Jump to content

Android Tablets: Σχόλια, τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις

rigasnic1982
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάθε μέρα βγαίνουν καινούρια μοντέλα οπότε δεν αξίζει να δώσεις πολλά τώρα, εκτός από το ipad το οποίο δεν πρόκειται να ξεπεραστεί.

Μετά από αρκετή ενασχόληση με το c8 μπορώ να πω ότι δεν είναι κι άσχημο. Αν δεν είχε αυτό το θέμα με την οθόνη θα ήμουν ευχαριστημένος και φυσικά αν μπορούσα να τρέξω το adfree να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις

πάντως είμαι της άποψης ότι πρέπει τουλάχιστον να επικοικωνήσεις με το κατάστημα που το πήρες να δεις θα σου πούνε.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το εκανα. εγραψα και μια κριτικη στο C8 (αρνητικη), να δω τι θα μου απαντησουν.

λογικά θα σου πουν να στείλεις email στο support@merimobiles.com

Επιτελους καταφερα και πηρα το Nook Color.

Αυτη η οθονη.....

με γεια...από που το πήρες και πόσο σε βγήκε τελικά? πρώτες εντυπώσεις?

τώρα διάβασμα για hack.

Χαίρεται! Επιτέλους ήρθε το ePad μου που το περίμενα!! Χτες όλη μέρα το χάζευα μέχρι που του' κανα κατά λάθος restore και έχασα όλα τα apps και μετά ψιλοκολλούσε και είχε errors.. Σήμερα είμαι στον αγώνα για την εύρεση πολύ καλής ROM, οπότε όποιος έχει καλή ιδέα ας μου την πει.

Ήδη έχω βρει κάποια (http://www.slatedroid.com/topic/18025-rom-universal-hybrid-honeycombmod-uberoid-for-wm8650-devices-v130-w-video/), τη δοκίμασα και είναι καλή και ακόμα το ψαχουλεύω.. Εκ πρώτης όψης είναι πολύ όμορφο πάντως, το προτείνω :)

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

με γεια...από που το πήρες και πόσο σε βγήκε τελικά? πρώτες εντυπώσεις?

τώρα διάβασμα για hack.

Ευχαριστω

Απο αγγλικο ebay, τελικη τιμη 171 λιρες μαζι με μια θηκη σιλικονης και μια δερματινη σα τσαντακι.

Εντυπωσεις.. Ειναι πολυ ερωτευσιμο. Για μενα ειναι η καταλληλη διασταση οι 7 ιντσες, ελαφρυ στο χερι.

Τελικα εβαλα μια custom ROM και το μονο που μου λειπει απο την μαμα ROM ειναι το ΝΟΟΚ Reader application που ειναι μακραν το πιο χρηστικο και ομορφο.

Παει σφαιρα, ακομα και χωρις overclock. Βεβαια οταν το εκανα στα 1.2 απεκτησε την αποκριση που εχει το Ipad. Λεγοντας γι'αυτο, νομιζω το ΝΟΟΚ ειναι το μονο που το χτυπαει σε οθονη, που λογο της μικροτερης διαστασης νομιζω ειναι και ελαχιστα πιο sharp.

Η αλλη μεγαλη διαφορα του απο τα αλλα android tablets που δοκιμασα ειναι η μπαταρια του. Μου φαινεται πως ανετα εχει τις δυο μερες.

Αυτη η οθονη.....

η απαντηση απο το merimobiles ηταν να ξαναφλασαρω το δικο τους firmware (το οποιο ειχε ενα θεμα με τη μνημη καθως ηταν αρκετα φορτωμενο και καποιa force close του official explorer). Yπαρχει κατι αντιστοιχο του acronis true image στα ανδροιδ που να κραταει full back up και να μπορεις να το φλασαρεις και να επανελθει στην κατασταση που ηταν?? αυτη τη δουλεια κανει το titanium back up?

έχετε να μου προτείνεται καμια γραμματοσειρά για το τηλέφωνο μου ? :happy:... όσες βάζω δεν διαβάζουν τα ελληνικά γράμματα :worry: ... λείπουν γράμματα..:mad: η τα δείχνει με σχήματα ... :confused:ενώ τα αγγλικά κανονικά :\ έχετε να προτείνεται κάτι:p ?

γεια σα ς παιδια λεω να παρω αυτην την ταμπλετα http://viewitem.eim.ebay.gr/-7-inch-Android-22-UMPC-Tablet-PC-Netbook-3G-WIFI-Cam/160591793329/item πως σας φαινεται?????επισης υπαρχη καμια ΡΟΜ που μπορω να βαλω η καποιος τροπος να το κανω τηλεφωνο

Ευχαριστω

Απο αγγλικο ebay, τελικη τιμη 171 λιρες μαζι με μια θηκη σιλικονης και μια δερματινη σα τσαντακι.

Εντυπωσεις.. Ειναι πολυ ερωτευσιμο. Για μενα ειναι η καταλληλη διασταση οι 7 ιντσες, ελαφρυ στο χερι.

Τελικα εβαλα μια custom ROM και το μονο που μου λειπει απο την μαμα ROM ειναι το ΝΟΟΚ Reader application που ειναι μακραν το πιο χρηστικο και ομορφο.

Παει σφαιρα, ακομα και χωρις overclock. Βεβαια οταν το εκανα στα 1.2 απεκτησε την αποκριση που εχει το Ipad. Λεγοντας γι'αυτο, νομιζω το ΝΟΟΚ ειναι το μονο που το χτυπαει σε οθονη, που λογο της μικροτερης διαστασης νομιζω ειναι και ελαχιστα πιο sharp.

Η αλλη μεγαλη διαφορα του απο τα αλλα android tablets που δοκιμασα ειναι η μπαταρια του. Μου φαινεται πως ανετα εχει τις δυο μερες.

Αυτη η οθονη.....

Πώς και το βρήκες τόσο φτηνά?170 με μεταφορικά μέσα?Μιλάμε για καινούριο μοντέλο?

Ποια rom πέρασες?

Εμένα πάει μέχρι 1300mhz άνετα.

αναφορικά με την μπαταρία, πλέον που λύθηκε το πρόβλημα στις custom rom, τις έχει άνετα τις 2 μέρες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Administrators
Παιδια μπορειτε να μου προτεινεται ενα κινεζικο tablet με 10 οθονη και να εχει δυνατοτητα οπωσδηποτε για vga out ??

Για κινέζικα μοντέλα θα βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307924

Modpic.gif

Yπάρχει κανένας media player για το flytouch που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

M video player

Yπάρχει κανένας media player για το flytouch που να υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους;

Sent from my Herotab C8

M video player

Sent from my Herotab C8

σωστος! αυτον εχω και εγω

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Γνωριζει καποιος αν το herotab c8 και το haipad M7 ειναι ιδια;επειδη θελω το tablet για αναγνωση ebook θα με βολεψουν οι 7' η να προτιμησω κατι με 10;

Να ποσταρω και εδω μια απορια που εχω.Θα ηθελα να σας ρωτησω εσας που εχετε ηδη ενα ταμπλετ.Επειδη το χρειαζομαι κυριως για παρουσιασεις powerpoint θα μου βγαλει δουλεια?Χρειαζομαι η παρουσιαση να ειναι ακριβως οπως το pc(με κουτακια-επεξηγησεις-φουσκες κ.λ) το λεω αυτο γιατι δοκιμασω ορισμενα αρχεια στο desire hd android 2.3 που εχω και δεν τα παρουσιαζει σωστα.

Γνωριζει καποιος αν το herotab c8 και το haipad M7 ειναι ιδια;επειδη θελω το tablet για αναγνωση ebook θα με βολεψουν οι 7' η να προτιμησω κατι με 10;

Ίδια είναι. Προτίμησε καλύτερα το herotab M10. Έχει πολύ καλύτερη οθόνη για books

Sent from my Herotab C8

Ίδια είναι. Προτίμησε καλύτερα το herotab M10. Έχει πολύ καλύτερη οθόνη για books

Sent from my Herotab C8

ναι αλλα στο Merimobiles λεει 1080x768 4:3, μηπως θα εχω προβλημα με την αναλυση οσον αφορα στις εφαρμογες;

και κατι αλλο να ρωτησω εκει που λεει free shipping εννοει δωρεαν μεταφορικα;

Edited by kokojojobobo

και κατι αλλο να ρωτησω εκει που λεει free shipping εννοει δωρεαν μεταφορικα;

Ναι αλλα όλοι λένε να ππροτιμήσεις αποστολή με EMS... (και λόγω τελωνείου)

Μια απορια ρε παιδια...

Αν το έχει κάποιος αυτό με τις 9,7 ιντσες οθόνη η μπαταρία πόσο κραταει ? (Για ebook and brownsing)

Αν ειναι καθε 2 ωρες να ψαζνουμε φορτιση...... :mad:

Παιδια τα φωτα σας.Χρειαζομαι να ενα ταμπλετ λογω δουλειας για παρουσιασεις powerpoint.Επειδη ομως δεν υπαρχει προγραμμα σε android να τρεχει φουλ powerpoint,υπαρχει κανενα ταμπλετ που μπορω να παρω και να τρεχει με custom ρομ android/win .Με ενδιαφερει η χρηση του μονο για το συγκεκριμενο λογο.

Παιδια τα φωτα σας.Χρειαζομαι να ενα ταμπλετ λογω δουλειας για παρουσιασεις powerpoint.Επειδη ομως δεν υπαρχει προγραμμα σε android να τρεχει φουλ powerpoint,υπαρχει κανενα ταμπλετ που μπορω να παρω και να τρεχει με custom ρομ android/win .Με ενδιαφερει η χρηση του μονο για το συγκεκριμενο λογο.

για να τρέξουν windows χρειάζεται μεγαλύτερη ισχύς επεξεργαστή κάτι που ανεβάζει το κόστος..τουλάχιστον atom... αν δεν θέλεις netbook

http://www.merimobiles.com/Winpad_DUAL_Andrdoid_WIN_7_16GB_10_1_Capacitive_p/meri0610.htm

για να τρέξουν windows χρειάζεται μεγαλύτερη ισχύς επεξεργαστή κάτι που ανεβάζει το κόστος..τουλάχιστον atom... αν δεν θέλεις netbook

http://www.merimobiles.com/Winpad_DUAL_Andrdoid_WIN_7_16GB_10_1_Capacitive_p/meri0610.htm

Πανακριβο αυτο για τον λογο που το θελω.Να δωσω τοσα χρηματα για powerpoint μονο ειναι κριμα.:cry:

Αυτο οτι σε Android δεν τρεχει PowerPoint, ποιος το λεει?

Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτο οτι σε Android δεν τρεχει PowerPoint, ποιος το λεει?

Sent from Nook Color on Phiremod 6.3 @1.3Ghz

Δοκιμασα 3 διαφορετικα προγραμματα και δεν.Μιλαω για παρουσιαση με animation ηχους βιντεο και τα σχετικα,και αυτο δεν γινεται:(