Jump to content

kyrtoner2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kyrtoner2

  1. Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ δεν μπόρεσα να βρω λύση στις ρυθμίσεις και εγκατεστησα το lightflow από play store
  2. Έχει κανένας άλλος συνεχόμενα force close στο Snapchat με τελευταίο update Ιουνίου(8.0)? Δοκίμασα με WiFi και 3G/4G, έκανα επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά δεν νιώθει
  3. Πόση ελεύθερη μνήμη έχεις; (μετά από επανεκκίνηση). Για τρέξε και ένα Antutu. Περιμένω να δω πριν βάλω την ελληνική τι απόδοση θα έχει με miui7. Έχω ακούσει καλά σχόλια :ninja:
  4. Σχετικά με τους χρόνους και εγώ κάπου εκεί γύρω βρίσκομαι πάντως με την official 6.6.10
  5. Νομίζω σε προηγούμενο ποστ είχε αναφέρει ότι καθυστερεί 2-3 δευτερόλεπτα να εκκινήσει κάποιες βαριές εφαρμογές. Μπορείς να δώσεις κάποιο παράδειγμα εφαρμογής και πόσο χρόνο κάνει να ανοίξει?
  6. Ο εγκέφαλος δεν θα σου ψηθεί εάν δουλεύεις το κινητό σε balance battery mode που είναι και το σύνηθες για καθημερινή χρήση. Σε performance mode δεν υπάρχει έλεγχος θερμοκρασίας οπότε θα μπορείς να ψήσεις και καφέ προς το παρόν --> aka it's not a bug, it's a feature που λέει η μηλοεταιρία :D :D :D Για το OTG με ένα Google search:
  7. Αν και λίγο καθυστερημένα...ναι το "τίμημα" που πληρώνεις όπως θα διαπίστωσες τώρα που το έχεις είναι η έλλειψη ελληνικών στα menu και δεν ισχύουν οι 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (πληκτρολόγιο ελληνικό έχει μέσω swiftkey ή λοιπών εφαρμογών) Δυστυχώς το ηχείο είναι θέμα και στο changelog της 6.6.10 αναφέρουν ότι κάτι διόρθωσαν αλλά εγώ δεν είδα καμία βελτίωση. Ο μόνος τρόπος να μην χάνω κλήσεις προσωπικά, είναι να φοράω ένα Mi band που είχα αγοράσει και δονείται όταν έχω κλήση/ειδοποίηση
  8. Update 6.6.10 βελτίωση με μπαταρία και super σταθερό software. Μετά από 2 μήνες χρήσης απόλυτα ικανοποιημένος. Νομίζω με 200-230€ και κάτω είναι πολύ καλό deal. AnTutu 37800.
  9. Νομίζω ότι δεν έχει υλοποιηθεί...δεν βρίσκω κάτι
  10. 1)ΙΣΩΣ με καλο software λογω του 64bit επεξεργαστη να τα παει καλυτερα με τη μπαταρια και 2) ειναι dual sim. Σε single core ταχυτητα ειναι υποδεεστερο.
  11. Εχει καμια 20αρια γλωσσες και αλλα τοσα locale αλλα ελληνικα οχι... :(
  12. Που το βλεπω αυτο; Στο about phone μου βγαζει build number lrx22g.
  13. Όντως πολύ χαμηλό, εκτός αν έτρεξε το 32-bit antutu με το τηλέφωνο σε κανένα balanced mode. Το update στο δικό μου ήρθε μόνο του. Επίσης σήμερα ενεργοποίησα το 4G και λειτουργεί απροβλημάτιστα.
  14. Η οθόνη είναι όντως το δυνατό σημείο. Για την κάμερα επιφυλλάσομαι.
  15. Εφαρμογές τα κλασικά FB, WU, Viber, Spotify, γενικά όταν πατάω ξεκινάει αμέσως να ανοίξει την εφαρμογή, το σκέφτεται για 0.5sec (μαύρη οθόνη):p:p και μετά πάει σφαίρα. Για παράδειγμα στο fb αφού λαγκάρει για 0.5sec μετά εμφανίζει κατευθείαν content και σκρολλάρω άνετα για ώρα. Με τη MIUI πατάει καλά δεν θα έλεγα ότι λαγκάρει στα μενού, όπως επίσης στις κλήσεις είναι γρήγορο. Στο browsing θα του έβαζα ένα 4/5, γιατί θεωρώ πως είναι πολύ γρήγορο, αλλά από βίντεο που το έχω δει υπάρχει και το κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή (π.χ. Mi4). Θα προσπαθήσω σήμερα να το δω δίπλα σε ένα IPhone 6 για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Αν θέλετε μπορώ να εγκαταστήσω κάποια βαριά εφαρμογή γιατί δεν είμαι γνώστης και να δω χρόνους. Antutu όχι...εγκατέστησα και έτρεξα τώρα με εφαρμογές εγκατεστημένες και ανοιχτά στο παρασκήνιο whatsapp και swiftkey και έβγαλε 38000. Δεν έτρεξα πριν το update. :( Επίσης να αναφέρω ότι με κλειστό το τηλέφωνο φόρτισε από 0% σε 100% σε δύο ώρες και ότι υπάρχει κατανάλωση μνήμης. Το ανοίγω και έχω ελεύθερα 750MB από τα 2GB. Αυτό συνέβαινε εξ' αρχής πριν βάλω τις δικές μου εφαρμογές (MIUI?). Το βράδυ σε 6 ώρες έχασε 10%.
  16. Κάποιες πρώτες εντυπώσεις. Τα πλαϊνά κουμπιά είναι μικρά και δυσκολεύει λίγο να τα πατήσεις σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που έχω κρατήσει. Λίγο μεγαλύτερα δεν θα πείραζε κανέναν. Το τηλέφωνο όντως ζεσταινόταν χωρίς το update σε υπερβολικό βαθμό. Με πήραν τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το ακουμπίσω στο αυτί να μιλήσω! Οπότε έσπευσα στην 1 ώρα να του κάνω το update. Τα πράγματα βελτιώθηκαν μετά αισθητά χωρίς κανένα απολύτως lag της MIUI (χωρίς update είχε lags). Η θερμική συμπεριφορά μπορώ να πω πως είναι πλέον όπως στα υπόλοιπα τηλέφωνα....μιλάς, μπαίνεις ίντερνετ, youtube κλπ. το τηλέφωνο θα ζεσταθεί μέτρια, αλλά δεν θα καίει. Θα το χαρακτήριζα μέτρια ζεστό αλλά σίγουρα ανεκτό. Η μπαταρία τώρα μέσα σε 11 ώρες έχει πέσει από το 80% στο 20% με ένα update της MIUI ενδιάμεσα, δύο κάρτες sim και 4G LTE preferred network σε χώρο με κακό σήμα. Λίγο πιο αναλυτικά η κατανάλωση μπαταρίας είναι 20% android system, 11% android, 7% google play services και από τα δικά μου 3% spotify και google play store και πάντα ανοιχτά Whatsapp και Facebook Messenger. Screen time ON 2,5h, Voice calls 1h, WiFi running 9h, και Βluetooth , GPS ανοιχτά.
  17. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου μέσω του vpn shop. Εμφανισιακά να πω ότι είναι πολύ ωραίο θα έλεγα ότι iPhonίζει λίγο (προσωπική άποψη). Το πίσω καπάκι είναι mat πλαστικό και κολλάει καλύτερα στο χέρι σε αντίθεση με το honor 3c που είχα και ορισμένες φορές μου γλίστραγε. Κατά την πρώτη φόρτιση σε χώρο με θερμοκρασία 27 βαθμούς και κλειστό τηλέφωνο εικάζω δια της αφής ότι η θερμοκρασία του είναι γύρω στους 35 βαθμούς πάνω στο πίσω καπάκι. Θα το ανοίξω και θα επανέλθω σε ένα 24ωρο με φωτογραφίες και να αναφέρω περί θέρμανσης και μπαταρίας.
  18. kyrtoner2

    Honor 3C

    Μάλλον έχεις δίκιο. Το αναφέρω επίσης γιατί τα σαϊνια της Huawei έχουν κάνει το θαύμα τους και με το Bluetooth Low Energy στο οποίο δεν έχουν γράψει σωστές βιβλιοθήκες. Αποτέλεσμα-->Κινητά όπως το δικό μας και το Honor 6 να μην μπορούν να συνθεθούν με ΒΤ4.0LE fitness trackers. Εγώ την πάτησα με ένα Sony SmartΒand :mad: :mad:
×
×
  • Create New...