nobody4 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Παρατήρησα ότι ενώ δεν έχω μέσα στην κάρτα μνήμης φωτογραφίες φίλων μου, στις επαφές εξακολουθούν να υπάρχουν οι μικρογραφίες που είχα βάλει ώστε όταν δέχομαι κλήσεις να εμφανίζει το πρόσωπο του καλούντος. Το θέμα είναι ότι θέλω να διαγράψω τις εικόνες από τις επαφές αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Παιδιά Χρόνια Πολλά! Εντός των ημερών θα πάρω από φίλο το defy+ και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. Τρέχει με 2.3, αλλά δεν έχει ελληνικό μενού. Μπορώ με κάποια αναβάθμιση να περάσω ελληνικά? Δεν θέλω να περάσω custom rom. Επίσης, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε hard reset για να απεμπλέξει το λογαριασμό του από τη συσκευή. Οπότε με το που τοποθετήσω τη sim, θα μου ζητήσει κατευθείαν λογαριασμό mail? Ευχαριστώ. Edited December 29, 2012 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Καλό είναι να κάνεις ένα gmail για να μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές. Επίσης αν δεν έχει ελληνικό μενού κατέβασε από το μάρκετ το morelocale2 έτσι ώστε να μην πειράξεις καθόλου το κινητό. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) Έχω λογαριασμό yahoo ( με αυτόν συνδέομαι) και μπορώ να φτιάξω έναν. To morelocale2 τι ακριβώς τροποποιεί? edit... το είδα τι κάνει. Καλό φαίνεται, θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ! Edited December 29, 2012 by vagosofron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδιά Χρόνια Πολλά! Εντός των ημερών θα πάρω από φίλο το defy+ για την κοπέλα μου και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής. Τρέχει με 2.3, αλλά δεν έχει ελληνικό μενού. Μπορώ με κάποια αναβάθμιση να περάσω ελληνικά? Δεν θέλω να περάσω custom rom. Επίσης, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε hard reset για να απεμπλέξει το λογαριασμό του από τη συσκευή. Οπότε με το που τοποθετήσω τη sim της κοπέλας μου, θα μου ζητήσει κατευθείαν λογαριασμό mail? Ευχαριστώ. Μπορείς να φλασάρεις το ελληνικό firmware από εδώ (Central Europe) με το RSD. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μπορείς να φλασάρεις το ελληνικό firmware από εδώ (Central Europe) με το RSD. Δηλαδή πρέπει να είμαι root για να το κάνω αυτό έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Όχι δεν έχει καμία σχέση με root Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ευχαριστώ. Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς να το κάνω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 απο το θεμα του motorola defy+.....το εχουμε αναφερει πολλες φορες αρχικα βρισκεις και κατεβαζεις τους drivers της motorola για τον υπολογιστη σου αν δεν τους εχεις ηδη. στη συνεχεια κατεβαζεις το rsdlite και το κανεις εγκατασταση στο pc.το rsd μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://forum.xda-developer...7&d=1321414457 στη συνεχεια κατεβαζεις αυτο το sbf http://sbf.droid-developers.org/umts_jordanplus/DEFYPLUS_U3_4.5.1-134_DFP-231_GR_SIGN_UCADEFYEMARAB1B80AA004.0R_PDS03C_USAJRDNGIBRRTCEE_P022_A022_Service1FF.sbf.gz και το αφηνεις στο pc αρχικα κανε απο το κινητο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (ναι θα χασεις τα παντα εφαρμογες και επαφες..επαφες αν τις εχεις στο gmail θα τις επαναφερεις ευκολα) .στη συνεχεια κλεισε το κινητο.ετσι πως ειναι κλειστο πατας vol+ και power button συγχρονως και το κινητο μπαινει σε bootloader και ειναι ετοιμο για φλασαρισμα.το συνδεεισ με το pc,τρεχεις το rsdlite με δικαιωματα admin και φλασαρεςι το sbf που ειχες κατεβασει προηγουμενως....και εισαι ετοιμος! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ευχαριστώ πολύ! Τώρα κατάλαβα ότι δεν είμαι στην ενότητα για το plus... :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Παρατήρησα ότι ενώ δεν έχω μέσα στην κάρτα μνήμης φωτογραφίες φίλων μου, στις επαφές εξακολουθούν να υπάρχουν οι μικρογραφίες που είχα βάλει, ώστε όταν δέχομαι κλήσεις να εμφανίζει το πρόσωπο του καλούντος. Το θέμα είναι ότι θέλω να διαγράψω τις εικόνες από τις επαφές αλλά δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει καμία λύση; Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να επαναλαμβάνω την ίδια ερώτηση/απορία, αλλά υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει; Θέλω να δώσω την συσκευή και δεν ξέρω τι να κάνω. Η διαγραφή γίνεται μέσω συσκευής, μέσω gmail ή κάπως αλλιώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να επαναλαμβάνω την ίδια ερώτηση/απορία, αλλά υπάρχει κάποιος που μπορεί να απαντήσει; Θέλω να δώσω την συσκευή και δεν ξέρω τι να κάνω. Η διαγραφή γίνεται μέσω συσκευής, μέσω gmail ή κάπως αλλιώς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Eπαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να διαγραφούν τα πάντα και φορματ στη κάρτα μνήμης. Έτσι νομίζω αποσύνδεεται το gmail από τη συσκευή. Οι επαφές έχουν τις φώτο γιατι αποθηκευονται στο gmail σαν μικρογραφίες. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 1)επαναφορά εργοστσιακών ρυθμισεων 2)ξανανοιγεις το κινητό και μέσω ρυθμισεών διαγραφή της κάρτας sd ------------------------------------------------------ αν θεσ όμως μαζί με της εφαρμογές της σβήνεις το λογαριασμό σου Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 1)επαναφορά εργοστσιακών ρυθμισεων 2)ξανανοιγεις το κινητό και μέσω ρυθμισεών διαγραφή της κάρτας sd ------------------------------------------------------ αν θεσ όμως μαζί με της εφαρμογές της σβήνεις το λογαριασμό σου Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Να είστε καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 στο μοτορολα defy λειτουργει το bluetooth....με αλλα κινητα????γιατι στο lumia που εχω αυτο ειναι αδυνατον!!!και επισης ακουγεται απο το ηχειο το ραδιο????σας παρακαλω αν γνωριζετε κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και στα 2 Ναι! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 σας έχω 2 εφαρμογές που θα σας λύσουν τα χέρια η μια λέγετε "swapps!All Apps everywhere"https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schiztech.swapps και έχετε ένα launcher παντού βάλτε να ανοίγει στα αριστερά γιατί στα δεξιά μπορείτε να βάλετε το"LMT Launcher v1.91" http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=38013524&posted=1#post38013524 ας λέει ότι είναι για nexus κλπ δουλεύει στην rom που έχω miui gb και μόλις βάλετε τον lmt μπορείτε και να σβήσετε το φώς στα κουμπιά και μεταμορφώστε το τηλέφωνο Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 στα 149€ η συσκευή για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπερα παιδια Τελευταια με οποιον μιλαω στο κινητο μου λεει οτι ακουει τη φωνη του. Αυτο συνεβαινε και παλιοτερα αλλα απο οταν αλλαξα το digitizer της οθονης, αυτο συμβαινει πολυ συχνα, ειδικα αμα εχω δυνατα το ακουστικο. Τι μπορει να φταιει; Ευχαριστω Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 για την αντήχηση είναι πολύ η παράγοντες 1)το δίκτυό 2)υψηλή έξοδος Μεγαφώνου αν είσαι σε ανοικτή συνομιλία 3)το μικρόφωνο το 2ο που έχει για το noise canseling(τσέκαρε της ρυθμίσεις στο πρόγραμμα του τηλεφώνου) 4)από το άνοιξε κλείσε της συσκευής να μην σου έχει κάτσει καλά το ακουστικό-μικρόφωνο ή μικρόφωνα Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους,επειδη σκεφτομαι να αγοράσω το κινητο για χρήση σαν GPS ποδηλάτου(Και ώς δευτερη συσκευή).Θα ήθελα να μου πείτε εάν σας είναι εύκολο,επιδόσεις,εντυπώσεις,και ειδικά αποψεις και γνώμες όσον αφορα την αυτονομία της μπαταρίας και το δέκτη GPS.Θα το χρησιμοποιήσω για 5 συγκεκριμένες εφαρμογές(Οχι μαζί,αλλα κάθε μια ξεχωριστα). Και θέλω να ξέρω. Γιατι με απασχολεί το GPS και ή Μπαταρία. Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπέρα σε όλους,επειδη σκεφτομαι να αγοράσω το κινητο για χρήση σαν GPS ποδηλάτου(Και ώς δευτερη συσκευή).Θα ήθελα να μου πείτε εάν σας είναι εύκολο,επιδόσεις,εντυπώσεις,και ειδικά αποψεις και γνώμες όσον αφορα την αυτονομία της μπαταρίας και το δέκτη GPS.Θα το χρησιμοποιήσω για 5 συγκεκριμένες εφαρμογές(Οχι μαζί,αλλα κάθε μια ξεχωριστα). Και θέλω να ξέρω. Γιατι με απασχολεί το GPS και ή Μπαταρία. Δυο χρόνια που το είχα (τώρα το χει η σύζυγος) χωρίς να έχω ανοιχτά τα δεδομένα, και με μέτρια ομιλία, κρατούσε μίνιμουμ 3 μέρες. Αν δεν έχεις sim μέσα, προφανώς πολύ παραπάνω. Το GPS είναι αξιοπρεπέστατο. Για αυο το σκοπό είναι πρώτο, και για ποδήλατο, γομάρι, δεν καταλαβαίνει από νερά και τέτοια. Λόγω δουλειάς, το βράδυ, μαζί κάναμε ντους :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Δυο χρόνια που το είχα (τώρα το χει η σύζυγος) χωρίς να έχω ανοιχτά τα δεδομένα, και με μέτρια ομιλία, κρατούσε μίνιμουμ 3 μέρες. Αν δεν έχεις sim μέσα, προφανώς πολύ παραπάνω. Το GPS είναι αξιοπρεπέστατο. Για αυο το σκοπό είναι πρώτο, και για ποδήλατο, γομάρι, δεν καταλαβαίνει από νερά και τέτοια. Λόγω δουλειάς, το βράδυ, μαζί κάναμε ντους :p Γεια σου φίλε μου και σε ευχαριστώ για την απαντηση σου! Ακούγεται πολυ καλο αυτο που μου λές,κερδίζει πόντους για την τελική μου επιλογη. Πάντως ενδέχεται να το δουλέψω και χωρίς κάρτα! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Από ότι έχω δει δεν λειτουργει χωρίς καρτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 καλημέρα, να ρωτήσω κάτι και εγώ ρε παιδιά; έχω τη rom wiui και ψάχνω να βρω κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση μέσα από το κινητό που να μου δείχνει τη δεδομένη στιγμή αν είμαι σε 3g δίκτυο ή όχι. Μπορεί να βοηθήσει κανένας; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts