mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χε χε χε !!! οι ρομς είναι σαν τις τέτοιες όλοι έχουμε από μία .... χε χε χε σοβαρά τώρα ή τη μία τρέχουμε ή την άλλη , πάντως εάν έχεις την stock 3.14 Rom δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να τρέξεις Android ,το αν η stock αξίζει να την έχεις είναι άλλο θέμα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χε χε χε !!! οι ρομς είναι σαν τις τέτοιες όλοι έχουμε από μία .... χε χε χε μερικοί τότε πρέπει να τρέχουμε παραπάνω από 2 ROM ταυτόχρονα γιατί κάποιοι έχουν παραπάνω από μία... χο χο χο!! Σοβαρά τώρα, ποια είναι η stoc 3.14 Rom? εγώ έχω Omega XT v.22.. είναι android friendly, αλλά μπορείς να την κρατήσεις και αυτήν και να περάσεις και android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Είσαι περισσότερο από έτοιμος φίλε μου είσαι ένα copy paste μακριά από το να τρέξεις android Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χε χε χε !!! οι ρομς είναι σαν τις τέτοιες όλοι έχουμε από μία .... χε χε χε μερικοί τότε πρέπει να τρέχουμε παραπάνω από 2 ROM ταυτόχρονα γιατί κάποιοι έχουν παραπάνω από μία... χο χο χο!! Σοβαρά τώρα, ποια είναι η stoc 3.14 Rom? εγώ έχω Omega XT v.22.. είναι android friendly, αλλά μπορείς να την κρατήσεις και αυτήν και να περάσεις και android? Ναι μπορείς και έχει και ενσωματωμένο android loader οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κάνεις copy το android build που θες στην κάρτα μνήμης και είσαι έτοιμος. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Caipirinhas σου υπενθυμίζω ότι η γραφή τύπου sms (γτ,δλδ,π τ κτλ κτλ) απαγορεύεται και τα ποστ αυτα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση! thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ναι μπορείς και έχει και ενσωματωμένο android loader οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να κάνεις copy το android build που θες στην κάρτα μνήμης και είσαι έτοιμος. Το είχα φανταστεί αυτό, αλλά εντάξει, είπα να μην το ρωτήσω γιατί φαντάζομαι θα την ξεσκίζει την συσκευή ε? Εννοώ θα είναι πολύ βαρή για το HD2 να τρέχουν και τα 2 μαζί.. Επίσης αν θέλεις να αλλάξεις ROM, τότε τι κάνεις? πρεπει να ξαναβάλεις το Android πάλι από την αρχή ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Όχι βέβαια, το android είναι στην κάρτα αποθηκευμένο δεν επηρεάζεται. "ξεσκίζει", "βαρύ", "και τα δυό μαζί " δεν ισχύει τίποτα απ αυτά, εάν ήταν έτσι εμείς θα το είχαμε βγάλει B.L.R. ήδη... send from an hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Το είχα φανταστεί αυτό, αλλά εντάξει, είπα να μην το ρωτήσω γιατί φαντάζομαι θα την ξεσκίζει την συσκευή ε? Εννοώ θα είναι πολύ βαρή για το HD2 να τρέχουν και τα 2 μαζί.. Δεν τρέχουν και τα δύο μαζί, ή το ένα ή το άλλο τρέχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια επειδη τωρα που πανε προς Nand τα ανδροιδ λεω να αρχισω να τα μαθαινω σιγα σιγα μηπως και αποφασισω να αλλαξω "στρατοπεδο"(ασε που εχω φαγωθει να παιξω το angry birds να δω γτ τοσος σαματας) οποτε ποιο απο τα παρακατω built προτεινετε ? MDJ FroYo Sense Revolution v.1.7 [kernel: MDJ S6.1]<-- Μου αρεσει πολυ το θεμα darkstone SuperRAM FroYo v1.5 [kernel: Hastarin custom]<-- απο οτι λενε ειναι η πιο γρηγορη -=MDJ Gingerbread=- v. 1.0 RC2 [2.3.1 / GRH78] [Kernel: MDJ S8.0]<-- Η καινουργια Gingerbeard -=MDJ FroYo HD v.4.6=-[FRG83D][kernel:MDJ S8.0]<-- Το πιο δημοφιλες και καλο(???) built Περιμενω της προτασεις σας. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 superRAM 1,5 ειναι...2 κλικ πιο γρηγορη απο τις υπολοιπες. Για εμενα απο τοτε που δοκιμασα αυτου του τυπου τη ρομ , οι αλλες ειναι σαν να μην υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Μμμμ... Δεν ξερω στο τοπικ της εκδοσης αυτης λενε οτι εχει καποια προβληματα ακομα ενω οι υπολοιπες ειναι σχεδον καλα... Δεν ξερω θα περιμενω και μερικές ακομα γνωμες Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 κανενα προβλημα δεν εχει κανενα ομως Αν διαβασεις τις οδηγιες δεν προκειται να βρεις κανενα προβλημα. Μακραν οτι καλλιτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη Δοκιμασε την , και αν δε σου αρεσει , καλλιτερα παρατατο , δεν θα βρεις καλυτερη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 κανενα προβλημα δεν εχει κανενα ομως Αν διαβασεις τις οδηγιες δεν προκειται να βρεις κανενα προβλημα. Μακραν οτι καλλιτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη Δοκιμασε την , και αν δε σου αρεσει , καλλιτερα παρατατο , δεν θα βρεις καλυτερη ρομ ελευθερη RAM και μνημη για προγ/τα ποσο εχουμε με αυτη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 superRAM 1,5 ειναι...2 κλικ πιο γρηγορη απο τις υπολοιπες. Για εμενα απο τοτε που δοκιμασα αυτου του τυπου τη ρομ , οι αλλες ειναι σαν να μην υπαρχουν Λογικό αφού φορτώνεται από την RAM. Με ενδιαφέρει και εμένα βέβαια το ποσοστό της RAM που μένει ελεύθερη μετά από κάποια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Η ραμ που μένει διαθέσιμη είναι περισσότερη από τις sense roms που τρέχουν από κάρτα. Είναι πάνω από 250mb ακόμη και μετά από εγκατάσταση αρκετών προγραμμάτων και δε προβληματίζει. Για τη μνήμη εγκατάστασης προγραμμάτων δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού φτιάχνεις όση θέλεις. Για εμένα το 1gb είναι αρκετό Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Χρονια πολλα σε ολους και καλα χριστουγεννα Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του bbbb αφου εχω κανει ηδη τεστ πολυ σκληρης χρησης για να διαπιστωσω ποση μνημη μενει. Δεν εχει πεσει ποτε κατω απο τα 150mb , οσοι δεν εχετε δοκιμασει την superRAM darkstone , δεν εχετε δει πως μπορει να τρεξει το αντροιντ στο hd2 , τοσο απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ωράια αυτά που λέτε, αλλά τοτε που τον βάζουμε τον φάκελο που έχουμε ονομάσει android? Στην SD card ή στο κινητό κάπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ισχύει ότι και στις "συμβατικές" roms στο SD root Sent from my HD2 T8585 using Tapatalk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Εγώ έχω δοκιμάσει καί του darkstone καί την HD v4.6 στην οποία και κατέληξα γιατί μου έκατσε πιό καλά στο μάτι.Απο χθές δουλεύει ρολόι. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Εγώ έχω δοκιμάσει καί του darkstone καί την HD v4.6 στην οποία και κατέληξα γιατί μου έκατσε πιό καλά στο μάτι.Απο χθές δουλεύει ρολόι. Ωραια ειναι και αυτη που λες , εχει και το sense (και η μπορω να μιλησω για την εκδοση 4.3 που δοκιμασα 4/5 συνεχεις ημερες , και ηταν απροβληματιστη) Η αλλη ειναι πιο "σπαρτιατικη" αλλα η ταχυτητα δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο. Γενικα , δεν ειναι κακο να δοκιμασει κανεις και κατι διαφορετικο απο το sense. Ειναι τοσο παραμετροποιησιμο και με τοσα πολλα διαφορετικα widget το android που εμενα προσωπικα το sense δεν μου λειπει καθολου. Μπορεις να κανεις οτι θελεις στην κυριολεξια με τοσους launchers και widget που υπαρχουν στο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_1974 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ωραια ειναι και αυτη που λες , εχει και το sense (και η μπορω να μιλησω για την εκδοση 4.3 που δοκιμασα 4/5 συνεχεις ημερες , και ηταν απροβληματιστη) Η αλλη ειναι πιο "σπαρτιατικη" αλλα η ταχυτητα δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο. Γενικα , δεν ειναι κακο να δοκιμασει κανεις και κατι διαφορετικο απο το sense. Ειναι τοσο παραμετροποιησιμο και με τοσα πολλα διαφορετικα widget το android που εμενα προσωπικα το sense δεν μου λειπει καθολου. Μπορεις να κανεις οτι θελεις στην κυριολεξια με τοσους launchers και widget που υπαρχουν στο android Όντως σ'αυτή του darkstone είχα βάλει το fancy widget και δέ μου έλειψε καθόλου το sense. Παράθεση OnePlus 8T KB2000 12/256 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Έκανα το λάθος και την έβγαλα το πρωί γιατί την βαρέθηκα, την είχα από την πρώτη μέρα, έβαλα μια κλασική και την έβγαλα το απόγευμα, η ταχύτητα τις surer RAM είναι απίστευτη ,μπροστά τις ,η άλλες ρομ σέρνονται και μιλάμε ότι το τηλεφωνώ το έχω λιώσει δεν κολαει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ακριβώς αν συνηθίσεις στην ταχύτητα της σούπερ ραμ, δύσκολα πας αλλού. Εμένα σήμερα "χτύπησε" η μια από τις δύο κάρτες μνήμης αλλά οκ είχα backup. Η πλάκα είναι ότι χάλασε στα windows, που ημουν λόγω gps. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Τα windows πλεον δεν τα δουλευω καθόλου και είμαι λάτρεις τους ,αλλά η εξελίξεις τρέχουν και όσο άφορα το gps εγω εχω το sygic mobile maps 10 ότι καλύτερο για android. wm θα βάλω όταν με το καλό βγάλουν τα 7αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Παιδια επειδή εκανα μια βλακεια και θελω να διαγραψω τα ανδροιδ που εχω τωρα και να τα ξανα περασω, πως μπορω να σωσω το Angry Birds που εχω κατεβασει και το εχω προχωρησει πολυ ??? Επίσης μπορειτε να μου πειτε εναν καλο loader που να φορτωνει αμα γινετε τα ανδροιδ χωρις να χρειαστεί να μπει καθολου στα windows ?? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts