Jump to content

Rbmk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    229
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Rbmk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Rbmk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. ευχαριστω, αλλα απο οσα διαβασα το play 2 στελνει μονο 2.0 ηχο απο netflix
  2. καλησπερα και τα φωτα/προτασεις σας παρακαλω. Ψαχνω για ενα android box, το οποιο θα ηθελα να μπορει να κανει τα εξης: HD Passthrough απο το kodi Netflix DRM content (και με υποστηριξη 5.1 audio σε αυτο) 4k playback να μην ειναι το nVidia shield (καθοτι πανακριβο) Ευχαριστω πολυ! ΥΓ. Σκεφτομαι μηπως ενα miniPC με windows 10 κανει ολα τα παραπανω.
  3. Θα πρεπει να ξαναφλασαριστει η global ή γινεται μονο με ξεκλειδωμα και περασμα TWRP?
  4. Aπο Ισπανια ηρθε στα 282ε με εξτρα "ευρωπαικη εγγυηση" (ωπερ και σημαινει πως αν παθει κατι το στελνω Ισπανια και διορθωνεται/αντικαθισταται απο εκει).
  5. 20.01 ξεκινησε απο Μαδριτη και σημερα εφτασε στη διευθυνση μου.
  6. Μολις παρελαβα το Mi5 απο ισπανικη αποθηκη της geekbuying. Η αισθηση στο χερι που αφηνει ειναι φανταστικη. Ηρθε με Miui global 8.0.2.0, ειναι οντως η επισημη με OTA updates?
  7. Τη συμβολη σας παρακαλω :) Θελω να κανω μια μικρη αναβαθμιση στον υπολογιστη μου, μικρη γιατι δεν με παιρνει για μεγαλυτερη. Εχω εναν i3-3250 και μια Sapphire r9 270x. Για την ωρα σκεφτομαι να αναβαθμισω τον επεξεργαστη σε i5 και οι επιλογες μου ειναι ο 2500 ή ο 3570. Οχι οι "Κ" γιατι θα πρεπει να μπω σε εξοδα αναβαθμισης mobo (που δεν με παιρνει). Αξιζει τον κοπο, ή να το αφησω και να παω για καρτα γραφικων? Φοβαμαι μην μια ικανοτερη καρτα θα εχει bottleneck απο τον επεξεργαστη. Το σεναριο να αλλαξω socket σε καινουργια CPU + mobo δεν γινεται. Ευχαριστω.
  8. Α, καταλαβα λαθος, θα κοιταξω να το δω απο κοντα στο χερι. Ευχαριστω!
  9. Το προβλημα δεν ειναι στο μηκος, αλλα στο πλατος. Ιδανικη μου διασταση για χειρισμο ειναι οι 5 ιντσες (με ενα χερι), αλλα ολο και σπανιζουν αυτα τα κινητα πλεον, γι αυτο και ειπα να παω στις 5.2. Οσο αυξανει το μεγεθος της οθονης, τοσο -αναγκαστικα- ανοιγει και το πλατος.
  10. Παιδια, ωραιο ειναι το Mate S οντως, αλλα ειναι και 5.5 ιντσες, αυτο το αποκλειει για μενα.
  11. Ναι δε το συζηταω, το p9 ειναι εξαιρετικο, αλλα αρκετα πιο ακριβο. Ενω τα sony μου αρεσουν, τους φοβαμαι παρα πολυ στην υποστηριξη. To γραφω παλι μηπως εχει κανεις γνωση, το huawei p9 lite ειναι καλυτερο απο το p8?
  12. Τα 2gb δε με πειραζουν, τωρα, σκεφτομαι ομως μηπως συντομα τα 3 ειναι μονοδρομος. Nexus 5x με προβληματιζει οτι γραφουν πως σταδιακα πεφτει αρκετα η αποδοση του, καθως και για την ποιοτητα κατασκευης. Huawei p8 ειναι καλυτερο απο το p9 lite?
×
×
  • Create New...