Mythozz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 ΑΑΑΑ όσο για το review επιεικώς απαράδεκτο , μόνο για την κάμερα θα συμφωνήσω για όλα τα άλλα όχι , διαστάσεις ,οθόνη ,ταχύτητα απόκρισης μενού και πλοήγησης τρομερά και πιστέψτε με για υποψηφίους αγοραστές έχω δουλέψει παράλληλα και iphone 4 και samsung galaxy . Διάβασέ το όλο, όχι μια πεταχτή ματιά όπως έκανες και θα δεις ότι πρακτικά συμφωνείς σε όλα μαζί του... :D Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Δεν υπαρχει θεμα με τα πλαστικα καλυμματα των βυσματων στη συσκευη.Δεν ειναι μονο οτι δεν ειναι κατασκευασμενα απο ευκαμπτο λαστιχο,ωστε να ξεχειλωσουν,οπως σε ενα htc s710 που ειχα,αλλα πρεπει να εφαρμοζουν και καλα,ωστε να ειναι αδιαβροχο το κινητο.Δε θα ρισκαρε η Μοτορολα να κανει μαιμουδιες σε αυτο τον τομεα,βεβαια δεν το εχω και χρονια το κινητο,θα δειξει... Η δονηση ειναι οντως δυνατη,αλλα πρωτη φορα ακουω οτι θα μπορουσε δυνητικα να ξεχαρβαλωσει το κινητο.Προκειται για ηλεκτρονικη συσκευη,οχι μηχανικο ρολοι με γραναζια,ουτε αυτοκινητο με αναρτησεις,ουτε κουδουνιστρα για να τριζει.Συρομενο πληκτρολογιο δεν εχει,το πισω καπακι "σφιγγει" με λαστιχα,οποτε δεν τιθεται θεμα στιβαροτητας.Αμα το κουνησεις πολυ δυνατα,ακουγεται απο μεσα η μπαταρια να παιζει λιγο και τα πληκτρα της εντασης,επειδη ειναι απομονωμενα απο την υπολοιπη συσκευη.Συνολικα η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη,σιγουρα καλυτερη απο τα δυο προηγουμενα μου HTC,που το ενα εσβηνε μολις ανοιγα το συρομενο πληκτρολογιο και το αλλο ηθελε χαρτακι για να μην "παιζει" το καπακι. Αναφορικα με την αντοχη στο νερο,ειναι αποδεδειγμενη απο παμπολλα βιντεος στο ιντερνετ.Ωστοσο εγω δεν προκειται να το βαλω ποτε στο νερο,οχι μονο γιατι εχουν βαση αυτα που λεει ο Mythozz,αλλα και επειδη τετοια κινητα δεν τα μεταχειριζομαστε ετσι.Παρτε καλυτερα ενα σαμσουνγκ xcover.Ειναι ανθεκτικη η συσκευη,οχι ομως και αθανατη,προσωπικα της εχω παρει δερματινη θηκη και σκοπευω να παρω και δευτερη.Μοναδικη παραχωρηση ειναι που δεν εχω βαλει screen protector,αν και αυτο ειναι απαραιτητο εφοσον πατε με το defy παραλια,μπορει να να μη χαρασεται η οθονη απο ατσαλι,αλλα ενας κοκκος αμμου μπορει να κανει τη ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Ναι σωστά, τα reviews του εξωτερικού είναι αντικειμενικά... :wacko: http://www.gsmarena.com/motorola_defy-review-546.php Και σε αντικειμενικότητα και σε πληρότητα, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης... Το review του myphone.gr μοιάζει πιο πολύ με preview. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Αγαπητέ σεβαστή η άποψη σου αλλα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που ανέφερα διαφωνώ. Ίσος φταίει η συσκευή που σου έδωσαν να παρουσιάσεις και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο αυτών. Και λόγο του ότι έχουν περάσει από τα χερια μου και iPhone4 και GalaxyS και HTC θα επιμείνω στο ότι η ποιότητα της συγκεκριμένης συσκευής είναι αξιοθαύμαστη Εγώ προσωπικά το έχω σκίσει και το έχω από τον δεκέμβρη χωρίς να αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα ποιότητας που αναφέρεις Και όπως λέει και το παλικάρι πιο πάνω η motorola δεν στο παρουσιάζει για υποβρύχιο, σου λέει ξεκάθαρα ότι είναι 'ανθεκτικό' στη υγρασία και το νερό Edited March 9, 2011 by menios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 *Νόμιζα ότι το θέμα με τη συσκευή του dionic40 είχε τελειώσει αλλά εσείς το συνεχίζετε ενώ βλέπετε ότι δεν καταλήγει κάπου... *Να μη χαρακτηρίζετε τους χρήστες απρεπώς παρακαλώ. Συνεχίζουμε στο θέμα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) Αγαπητέ σεβαστή η άποψη σου αλλα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που ανέφερα διαφωνώ. Ίσος φταίει η συσκευή που σου έδωσαν να παρουσιάσεις και δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο αυτών. Και λόγο του ότι έχουν περάσει από τα χερια μου και iPhone4 και GalaxyS και HTC θα επιμείνω στο ότι η ποιότητα της συγκεκριμένης συσκευής είναι αξιοθαύμαστη Εγώ προσωπικά το έχω σκίσει και το έχω από τον δεκέμβρη χωρίς να αντιμετωπίζω κανένα από τα προβλήματα ποιότητας που αναφέρεις Και όπως λέει και το παλικάρι πιο πάνω η motorola δεν στο παρουσιάζει για υποβρύχιο, σου λέει ξεκάθαρα ότι είναι 'ανθεκτικό' στη υγρασία και το νερό Σεβαστή είναι η κάθε άποψη, αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο σε κάποιες δημοσιεύσεις χρηστών οι οποίοι θέλουν σώνει και καλά να βγάλουν άριστο ένα κινητό που δεν είναι. Σέβομαι τα χρήματα που δίνει ο καθένας, αλλά ας μη φοράμε παρωπίδες. Η παρουσίαση δεν μπορεί να συμφωνεί με το 100% των χρηστών για πολλούς και διάφορους λόγους. Να είσαι σίγουρος όμως, οτι είναι αντικειμενική και αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Καλά κάνεις και το έχεις σκίσει και το βάζεις να κάνει scuba diving... δικαίωμά σου τι κάνεις με τα χρήματά σου. Η συσκευή ΔΕΝ είναι όμως water proof αλλά water resistant... Αντέχει το νερό, όχι όμως για να το πάρεις μαζί σου για χταπόδια, ή να το βάζεις συνεχώς κάτω από τη βρύση για να καθαρίσεις τη σκόνη (έλεος).Όσο για το παλικάρι, είπε ότι το πέταξε σε πισίνα ο ένας, στα χιόνια για... παγωτό ο άλλος επί βδομάδες... και άλλα τέτοια τολμηρά. Επειδή είδες μια διαφήμιση να το βάζουν κάτω από το νερό, δεν πάει να πει ότι πρέπει να το λες και να δίνεις παράδειγμα για άλλους να το κάνουν. Από εκεί και μετά βέβαια, κάνεις ότι θέλεις με τη δική σου συσκευή, μην το περνάς όμως για κάτι το απόλυτα φυσιολογικό για ένα τέτοιο κινητό... Εγώ θα πω κάτι απλό. Αν είστε τόσο σίγουροι για το κλείσιμο των πλαστικών του στις υποδοχές, βυθίστε το στο νερό με μία από τις υποδοχές ανοικτές. Ότι πάθει... που θα πάθει, θα το πάθει και με το πέρας του χρόνου περιμετρικά των υποδοχών γιατί ειδικά στα 3.5 χιλιοστά, ΔΕΝ κλείνει όπως πρέπει να κλείνει. Ένα πλαστικό (καουτσούκ) είναι που δένει με ένα τμήμα σκελετού ρε παιδιά, δεν είναι φτιαγμένο για να αντέχει σε 10 atm. Αν συνεχίσετε να το βυθίζετε έτσι, κάποια στιγμή η υγρασία θα επικρατήσει. Αυτό λέω, αυτό λέει και το review... that's all. Όσο για το τι συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια καθενός, ας μην μπούμε στο συγκεκριμένο θέμα, δεν κάνουμε σύγκριση ποιος την έχει μεγαλύτερη την... εμπειρία. Αν πάντως τεθεί... έχω κάποια άλφα ή και βήτα εμπειρία υποθέτω... :lol: Edited March 9, 2011 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Αντέχει το νερό, όχι όμως για να το πάρεις μαζί σου για χταπόδια, ή να το βάζεις συνεχώς κάτω από τη βρύση για να καθαρίσεις τη σκόνη (έλεος). Θα βαλω υπενθύμιση και σε ενα χρονο απο τωρα θα σου απαντησω για το ποιος ειχε δικιο που το επλενα στην βρύση. Εμενα μου φαινεται οτι εχει αρκετη στεγανότητα για να το αντεξει λιγο νερο, αλλα οχι και βουτιες! και δεν μπορω να καταλάβω ακριβως ποιο ακριβως σημει θα χαλασει απο την δόνηση :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Εγω εκει που δεν συμφωνω καθολου με τον φιλο που εκανε το review ειναι στο θεμα της ποιοτητας κατασκευης. Εγω πιστευω οτι εχει παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Το εχω το τηλεφωνο 3 μηνες πλεων και ειναι σαν καινουριο.Και δεν το εχω στο γραφειο μου αλλα σε εργοταξιο οπου τρωει απιστευτη σκονη καθε μερα και το εχω χωρις θηκη ουτε καν screen protector.Με την δονηση μονιμως ενεργοποιημενη και δεν ακουγεται τιποτα εκτος απο το γνωστο τριξιματακι απο το πληκτρο εντασης και του ον οφ οταν κουνας αποτομα το κινητο που το εκανε απο καινουριο και ο λογος που το κανει εχει αναλυθει σε προηγουμενα ποστς H καμερα ναι ειναι πολυ μετρια αλλα δεν εχω δει κανεναν που να λεει εδω μεσα οτι το defy εχει μια τρομερη καμερα. Στο θεμα της στεγανοτητας παιδια πρεπει να καταλαβουμε οτι κανενα κινητο δεν φτιαχνεται για να παμε για μπανιο και να το εχουμε στην τσεπη μας.Ακομα και το σαμσουνγκ Β2100 που εχω στο manual λεει να μην το βαζεις εσκεμμενα στο νερο.Ποσο μαλλον to defy που δεν εχει πιστοποιηση.Για μενα ειναι ανθεκτικο σε πιτσιλιες η να σου χυθει ενα ποτηρι νερο.Στην θαλασσα δεν θα το εβαζα ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μεσες ακρες,το review του myphone.gr ειναι καλο,η βαθμολογια ομως θα μπορουσε να ειναι λιγο υψηλοτερη.Το trustedreviews του βαζει 9 και recommended, το engadget 8,το phonearena 8,το reghardware recommended.Και πρεπει να λαβουμε υπ οψιν και την τιμη του,πού κατατασσεται.Τιμολογιακα ειναι μαλλον πιο κοντα στο legend παρα στο desire,στο galaxy ace παρα στο s. Τελος,δεν ειναι τυχαιο οτι σε 170 ψηφισαντες στο τοπικ,πανω απο το 90% εχει θετικη γνωμη για τη συσκευη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Μάλλον μας μπέρδεψες, δεν είμαι αυτός που το βάζει κάτω από την βρύση αλλα αυτός που το βούτηξα σε πισινα όσο για το εάν είναι water resistant η waterproof το είπα και εγώ και το άλλο παλικάρι δεν χρειάζεται να το λες σαν νέο ''Αν είστε τόσο σίγουροι για το κλείσιμο των πλαστικών του στις υποδοχές, βυθίστε το στο νερό με μία από τις υποδοχές ανοικτές'' Αυτό αν μπορείς εξήγησε το μου γιατί μπερδεύτηκα. Για να αποδείξω ότι τα καπάκια είναι στεγανά πρέπει να το βουτήξω με αυτά να είναι ανοιχτά? κάτι δεν κολλάει Και οι δικες μας απόψεις είναι αντικειμενικές και αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα,η αλήθεια είναι ότι η συσκευή είναι ποιοτικοτάτη σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό ακόμα και με ακριβότερες συσκευές Δεν έχουμε κανένα λόγο να θεοποιήσουμε κάτι μονο και μονο επειδή το αγοράσαμε, ισα ισα που εγώ θέλω να το πουλήσω, όχι γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλα γιατί θέλω κάτι πιο δυνατό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 (edited) 1.Δεν ξέρω,μάλλον νομίζετε ότι σε αυτό το θέμα γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι,δεν εξηγείται αλλιώς.Γράψατε τα επιχειρήματα σας και οι μεν και οι δε,αφήστε αυτούς που τους αρέσει η συσκευή και τους αφορά να συνεχίσουν την κουβέντα για κάτι που γουστάρουν,δε θα κατηγορήσουμε κανέναν επειδή του αρέσει μια συσκευή,αν είναι δυνατόν. 2.Επίσης,το θέμα του dionic ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ.Το κινητό σου είχε πρόβλημα,σου συνέστησαν να το πας στο σέρβις να στο επισκευάσουν δωρεάν αλλά για κάποιο μυστήριο λόγο προτιμάς να το έχεις χαλασμένο.Δικαίωμα σου.Η κουβέντα για τη συσκευή του dionic έληξε. 3.Για συγκρίσεις συσκευών,υπάρχει το φόρουμ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ. 4.Τα εκτός θέματος μηνύματα θα σβηστούν. 5.Οι δημοσκοπήσεις του φόρουμ δείχνουν αυτό που δείχνουν,με πολύ απλά λόγια. 6.Αν έχετε ενστάσεις,στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Edited March 9, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 παιδια απο ποιοτητα ηχου πωç παει??? ειναι καλο το ακουστικο??? ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα το χρησιμοποιω πολυ σαν portable music player... Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evademe Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το καινουργιο defy που μου δωσανε ως αντικατασταση απο το καταστημα που το αγορασα για το προβλημα του μικροφωνισμου μολις εφτασε και εχει ακριβως το ιδιο "προβλημα" με την ηχώ. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει με αυτο το θεμα... Αν γνωριζει καποιος τι φταει και αν μπορει να διορθωθει να μας διαφωτησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 αλλο ενα νεκρο μικροφωνο εδω. ξερετε ποσο καιρο το κραταει η αντιπροσωπεια; πιεση για αντικατασταση και οχι επισκευη εχει καποιο νοημα; απο γερμανο αγορασμενο.. PS τα νευρα μου παντα κατι πρεπει να χαλαει:hunter: Καλημέρα. Τι έγινε με το τηλέφωνο; Είναι στο servis; Εάν το έχεις μπορείς να δεις στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο σώμα του κινητού κάτω από την μπαταρία με τι κωδικό ξεκινάει; Το δικό μου ξεκινά με BO και είναι από Γερμανία. Δες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3527303#post3527303 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erebos Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Το καινουργιο defy που μου δωσανε ως αντικατασταση απο το καταστημα που το αγορασα για το προβλημα του μικροφωνισμου μολις εφτασε και εχει ακριβως το ιδιο "προβλημα" με την ηχώ. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει με αυτο το θεμα... Αν γνωριζει καποιος τι φταει και αν μπορει να διορθωθει να μας διαφωτησει παρακαλω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3539747#post3539747 Πόσες φορές πρέπει να το πούμε δλδ?!?! Μίλα πιο σιγανά στο τηλέφωνο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. Και άλλα κινητά με CrystalTalk το κάνουν αυτό. Παράθεση Lenovo K3 Note Lollipop 5.0 VIBEUI_V2.5_1520_5.827.1_ST_K50-T5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3539747#post3539747 Πόσες φορές πρέπει να το πούμε δλδ?!?! Μίλα πιο σιγανά στο τηλέφωνο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. Και άλλα κινητά με CrystalTalk το κάνουν αυτό. τι εννοείς ακριβώς γιατί πραγματικά με έχει φοβήσει αυτό. Επειδή γενικά μιλάω αρκετά δυνατά αν είναι να ακούω ηχώ και να μη μπορώ να επικοινωνήσω να το βράσω. Υπάρχουν κι άλλοι χρήστες που αντιμετωπίζουν το ίδιο;; θεωρείται δηλ φυσιολογικό ή όντως οφείλεται σε προβληματικό ακουστικό γιατί δε μου φαίνεται και τόσο νορμάλ αν δυναμώνεις τη φωνή σου να ακούγεται ηχώ και να σε ζαλίζει για να μιλήσουν άλλοι κάτοχοι να ξεκαθαρίσει το θέμα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 τι εννοείς ακριβώς γιατί πραγματικά με έχει φοβήσει αυτό. Επειδή γενικά μιλάω αρκετά δυνατά αν είναι να ακούω ηχώ και να μη μπορώ να επικοινωνήσω να το βράσω. Υπάρχουν κι άλλοι χρήστες που αντιμετωπίζουν το ίδιο;; θεωρείται δηλ φυσιολογικό ή όντως οφείλεται σε προβληματικό ακουστικό γιατί δε μου φαίνεται και τόσο νορμάλ αν δυναμώνεις τη φωνή σου να ακούγεται ηχώ και να σε ζαλίζει για να μιλήσουν άλλοι κάτοχοι να ξεκαθαρίσει το θέμα Μπορείς να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις κλήσεις->ποιότητα φωνής. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Μπορείς να παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις κλήσεις->ποιότητα φωνής. Sent from my MOTO Defy :-) δεν έχω τη συσκευή ακόμα απλά αυτό με χει φοβίσει και το καθυστερώ και ρωτώ ξεκαθαρά τους ήδη χρήστες αν μιλήσεις δυνατά στο τηλέφωνο ακούγεται ενοχλητική ηχώ, έστω και χαμηλά ακούγεται ή λειτουργεί σαν όλα τα τηλέφωνα με καθαρό και διαυγή ήχο ανεξαρτήτως έντασης της φωνής μου Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εγώ δεν συνάντησα πρόβλημα, εχω την ποιότητα φωνής στο "διαυγής". Όσοι έχετε την ηχώ δοκιμάστε αυτή την ρύθμιση. Sent from my MOTO Defy :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Εγώ δεν συνάντησα πρόβλημα, εχω την ποιότητα φωνής στο "διαυγής". Όσοι έχετε την ηχώ δοκιμάστε αυτή την ρύθμιση. Sent from my MOTO Defy :-) δηλαδή μιλάς κανονικά και αν φωνάζεις πάλι δεν ακούς τη φωνή σου από πίσω; και τι δίκτυο έχεις φίλε μου; κι εμένα κάτι μου φαίνεται περίεργο να φταίει το κινητό και συγκεκριμένα το crystaltalk γιατί υποτίθεται αυτή η λειτουργεία είναι για καθαρό ήχο Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) δηλαδή μιλάς κανονικά και αν φωνάζεις πάλι δεν ακούς τη φωνή σου από πίσω; και τι δίκτυο έχεις φίλε μου; κι εμένα κάτι μου φαίνεται περίεργο να φταίει το κινητό και συγκεκριμένα το crystaltalk γιατί υποτίθεται αυτή η λειτουργεία είναι για καθαρό ήχο Εγω εχω την ρυθμιση (απο την μερα που το αγορασα) στο Ισορροπια, που αναφερει απο κατω σαν υποσημειωση (Καθαρος και ευκρινης. Η πιο συχνη επιλογη) και δεν εχω παρατηρησει κανενα μα κανενα προβλημα στην επικοινωνια. Το δικτυο στο οποιο ανηκω ειναι Κοσμοτε χωρις να εχω 3G πχ ενεργο. Βοηθεια Καποιος τροπος ή καποια εφαρμογη για να βγαζω screenshots αυτα που δειχνει η οθονη; Και αν υπαρχει που αποθηκευονται οι φωτογραφιες; Για συσκευη η οποια δεν ειναι root. Edited March 10, 2011 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 (edited) Συγνωμη ρε παιδια αλλα η καρτα μνημης πως αφαιρειται γιατι θελω να βαλω μια μεγαλυτερης χωρητικοτητας; Προσπαθω να τραβηξω ενα κοκκινο πλαστικο που εχει, αλλα φοβαμαι μην το σπασω. ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! Edited March 10, 2011 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evademe Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δεν εχει σχεση το voice quality εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες και παραμενει. Καθως και εχω δοκιμασει και σε 3g και σε 2g να κανω κληση. Αμα εμφανιζεται στους μισους και στους αλλους μισους οχι, τι να πω μαλλον προκειται για προβλημα. Επισης απο οτι εχω παρατηρησει ειναι πιο εντονο σε ανοιχτους χωρους. Παντως υπηρχε και στην πρωτη συσκευη που ειχα και σε αυτη που μου δωσανε οταν μου την αντικαταστησανε. Ελπιζω να ειναι προβλημα software και να λυθει με καποιο update. Σε κλησεις μεσω του skype application δεν εμφανιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moure Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δεν εχει σχεση το voice quality εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες και παραμενει. Καθως και εχω δοκιμασει και σε 3g και σε 2g να κανω κληση. Αμα εμφανιζεται στους μισους και στους αλλους μισους οχι, τι να πω μαλλον προκειται για προβλημα. Επισης απο οτι εχω παρατηρησει ειναι πιο εντονο σε ανοιχτους χωρους. Παντως υπηρχε και στην πρωτη συσκευη που ειχα και σε αυτη που μου δωσανε οταν μου την αντικαταστησανε. Ελπιζω να ειναι προβλημα software και να λυθει με καποιο update. Σε κλησεις μεσω του skype application δεν εμφανιζεται. Μηπως τελικα υπαρχει θεμα με το δικτυο κινητης σου? Για ποιο λογο το προβλημα εξαφανιζεται οταν κανεις κληση μεσω skype??? Λογικα με ελλατωματικο ακουστικο το προβλημα θα υπηρχε σε ολες τις κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evademe Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει το δικτυο διοτι δεν υπαρχει καθολου καθηστερηση οταν ακουγεται η φωνη, επισης η ηχω ξεκιναει με το που πατησεις το κουμπι για να καλεσεις ακομα και αν ο παραληπτης δεν εχει αποδεχτει την κληση. Δηλαδη κατα την διαρκεια του dial tone αμα μιλησεις ακους την φωνη σου. υποψιαζομαι προβλημα στο dialer application της motorola. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts