Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταυρο εγω δεν παρατηρησα κατι τετοιο στα τελευταια σχολια.

Κοιταξε γενικα ειναι ρισκο η αγορα απο Κινα.Ακομα κι η ipadalternative που εχει και νημα εδω κοιτα παραπονα που εχουν τα παιδια.Καπως ετσι το σκεφτηκα μετα κι ειπα να παρω το φτηνοτερο κι οτι γινει.

Ελπιζω μη μου κατσει ελαττωματικο...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έλα ντε, πουλάνε σ όλο τον πλανήτη, οι φίλοι κι οι συγγενείς μας τους ένοιαξαν :p

οι άλλοι στο fastcardtech είχα πρόβλημα και δεν μπορούσα να πληρώσω τις παραγγελίες, κάτι είχε πάθει το site τους, και ζήταγα βοήθεια, κι έλεγα αν δεν το φτιαξουν και δεν με βοηθήσουν να πληρώσω, θα παραγγείλω απ άλλο καταστημα, και δεν τους καιγόταν καρφί, μου λεγαν θα ενημερώσουν τον manager μια βδομάδα :lol:

δεν έχεις ρίξει ούτε μια ματιά πριν ρωτήσεις; σχεδόν όλα τα τάμπλετ εκτός απ τα retina έχουν hdmi

Αν ψάξεις, όλοι κράζουν το pandawill εδω μεσα, ειδικά και στο νήμα των κινέζικων! Merimobiles, Minideal κλπ δεν πήρε το μάτι σου; :wacko:

Gerstavros2, ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δίνεις οπότε χρειάζεται, είσαι σίγουρος ότι έχουν τη λειτουργία του hdmi input? Δηλαδή να μπορώ να συνδέσω πάνω του πχ ps3,και να λειτουργεί ως tv?

Οχι δεν εννοουσε αυτο.Το συνδεεις και μεταφερεις την εικονα στην τηλεοραση σου.Δεν δεχεται σημα,μονο στελνει.

Gerstavros2, ευχαριστώ για την βοήθεια που μου δίνεις οπότε χρειάζεται, είσαι σίγουρος ότι έχουν τη λειτουργία του hdmi input? Δηλαδή να μπορώ να συνδέσω πάνω του πχ ps3,και να λειτουργεί ως tv?

O Σταυρος δεν καταλαβε την ερωτηση. Κανενα δεν εχει την δυνατοτητα hdmi in. Ολα ειναι hdmi output.

Απλα στο λεει γιατι πριν 4 σελιδες ενα παλικαρι ρωταγε για να συνδεσει το PS3 πανω σε tablet και του ειπαμε οτι δεν γινετε.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Χτες στις 16:00 παραγγειλα απο pandawill ενα ainol novo hero και πριν 1 ωρα μου στειλανε mail οτι το στειλανε.Βρε λες να επιασε τοπο το mail που τους εστειλα οτι εχω φιλους που περιμενουν εμενα για να παραγγειλουν κι εκεινοι; :p

Αντε να δουμε τι θα ερθει τωρα...

δεν νομιζω. απλα το ειχαν και το εστειλαν. Το οτι μπορει ενα τετοιο μαγαζι να κανει σε καποιον λαθος, να αργησει, να ερθει με προβλημα, οταν καθε μερα κανουν 1000 αποστολες δεν σημαινει τιποτα. Ολα καλα ειναι τα μαγαζια μεχρι να τυχει προσωπικα στον καθενα κατι. Οταν ηταν να παραγγειλω εκραζαν δυο παιδια το merimobiles. Σε πληροφορω οτι ηταν απο τις πιο γρηγορες και καλυτερες αγορες που εχω κανει. Αρα ειναι να μην σου τυχει και μπορει να συμβει σε ολα τα μαγαζια τετοιου ειδους.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

δεν νομιζω. απλα το ειχαν και το εστειλαν. Το οτι μπορει ενα τετοιο μαγαζι να κανει σε καποιον λαθος, να αργησει, να ερθει με προβλημα, οταν καθε μερα κανουν 1000 αποστολες δεν σημαινει τιποτα. Ολα καλα ειναι τα μαγαζια μεχρι να τυχει προσωπικα στον καθενα κατι. Οταν ηταν να παραγγειλω εκραζαν δυο παιδια το merimobiles. Σε πληροφορω οτι ηταν απο τις πιο γρηγορες και καλυτερες αγορες που εχω κανει. Αρα ειναι να μην σου τυχει και μπορει να συμβει σε ολα τα μαγαζια τετοιου ειδους.

Σαφώς, αλλά το pandawill το χε κάνει μόδα να μην έχει τίποτα να στείλει και να σε λεει να περιμένεις 1-2 βδομαδες και στο τελος να κάνει refund, το έκραζαν όλα τα φόρουμ :p

όχι, λάθος μου. κανένα τάμπλετ δεν έχει τέτοια δυνατότητα, δεν υποστηρίζεται καν απ το android, και από κανένα λειτουργικό γενικά.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, πριν γράψω κάτι σε ένα θέμα διαβάζω 10 σελίδες τουλάχιστον, με συνχωρειτε, αυτό μάλλον μου ξέφυγε,

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, πριν γράψω κάτι σε ένα θέμα διαβάζω 10 σελίδες τουλάχιστον, με συνχωρειτε, αυτό μάλλον μου ξέφυγε,

Γενικά δεν υπάρχει η δυνατότητα που ζητάς. Κάτι τέτοιο απαιτεί ανεξάρτητη είσοδο της οθόνης, ωστόσο οι οθόνες σε λαπτοπ και τάμπλετ είναι αποκλειστικά συνδεδεμένος με το τσιπ γραφικών της συσκευής

Ρε παίδες έβλεπα τώρα κάποια videakia στο youtube και διάβαζα σχόλια για τα tablets με τον RK3188 και από ότι κατάλαβα όσα είναι με RETINA ψιλοσέρνονται. Να το ρισκάρω να αγοράσω; Θα βελτιωθούν τα πράγματα με μελλοντικά firmware updates; Ή θα φάω καμιά πατάτα; Αν είναι να πάω σε κάποιο με πιο χαμηλή ανάλυση.

Παιδιά απο την σειρα pipo και με 3g έχετε να προτείνεται κάποιο; είμαι στο ψάξιμο για αγορά και δεν ξέρω ποιο να πάρω. Για πείτε καμιά γνώμη.

Ευχαριστώ

Ρε παίδες έβλεπα τώρα κάποια videakia στο youtube και διάβαζα σχόλια για τα tablets με τον RK3188 και από ότι κατάλαβα όσα είναι με RETINA ψιλοσέρνονται. Να το ρισκάρω να αγοράσω; Θα βελτιωθούν τα πράγματα με μελλοντικά firmware updates; Ή θα φάω καμιά πατάτα; Αν είναι να πάω σε κάποιο με πιο χαμηλή ανάλυση.
Ρίξε μια ματιά στο θέμα για CPU GPU και σε αυτό το άρθρο που παρουσιάζει τον 3138 και το Pipo M9.

Δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση με νέα firmware.

Τελικά λέω να πάω για ainol.διάβασα ξανά διάβασα κ κατεληξα σε αυτό.ξέρει κανένας να μου πει πιο καταστημα στέλνει μέσω Αγγλίας η Γερμανίας για να μην έχω πρόβλημα;. Επειδή βρίσκομαι Γερμανία τωρα κ δεν ξέρω τι παιζει εδώ με το τελωνείο.

Τελικά λέω να πάω για ainol.διάβασα ξανά διάβασα κ κατεληξα σε αυτό.ξέρει κανένας να μου πει πιο καταστημα στέλνει μέσω Αγγλίας η Γερμανίας για να μην έχω πρόβλημα;. Επειδή βρίσκομαι Γερμανία τωρα κ δεν ξέρω τι παιζει εδώ με το τελωνείο.

Γιατί δεν ρωτάς στη γερμανία τι παίζει με τα τελωνεια; Κοίτα κι εδώ http://chinamobiles.org/forum.php Δεν νομίζω να χουν κάνα προβλημα που φέρνουν κινητά από κίνα όλοι αυτοί :p

Γιατί δεν ρωτάς στη γερμανία τι παίζει με τα τελωνεια; Κοίτα κι εδώ http://chinamobiles.org/forum.php Δεν νομίζω να χουν κάνα προβλημα που φέρνουν κινητά από κίνα όλοι αυτοί :p

Εγώ πάντως θα πρότεινα πολύ προσοχή στα Γερμανικά τελωνεία γιατί έχω διαβάσει περιπτώσεις σε ξένα φόρουμ όπου έχουν κατασχεσει συσκευές από Κίνα λόγω κάποιας πιστοποίησης που έλειπε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου αν ήξερα γερμανικά δεν θα χρειαζόταν να κάνω την ερώτηση μου εδώ.κ το σάιτ που ποσταρες είναι στα γερμανικά. Αν γνωρίζεις πες μ κ εμένα τι λένε εκεί μέσα για να μάθω τι παιζει με τελωνεία,δασμούς κ όρια αγοράς

Παρελαβα ainol novo 7 mars.

Πρωτη ταμπλετα που χειριζομαι. Η συγκρισεις που κανω, ειναι με το android κινητο μου.(zte skate, κινεζικο κι αυτο)

Φαινεται ποιοτικη κατασκευη.

Το βρισκω γρηγορο, σε ολα του. (πιο γρηγορο απο το κινητο μου)

skype δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα θα το κανω συντομα.

Επισης και η μπαταρια δειχνει να κρατά αρκετά.

Εχω βεβαια καποια θεματακια.

1.

Πχ. η αποκριση της οθονης, δεν θα ελεγα οτι με ενθουσιαζει. (χειροτερη απο το κινητο μου). Εχω αλλαξει διαφορες γωνιες κλίσεις, πιεσα με διαφορετικη πιεση καθε φορα, θελει να το παλεψεις καπως, κι αυτο δεν μου αρεσε. Με λιγη υπομονη βεβαια, προχωρας σε αυτο που θελεις, αλλα χρειαζεται καμια φορα να διπλοπατησω κατι. Ετσι ειναι, ή εγω κανω κατι λαθος?

(εχω βαλει μεμβρανη στην οθονη, ειδικη, οπως και στο κινητο μου, δεν νομιζω επηρεαζει)

2.

Επισης, συγχωρεστε με, εξακολουθω να μπερδευομαι με το θεμα των μνημων.

1gb εσωτερικη μνημη, και 8gb 'εξωτερικη'? Δεν καταλαβα? 8gb και καλα 'μη-εσωτερικη', την βαφτιζουμε 'εξωτερικη', αλλα τελικα μονο εξωτερικη δεν ειναι, αφου ειναι εντος της ταμπλετας κι εγω δεν εβαλα τιποτε? Πρεπει να τα ξεμπερδεψω αυτα τα πραγματα!

3.

Υπαρχει τροπος να αλλαξω launcher? Τον βρισκω αθλιο τον συγκεκριμενο. Πως μπορω? Απλα να εγκαταστησω απο το play? Δεν θα δημιουργηθει conflict-προβλημα με τον υπαρχοντα;

Εχω και μια υπονοια, μηπως για το προβλημα αποκρισης της οθονης, εχει μεριδιο ευθυνης κι ο launcher. Απλα παλιοτερα σε κινητο, που ειχα περασει νεο launcher, ειχα αντιμετωπισει προβληματα, δεν μπουταρε το κινητο, ειχε μπερδευτει με τους launcher κλπ Οποτε φοβαμαι αν πρεπει να το κανω.

Αυτα προς ωρας, και η εξερευνηση συνεχιζεται.

Edited by karib

Ρίξε μια ματιά στο θέμα για CPU GPU και σε αυτό το άρθρο που παρουσιάζει τον 3138 και το Pipo M9.

Δεν θα βελτιωθεί η κατάσταση με νέα firmware.

thanx φίλε μου.

Μεγάλη απογοήτευση πάντως! Είχανε φτάσει σε ένα επίπεδο τα κινέζικα που πλέον έπαιρνες αξιοπρεπέστατη συσκευή και τώρα είναι σαν να κάνουν 2 βήματα πίσω. Αν έχω καταλάβει καλά 2 είναι τα μεγάλα προβλήματα:

1. Υψηλή Ανάλυση: Δεν είναι αρκετά δυνατός ο RK3188 να την σηκώσει με αποτέλεσμα να λαγκάρει ακόμα και στα βασικά.

2. Μη αξιοποίηση των 4 πυρήνων από το Android: Επειδή οι περισσότερες εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται τον 4πύρηνο του RK3188, στην ουσία καταλήγεις να έχεις έναν διπύρηνο στα 1.6GHz με μια υπεραπαιτητική οθόνη.

Στα video στο youtube όσα quad core είδα με υψηλές αναλύσεις ήταν απογοητευτικό το Performance τους. Με βλέπω να περιμένω για το Cube Mini2. Δεν νομίζω να με ενοχλήσει πολύ το 1024χ768 στις 8 ίντσες.

Φίλε μου αν ήξερα γερμανικά δεν θα χρειαζόταν να κάνω την ερώτηση μου εδώ.κ το σάιτ που ποσταρες είναι στα γερμανικά. Αν γνωρίζεις πες μ κ εμένα τι λένε εκεί μέσα για να μάθω τι παιζει με τελωνεία,δασμούς κ όρια αγοράς

πάντως ισχύει οτι υπάρχει ρίσκο να το κατασχέσουν (!) στο τελωνείο αν η πιστοποίηση CE δεν είνια πραγματική, έχω διαβάσει τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις στο vondroid ή στο slatedroid παλιότερα, οπότε πρόσεξε το.

πάντως ισχύει οτι υπάρχει ρίσκο να το κατασχέσουν (!) στο τελωνείο αν η πιστοποίηση CE δεν είνια πραγματική, έχω διαβάσει τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις στο vondroid ή στο slatedroid παλιότερα, οπότε πρόσεξε το.

Το πιστεύω αυτό που λες. Γι αυτό ρωταω αν γνωρίζει κάποιος

ainol novo 7 mars - skype

H εμπειρια με το skype ηταν οτι το βιντεο που 'δεχεται' απο την αλλη συσκευη ειναι αψογο, ωστοσο, το βιντεο το δικο του που στελνει στο άλλο μηχανημα, ειναι λιγο σπαστο, σαν να χανει μερικα καρε. Καπου χανει λιγο. Αλλα γενικα, αποδεκτο αποτελεσμα.

Παρελαβα ainol novo 7 mars.

Πρωτη ταμπλετα που χειριζομαι. Η συγκρισεις που κανω, ειναι με το android κινητο μου.(zte skate, κινεζικο κι αυτο)

Φαινεται ποιοτικη κατασκευη.

Το βρισκω γρηγορο, σε ολα του. (πιο γρηγορο απο το κινητο μου)

skype δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα θα το κανω συντομα.

Επισης και η μπαταρια δειχνει να κρατά αρκετά.

Εχω βεβαια καποια θεματακια.

1.

Πχ. η αποκριση της οθονης, δεν θα ελεγα οτι με ενθουσιαζει. (χειροτερη απο το κινητο μου). Εχω αλλαξει διαφορες γωνιες κλίσεις, πιεσα με διαφορετικη πιεση καθε φορα, θελει να το παλεψεις καπως, κι αυτο δεν μου αρεσε. Με λιγη υπομονη βεβαια, προχωρας σε αυτο που θελεις, αλλα χρειαζεται καμια φορα να διπλοπατησω κατι. Ετσι ειναι, ή εγω κανω κατι λαθος?

(εχω βαλει μεμβρανη στην οθονη, ειδικη, οπως και στο κινητο μου, δεν νομιζω επηρεαζει)

2.

Επισης, συγχωρεστε με, εξακολουθω να μπερδευομαι με το θεμα των μνημων.

1gb εσωτερικη μνημη, και 8gb 'εξωτερικη'? Δεν καταλαβα? 8gb και καλα 'μη-εσωτερικη', την βαφτιζουμε 'εξωτερικη', αλλα τελικα μονο εξωτερικη δεν ειναι, αφου ειναι εντος της ταμπλετας κι εγω δεν εβαλα τιποτε? Πρεπει να τα ξεμπερδεψω αυτα τα πραγματα!

3.

Υπαρχει τροπος να αλλαξω launcher? Τον βρισκω αθλιο τον συγκεκριμενο. Πως μπορω? Απλα να εγκαταστησω απο το play? Δεν θα δημιουργηθει conflict-προβλημα με τον υπαρχοντα;

Εχω και μια υπονοια, μηπως για το προβλημα αποκρισης της οθονης, εχει μεριδιο ευθυνης κι ο launcher. Απλα παλιοτερα σε κινητο, που ειχα περασει νεο launcher, ειχα αντιμετωπισει προβληματα, δεν μπουταρε το κινητο, ειχε μπερδευτει με τους launcher κλπ Οποτε φοβαμαι αν πρεπει να το κανω.

Αυτα προς ωρας, και η εξερευνηση συνεχιζεται.

Ειδικα με την αποκριση και τον launcher, θα ηθελα κατι καλυτερο.

Να αλλαξω launcher, ή θα γινει μπερδεμα, σαν αυτο που γραφω πιο πανω?

Ρε παιδια ξερει κανεις τι λεει το tabletακι μαρκας manta που εχει σε προσφορα το e-shop στα 60€; Αξιζει...; Διαβασα στο επισημο site τους οτι θα ναβαθμιστει και σε JB καπου μεσα στο 2013!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Με το καταλληλο usb καλωδιο(να καταληγει σε θηλυκο-για υποδοχη usb), τα ταμπλετ αναγνωριζουν usb φλασακια?