mphx Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 bbbb said: τα περισσότερα μπορούν να μεταφερθούν όχι όλα.π.χ. το igomyway με το νέο σκιν και το apk του,πιάνει 45mb στην εσωτερική μνήμη.επίσης υπάρχει και η λύση a2sd που χρειάζεται ext2/ext3 partition που πηγαίνει στην sd τα apk και αφήνει στην εσωτερική μνήμη την dalvik-cache αλλά και το app2sd+ που πάει και την dalvik-cache στην sd. για όλες τις εφαρμογές στην sd θα περιμένουμε το data2sd που από ότι φαίνεται άρχισαν οι προσπάθειες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=896872 εβαλα πριν λίγο την mdj light desire hd rom και μπορώ να πω ότι είναι η πρώτη desire hd rom που βλέπω να πηγαίνει τόσο καλά στο hd2 Προς το παρον οτι εχω βαλει εχει μετακινηθει στην καρτα , εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (π.χ. z4root , adobe flash player , advanced task killer , compass ,cpu tuner , uninstaller pro , market). Προσωπικα δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος με το θεμα αυτο , γιατι εχω το "αμερικανικο" και εχω ελευθερα 565MB (απο συνολο 626ΜΒ μετα την εγκατασταση της ρομ) Καταλαβαινω οτι και το παραμικρο που καθεται στην εσωτερικη μνημη ειναι θεμα μιας και στις "ευρωπαικες" συσκευες ο χωρος που μενει διαθεσιμος ειναι 100-150ΜΒ. Θεωρω σαν λυση να βγουν πιο lite roms να αφηνουν περισσοτερο χωρο στην εσωτερικη και καποιο αξιοπιστο προγραμμα να "πεταει" οποια προγραμματα γινεται στην εξωτερικη. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 sotisdiv said: Να υποθέσω οτι τα 125ΜΒ ελεύθερης μνήμης ήταν δελεαστικά; :p Sagonia έχω την εντύπωση οτι ήταν γύρω στα 60-70ΜΒ Κατεβαζω και γω την light λοιπον.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) sotisdiv said: Να υποθέσω οτι τα 125ΜΒ ελεύθερης μνήμης ήταν δελεαστικά; :p Sagonia έχω την εντύπωση οτι ήταν γύρω στα 60-70ΜΒ Nαι αν και του gauner1986 έχει γύρω στα 200 ελεύθερα αλλά o kernel του δεν έχει το fix για τον g-sensor και μου την έσπαγαν τα παγώματα της οθόνης τώρα βέβαια και στου mdj έβαλα a2sd και ext3 partition όπου πάνε εκεί ένα μέρος των εφαρμογών αλλά μου κάνει κάτι κολλήματα με το root. το σίγουρο πάντως για μένα είναι ή super ram froyo ή nand rom.απλή sd version δε πρόκειται να ξαναβάλω Edited January 2, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 θα φλασάρω και εγώ την super light να αναφέρω ένα ένα τα βήματα μη κάνω καμιά πατάτα .το τηλέφωνο έχει HSPL 2.08 . περνάω το MAGLDR 1.11 τρέχοντας το ROMUpdateUtility.exe.κάνω επανεκίνηση το τηλέφωνο και μου εμφανίζει τη μαύρη οθόνη και επιλέγω με τα πλήκτρα volum up kai down την επιλογή 4 . μετά πατάω το πλήκτρο κλήσης του τηλεφώνου ( το τέρμα αριστερό κουμπί ) και μετά ανοίγω το φάκελο με την nand rom πατάω το install.exe και τρέχω την ρομ ? υπάρχει σε όλα αυτά καμία ένσταση κανένα λάθος? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Σπασίματα στην οθόνη έχει και η Desire του Cotulla αλλά και η light HD του MDJ. Να υποθέσω οτι με τον κατάλληλο Kernel αυτό διορθώνεται; Μου φαίνεται καλή η light και δεν θέλω να την αλλάξω αλλά δυστηχώς τα σπασίματα για μένα είναι παράγοντας αλλαγής. Δεν ξέρω και πως αλλάζεις Kernel στις NAND :( gkionis σωστά! Edited January 2, 2011 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 gkionis said: θα φλασάρω και εγώ την super light να αναφέρω ένα ένα τα βήματα μη κάνω καμιά πατάτα .το τηλέφωνο έχει HSPL 2.08 . περνάω το MAGLDR 1.11 τρέχοντας το ROMUpdateUtility.exe.κάνω επανεκίνηση το τηλέφωνο και μου εμφανίζει τη μαύρη οθόνη και επιλέγω με τα πλήκτρα volum up kai down την επιλογή 4 . μετά πατάω το πλήκτρο κλήσης του τηλεφώνου ( το τέρμα αριστερό κουμπί ) και μετά ανοίγω το φάκελο με την nand rom πατάω το install.exe και τρέχω την ρομ ? υπάρχει σε όλα αυτά καμία ένσταση κανένα λάθος? σωστά αυτά είναι τα βήματα.και αν θέλεις να γυρίσεις στα wm μπαίνεις με reset+ volume down στον bootloader και φλασάρεις την wm rom.για όσους δεν έχουν ξαναβάλει άλλη φορά android ή κάποια cooked rom,μετά το hspl 2.08 και πριν βάλουμε τον magldr περνάμε και κάποιο ράδιο που υποστηρίζει τα 576 ram π.χ. το 2.15.50 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) sotisdiv said: Σπασίματα στην οθόνη έχει και η Desire του Cotulla αλλά και η light HD του MDJ. Να υποθέσω οτι με τον κατάλληλο Kernel αυτό διορθώνεται; Μου φαίνεται καλή η light και δεν θέλω να την αλλάξω αλλά δυστηχώς τα σπασίματα για μένα είναι παράγοντας αλλαγής. Δεν ξέρω και πως αλλάζεις Kernel στις NAND :( gkionis σωστά! έκανα τα παραπάνω βήματα και κανένα εξάλεπτο είναι κολημένο στη μαύρη οθόνη και γράφει wait usb...usb πάτησα το install exe kai μετά το next αλλά τιποτα μου έβγαλε αυτό το μύνημα Error happen Read below for more information Error Description: USB init failed Info: .\RSPL\RSPL.cpp (723) να αρχισω να ανυσηχώ ? συνεχως αυτό το μύνημα μου βγάζει τι μπορεί να φταίει έχω ράδιο 2.15.50.14 και HSPL 2.08 γιατί βγάζει αυτό το μύνημα? Edited January 2, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Ποιό HSPL έχεις περασμένο; Θέλει HSPL 3. Κατέβασε και κάνε εγκατάσταση το τελευταίο HSPL. Εν συνεχεία ακολούθησε τα βήματα όπως τα έκανες εως τώρα και μόλις φτάσεις στο wait usb usb τότε κάνεις set up τη rom. Edited January 2, 2011 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) sotisdiv said: Ποιό HSPL έχεις περασμένο; Θέλει HSPL 3. και πως γίνετε αυτό ? μπορώ να το κάνω τώρα? από που μπορώ να το κατεβάσω το hspl 3? Edited January 2, 2011 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Εγώ προχθές που πήγα να περάσω την πρώτη μου NAND μου έβγαλε το γνωστό error που έβγαλε και σε εσένα. Επι τόπου φλάσαρα μια Omega, πέρασα το HSPL 3 και μετά ξανα έκανα όλη τη διαδικασία απο την αρχή με επιτυχία. Τώρα ίσως και να μην χρειάζεται ξανα φλασάρισμα η Omega αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Αναλυτικός οδηγός φλασαρίσματος NAND εδώ. HSPL 3 εδώ Edited January 2, 2011 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 πέρασα το HSPL 3 και με έγραψε ότι έγινε επιτυχώς.διάλεξα το 2.08hspl πήγα μετά να περάσω μετα την nand rom και μου βγάζει ξανά το ίδιο μύνημα Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Προφανώς κάτι δεν κάνεις σωστά. Ακολούθησες τον οδηγό βήμα βήμα και πάλι έχεις πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Για αυτό το μήνυμα στον οδηγό που έδωσε λινκ ο sotisdiv στο προηγούμενο ποστ,γράφει ότι πρέπει να κάνεις δεξί κλικ στο activesync και να ξε-τσεκάρεις το allow usb connections και αν δε δουλέψει να απεγκαταστήσεις-επανεγκαταστήσεις το activesync και αν δε δουλέψει και αυτό να δοκιμάσεις σε κάποιο μηχάνημα με vista ή win7 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 gkionis said: έκανα τα παραπάνω βήματα και κανένα εξάλεπτο είναι κολημένο στη μαύρη οθόνη και γράφει wait usb...usb πάτησα το install exe kai μετά το next αλλά τιποτα μου έβγαλε αυτό το μύνημα Error happen Read below for more information Error Description: USB init failed Info: .\RSPL\RSPL.cpp (723) να αρχισω να ανυσηχώ ? συνεχως αυτό το μύνημα μου βγάζει τι μπορεί να φταίει έχω ράδιο 2.15.50.14 και HSPL 2.08 γιατί βγάζει αυτό το μύνημα? Δεξι κλικ στο αρχειο του install η daf και διαλεξε "run as administrator" :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Εναλλακτικά ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο οδηγό. Αντε καλή επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 gkionis said: πέρασα το HSPL 3 και με έγραψε ότι έγινε επιτυχώς.διάλεξα το 2.08hspl πήγα μετά να περάσω μετα την nand rom και μου βγάζει ξανά το ίδιο μύνημα Μήπως ξεχνάς να περάσεις το MAGLDR??? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Panayiotis said: Δεξι κλικ στο αρχειο του install η daf και διαλεξε "run as administrator" :) μου ζητάει κωδικό Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 gkionis said: μου ζητάει κωδικόΕιναι ο κωδικος που βαζεις κατα την εισοδο στα windows :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Panayiotis said: Ειναι ο κωδικος που βαζεις κατα την εισοδο στα windows :) δεν ξέρω ποιος είναι :mad: Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 gkionis said: δεν ξέρω ποιος είναι :mad: Αρχικα με τι windows εισαι φιλε gkionis ? Αν εισαι με win7 δεν θελει πολλα πολλα , δεξι κλικ "run as administrator" Δεν προκειται να ζητησει κανενα κωδικο. Αν εισαι με XP , τοτε αλλαζει το πραμα.Πολυ πιθανο να πρεπει να τσεκαρεις αν υπαρχει λογαριασμος Administrator , αν ειναι ενεργος ή απενεργοποιημενος και αν εχει κωδικο (αν δεν εχει να του βαλεις). Και αν δεν υπαρχει λογαριασμος Administrator να φτιαξεις εναν και να του βαλεις κωδικο. Επισης αυτο με το activesync που ειπε ο φιλος παραπανω , ξε-τσεκαρεις το "allow usb connections". Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 μολις περασα και γω την super light. ξερει καποιος πως περναμε το igo?το εκανα εγκατασταση και κατα την εκκινηση ενω φορτωνει κλεινει και με πεταει στην προηγουμενη οθονη. επισης, γιατι ανοιγουν ασχετες εφαρμογες; εγω βαλει το advanced task killer και ενω το εχω βαλει να κλεινει εφαρμογες με aggresive τροπο, βλεπω και τρεχουν κατι ακυρες, πχ τα μηνυματα χωρις να τα εχω ανοιξει καν. και κατι τελευταιο, δεν εχει μεσα η ρομ τα τις καρτελες για social network, mail, rss κλπ μπορω να τα βαλω μονος μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 SagoniasSlutRose said: επισης, γιατι ανοιγουν ασχετες εφαρμογες; εγω βαλει το advanced task killer και ενω το εχω βαλει να κλεινει εφαρμογες με aggresive τροπο, βλεπω και τρεχουν κατι ακυρες, πχ τα μηνυματα χωρις να τα εχω ανοιξει καν. Απλά έτσι δουλεύει το Android, μην σε απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 επειδή κάνω μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να βγάλω κάποια "λογική" απο τα android, και δεν θέλω να βιαστώ να κρίνω πράγματα γιατί μπορεί να μην ξέρω, θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω ένα οδηγό με ερωτο-απαντήσεις. Αν έχετε κάποια πρόταση για το που θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, καλά θα ήταν. Να μπορούμε όμως να κάνουμε και edit το πρώτο post, χωρίς να παρακαλάμε τους mods κάθε φορά. θα κάνω μία ερώτηση που την έχω ξανακάνει, αλλά τελικά δεν πήρα μια απάντηση που να με βοηθήσει. Απο ότι έχω δεί μέχρι τώρα, τα android έχουν μαρκάν χειρότερη διαχείριση μνήμης απο τα winmo. Έχω κατεβάσει ένα κάρω task managers για να καταφέρω να κλείνω εφαρμογές. Δεν παω να χτυπιέμαι εγώ όμως, αυτό εκεί. Για παράδειγμα, αν ανοίξω το Skype, και δοκιμάσω το TasKiller ή to Advance Task Manager ώστε να το killaro, δεν πρόκειται να κλείσει, πολύ απλά. Θέλω να μπορώ να πατάω έξοδος απο ένα πρόγραμμα και να κλείνει κάθε φορά, τόσο δύσκολο είναι? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 τελικά δεν κατάφερα να φλασσάρω την nand rom . τρέχω το install ως administrator αλλά εκεί μου ζητάει κωδικό . πηγαίνω μέσα στους λογ/σμους χρηστών και εκεί δεν υπάρχει λογ/σμος administrator.ίσως ο λογαριασμός αυτός δεν έχει κωδικό πρόσβασης και πρέπει να βάλω για να τρέξω το πρόγραμμα ( τα windows είναι xp) . από που όμως μπαίνω στον λογ/σμο administrator για να δω αν έχει κωδικό και αν δεν έχει να βάλω ? έψαξα μέχρι αργά δεν τα κατάφερα και ξαναφλάσαρα omega . Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 WebViRuS said: Θέλω να μπορώ να πατάω έξοδος απο ένα πρόγραμμα και να κλείνει κάθε φορά, τόσο δύσκολο είναι? για μενα, ειναι ψυχολογικα κατάλειπα των wimo (και μενα το χερι μου ολο στον task killer παει!!!) αλλα η ουσία ειναι οτι, αν βλεπεις 4mA καταναλωση, τι σε νοιαζει τι γινεται απο πισω??? ξερει κανεις ενα mp3 που θελω να βαλω ringtone ο astro οταν παω στο set as μου το δειχνει γκρι, και δεν μπορω να το ορισω... πως αλλιως γινεται η δουλεια?? ειμαι με super ram 1.5 ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts