johnbakk Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλημερα σε ολους. Προσπαθησα και εγω να βαλω την SuperRAM FroYo v1.5 αλλα την πρωτη φορα ετρεξα την τα δυο αρχεια αλλα εβγαλε τα γραμματακια στο πανω μερος στην μαυρη οθονη αλλα εμεινε εκει και τελος. Εκανα reset αλλα καθε φορα που παω να τρεξω το πρωτο αρχειο λεει οτι δεν ειναι αξιοπιστο. Το κινητο εχει d1.66 μηπως φταιει αυτο -καπου διαβασα σε προηγουμενο ποστ οτι πρεπει να εχει 3.τοσο μπορω να κανω κατι αλλο (εβαλα και καποιες αλλες android αλλα μου βγαζει το ιδιο-δεν ειναι αξιοπιστο κ.λ.π. Μπορω να κανω κατι αλλο ? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) ...πάντως η super ram είναι πολύ πιο γρήγορη από την nand Sent from my HTC Desire Και δεν βλέπω το λόγο γιατί να πάω σε Nand!!!:p Με τη SuperRam τα έχουμε όλα και έχουμε και περισσότερη μνήμη και Dual Boot και iGO8 και Primo!!!:) Καλή Χρονιά, Χρόνια Καλά και Πολλά σε όλους!!! υπάρχει και εδώ το igo my way που τώρα τελευταία έχουν γίνει κάποια μεγάλα βήματα στα σκιν του,ώστε να πλησιάσει το igo των wm.ένα μείον είναι ότι δεν υπάρχουν στο android ελληνικές tts βιβλιοθήκες και έτσι βολευόμαστε με την φωνή της venera. ... Χρήστο υπάρχουν skin για το iGO My Way? Edited January 1, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Χρήστο υπάρχουν skin για το iGO My Way? http://www.moto.com.ua/4pda/data_motoGiS_v2.0b.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Καλή χρονιά σε όλους. Το sygic aura το δούλεψα και δεν μου φαίνεται ότι καλύτερο ως τώρα για android gps, σε σύγκριση με ndrive, sygic mobile (το ιδιο ουσιαστικά αλλά το aura ακόμη καλύτερα γραφικά), navigon και motonav(Igo) Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 με την super ram οταν συνδεω το κινητο με pc μεσω usb δεν συμβαινει τιποτα,πως γινεται να δω την sd για να μεταφερω δεδομενα?δεν θελω να κανω συγχρονισμο μονο την sd θελω να δω ως αποθηκευτικο χωρο Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Ωραια τα νεα για τη nand rom , ελειπα και γυρισε ο κοσμος αναποδα :P Εγω απο την αλλη , εχω βολευτει τοσο πολυ με τη super ram που δεν βλεπω το λογο να φλασαρω το κινητο μονο με ναντ ρομ. Ισως λιγο αργοτερα , αν βγει κατι σε σουπερ ραμ φαση , χωρις sense και γενικα με αρκετο ελευθερο χωρο. Στο XDA θελουνε λεει και sd-versions απο τον mdeejay :D , φωναζανε ολοι τοσους μηνες για ναντ , και τωρα που βγηκε συνηθισανε στο dual boot και δεν θελουν να το αποχωριστουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Το sygic aura το δούλεψα και δεν μου φαίνεται ότι καλύτερο ως τώρα για android gps Από θέμα δρομολόγησης της διαδρομής εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 http://www.moto.com.ua/4pda/data_motoGiS_v2.0b.rar αυτο το data.gro που το πεταμε?? στο content?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) αυτο το data.gro που το πεταμε?? στο content?? /data/data/com.navngo.igo.javaclient Edited January 1, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 δεν μου λετε μηπως εχει εχει καποιο bug η εφαρμογη wifi tethering στην super ram?πηγα να την χρησιμοποιησω και δεν λειτουργει, μετα προσπαθησα να την τερματισω με advanced task manager και δεν τερματιζει οσπου εκανα επανεκινηση αλλα τωρα εχω την αισθηση οτι εχω μεγαλη καταναλωση σε μπαταρια το κινητο ζεσταινεται απο πισω,τι συμβαινει? Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 /data/data/com.navngo.igo.javaclient ok... κανουν και για το motonav?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Nαι αλλά καλύτερα βαλε το igomyway. Πάντως όταν βαρεθουμε το android και τα wm το hd2 δε θα μας είναι άχρηστο. Θα μπορούμε να το έχουμε για να παίζουμε tetris στον magldr!! Sent from my HTC Desire Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 κάποιοι έχουν δοκιμάσει διάφορες nand rom .ποια είναι αυτή που έχει τα λιγότερα προβλήματα ? τι πρέπει να προσέξει κάποιος όταν πάει να φλασάρει nand rom ? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεχτεί περισσότερο ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Nαι αλλά καλύτερα βαλε το igomyway. Συμφωνώ, παίρνει όλους τους χάρτες του γνωστού iGΟ και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 κάποιοι έχουν δοκιμάσει διάφορες nand rom .ποια είναι αυτή που έχει τα λιγότερα προβλήματα ? τι πρέπει να προσέξει κάποιος όταν πάει να φλασάρει nand rom ? υπάρχει κάτι που πρέπει να προσεχτεί περισσότερο ? Εγω προσωπικα ειχα στοκ ρομ. Ειχα περασμενο το SPSPL (επιλεγοντας το 2.08 SPL και οχι το 2.08.000 ή καπως ετσι κατα την εγκατασταση του) Περασα και το MAGLDR 1.11 Επανεκκινηση ..μπαινει μονο του σε ενα μενου (το MAGLDR)..παιζεις με τα vol up/down Επιλεγεις την 4 (usb flasher) και ΜΕΤΑ τρεχεις την εγκατασταση της nand rom (δεξι κλικ run as administrator) και φλασαρε ομορφα και ωραια κανει επανεκκινηση..και μπουταρει android. Ολα τα παραπανω υπαρχουν στο γνωστο σαιτ. Λιγοτερα προβληματα ? Μαλλον αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893620&page=1 Ετσι το κανα εγω με windows 7 (x64) , καμμια ιδιαιτερη κινηση/ενεργεια και δεν ειχα κανενα παρατραγουδο. ΥΓ : Δοκιμασα το Sygic Aura σε μια απλη διαδρομη γυρω απο το σπιτι μου.Δουλεψε αψεγαδιαστα.Δεν ξερω για τα υπολοιπα , οντως μπορει να ειναι καλυτερα απο αυτο , αλλα εμενα προσωπικα το Sygic Aura μου φανηκε πολυ σωστο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 παιδια ξέρει κανεις να μου πει ποια nand rom να βαλω απο xda ωστε να μου δουλεψει με την γνησια extended battery που περιμενω να μου ερθει για το HD2? ποιον kernel θα πρεπει να εχει? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 [Jan 01][NAND] -=MDJ Gingerbread=- v. 1.2 [GRH78] [Kernel: MDJ S9.1 OC] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) [Jan 01][NAND] -=MDJ Gingerbread=- v. 1.2 [GRH78] [Kernel: MDJ S9.1 OC] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Not Working (In progress): - Camcorder - GPS - USB Storage (PC) Aυτα αν διορθωθουν....τοτε ειναι στα "υποψην" μου :) ΥΓ : Περασα το Cpu Tuner ..Μεγαλη υποθεση το προγραμμα .Στην ουσια υποχρνιζει τον επεξεργαστη και κλεινει καποια πραγματα οταν πεφτει το % της μπαταριας.Απο την στιγμη που το εβαλα , δεν εχει κανει κιχ η μπαταρια. Θα το φορτισω πληρως και θα τσεκαρω με απλη καθημερινη χρηση ποσο θα αντεξει εχοντας και αυτο το προγραμμα να κανει την διαχειριση. Edited January 1, 2011 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) παιδια ξέρει κανεις να μου πει ποια nand rom να βαλω απο xda ωστε να μου δουλεψει με την γνησια extended battery που περιμενω να μου ερθει για το HD2? ποιον kernel θα πρεπει να εχει? ευχαριστω:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3446400#post3446400 Καλημερα. Δηλαδή athanaso φταιει ο kernel; υποψην Έχω τη σούπερ ραμ χωρίς sense. Σε όλους σας το ίδιο συμβαίνει; έχετε αλλάξει kernel; και από που μπορώ να αλλάξω; sent from my hd2 using tapatalk Ναι, είναι θέμα kernel. Edited January 2, 2011 by ioathe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!! Εχω ένα θεματάκι...Ημουν στο 4ο βήμα αλλα οταν πηγα να το bootάρω για να συνεχίσω... ΤΕΛΟΣ...!!!!!! 1. download MAGLDR 1.10 2. download NAND Android ROM 3. Install MAGLDR to your LEO (ROMUpdateUtility.exe) 4. Boot LEO and select in the menu "4. USB Flasher" 5. Run DAF.exe on your computer. Do all steps. 6. Wait while it's flashing. 7. After flashing device will make auto-reset. 8. It should boot directly to Android. 9. If any errors happens, please report in Cotulla's thread, which is here. Ασπρη οθόνη, πράσινο σήμα HTC και το απολυτο κενό.... Παρακαλώ για βοήθειαααα!!!! Ούτε hard reset δεν περνάει...:w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 κρατα πατημενο το κουμπι, οχι στιγμιαια! αν δεν δουλευει, μαλλον θες το τελευταιο HSPL. απο αυτα που διαβαζω σου λεω, γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλημερα σε ολους και καλη χρονια με υγεια και ευτυχια. αυτη τη version την ειδατε???????τι αξιζει να φωρτοσουμε???και αν αξιζει ποια????? [Dec 31][NAND][VIDEO TUTORIAL]How To Install NAND Android ROM! NEW http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=894423 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλη χρονια και σε σενα!! αν διαβασεις τις 3-4 σελιδες εδω θα δεις οτι καποιοι εχουν δοκιμασει του coctulla, και γραφουν αναλυτικα τι και πως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καλη χρονια και σε σενα!! αν διαβασεις τις 3-4 σελιδες εδω θα δεις οτι καποιοι εχουν δοκιμασει του coctulla, και γραφουν αναλυτικα τι και πως. δηλαδη λες να μην δοκιμασω αυτη??????????ρε φιλε μεταξυ μας αξιζει η οχι να τη βαλω η αν τ αφησω απο τη καρτα sd που το τρεχω τωρα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 κρατα πατημενο το κουμπι, οχι στιγμιαια! αν δεν δουλευει, μαλλον θες το τελευταιο HSPL. απο αυτα που διαβαζω σου λεω, γιατι δεν εχω δοκιμασει ακομα... Mου εβγαλε την τετραχρωμη οθονη και γράφει: PB8100 HX-BC SPL-1.66.HSPL XE 0x05 CottullaHSPL 0x30 και κάτω κατω USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts