Jump to content

codec

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by codec

  1. codec

    Motorola DEFY

    Όταν το τηλ. κλείσει την οθόνη του κλείνει, μετά από λίγο και το wi fi. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μένει ανοικτό γιατί για να έρθουν οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις πρέπει το κινητό να βγει απο το sleep mode για να ενεργοποιηθή πάλι το wi fi. Βρήκα στο μάρκετ μερικά προγράμματα αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουν αυτό που θέλω. Αν κάποιος το έχει αντιμετωπίσει και το έχει λύσει θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. codec

    Motorola DEFY

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Πήγα το τηλέφωνο στην motorola και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη!!! Πήρα το τηλέφωνο σε μισή ώρα με καινούργιο ακουστικό! Οι άνθρωποι εκεί είναι ενημερωμένοι για το πρόβλημα και δεν χρειάζεται πολύ κουβέντα! Ευγενικοί και χαμογελαστοί! Μου έκανε εντύπωση (καλή)!
  3. codec

    Motorola DEFY

    Καλησπέρα! Ξαφνικά το τηλέφωνο δεν ακούει και δεν μιλάει παρά μονο σε ανοικτή ακρόαση! Εκτός από το να το πάω στην motorola υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω(σε περίπτωση που το έχει αντιμετωπήση κάποιος και είχε αποτέλεσμα)? ΥΓ. Την μια στιγμή μιλούσα και μετά από περίπου 1 ώρα έγινε αυτό που έγινε! Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων, εχω βγάλει την μπαταρία και διάφορα τέτοια αλλά δεν εγινε τίποτα! Ευχαριστώ!
  4. codec

    Motorola DEFY

    Όσο για το Gorilla® Glass καθόλου πιστευτό σε εμένα!!! Δεν κατάλαβα πως αλλά κάποια στιγμή διαπίστωσα μια γρατζουνιά δίχως το τηλέφωνο να έχει ακουμπήσει κάπου!!! Να πώ δε ότι είναι η πρώτη φορά, μετά από πάνω από 20 χρόνια, που έχω γρατζουνισμένη οθόνη!!!!!! Κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό σε όλα τα άλλα μετά από 4 μήνες. Σε αναμονή!
  5. codec

    Motorola DEFY

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα περισσότερα από αυτά είναι widget και νόμιζα ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα! Αν λοιπόν φορτώνοντας μερικά widget το τηλέφωνο παρουσιάζει προβλήματα, έχοντας και αρκετά μεγάλη εσωτερική μνήμη, τότε φοβάμαι ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα! Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος που έχει αντιμετωπίσει ένα παρόμοιο πρόβλημα ας μου πει πως το έλυσε. Ευχαριστώ!
  6. codec

    Motorola DEFY

    Και πάλι γεια σας! Ξαφνικά σήμερα το μεσημέρι, και ενώ όλα πήγαιναν καλά (μετά από την εγκατάσταση της 2.2.2 και επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων πριν από αρκετές μέρες), σταμάτησαν να λειτουργούν τα πλήκτρα home, αναζήτηση και το κλείδωμα της οθόνης! Αναγκάστηκα να κάνω πάλι επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και όλα λειτουργούν, προς το παρών, κανονικά! Είναι κάτι που πρέπει να ξέρω και το αγνοώ ή ήταν ένα τυχαίο γεγονός? Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου απαντήσει. Υ.Γ. Είχα βάλει αρκετές εφαρμογές από το android market (περίπου 10-12) και δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. codec

    Motorola DEFY

    Δεν περίμενα τέτοια προσβλητική συμπεριφορά απέναντί μου αλλά περισσότερο απέναντι στον άνθρωπο ο οποίος έχοντας καλή διάθεση απάντησε στα ερωτήματά μου! Κρίνοντας βέβαια από το post το δικό σου, στις 29/11/2004, μπορώ να καταλάβω γιατί το λες! (και μαθε πως τελικα υπαρχουν και χαζες ερωτησεις). Αν η αγνωμοσύνη συμβαδίζουν με την εξυπνάδα πιθανότατα δεν θα ξαναμιλήσουμε! Ευχαριστώ πάντως που μπήκες στην διαδικασία να απαντήσεις, έστω και με αυτόν τον τρόπο, παρά να βοηθήσεις. Εμείς οι έξυπνοι εκνευριζόμαστε πολύ από αυτούς που κάνουν τους έξυπνους! Δυστυχώς πήρα, ξαφνικά, πολλές απαντήσεις αλλά μόνο μία με βοήθησε! Πιθανόν να μην είχα το χρόνο να διαβάσω 600-700 σελίδες και δεν νομίζω ότι προσέβαλα την νοημοσύνη κανενός! Υποθέτω ότι το forum είναι για να δίνει λύσεις και όχι ανόητες και χρονοβόρες κριτικές! Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τα κακόβουλα σχόλια! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. codec

    Motorola DEFY

    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! 1. Έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να μην περνάει από δίκτυο (εάν ειίναι και δωρεάν ακόμα καλύτερα)? 2. Δεν έχω κάνει ακόμα RESET. Διάβασα ότι υπάρχουν 2 ειδών: HARD RESET και SOFT RESET. Ποια η διαφορά και αν το τηλέφωνο κρατάει το software που είχε ή θα πρέπει να τα βρω από την αρχή? 3. Το τηλέφωνο μπορεί να διαβάσει εγγραφα του word και αν ναι πως? 4. Όταν έκανα την αναβάθμιση το πρόγραμμα της δικιάς του μηχανής έπαψε να δουλεύει με flash. Είναι λογο RESET? Έβαλα (μετα από πολύ ερευνα) το PRO PAINT CAMERA το οποίο είναι σαφώς καλύτερο σαν software (τραβάει και 16:9) και το Flash δουλεύει. 5. Όσον αφορά την μπαταρία όλα ειναι απενεργοποιημένακαι με μια μέση χρήση κρατάει περίπου 2 μερες (συν-πλην). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου!
  9. codec

    Motorola DEFY

    Πριν από κάποιες μέρες έθεσα κάποιες ερωτήσεις αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση! Θεωρώ ότι δεν μπορεί κάποιος να διαβάζει 126 σελιδες για να βρει μια απάντηση! Και βέβαια δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις! Μόνο έξυπνες απαντήσεις! 1. Πριν μέρες (4-5) έκανα αναβάθμιση σε 2.2.2 μεσώ του site της Motorola. Δεν ξέρω πως μετράτε την ταχύτητα ενός κινητού (διότι δεν είναι pc για να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα) αλλά τέλος πάντων δεν είδα καμιά διαφορά! Μπορώ να πω μάλιστα ότι ο "file manager" καθυστερεί σε σχέσει με την έκδοση 2.1. Άρα πολύ καβγάς για το τίποτα! 2. Η κάμερα που εχει είναι χάλια σε σχέσει με το ΑΙΝΟ που το έχω δουλέψει. Αν υπάρχει κάποια λύση ευπρόσδεκτη! 3. Μετά την αναβάθμιση και έχοντας κάνει backup τις επαφές τις οποίες και έχασε δεν έχασε τίποτα άλλο από εφαρμογές και widget που είχα βάλει. 4. Αν για να δουλέψουν οι χάρτες και η πλοήγηση χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος με κάποιον πάροχο δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το GPS? Τα GPS δηλαδή δουλεύουν μέσω σύνδεσης? Αν ξέρει κάποιος κάτι και πάλι ευπρόσδεκτο! 5. Το OPERA είναι καλύτερο από τον browser που έχει μέσα? Διάβασα πάρα πολλά σ' αυτές τις σελίδες για το αν το κινητό αυτό είναι καλό ή όχι. Ένα κινητό με λειτουργικό Android είναι και, επειδή το έψαξα, για τα χαρακτηριστικά του η τιμή του είναι αρκετά καλή, αν εξαιρέσεις το πρόβλημα της κακής κάμερας. Το θέμα του GPS και της κάμερας, για μένα, είναι τα πιο βασικά. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα βοηθήσει πολύ Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΥΓ. Προς το παρών GPS, WIFI, BLUETOOTH και χρήση αεροπλάνου δουλεύουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αναφέρω γιατί διάβασα πολλά παράπονα για τα πιο πάνω. Γενικά το τηλέφωνο δουλεύει άψογα με την μόνη διαφορά, σε σχέση με αυτά που λέει η Motorola, για την διάρκεια της μπαταρίας δεν ισχύουν παρ' ότι έχω ενεργοποιήσει και απενεργοποιήσει διάφορα η μπαταρία φεύγει αέρας.
  10. codec

    Motorola DEFY

    Οι χάρτες που έχει μέσα δεν λειτουργούν με το gps! παρά μόνο με wifi! Ξέρει κάποιος κάτι? η πρέπει να εγκατασταθει άλλο πρόγραμμα με χάρτες?
×
×
  • Create New...