Jump to content

Iceglow

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Iceglow

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Iceglow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Iceglow

    Huawei P40

    Ναι και σε μένα το κάνει. Απλα με ενα κλικ επαναφερεις τη ρύθμιση δε νομιζω πως αξιζει να το πουμε bug.
  2. Iceglow

    Huawei P40

    Καλορίζικο Jim. Με το bluemail συνδέεσαι με gmail και είσαι κομπλέ. Viber ούτε εγώ επανέφερα συνομιλίες δε μου έλλειψαν να πω την αλήθεια:rolleyes: Για όποιον θέλει να το πάει ένα βήμα παραπέρα υπάρχει και το ourplay εγκαθιστά οτι παιχνίδι και εφαρμογή του αρέσει αλλά είναι στα κινέζικα.Εμένα μου πήρε 10 λεπτά να το καταλάβω. Το P40 είναι ένα απο τα ελάχιστα κινητά στην αγορά που βγάζει άψογες φώτο και ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο μόνος λόγος που το αγόρασα να πω την αλήθεια. Αν έχει ένα ψεγάδι είναι το μονοφωνικό του ηχείο ρε τσιφούτηδες εκεί στη huawei:p
  3. Iceglow

    Huawei P40

    [ATTACH]67645[/ATTACH] Εντωμεταξυ εβαλα το antutu score και το συγκρινα με το redmi note 10 pro σε review γνωστού ελληνα youtuber και μου εσβησαν το σχολιο. :lol:
  4. Καλησπέρα παιδιά μολις το ενεργοποιησα απο την εφαρμογή του CU. Δεν εχω 5g αλλα με 4g+ κατεβασα να τεσταρω ταχύτητα τους drivers της amd που ειναι αρκετα γρήγορος server. Επιασα max 7mb/sec και ελαχιστο 5.5mb
  5. To nbg mobile στο p40 που εχω δουλεύει κανονικά μεσω της εφαρμογής dualspace
  6. Iceglow

    Huawei P40

    Άγιος Αθανάσιος
  7. Iceglow

    Huawei P40

    Ανεβάσα μερικές φώτο που τράβηξα τις τελευταίες μέρες. https://icedrive.net/1/c4x73zbt6n
  8. Iceglow

    Huawei P40

    Καλή Χρονιά.Σήμερα πήρα επιτέλους τη συσκευή.Πολύ ποιοτική κατασκευή και όπως την ήθελα όχι τεράστια οθόνη. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος το update emui 11.
  9. Iceglow

    Huawei P40

    Μου άρεσε η άμεση επικοινωνία στο τηλέφωνο και τα θετικά reviews. Το πρόβλημα αυτές τις μέρες είναι στις παραδόσεις τις ACS. Όπως και να'χει θα ενημερώσω όταν παραλάβω και γράψω ολοκληρωμένη άποψη.
  10. Iceglow

    Huawei P40

    kiniti.net αλλά έχει και άλλα 3 καταστήματα στην ίδια τιμή στο bestprice ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλά που το επισήμανες. Έτσι και αλλιώς το δίνουν δώρο απο το κατάστημα με το κινητό.
  11. Iceglow

    Huawei P40

    Καλησπέρα στην παρέα.Μετά απο πολλά χρόνια μετάβαση απο το σκυλί του πολέμου Moto G στο P40.Στα 377 ευρώ ψάχνει για αντίπαλο.Σε λίγες μέρες που θα το παραλάβω θα γράψω ένα mini review. Θετικότατο οτι έρχεται με προεγκατεστημένο τζάμι προστασίας. Δε θυμάμαι πόσα reviews διάβασα και πόσα συγκριτικά video είδα στο youtube. Μην το σκέφτεστε αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες.
  12. Ευχαριστώ,θα τις δοκιμάσω.Μου είπαν και για την Tom Ford Tobacco Vanille αλλά είναι απλησίαστη η τιμή της.:confused:
  13. Παιδιά υπάρχει κάποια κολώνια για το Χειμώνα να μου προτείνετε? Είχα την Dolce & Gabbana Light Blue αλλά είναι για πιο θερμούς μήνες και ήθελα να πάω σε κάτι διαφορετικό.
  14. και εγώ θα'θελα να ρωτήσω το ίδιο.Έχω το Atrix MB860 rooted και unlock και αναρωτιέμαι ποιό είναι το καλύτερο rom.Eίχα το jellybean 4.2.2 αλλά δε λειτουργούσε η κάμερα και το bluetooth και έχω βάλει το default.Kαμιά ιδέα ρε παίδες;:)
×
×
  • Create New...