Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Η επιλογή για το πιο build θα τρέξει μπορεί να γίνει με τον loader που υπάρχει στην OMEGA; Ναι, με τα σχετικά πειράγματα που αναφέρει ο Χρήστος (bbbb). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 παιδες,μια γρηγορη ερωτηση αν ξερει καποιος.Φοραω την MDJs_CyanogenMod7_v.2.6_NAND_A2SD+ με την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Μεχρι σημερα δεν ειχα ασχοληθει καθολου με clockwork mod recovery,και ειπα σημερα να το τσεκαρω.Μπαινω στο Rom Manager και παταω εκει που λεει να το φλασαρω,και μου λεει να επιλεξω τηλεφωνο.Εχει διαφορες επιλογες,αλλα οχι το δικο μας.Τι κανω? Για μένα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Φιλε AntreasM77 για να φλασαρεις σε clockwork mod κατεβαζεις το recovery 150M απο το xda μετα περνας τα αρχεια που σου εχει μεσα σε εναν φακελο και λεγετε copy to sd root και τα περνας χυμα στην καρτα μετα μπαινεις στο magldr και επιλεγει την επιλογη usb flasher και κανεις εγκατασταση το ROMUpdateUtility που υπαρχει μεσα στο φακελο recovery που εχεις κατεβασει, μετα αφου κανεις την εγκατασταση ξανα μπαινεις στο magldr και επιλεγεις boot ad sd και αυτο θα σε βαλει σε clockwork mod και απο εκει μπορεις να βαλεις οποια rom θελεις αρκει η rom να γραφει cwm για να μπορεις να την φλασαρεις με clockrorkmod. τελος επιλεγεις install zip from sdcard και μετα την επιλογη choose zip form sdcard βρισκεις το zip αρχειο της ρομ που εχεις περαση μεσα στην sdcard και την επιλεγεις και πατας install και τελιωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 έχω σκάσει από ζήλια μου που όλοι έχετε Android στη NAND.. κανένας ελληνικός αναλυτικός οδηγός δεν υπάρχει για να το κάνουμε και εμείς? :/ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mini_fan Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καποιος που να εχει ανακαμψει απο WSOD με Radio corruption, μπορει να μου πει πως το εκανε? Γιατι εχω δοκιμασει τα παντα απο το xda αλλα το Leo μου δεν λεει να βρυχηθει και παλι. Και δεν θελω να αλλαξω συσκευη (αν και καποιες καινουργιες με ψηνουν αρκετα), γιατι τετοιο πολυεργαλειο δεν παιζει να ξαναπαρουσιαστει. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Φιλε Karhariasgr κανε αυτο που εχω γραψει παραπανω, εγκατασταση σε clockworkmod με την μονη διαφορα οτι πρωτα πρεπει να κανεις εγκατασταστη απο τον υπολογιστη σου το magldr 1.3 μεσω του activesync το βρισκεις στο xda και μετα ακολουθα τον οδηγο που εχω γραψει και θα μπορεσεις να βαλεις android rom. Σαν rom σου λεω να βαλει την MDJ's CyanogenMod 7 v. 2.6 υπαρχει μερικες σελιδες πισω και link της rom για να την κατεβασεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 θα ξαναπροσπαθήσω.. τι να πω.. μάλλον δε μου "κόβει" καθόλου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Φίλε Karhariasgr που έχεις πρόβλημα; αν στο να περάσεις την Rom διάβασε αυτό που εχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα! Οπου έχεις πρόβλημα πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μόνο με το Market Enabler καταφέρνουμε να βλέπουμε paid εφαρμογές στο κινητό μας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Ναι εκτος αν εισαι πρόθυμος να μεταναστεύσεις σε καποια απο της υποστηριζόμενες χώρες. :lol::lol::lol: Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Μπα.. Λέω να μείνω εδώ προς το παρόν.. Απλά το έχω κατεβάσει και μετά πρέπει να διαλέξω κάτι για να του δείξω πως δεν είμαι στην Ελλάδα ε? και μετά δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό? Δεν θα με πάρουν χαμπάρι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, δεν είσαι ο πρώτος βλέπεις που χρησιμοποιεί το market enabler. Γιαυτό υπάρχει εξάλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Να ρωτησω και εγω κατι εαν ενεργοποιήσω της paid εφαρμογες μετα φαίνονται ολες μαζι οι εφαρμογές ανακατεμενες και free και paid ??? Η ειναι ξεχωριστα ??? Επίσης επειδή με τρωει ο απ'αυτος να το δοκιμασω μετα μπορω να το βγαλω η ειναι μονιμο ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Τις βλέπεις όλες. Αν δεν το θες... το κάνεις απλά απεγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Μμμμμ κριμα που δεν ειναι ξεχωριστα. Α δηλαδη το κανω απεγκατασταση και την κανουν οι paid εφαρμογες ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Καλημέρα έχω εγκατεστημένη την MDJ_Revolution_HD_v._1.2_MDJ_S7.7HD υπάρχει κάποια καινούρια που αξιζει ωα δοκιμασω? Και με ποιο τροπο δεν χανω τις υπάρχουσες εφαρμογέσ που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδια μια ερωτηση και αν μπορειτε δωστε μου τα φωτα σας γιατι απο οτι φαινεται το HD2 μου θα με τρελανει.... Eχω επανω Cyanogen MDJ's (Release January) και μου τρωει μπαταρια σαν τρελο. Κοντα στις 20 ωρες κραταει .... και μεσα σε αυτες τις 20 ωρες οι 2 το πολυ να ειναι με wifi. Βluetooth δεν χρησιμοποιω. Τις εφαρμογες τις κανω kill απο T.Manager και γενικα μεσα σε αυτες τις 20 ωρες δεν μιλαω πολυ ελαχιστα δηλαδη και ουτε video.Tι γινεται ρε παιδες κανω κατι λαθος? Στην μπαταρια πανω το ασπρο τπ αυτοκολητακι ειναι εντελως ασπροι χωρις κοκκινα σημαδακια, για να πεις οτι εχει προβλημα η μπαταρια.... Μπορει ομως να φταει και η μπαταρια.... Για πειτε ιδεες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εαν το εχεις πολυ καιρο το κινητο μπορει να εχει αρχισει να εξασθενει η μπαταρια. Αλλα δεν μας ειπες τι εκδοση android εχεις αυτη που μπαινει στην καρτα η αυτη που μπαινει στο κινητο και αντικαθηστα τα windows ??? Αμα εχεις την πρωτη τοτε ειναι λογικο γτ τρεχει τα android απο την καρτα και τρωει πολυ μπαταρια. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ενώ έβαλα το market enabler και βλέπω paid εφαρμογές δεν με αφήνει να κατεβάσω καμία.. Όταν πάω να το κάνω μέσω κινητού και επιλέγω select payment method το credit card μετά μου λέει "a server error occured". Στο market.android.com βρίσκω μια εφαρμογή που πρέπει να πληρώσω και δεν με αφηνει γτ όταν πατάω pay μου βγάζει ένα παράθυρο και καταλαβαίνει πως έχω HD2 και μου δεν με αφήνει να το επιλέξω.. Κάποιος τρόπος να το παρακάμψω? η γενικά να μπορώ να αγοράσω εφαρμογές πέρα από να τις βλέπω μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Από το market.android.com δε φταίει ότι έχεις το hd2 αλλά ότι το σύστημα βλέπει ότι μπαίνεις από Ελλάδα που έχει ακόμη πρόσβαση στις paid εφαρμογές.Τις free εφαρμογές μια χαρά τις περνάει στο hd2. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εμένα πάντως δεν μου βγάζει error, δέχεται την πιστωτική......μήπως δεν κανείς κάτι σωστά στο enabler; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Γιώργο για το market enabler και μετά πληρωμή μέσω google checkout λες; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ναι Χρήστο, μέσω κινητού που λέει ο φίλος ότι δεν μπορεί να αγοράσει... μέσω pc δεν ξέρω να γίνεται... Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Αν κάνω κάτι καλά μέσα από το market enabler? Δεν ξέρω, γτ το κατέβασα, το εγκατέστησα, πάτησα μία σύνδεση από αυτές που μου έβγαζε και μετά από λίγο, αφού περίμενα είδα στο market τις paid εφαρμογές.. Απλά όταν πατάω buy και μου λέει πως, επιλέγω credit card [δεν έχει και άλλη επιλογή] και μετά που πατάω ok μου λέει "a server error has occurred"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastelidis Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εαν το εχεις πολυ καιρο το κινητο μπορει να εχει αρχισει να εξασθενει η μπαταρια. Αλλα δεν μας ειπες τι εκδοση android εχεις αυτη που μπαινει στην καρτα η αυτη που μπαινει στο κινητο και αντικαθηστα τα windows ??? Αμα εχεις την πρωτη τοτε ειναι λογικο γτ τρεχει τα android απο την καρτα και τρωει πολυ μπαταρια. Αυτη που μπαινει στην NAND εχω με τον MAGLDR.... Το εχω απο τον Απριλιο του 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts