tnick Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 an kai eixa mia siskevi motorola kai genika poles asxetes siskeves tis esvisa alla den allakse tipota :( exete na mou proteinete tipota kalitero? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLARC Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 palikaria yparxi pithanotita na syndeso to S700 mesou data cable kai pc sto internet?to exi diokimasi kanis afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Γειά σε όλους και καλώς σας βρήκα.:) Έχω ένα S700i και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή του. To πρόβλημα είναι πως μερικές φορές τη στιγμή που με παίρνουν τηλέφωνο,η οθόνη του αφού τρεμοπαίξει λίγο σβήνει και μετά ανάβει μόνο του πάλι. Αυτό γίνεται κάθε 50 κλήσεις περίπου που με καλούν. Όταν παίρνω εγώ τηλ. δεν το έχει κάνει ποτέ. Μου έχει πέσει μερικές φορές κάτω αλλά δε νομίζω πως φταίει αυτό γιατί μου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα απο τότε που το αγόρασα. Τι μπορώ να κάνω γιαυτό? Τhanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Και το δικό μου παρουσιάζει τέτοια προβλήματα και απ' ότι έχω διαβάσει, λύνονται άμεσα με μία αναβάθμιση του λογισμικού. Υ.Γ. Καλωσόρισες στο forum! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iceglow Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Κάτι είχα ακούσει για πρόβλημα στο λογισμικό των s700 αλλά πίστευα πως θα είχε κάποιο ελλάτωμα το δικό μου. Θα το πάω αύριο και ελπίζω να διορθωθεί με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limenic Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ S700 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ PDF H WORD ΑΡΧΕΙΑ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 paidia to provlima me to katarameno visma pou den kanei epafi to exete kai eseis??:mad: :mad: exete kanei kati gia na to ftiaxate? exw parei tora kainourgio SE alla rotaw apo periergia...:blink: :blink: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as_poume_nos Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 eimai katoxos enos s700 edw kai 3+ xronia(to eixa parei molis eixe bgei)...eimai polu euxaristhmenos kai exw kollhsei me auto to kinhto!!!epeidh omws trwei kati kollhmata 8elw na brw to kallodio dss-25 na tou kanw anaba8mish kai oti allo xreiazete...mhpws to exei kaneis???mhpws zerete pou mporw na to brw???to agorazw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 paidia to provlima me to katarameno visma pou den kanei epafi to exete kai eseis??:mad: :mad: exete kanei kati gia na to ftiaxate? exw parei tora kainourgio SE alla rotaw apo periergia...:blink: :blink: Καθάρισε τις επαφές με ένα πανάκι βρεγμένο με λίγο οινόπνευμα. Ίσως δείς βελτίωση... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και γω, θα πλεξω το εγκωμιο του S700. Δεν το αλλαζω με τιποτα. Ειναι σκετο μεγαλειο! Μια ερωτησουλα τωρα. Υπαρχει αραγε κανας ανταπτοτας, για να μπορω να συνδεσω ακουστικα ποιοτητος, σαν τα KOSS Porta Pro, η αυτα που εχει το iPod, που εχουν μαγνητες νεοδυμιου; Αυτα που εχει το τηλεφ., δε λενε. Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και γω, θα πλεξω το εγκωμιο του S700. Δεν το αλλαζω με τιποτα. Ειναι σκετο μεγαλειο! Μια ερωτησουλα τωρα. Υπαρχει αραγε κανας ανταπτοτας, για να μπορω να συνδεσω ακουστικα ποιοτητος, σαν τα KOSS Porta Pro, η αυτα που εχει το iPod, που εχουν μαγνητες νεοδυμιου; Αυτα που εχει το τηλεφ., δε λενε. Θοδωρος. μόνο απο το νετ αν θα βρεις. ebay Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Και γω, θα πλεξω το εγκωμιο του S700. Δεν το αλλαζω με τιποτα. Ειναι σκετο μεγαλειο! Μια ερωτησουλα τωρα. Υπαρχει αραγε κανας ανταπτοτας, για να μπορω να συνδεσω ακουστικα ποιοτητος, σαν τα KOSS Porta Pro, η αυτα που εχει το iPod, που εχουν μαγνητες νεοδυμιου; Αυτα που εχει το τηλεφ., δε λενε. Θοδωρος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εψαξα στο e-Bay, αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Δυστυχως. Θα περιμενω να βγει κανενα νεο κινητο της SE, που να μοιαζει με το S700, και που να εχει υποδοχη για ακουστικα. Ξερω οτι υπαρχουν τετοια τωρα.. Ειναι αυτα τα πορτοκαλι. Περιμενω ομως να βγει κανενα με 3.2 Mp τουλαχιστον. Τα θελω ολα. Πειραζει; Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εψαξα στο e-Bay, αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Δυστυχως. Θα περιμενω να βγει κανενα νεο κινητο της SE, που να μοιαζει με το S700, και που να εχει υποδοχη για ακουστικα. Ξερω οτι υπαρχουν τετοια τωρα.. Ειναι αυτα τα πορτοκαλι. Περιμενω ομως να βγει κανενα με 3.2 Mp τουλαχιστον. Τα θελω ολα. Πειραζει; Θοδωρος. δεν θα βγει Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εψαξα στο e-Bay, αλλα δεν υπαρχει τιποτα. Δυστυχως. Θα περιμενω να βγει κανενα νεο κινητο της SE, που να μοιαζει με το S700, και που να εχει υποδοχη για ακουστικα. Ξερω οτι υπαρχουν τετοια τωρα.. Ειναι αυτα τα πορτοκαλι. Περιμενω ομως να βγει κανενα με 3.2 Mp τουλαχιστον. Τα θελω ολα. Πειραζει; Θοδωρος. Δεν πειράζει καθόλου, αλλά δύσκολα θα βγει παρόμοιο κινητό... Δεν είχε μεγάλη επιτυχία ο περιστροφικός σχεδιασμός. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 το ειχα και εγω το κινητο αλλα ηταν μεγαλο και δεν με βολευε...παντως εχει απιστευτη οθονη...:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limenic Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 RE PEDIA KANA PROGRAMATAKI GIA NA DIAVAZI WORD K TA SYNAFI YPARXEI??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλημερα. Σημερα, επαθα την πλακα μου. Εγωμ χρησιμοποιω το τηλ πιο πολυ ως ραδιο, οποτε σημερα, ενω ακουγα κανονικα, αρχισα να καταλαβαινω οτι απο το αριστερο ακουστικο, αρχισαν να πεταγονται ΣΠΙΘΕΣ. Ναι σπιθες. Οχι μεγαλες βεβαια, αλλα αρκετες, ωστε να ειναι αρκετα ενοχλητικες,( ετσουζε το αυτι μου) οποτε εβγαλα το αριστερο ακουστικο και ακουγα μονο με το δεξι. Εχει καποιος αλλος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα; Και τι αραγε να φταιει; Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Καλημερα. Σημερα, επαθα την πλακα μου. Εγωμ χρησιμοποιω το τηλ πιο πολυ ως ραδιο, οποτε σημερα, ενω ακουγα κανονικα, αρχισα να καταλαβαινω οτι απο το αριστερο ακουστικο, αρχισαν να πεταγονται ΣΠΙΘΕΣ. Ναι σπιθες. Οχι μεγαλες βεβαια, αλλα αρκετες, ωστε να ειναι αρκετα ενοχλητικες,( ετσουζε το αυτι μου) οποτε εβγαλα το αριστερο ακουστικο και ακουγα μονο με το δεξι. Εχει καποιος αλλος αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα; Και τι αραγε να φταιει; Θοδωρος. Τι ακουστικάρες που έχει αυτό το κινητό:X Φωτιές βγάζουν!!!:lol: Κάτι πρέπει να βραχυκύλωσε και να έγινε αυτό. Καλύτερα να μην το ξαναβάλεις στο αυτί σου.Ακου από το άλλο για λίγο καιρό, παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του Σπίθα:p. Μήπως σου είχε βραχεί? Πάντως σε βλέπω να αγοράζεις ακουστικά...:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Έτζουζε?:lol: :lol: :lol: :lol: άπαιχτος!! πάρε νέα ακουστικά Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ρωτησα για ακουστικα. 18 Ευρω! Θοδωρος. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikost300 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 ego sti thesi sou tha epairna kainourgia akoustika mi ginei kamia stravi me spithes mikres-megales kai psaxnese gia afti meta!!!!!!!:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2007 Ρωτησα για ακουστικα. 18 Ευρω! Θοδωρος. Και έχεις τα αυτία σου ήσυχα:wink::wink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Και έχεις τα αυτία σου ήσυχα:wink::wink: Και χωρίς να τσούζουν! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 ρε παιδια να ρωτησω κατι εδω και καιρο οταν με παιρνει καποιος ο οποιος ειναι αποθηκευμενος στις επαφες μου αλλα και στην σιμ το τηλεφωνο αναγνωριζει την επαφη απο τη σιμ και οχι απο το κινητο. αποτελεσμα να μην αναγνωριζει τις ρυθμισεις (φωτο κ ηχο). το προβλημα ειναι οτι δεν το κανει σε ολες τις επαφες και οχι παντα καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts