IVIetaCreatoR Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Έχεις 3G ή τουλάχιστον EDGE δίκτυο όταν κάνεις τις δοκιμές? Και βάλε οπωσδήποτε opera mini :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Έχεις 3G ή τουλάχιστον EDGE δίκτυο όταν κάνεις τις δοκιμές? Και βάλε οπωσδήποτε opera mini :) Γιατι υποστηριζει EDGE η vodafone???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Σχεδόν παντού έχει EDGE και είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την Cosmote όταν βγαίνεις εκτός 3G κάλυψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Σχεδόν παντού έχει EDGE και είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με την Cosmote όταν βγαίνεις εκτός 3G κάλυψης. εγώ όταν είμαι επαρχία σπίτι μου είμαι άτυχος διότι προφανώς παίρνω σήμα από δύο κεραίες και μια εχω G και μια Ε αλλά περισσότερο G όσο για 3G πρέπει να καθίσω στο μπαλκόνι για ποιαςω :-(. Όσο για την αθήνα σε ένα σημείο έχει σήμα και σε άλλο όχι αστα να πάνε... Την κηφισιά την έχουνε χαντακωσει από σήμα. Ενώ στην κερατέα ποιανεί πολύ καλή κάλυψη 3G αλλά μακριά όχι παντού όσο Ε δεν ποιανεί καθόλου μόνο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2011 Eχω προβλημα με το zero fb.Mου ψιλοκολαει και μπαινει αργα και εκει που γραφει "facebook" βγαινει ενα ερωτηματικο(στην σελιδα του fb οταν μπω).Kινητο 2g(gprs)Tι μπορει να συμβαινει;Παλια δεν υπηρχε προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigobyzance Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 toympa αυτο που σου ειπαν απο το 13830 ισχυει.αν δεν κανω λαθος περσι αλλαξε αυτο ωστε να συμμορφωθει με την Ευρωπαικη νομοθεσια που ειπε καποιος φιλος. και νομιζω εκτος απο αυτο στα λοιπα προγραμματα mobile internet δεν μπορει καποιος να χρεωθει πανω απο ενα ποσο αν ξεπερασει τον ογκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γιατι υποστηριζει EDGE η vodafone???? Σερρες σε παρα πολλα σημεια παιζει Ε Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Eχω προβλημα με το zero fb.Mου ψιλοκολαει και μπαινει αργα και εκει που γραφει "facebook" βγαινει ενα ερωτηματικο(στην σελιδα του fb οταν μπω).Kινητο 2g(gprs)Tι μπορει να συμβαινει;Παλια δεν υπηρχε προβλημα. και σε μενα μπλοκαρει και θελει refresh:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigobyzance Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γιατι υποστηριζει EDGE η vodafone???? 3g, edge και ΗSDPA. βεβαια αν εισαι σε κανενα υπογειο η κλεισμενος μονο gsm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodor_teo Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΤΙ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΌ ΣΤΟ VODAFONE ΚΙΝΗΤΌ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΩ INERNET ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ BLUETOOTH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΤΙ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΌ ΣΤΟ VODAFONE ΚΙΝΗΤΌ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΩ INERNET ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ BLUETOOTH καλύτερα να συνδέσεις το κινητό σου με καλώδιο στον υπολογιστής σου και να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως μόντεμ . Το εχω δοκιμάσει με bluetooth μόνο σε λαπτοπ και πηγαίνει παρά πολύ αργά. Βέβαια εάν θέλεις να το δοκιμάσεις ενεργοποίησε το bluetooth και στις δύο συσκευές κινητού και υπολογιστή και μετά κανε ζευξη παίρνωντας τις συσκευές με έναν ίδιο κωδικό και μετά κανε δεξί κλικ στο εικονίδιο του του β κάτω δεξιά στο ρολόι και επέλεξε σύνδεση σε δίκτυο κάπως έτσι το γράφει επιλεγείς την συσκευή σου και κανείς σύνδεση. Και μετά το αποδέχεσε. Αλλά πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να έχεις περάσει τις ρυθμίσεις ως μόντεμ στον υπολογιστή σου και μετά να μπορέσεις να συνδεθείς είναι παρά πολύς καιρός που το είχα δοκιμάσει και δεν θυμάμαι ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Παιδία έχω μια απορία. Βασικά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με την κάρτα του κινητού μου να έχω broandband internet με USB stick της Vodafone. Ξέρει κανείς πως γίνετε και αν γίνετε??? Η κάρτα sim που έχω είναι της vodafone και αυτή. Παράθεση http://www.ammovoles.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Παιδία έχω μια απορία. Βασικά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ με την κάρτα του κινητού μου να έχω broandband internet με USB stick της Vodafone. Ξέρει κανείς πως γίνετε και αν γίνετε??? Η κάρτα sim που έχω είναι της vodafone και αυτή. νομιζω η καρτα πρεπει να ειναι 3g Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galioni Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Καλησπέρα, είμαι νέος χρήστης του unlimited 50 της Vodafone και έχω το lg Renoir. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με οτιδήποτε άλλο πέρα του Wifi. Κατέβασα από το site με μήνυμα τις ρυθμίσεις για το κινητό αλλά δεν θέλει να συνδεθεί με τίποτα. Στο συνδεσιμότητα -> σημεία πρόσβασης υπάρχει η επιλογή vodafone web με τα παρακάτω: Φορέας gprs, pap, όνομα χρήστη user, κωδικός pass και apn internet.vodafone.gr Μετά πάω στο προφίλ ιντερνετ και επιλέγω το προφιλ vodafone internet που χρησιμοποιεί σαν σημείο πρόσβασης την επιλογή vodafone web χωρίς τη χρήση proxy. Τζίφος... Τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Κάνε το pap chap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πάντως από το πρωί δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ από το htc desire μέσω του exchange server και να λάβω email. Ξέρει κανείς κάτι? άλλαξαν τίποτα στις ρυθμίσεις τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 3g, edge και ΗSDPA. βεβαια αν εισαι σε κανενα υπογειο η κλεισμενος μονο gsm ποιο είναι καλύτερο απο ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ποιο είναι καλύτερο απο ποιο? Από το χειρότερο στο καλύτερο... GSM - EDGE - 3G - HSDPA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Να κάνω μία ερώτηση: Το πακέτο που ήταν προσφορά 5 ευρώ-500MB τελείωσε ή τελειώνει στο τέλος του μήνα?Αν τέλειωσε υπάρχει το 7 ευρώ-200 MB αν ισχύει ακόμα πώς το ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους: Aποστέλλοντας "ΣΕ200" ή "SE200" στο 19109 Καλώντας 1286 δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 εχω το SE VIVAZ και εχω ενεργοποιήσει το VFweb για να συνδέομαι στο internet, για facebook, msn, skype η Nimbuzz ηθελα να ρωτήσω αν συνδεθω στο Nimbuzz και το αφησω συνδεδεμένο και το HIDE σαν προγραμμα συνεχίζει η vodafone να χρεώνει δεδομένα? πως καταλαβαίνω οτι ειμαι συνδεδεμένος στο internet? με το wifi καταλαβαίνεις με το εικονίδιο που ανοιγει! με το VFweb? ευχαριστω Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Aπο χθες εχω πολυ χαμηλες ταχυτητες,αποσυνδεσεις και δυσκολια συνδεσης στο zero fb.Tι μπορει να συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) εχω το SE VIVAZ και εχω ενεργοποιήσει το VFweb για να συνδέομαι στο internet, για facebook, msn, skype η Nimbuzz ηθελα να ρωτήσω αν συνδεθω στο Nimbuzz και το αφησω συνδεδεμένο και το HIDE σαν προγραμμα συνεχίζει η vodafone να χρεώνει δεδομένα? πως καταλαβαίνω οτι ειμαι συνδεδεμένος στο internet? με το wifi καταλαβαίνεις με το εικονίδιο που ανοιγει! με το VFweb? ευχαριστω Οτιδηποτε εφαρμογη στο κινητο παιρνει στελνει δεδομενα φυσικα χρεωνονται αναλογα με το προγραμμα χρησης που εχεις.ακομα και καποιες εφαρμογες πχ οπως αυτα τα messenger τρεχουν και μενουν συνδεμενα με μικρη μεν κινηση αλλα παραμενει κινηση.Αλλα λογικα ολες οι συσκευες οταν ειναι συνδεμενες στο ιντερνετ οχι με wifi εμφανιζουν ενα συμβολο οπου δειχνει οτι υπαρχει κινηση δεδομενων απο το τηλεφωνο.. τουλαχιστον στα ΝΟΚΙΑ και στα iphone ειναι πολυ εμφανες .. τωρα στο δικο σου δεν εχω δει αλλα λογικα θα εχει τσεκαρε το βιβλιαρακι της συσκευης που εξηγει τα συμβολα εκει μεσα θα υπαρχει λογικα... το nimmbuzz φανταζομαι ειναι κατι σαν το ebuddy... εχει ρυθμισεις πως θελεις να δουλευει το προγραμμα αν τρεχει στο backround αν μενει συνδεμενο .. η αν αποσυνδεετε αυτοματα εφοσον τρεχει στο backround μετα απο οση ωρα θες.. για να αποφυγεις αυτες τις χρεωσεις Edited April 18, 2011 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Από το χειρότερο στο καλύτερο... GSM - EDGE - 3G - HSDPA thanks Joebar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 εχω το SE VIVAZ και εχω ενεργοποιήσει το VFweb για να συνδέομαι στο internet, για facebook, msn, skype η Nimbuzz ηθελα να ρωτήσω αν συνδεθω στο Nimbuzz και το αφησω συνδεδεμένο και το HIDE σαν προγραμμα συνεχίζει η vodafone να χρεώνει δεδομένα? πως καταλαβαίνω οτι ειμαι συνδεδεμένος στο internet? με το wifi καταλαβαίνεις με το εικονίδιο που ανοιγει! με το VFweb? ευχαριστω στα νοκια εχει ενα σηματακι μς 2 γραμμουλες κατω απο το σημα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts