Jump to content

limenic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by limenic

  1. Σ'ευχαριστω...μου ηρθε μηνυμα οτι η προσβαση στο δικτυο 4g ειναι ενεργοποιημενη αλλα...οταν ανοιγω τα δεδομενα δεν μου βγαζει το 4G παρα μονο H/H+ 3G.....μενω Πειραια....
  2. εγινε φιλε μου σε ευχαριστω....ειναι τρομπες οι ανθρωποι τελος...!κ ξαναλεω οτι την καρτα σιμ την πηρα απο κοσμοτε καταστημα οχι γερμανο δεν θα επρεπε να το ενεργοποιησουν κιολας τα τρομπετα...!!αλλα ηπαμε....
  3. την σιμ την πηρα απο καταστημα κοσμοτε κ μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται τιποτε αλλο να κανω...:mad: ξερεις που στελνω μηνυμα μηπως..?
  4. ρε παιδια αυτο το ριμαδι το 4g γιατι δεν δουλευει...???ενα μηνα το εχω το τηλεφωνο σημερα το καταλαβα....:p ενω εχω αλλαξει σιμ για 4g της cosmote κ ενω υπαρχει η ρυθμιση για lte στο μενου των δικτυων επανω εμφανιζει το H+ 3G μονο....εχω Ελληνικη συσκευη κ φοραει 4.4.2 επισημη....προσπαθω να βρω ακρη αλλα τιποτα.....!
  5. Ταχύτητα Ανάγνωσης & Εγγραφής: 95 MB\s, 30 MB\s ..!!Ειναι πιο γρηγορη απ'ολες ή μου φαινεται...??Την sandisk την ειχα απτο s3 και δουλευε μια χαρα...!Ευχαριστω για την πληροφορια..!
  6. και εγω αυτη βλεπω..!!κ σε ξενα φορουμ που εριξα μια ματια προτεινουν την samsung και την kingston οι αλλες γραφουν οτι εχουν προβλημα...!
  7. Sandisk Ultra microSDHC 16GB Android...αυτη εχω....θελοντας κ μη θα την αλλαξω για να δω τι παιζει,αν κ δεν νομιζω να ειναι απτην καρτα....!
  8. το εχω 2 εβδομαδες το κινητο και εχω ξενερωσει αφανταστα....αυτο το θεμα με την καρτα μνημης να την αποσυνδεει και να την συνδεει 15 φορες την ημερα ειναι η πιο μεγαλη πατατα για να μην πω τιποτα πιο βαρυ...εχω ελληνικο μοντελο με 4.4.2 official....
  9. Ρε παιδια πως βαζουμε παλι το αριθμητικο πληκτρολογιο...??εγινε αναβαθμιση σε 4.3 και το εχασα...εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να το βρω....στην 4.1.2 που ειχα πριν ειχε την επιλογη να το αλλαξεις...τωρα οχι...!!
  10. δοκιμασε κανεις το skype ή το viber....???εμενα κ τα δυο ενω λειτουργουν κανονικα δεν ακουγεται η φωνη μου στους αλλους...οσες φορες κ να το δοκιμασα τιποτα....:cry:
  11. μια χαρα ειναι το κινητακι...αξιζει για τα χρηματα πιστευω...το μονο που με χαλαει ειναι της vodafone οι επιλογες που εχει στο μενου..!
  12. ρε παιδια πειτε μου μια καλη καρτουλα micro sd να του βαλω....σε 8gb..??
  13. Παιδια πηρα ενα σε λευκο χρωμα (επειδη ηταν τελευταιο κομματι) και ειναι ΑΘΙΚΤΟ οπως το πηρα απο vodafone χωρις τους χαρτες οποιος το θελει θα το δωσω 84 ευρω....ή αν εχει το μαυρο να το ανταλλαξουμε (στην ιδια κατασταση)ας μου στειλει ενα μνμ.ειμαι πειραια....το κιν.μου 6945327417 cosmote
  14. Ρε παιδια τι γίνετε με τις αναφορες μηνυματων στα ΜΜS??Υπαρχει καποια ρυθμιση..?συνεχεια λεει οτι εκρεμει...!
  15. Για ριξτε μια ματια για αυτη τη θηκη ρε παιδια..πρεπει να΄ναι καλη..
  16. Πότε θα το φέρει η Vodafone η ρημάδα μας εχει και ξεροσταλιάζουμε!!!!!:cry::cry::cry:
  17. re pedia de vghke kana programataki pou na vazi radio sto ergalio?
  18. πεδια τι λετε για το καινουριο HTC CRUISE???τα εχει ολα η μου φαινετε???καμια πληροφορια εχουμε για το που κ ποτε???:blink:
  19. φιλοι μου προκειται να παρω κ γω ενα καλο κινητο επιτελους!το θεμα ειναι πιο απο τα δυο το p3600 ή το touch??αν δεν βαριεστε να μου πειτε.... :cry:
  20. RE PEDIA KANA PROGRAMATAKI GIA NA DIAVAZI WORD K TA SYNAFI YPARXEI???
  21. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!ΑΥΤΟ Τ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΟΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!
  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ Κ ΑΚΥΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ!!!!ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΕΙ!!!ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΕΛΙΚΑ!!ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Κ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ....ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ...ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΓΡΑΦΕ!!!!ΒΡΕ ΕΤΡΕΧΑ ΞΑΝΑΤΡΕΧΑ ΜΠΑΣ Κ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΛΛΑ.....!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΞΕΚΟΛΥΜΕΝΟ Κ ΤΟ ΤΗΛ ΕΙΝΑΙ 1 ΜΗΝΑ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!Κ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ!!!:ninja: :ninja: :ninja:
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ S700 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ PDF H WORD ΑΡΧΕΙΑ???
×
×
  • Create New...