Jump to content

Motorola DEFY

tsoump
 Κοινοποίηση

Motorola Defy  

202 members have voted

1. 1. Motorola Defy

• Θετική ψήφος
      185
    • Αρνητική ψήφος
      17

Recommended Posts

θα το στειλει αλλα τζαμπα θα χρονοτριβησεις......οι περισσοτεροι παλιοι με ντεφι σε αυτο το φορουμ εχουμε αλλαξει ακουστικο...το προβλημα ειναι γνωστο και λυνεται πολυ ευκολα.[/quote

και ποσο παει το μαλλι γιατι και εγω προς εκει οδευω

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσο σου πάρει η κουριερ για να το στείλεις...μετά στο στέλνουν πίσω δωρεάν.

Λοιπον ακουστε τι εγινε το κινητο μου επεσε χτες κατω και εσπασε ενα πολυ μικρο κομματακι περιπου 1 χιλιοστο απ το μαυρο πλαστικο που ειναι γυρω γυρω απ την κατω δεξια βιδα με ψιλοανχωσε γιατι ειναι η βιδα που ειναι κοντα στην μπαταρια αν και φαινοταν απιθανο να περασει νερο απο κει ..τελος παντων παω σπιτι το βραδυ και στο σημειο που εσπασε το βουταω για 5-6 δευτερολεπτα κατω απ την βρυση το βγαζω το σκουπιζω και ολα οκ...πεφτω για υπνο εχοντας αφησει το κινητο με μπαταρια 50% ξυπναω και το κινητο ειχε κλεισει λεω θα χα ξεχασει ανοιχτη την μουσικη και θα τελειωσε η μπαταρια και το βαζω για φορτισμα ,κατα τις 2 το μεσημερι το βγαζω φορτισμενο μετα καθολη την διαρκεια της ημερα το χρησημοποιησα κανονικα εβγαλα φωτογραφιες ακουσα μουσικη πηρα τηλεφωνα και φυσιολογικα γυρω στις 12 που επεσα για υπνο ειχε φτασει η μπαταρια στο 70% οποτε ξυπναω σημερα το πρωι παλι κλειστο (!!) τι να κανω???:cry:

Μια καλη ιδέα θα ήταν να μην το βάζεις κάτω από τη βρύση .
Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Μήπως φταίει κάποια εφαρμογή; δεν μπορεί όλη τη μέρα να δουλεύει καλά και το βράδυ μόνο να στο κάνει...δείξε ένα screenshot από τη κατανάλωση μπαταρίας...επίσης τι ρομ φοράς;

εβαλες τελευταια καποια εφαρμογη?αν δεν συνελθει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και βλεπουμε....

και το βγαλα πριν κανα 2ωρο απ την φορτιση και μεχρι τωρα το χω λιωσει και ακομα 90% μπαταρια εχει αμα μου το κανει και σημερα θα κανω επαναφορα εργ.ρυθμ

και το βγαλα πριν κανα 2ωρο απ την φορτιση και μεχρι τωρα το χω λιωσει και ακομα 90% μπαταρια εχει αμα μου το κανει και σημερα θα κανω επαναφορα εργ.ρυθμ

Στις ρυθμίσεις ενεργοποίησε τον εντοπισμό σφαλμάτων και θα σου σταματήσει το πρόβλημα με την μπαταρία. Αν και θα σου έλεγα να το ρουταρεις και να βάλεις καμία άλλη ρομ

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Από όσο θυμάμαι στην ελληνική φρογιο δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα..εκτός αν το κινητό είναι παραεισαγωγης.σε κάθε περίπτωση σωστή η επισήμανση του sokel δεν έχεις τίποτα να χάσεις.

Σημερα δεν εγινε ξερω τι παιχτηκε και εφτιαξε εσβησα κατι εφαρμογες που κατεβασα τελευταια ,πορει να εφταιγε αυτο ...ετσι και αλλιως ειχα μες το μυαλο μου να αλλαξω ρομ αλλα δεν ξερω τι να βαλλω

ποια προτεινεις?

αναλόγως τα γούστα

εμενα η wajkiui με βόλεψε περισσότερο απ'ολες

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

• 2 weeks later...
παιζουν οδηγιες στα ελληνικα μην κανω καμια ******* ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292991

Αξίζει από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών(hardware)να ανταλλάξω το defy μου με το htc hd2?Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που ξέρω είναι για την μεγάλη οθόνη που έχει το hd2 :D αλλά από κάρτα γραφικών λίγο καλύτερο θα έλεγα το defy κι όπως ότι έχει μικρή internal memory το hd2 αλλά κ αυτό από τους xda λύνεται με partition sd.Αν τα είχε κάποιος κ τα 2 κ γνωρίζει πάνω κάτω να μου πει την προσωπικη του γνώμη ή αν το χει δει από κάποιον φίλο του...???

• Administrators
Αξίζει από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών(hardware)να ανταλλάξω το defy μου με το htc hd2?Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που ξέρω είναι για την μεγάλη οθόνη που έχει το hd2 :D αλλά από κάρτα γραφικών λίγο καλύτερο θα έλεγα το defy κι όπως ότι έχει μικρή internal memory το hd2 αλλά κ αυτό από τους xda λύνεται με partition sd.Αν τα είχε κάποιος κ τα 2 κ γνωρίζει πάνω κάτω να μου πει την προσωπικη του γνώμη ή αν το χει δει από κάποιον φίλο του...???

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά και μόνο εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Όταν το τηλ. κλείσει την οθόνη του κλείνει, μετά από λίγο και το wi fi.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει ανοικτό γιατί για να έρθουν οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις πρέπει το κινητό να βγει απο το sleep mode για να ενεργοποιηθή πάλι το wi fi.

Βρήκα στο μάρκετ μερικά προγράμματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν αυτό που θέλω.

Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και το έχει λύσει θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Όταν το τηλ. κλείσει την οθόνη του κλείνει, μετά από λίγο και το wi fi.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει ανοικτό γιατί για να έρθουν οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις πρέπει το κινητό να βγει απο το sleep mode για να ενεργοποιηθή πάλι το wi fi.

Βρήκα στο μάρκετ μερικά προγράμματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν αυτό που θέλω.

Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και το έχει λύσει θα με βοηθούσε πολύ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

δεν χρειάζεται τίποτα ειδικό πας ρυθμίσεις -Σύστημα- ρυθμίσεις wi-fi - για προχωρημένους(κάτω από εκεί που γράφει τα δίκτυα)-

-Πολιτική κατάσταση νάρκης wi-fi -εκεί διαλέγεις το ΠΟΤΕ

Για δεύτερη φορά χάλασε το ακουστικό.

Ευτυχώς το Servis ήταν για ακόμη μια φορά άψογο.

Το έστειλα από Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 26/4 και το πήρα επισκευασμένο το Σάββατο 28/4

Για δεύτερη φορά χάλασε το ακουστικό.

Ευτυχώς το Servis ήταν για ακόμη μια φορά άψογο.

Το έστειλα από Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 26/4 και το πήρα επισκευασμένο το Σάββατο 28/4

(Για εκτός εγγύησης defy) πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του ακουστικού? Σου κάνουν και flash firmware σε froyo υποχρεωτικά?

(Για εκτός εγγύησης defy) πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του ακουστικού? Σου κάνουν και flash firmware σε froyo υποχρεωτικά?

Πότε το πήρες και είναι εκτός εγγύησης;

Το τηλέφωνο έχει 2 χρόνια εγγύηση και εάν εν το μεταξύ έχεις αλλάξει το ακουστικό τότε η εγγύηση ως προς το ακουστικό ανανεώνεται για 2 χρόνια.

Ως προς το firmware εγώ από CyanogenMod 7 το γύρισα σε froyo και μετά την παραλαβή έβαλα ξανά CyanogenMod 7.

Εάν είσαι όντος εκτός εγγύησης δες και κατά ebay μεριά.

http://www.ebay.com/itm/EARPIECE-SPEAKER-SOUND-FOR-MOTOROLA-MB525-ME525-DEFY-OEM-/140699423715?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c256d3e3#ht_1606wt_952

• The title was changed to Motorola DEFY