαφριά χρήση παραγγελίες,office , και ιντερνετ! Ευχαριστω
  6. Καλησπερα παιδια.! Εχω συνδεση κοσμοτε 65 στα 19ε και τον αλλον μηνα τελειωνει.!Χθες μου ηρθε μνμ στο κινητο "Μοναδικη προσφορα για εσας μπλα μπλα μπα....στα 27ε για 18 μηνες!!Πατησα το λινκ που ειχε και οντως με πηγε σε μια σελιδα που μπορουσα να ανενεωσω με αυτο το ποσο που σας ειπα. Αλλα δεν προχωρησα θα πιεσω για κατι καλυτερο τι λετε.?
  7. Καλησπέρα παιδιά. Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωρίζει καποιος χονδρεμπορους οι οποιοι προμηθευουν κινητά παραεισαγωγης. Ευχαριστώ
  8. Παιδια καλησπερα.!!Εχω στο φβ εναν προσωπικο λογαριασμο και μου λεει το φβ οτι πρεπει να γινω σελιδα. Ακολουθω τα βηματα που λεει και δεν παιρνει με τιποτα το ονομα..Αν το αφησω ως εχει μου λεει δεν μπορεις να εχεις τετοιο ονομα αν το αλλαξω μου λεει δεν ταιριαζει με το παλιο...Εκανα πολλους συνδυασμους αλλα τιποτα
  9. παιδια καλησπερα σημερα απο το πρωι χωρις να εγκαταστησω καποια καινουργια εφαρμογη το κινητο ετρωγε πολυ μπαταρια και η αιτια ειναι mm-qcamera-daemon και διακομιστης μεσων οπου εχουν απο 40% μπαταρια...τι πρεπει να κανω?
  10. Καλημερα παιδια σημερα με πηραν τηλ απο vodafon και μου εκαναν προσφορα 25ευρω το red1 για δυο αριθμους και μου ειπα οτι θα στειλουν με κουριερ τα συμβολαια.!εγω αυτα αν τα υπογραψω θα μπορω τελικα να κανω υπαναχώρηση αν μου κανει καλύτερη προσφορα η κοσμοτε??και αν δεν τα υπογραψω πως θα μαθει η κοσμοτε οτι θελω να φυγω για να μου κανει αντιπροσφορα??
  11. καλησπερα παιδια σημερα το πρωι το κιν εβγαλε ενδειξει οτι εχω ακουστικά(ενω δεν εχω...) και δεν μπορω να μιλησω μονο με ανοιχτη ακροαση...εκανα 2-3 επανεκκινησεις αλλα τπτ εβαλα και ξανα εβγαλα τα ακουστικα παλι τπτ.!!ειδα οτι και πιο παλια υπαρχουν ποστ με αυτο το προβλημα αλλα δεν ειδα καμια λυση..
  12. ειχε κανενας θεμα με το μικρόφωνο του..??πολλα ατομα μου ειπαν οτι με ακουν με διακοπές...
  13. Καλημερα παιδια εχω και εγω ενα προβλημα προσπαθω στο e-mail την εφαρμογη του κινητου να περασω το μαιλ μου απο το yahoo και μου ζηταει κατι pop3 η imap4 τι πρεπει να γραψω εκει?
  14. ειμαι αναμεσα στο pipo m9pro 3g και στο onda v975m τι λετε παιδια πιο να επιλεξω..??
×
×
  • Create New...