Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο windows μπορω να παιζω?

Αν μπορείς να παίζεις παιχνίδια;

Αν σε βολεύει το touch και δεν έχουν τίποτα τρελές απαιτήσεις σε hardware , κανονικά.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαζί με το tablet έρχεται και πληκτρολόγιο/dock ή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πάντα ξεχωριστά

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Γεια σας ! Αυτές τις μέρες ψάχνω για ένα tablet αλλά δεν μπορώ να αποφασισω με τίποτα! Έτσι όπως εψαχνα ανακάλυψα αυτό το tablet που είναι στο στάδιο για προαναγγείλια και φαίνεται πολύ δυνατό σαν μηχάνημα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω και αν είναι καλή αυτή ή εταιρία! Onda oBook10 Pro στα 220€ από gearbest

Καλησπερα φορουμ

ψαχνω λιγο αυτες τις μερες για να αγορασω ενα gaming tablet (στυλ PS Vita) καθαρα για emulators.

Μεχρι στιγμης βλεπω GPD και JXD αλλα ηθελα να δω αν καποιος εχει εμπειρια με καποιο απο αυτα ή αλλο παρομοιο.

Ενδιαφερομαι για κατι σχετικα μικρο σε μεγεθος κινητου και ας ειναι και με καπακι.

1610> GA628> 3110> GF788e> CD920> V2288> T200> T65> 3410> T310> 6600> P800> K500i> 6630> N70> N82> X10 mini> Desire> Desire S> S3 > Note 3 > Note 8 > Note 9 > Note 20 Ultra... ΟΥΦ! :dizzy:

Παρέλαβα ένα ταμπλετ teclast dual OS το οποίο μάλλον εχει πρόβλημα. Ξαφνικά εκεί που το δουλεύω κλείνει. Αυτό γίνεται τόσο στο android όσο και στα Windows. Μπορεί να το κάνει μετά από μισή ώρα χρήσης, μπορεί και μετά από τρεις. Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς μπορώ αποδείξω ότι έχει πρόβλημα? Είναι λίγο δύσκολο να τραβάω βίντεο μέχρι να κλείσει και πρέπει κάπως να αποδείξω το πρόβλημα για να το επιστρέψω. Και λογικά το μαγαζί δεν νομίζω να αρκεστεί απλά να του πω ότι έχει πρόβλημα, θα ζητήσει αποδείξεις.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Παρέλαβα ένα ταμπλετ teclast dual OS το οποίο μάλλον εχει πρόβλημα. Ξαφνικά εκεί που το δουλεύω κλείνει. Αυτό γίνεται τόσο στο android όσο και στα Windows. Μπορεί να το κάνει μετά από μισή ώρα χρήσης, μπορεί και μετά από τρεις. Το ερώτημα είναι το εξής: Πώς μπορώ αποδείξω ότι έχει πρόβλημα? Είναι λίγο δύσκολο να τραβάω βίντεο μέχρι να κλείσει και πρέπει κάπως να αποδείξω το πρόβλημα για να το επιστρέψω. Και λογικά το μαγαζί δεν νομίζω να αρκεστεί απλά να του πω ότι έχει πρόβλημα, θα ζητήσει αποδείξεις.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με smartphone που πήρα σε συγγενή μου.

Η αγορά είχε γίνει από GearBest. Τους εξήγησα αναλυτικά το πρόβλημα και ότι δεν μπορούσα να έχω μια κάμερα συνεχώς πάνω από τη συςκευη για να αποδείξω ότι σβήνει τυχαία μόνη της. Το κατάλαβαν και δεν ζήτησαν επιπλέον αποδείξεις, πέρα από το ότι είχα ακόμα τη συςκευη στα χέρια μου σε άριστη κατάσταση και με όλα τα παρελκόμενα της (με φωτό και βίντεο). Αφού τους έστειλα λοιπόν φωτο και βίντεο, αποδέχθηκαν την επιστροφή της συσκευής και έστειλαν νέα συσκευη. Φυσικά όλα αυτά εντός εβδομάδας με διαδικασία DOA.

Αν είσαι εκτός DOA, ίσως σου χρεώσουν κάποια εργασία σέρβις.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με smartphone που πήρα σε συγγενή μου.

Η αγορά είχε γίνει από GearBest. Τους εξήγησα αναλυτικά το πρόβλημα και ότι δεν μπορούσα να έχω μια κάμερα συνεχώς πάνω από τη συςκευη για να αποδείξω ότι σβήνει τυχαία μόνη της. Το κατάλαβαν και δεν ζήτησαν επιπλέον αποδείξεις, πέρα από το ότι είχα ακόμα τη συςκευη στα χέρια μου σε άριστη κατάσταση και με όλα τα παρελκόμενα της (με φωτό και βίντεο). Αφού τους έστειλα λοιπόν φωτο και βίντεο, αποδέχθηκαν την επιστροφή της συσκευής και έστειλαν νέα συσκευη. Φυσικά όλα αυτά εντός εβδομάδας με διαδικασία DOA.

Αν είσαι εκτός DOA, ίσως σου χρεώσουν κάποια εργασία σέρβις.

Ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ να κάνω. Μια ερώτηση, από ποτέ μετράει το DOA? Από την ημέρα που το παραλαμβάνεις? Εγώ το πήρα από, Banggood, οπότε πρέπει να δω τι ισχύει με DO A και ελπίζω να εχω και εγώ την ίδια αντιμετωπιση!

Ήθελες Teclast, Ε;

Θυμάσαι που τα λέγαμε.

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ να κάνω. Μια ερώτηση, από ποτέ μετράει το DOA? Από την ημέρα που το παραλαμβάνεις? Εγώ το πήρα από, Banggood, οπότε πρέπει να δω τι ισχύει με DO A και ελπίζω να εχω και εγώ την ίδια αντιμετωπιση!

Το banggood είναι από τα πιο δεκτικά μαγαζιά στις αλλαγές-αντικαταστάσεις-χαμένες αποστολές, που ψωνίζω.

Ήθελες Teclast, Ε;

Θυμάσαι που τα λέγαμε.

Άστα να πάνε, είπα να δοκιμάσω teclast. Η βλακεία είναι ότι έχω πάρει και παρελκόμενα από άλλο μαγαζί όπως keyboard, πενακι, θήκες κλπ. Αλλιως θα το κυνηγούσα για refund να πάρω κάνα άλλο. Τεσπα, γενικά ειναι καλό το μηχάνημα, ποιοτικό, προσεγμένο, αλλά τι να το κάνεις εφόσον σβήνει στο άσχετο.

Το banggood είναι από τα πιο δεκτικά μαγαζιά στις αλλαγές-αντικαταστάσεις-χαμένες αποστολές, που ψωνίζω.

Και εγώ την καλύτερη γνώμη εχω για το μαγαζί. Άντε να δούμε τι θα γίνει.

Παιδιά βοήθεια. Ψάχνω για δώρο στο βαφτισιμιό και θέλει τάμπλετ γιατί αυτό που έχει ήδη είναι μικρό και αργό. Κοίταζα για το chuwi hi8 που έχω πάρει στον ανηψιό μου και έχει μείνει ευχαριστημένος. Υπάρχει κάτι άλλο εναλλακτικά? Σε 9,7 ή 10"? Και με μπάτζετ έως 120€?

Το βασικό είναι πάντα η αξιοπιστία γιατί είμαστε και στις 2 άκρες της Ελλάδος σχεδόν οπότε δεν μπορώ να συνδράμω σε τίποτα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Γεια σας παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ένα vfm tablet, να τρέχει Android (για ρουτάρισμα/ξεκλείδωμα) και κατά προτίμηση με 2 Gb RAM.

Κίνα/Ελλάδα δεν με απασχολεί.

Το θέλω για σερφάρισμα και παρακολούθηση ταινιών/video.

Με τα κινητά ήταν εύκολο να διαλέξεις. Xiaomi και ξεμπέρδεψες.

Με τα tablet δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και έχω μπερδευτεί.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Γεια σας παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ένα vfm tablet, να τρέχει Android (για ρουτάρισμα/ξεκλείδωμα) και κατά προτίμηση με 2 Gb RAM.

Κίνα/Ελλάδα δεν με απασχολεί.

Το θέλω για σερφάρισμα και παρακολούθηση ταινιών/video.

Με τα κινητά ήταν εύκολο να διαλέξεις. Xiaomi και ξεμπέρδεψες.

Με τα tablet δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα και έχω μπερδευτεί.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Ε τότε με τέτοια λογική πάρε Xiaomi tablet.

Δεν χρειάζεται να σου πούμε κάτι.

Amazon Fire stick 4k max

Ψάχνω tablet 2gb ram battery>4000 mah screen > 7"

ενδιαφέρομαι να το πάρω είτε από Ελλάδα είτε από Ευρώπη - Ευρωπαϊκή αποθήκη.

είδατε καμία καλή προσφορά?:rolleyes:

Update

πήρα αυτό https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-chuwi-hi10-pro

από εδώ στα 179 (με τη θήκη-πληκτρολόγιο τζάμπα και 15 ευρώ μεταφορικά 3-7 εργάσιμες - Ευρωπαϊκή αποθήκη)

Edited by ntopas

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Update

από εδώ στα 179 (με τη θήκη-πληκτρολόγιο τζάμπα και 15 ευρώ μεταφορικά 3-7 εργάσιμες - Ευρωπαϊκή αποθήκη)

Τι εννοεις τσαμπα ?? στο λινκ που εχεις δωσει δεν γραφει οτι μεσα στην τιμη ειναι και το πληκτρολογιο καιη θηκη...ή κανω λαθος??

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Τι εννοεις τσαμπα ?? στο λινκ που εχεις δωσει δεν γραφει οτι μεσα στην τιμη ειναι και το πληκτρολογιο καιη θηκη...ή κανω λαθος??

Update

σε αυτά τα τάμπλετ με 64 γίγα χώρο και dual boot πόσος χώρος μένει για το κάθε λειτουργικό περίπου;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε αυτά τα τάμπλετ με 64 γίγα χώρο και dual boot πόσος χώρος μένει για το κάθε λειτουργικό περίπου;

Στο αντίστοιχο cube, 8gb για Android και 45gb για Windows.

Amazon Fire stick 4k max

Στο αντίστοιχο cube, 8gb για Android και 45gb για Windows.

δεν υπαρχει περιπτωση όταν σε chwi hi10 με ΜΟΝΟ windows μετα από reset και καθαρα windows μενουν 44 ελευθερα...

Sent from mTalk

δεν υπαρχει περιπτωση όταν σε chwi hi10 με ΜΟΝΟ windows μετα από reset και καθαρα windows μενουν 44 ελευθερα...

Sent from mTalk

Μια γενική διαπίστωση πρώτα: χωρίς να γνωρίζεις, λες κάτι.

Είναι μεγάλο λάθος και κοίτα να το διορθώσεις.

Στο θέμα μας τώρα: εφόσον δεν έχεις το ταμπλετ, πώς ξέρεις τι ισχύει;

Λοιπόν, μόλις τσεκαρα το Windows explorer και γράφει στο Iwork10: 18.6gb free of 46.1gb

Amazon Fire stick 4k max

Εξαρτάται το τάμπλετ. Πχ, σε teclast tbook 16 pro, 16GB για Android, ενοποιημένος χώρος όλος για εφαρμογές, και τα υπόλοιπα για Windows.

Μια γενική διαπίστωση πρώτα: χωρίς να γνωρίζεις, λες κάτι.

Είναι μεγάλο λάθος και κοίτα να το διορθώσεις.

Στο θέμα μας τώρα: εφόσον δεν έχεις το ταμπλετ, πώς ξέρεις τι ισχύει;

Λοιπόν, μόλις τσεκαρα το Windows explorer και γράφει στο Iwork10: 18.6gb free of 46.1gb

εμ έλα που εσύ δεν γνωρίζεις.... όταν ΆΝΟΙΞΑ και εγώ καθαρό το τάμπλετ έλεγε 44.2 free of 57 gb, .αρα μετά από καθαρή εγκατάσταση ελεύθερα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΑ 57 ΑΛΛΑ ΤΑ 44.2.

Και στην περίπτωση την δική σου σίγουρα λιγότερα.Εγώ λέω τα gb που μένουν ελεύθερα με καθαρή εγκατάσταση στα windows σε dual boot tablet.