sarpan Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Και γω οχι ψηφισα διοτι ναι μεν ειναι σοβαρο το θεμα της ακτινοβολιας, αλλα ουτε μιλαω πολλες ωρες στο κινητο,ουτε θα αποτελουσε βασικο κριτηριο για την αγορα καποιου κινητου τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 παιδιά με τα ,ομνια 2,galaxy s,galaxy s 2,έχετε τα χαμηλοτερα σαρ που υπαρχουν πια:), οπότε το να λέτε,εμένα δεν με νοιάζει το σαρ μου φαίνεται κάπως αστείο:p (καμμία παρεξήγηση,καταλαβαίνω πως δεν τα πήρατε με αυτή την λογική) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 το iphone παιδια το 4αρι τι SAR εχει? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=iphone%204%20sar%20eu&source=web&cd=3&ved=0CCoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fmanuals.info.apple.com%2Fen_US%2Fiphone_4_important_product_information_guide.pdf&ei=KELCTovgHYOg4gSLlpCmDQ&usg=AFQjCNE9tiRh7lrj5PUYmvfEBSn462dt4w&cad=rja το μανιουαλ του 4αριού. αν διαβάζω σωστά 0,66 κεφάλι,0,74 σώμα. υποθέτω το μαξ εκ των gsm 900,1800 για ελλάδα. διαβάστε κ επιβεβαιώστε με παιδιά,το έχω κι εγώ απορία, μιας και άλλο σαρ ήξερα να έχει... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Από τότε που ένιωσα σαν να μου τρυπάνε καρφιά τον εγκέφαλο μετα απο μισή ώρα στο τηλέφωνο (με k700 τότε) και ακόμα θυμάμαι τον τρομερό πόνο (απο εκείνη τη στιγμή άρχιζα να νιώθω τον πόνο στο 5λεπτο ομιλίας), το πρώτο πράγμα που κοιτάω στο κινητό είναι το sar. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ πάνω από την υγεία μου ένα κινητό, ούτε και να συμβιβάζομαι με handsfree-bluetooth. Με το sgs στα 0,25 δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από ώρες στο τηλέφωνο. Το υπέρτατο όριο για μένα είναι 0,3 στην χειρότερη περίπτωση. Αφού μπορούν και βγάζουν κινητά με τρομερά specs, μπορούν να βγάλουν και κινητά με χαμηλό σαρ. Δεν θα ψήνω εγώ το κεφάλι μου επειδή δεν ενδιαφέρονται για το sar οι κατασκευαστές. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-maniac Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Ψήφισα όχι λόγω της ακτινοβολίας. Χρησιμοποιώ ακουστικά bt. Παράθεση Creative your world!! :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Από τότε που ένιωσα σαν να μου τρυπάνε καρφιά τον εγκέφαλο μετα απο μισή ώρα στο τηλέφωνο (με k700 τότε) και ακόμα θυμάμαι τον τρομερό πόνο (απο εκείνη τη στιγμή άρχιζα να νιώθω τον πόνο στο 5λεπτο ομιλίας), το πρώτο πράγμα που κοιτάω στο κινητό είναι το sar. Δεν πρόκειται να βάλω ποτέ πάνω από την υγεία μου ένα κινητό, ούτε και να συμβιβάζομαι με handsfree-bluetooth. Με το sgs στα 0,25 δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από ώρες στο τηλέφωνο. Το υπέρτατο όριο για μένα είναι 0,3 στην χειρότερη περίπτωση. Αφού μπορούν και βγάζουν κινητά με τρομερά specs, μπορούν να βγάλουν και κινητά με χαμηλό σαρ. Δεν θα ψήνω εγώ το κεφάλι μου επειδή δεν ενδιαφέρονται για το sar οι κατασκευαστές. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Επειδή η ακτινοβολία δρα αθροιστικά, ακόμα και με 0,1 σαρ, δεν γλυτώνεις την (όποια) επίδραση της ακτινοβολίας, αν μιλάς πολύ και συχνά. Το καλύτερο είναι να αποφεύγεις την ακτινοβολία με ένα handsfree ή bluetooth. Φιλικά στο λέω:):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Επειδή η ακτινοβολία δρα αθροιστικά, ακόμα και με 0,1 σαρ, δεν γλυτώνεις την (όποια) επίδραση της ακτινοβολίας, αν μιλάς πολύ και συχνά. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν γνώριζα ότι δρα αθροιστικά..! Θα κοιτάξω κανένα bluetooth απο βδομάδα :D Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Επειδή η ακτινοβολία δρα αθροιστικά, ακόμα και με 0,1 σαρ, δεν γλυτώνεις την (όποια) επίδραση της ακτινοβολίας, αν μιλάς πολύ και συχνά. Το καλύτερο είναι να αποφεύγεις την ακτινοβολία με ένα handsfree ή bluetooth. Φιλικά στο λέω:):) Δεκτόν, αλλά ξεχνάς νομίζω το πιο βασικό. Την ακτινοβολία που τρώμε καθημερινά στο σώμα σχεδόν όλοι τις ώρες που μεταφέρουμε στο μπουφάν, στην τσέπη(και δη οι άντρες δίπλα στα όργανα αναπαραγωγής), στην τσάντα το/τα κινητά(πλέον πολλοί έχουν και 2...)... Το λεγόμενο sar body δηλαδή ο κόσμος το ξεχνάει, θυμάται μόνο το sar head κ τις ώρες που μιλάει στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Δεκτόν, αλλά ξεχνάς νομίζω το πιο βασικό. Την ακτινοβολία που τρώμε καθημερινά στο σώμα σχεδόν όλοι τις ώρες που μεταφέρουμε στο μπουφάν, στην τσέπη(και δη οι άντρες δίπλα στα όργανα αναπαραγωγής), στην τσάντα το/τα κινητά(πλέον πολλοί έχουν και 2...)... Το λεγόμενο sar body δηλαδή ο κόσμος το ξεχνάει, θυμάται μόνο το sar head κ τις ώρες που μιλάει στο κινητό... Και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γι αυτό το κινητό προσπαθώ να το έχω πάντα στην τσάντα μου και όχι πάνω μου. Ακόμη και όταν ακούω μουσική, το κάνω μέσω stereo bt , ώστε να μη χρειάζεται να έχω τη συσκευή πάνω μου. :) Εντάξει, όχι ότι η τσάντα μου είναι μακριά από εμένα, αλλά υπάρχει κάποια απόσταση από το σώμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία! Δεν γνώριζα ότι δρα αθροιστικά..! Θα κοιτάξω κανένα bluetooth απο βδομάδα :D Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon και το gs2 με 0,34 θα σε ικανοποιήσει :)νίκο από σαρ πλευρά,άμα χρειαστεί να πάρεις πιο καινουργιο τηλ. από bt πάρε το πιο φθηνό plantronics,κανένα άλλο πρόσεχε,όλα ταάλλα μου βγήκαν άχρηστα στον μήνα:( Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 και το gs2 με 0,34 θα σε ικανοποιήσει :)νίκο από σαρ πλευρά,άμα χρειαστεί να πάρεις πιο καινουργιο τηλ. από bt πάρε το πιο φθηνό plantronics,κανένα άλλο πρόσεχε,όλα ταάλλα μου βγήκαν άχρηστα στον μήνα:( Τα Plantronics ειναι σουπερ. Εχω το 975 και το εχω καταευχαριστηθει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τα Plantronics ειναι σουπερ. Εχω το 975 και το εχω καταευχαριστηθει. από bt πάρε το πιο φθηνό plantronics,κανένα άλλο πρόσεχε,όλα ταάλλα μου βγήκαν άχρηστα στον μήνα:( Πετάξτε ένα λινκ και το χτύπησα.. :lol:! Δεν γνωρίζω απο bt's οπότε θα σας εμπιστευτώ :D Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ρώτα στο thread με τα bt. εγώ πχ εχω ένα φθηνό plantronic 395. κρυσταλλινος ηχος! είχε στοκ στο στοκ house το πλαίσιο κ βολεύτηκα εγώ προ 20αημέρου,μήπως του έμεινε τπτ? είχε πολλά! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catibrie Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Πάντα το κοιτάω αλλά δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πάντα το κοιτάω αλλά δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής. Καλώς ήρθες στο myphone και καλώς μας spamαρες! :lol: Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 να απαντησω και εγω..περυσι που αρχισα να ασχολουμαι με τα κινητα καταλαβα τι ειναι το σαρ...εψαξα τα παλια μου κινητα και ειδα οτι το Κ770ι που ειχα ειχε 1,7 νομιζω..επαθα την πλακα μου...μετα απο αυτο πηρα το samsung m1 με 0,8 και τωρα εχω το xperia neo v με 1.1...με ρισκο το πηρα αυτο το κινητο μου αρεσε πολυ...ελπιζω να μην εχω επιπτωσεις στην υγεια μου..το καλο ειναι οτι εχω φουλ σημα εδω στο σπιτι και οτι δεν μιλαω και τοσο πολυ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) διαβασα σε μια ιστοσελιδα που ειχε μπει εδω οτι καταστρεφουν κατι πραγματα στον εγκεφαλο..αυτο τι επιπτωσεις εχει?? αν ισχυει παντα το προβλημα που προκυπτει απο το σαρ μπορει καποιος να εχει προβληματα και να παει σε επεμβασεις η κλπ? Edited January 5, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) γνωστος μου μετα απο χρηση μηνων σε κινεζικο τηλεφωνο τυπου hiphone,πονουσε πολυ στο αυτι,και τελικα ειχε βγαλει μικρο ογκιδιο , δεν θυμαμαι ακριβως που στο κεφαλι,οπου ηταν η κεραια:( δυστυχως οι επιδρασεις της ακτινοβολιας αυτης συσσωρευονται,οποτε κι εμεις εκει παμε.. χοντρα τα λεω ,αλλα γιατι οχι,το τσιγαρο εκανε κ καλο λεγανε παλια.. υπηρχε ενα καλο βιντεακι που τα ελεγε επιστημονικα. googlaρισε,σε λιγη ωρα θα βρεις πολλαααα,προτιμησε βιντεο,τα γραπτα θα σε πονοκεφαλιασουν;) Edited January 5, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Ναι το κοιτάω. Αλλά το SAR είναι η μισή αλήθεια για τον τρόπο που εκπέμπει Η/Μ ακτινοβολία το κινητό. Παράγοντες που επηρρεάζουν το εκπεμπόμενο ποσό ακτινοβολίας είναι οι ακόλουθοι: α) Τύπος κεραίας κινητού β) Συχνότητα γ) Παροχέας υπηρεσιών (power control scheme) δ) Λογισμικό κινητού (πχ το Android κάνει ό,τι να'ναι στα θέματα ισχύος) Τα handsfree είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος. Βέβαια για να μη λέμε και ψέμματα υπάρχουν αρκετά δημοφιλής συσκευές στην αγορά (δεν είναι ΝΟΚΙΑ) που τοποθετούνε το hansfree κάτω από την κεραία του δικτύου με αποτέλεσμα όχι μόνον να μειώνουν την ακτινοβολία αλλά να κάνουν το hansfree κεραία. Έτσι λοιπόν...Bluetooth. Έχω δοκιμάσει bluetooth της Motorola και της ΝΟΚΙΑ. Της ΝΟΚΙΑ μου φάνηκαν καλύτερα σε θέματα εμβέλειας αλλά τα Motorola καλύτερα σε θέματα standby/ομιλίας. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 bt πλεον απαραιτητα,κι ας εχει χαμηλο sar η συσκευη που χρησιμοποιω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstamou Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Ποιός δεν θα ενδιαφερόταν για την ακτινοβολία που " τρώει" κάθε μέρα; Απ'ότι είδα είναι πολλοί άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται η απλά δεν κοιτάζουν για πληροφορίες... Πολύ κακό αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ASDF Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 bt πλεον απαραιτητα,κι ας εχει χαμηλο sar η συσκευη που χρησιμοποιω. To bt δεν έχει όμως δική του ακτινοβολία; Παρεπιπτόντως πως ξέρουμε που έχει τη κεραία το κάθε κινητό και κατα πόσο κάνει το handsfree να περνάει ακτινοβολία;; Είναι σίγουρο ότι μπορεί να μεταφέρει ακτινοβολία ή είναι urban legend; Παράθεση Όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Ποιός δεν θα ενδιαφερόταν για την ακτινοβολία που " τρώει" κάθε μέρα; Απ'ότι είδα είναι πολλοί άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται η απλά δεν κοιτάζουν για πληροφορίες... Πολύ κακό αυτό... και το κακο ειναι οτι ολοι τρωμε ακτινοβολια...και οχι μονο απο τα κινητα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 και το κακο ειναι οτι ολοι τρωμε ακτινοβολια...και οχι μονο απο τα κινητα σωστοτατος,οποτε οπως κ σπιτι μας παιδια να κλεινετε το βραδυ το wifi-υπαρχουν κ wifi eco με χαμηλες εκπομπες ΚΑΙ ΟΠΩΣΗΠΟΤΕ KLEINETE τα ασυρματα τηλεφωνα-- αυτα φροντιστε κυριως να ειναι eco-χαμηλων ακτινοβολιων.. το ψωμι το εχουν τα ασυρματα τηλεφωνα και δευτερευοντως τα κινητα,μετα wifi κλπ:) απο οσα εχω ψαξει σας λεω,ελπιζω να μην λεω ανακριβειες:O Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts