Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τώρα θα σας γελάσω. Δεν έχωω ιδέα, καθότι δεν ασχολήθηκα προσωπικά με το θέμα. Τα αρχεία αυτά που τα βρίσκω και πότε ακριβώς τα τρέχω; Μπορώ να τα τρέξω τώρα που έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το σετάρισμα του Android, ή πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ναι φυσικά μπορείς. Σου έχει βάλει κάποιον android loader για να το ξεκινάς η πας μέσω του file explorer; στη κάρτα σου πρέπει να έχεις ένα φάκελο android Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τώρα θα σας γελάσω. Δεν έχωω ιδέα, καθότι δεν ασχολήθηκα προσωπικά με το θέμα. Τα αρχεία αυτά που τα βρίσκω και πότε ακριβώς τα τρέχω; Μπορώ να τα τρέξω τώρα που έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το σετάρισμα του Android, ή πρέπει να τα περάσω όλα από την αρχή; πριν ξαναμπουτάρεις το android θα κλείσεις τον ήχο στα wm και μετά θα χτυπήσεις τα clrcad.exe & haret.exe μ' αυτήν την σειρά Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 πριν ξαναμπουτάρεις το android θα κλείσεις τον ήχο στα wm και μετά θα χτυπήσεις τα clrcad.exe & haret.exe μ' αυτήν την σειρά Χμμμ, όταν μπουτάρει το τηλέφωνο μου δίνονται 2 επιλογές (Windows/Android) για 5" (με προεπιλεγμένο το Android). Αφού επιλέξω Android ξεκινά να φορτώνει κάποιο αρχείο και μετά από κανένα λεπτό ξεκινάει το σύστημα σε Android. Θέλω να πω ότι όλα γίνονται αυτόματα μετά την αρχική επιλογή μου. Στην κάρτα έχω όντως ένα αρχείο Android, αλλά δεν πάω εγώ να τρέξω κάτι από εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) α ! συγνώμη δεν κατάλαβα πως χρησιμοποιείς loader θα μπουτάρεις στα wm , θα κλείσεις τον ήχο εκεί και μετά θα τρέξεις τον loader στα wm για να φορτώσει τα android εναλλακτικά μέσω ενός file explorer στα wm θα βρεις το folder android μέσα στο οποίο είναι τα δύο .exe που είπαμε παραπάνω τα οποία θα χτυπήσεις με την προαναφερθείσα σειρά EDIT : ένας συνοπτικός οδηγός εγκατάστασης Android σε HTC HD2 wm : Shortened guide to installing Android on your HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881958 Edited December 21, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 μπορεί στην κεντρική οθόνη να εμφανίζεται το εορτολόγιο και να σου λέει ποιος γιορτάζει σήμερα? κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα windows. γίνετε στο android? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 α ! συγνώμη δεν κατάλαβα πως χρησιμοποιείς loader θα μπουτάρεις στα wm , θα κλείσεις τον ήχο εκεί και μετά θα τρέξεις τον loader στα wm για να φορτώσει τα android εναλλακτικά μέσω ενός file explorer στα wm θα βρεις το folder android μέσα στο οποίο είναι τα δύο .exe που είπαμε παραπάνω τα οποία θα χτυπήσεις με την προαναφερθείσα σειρά EDIT : ένας συνοπτικός οδηγός εγκατάστασης Android σε HTC HD2 wm : Shortened guide to installing Android on your HD2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=881958 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Yπάρχει στο μάρκετ η εφαρμογή eortologio ή μπορείς να βάλεις στο google το εορτολόγιο από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3099849#post3099849 και στη συνέχεια με συγχρονισμό θα το έχεις στο android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) μπορεί στην κεντρική οθόνη να εμφανίζεται το εορτολόγιο και να σου λέει ποιος γιορτάζει σήμερα? κάτι αντίστοιχο υπάρχει στα windows. γίνετε στο android? δύο έχω βρει στο market τα εξής τρία που μάλλον είναι δύο eortologio greek 1.2.xxx εορτολογιο 0.07alpha (Χουρδάκης) greek eortologio1.1 κάποιο έχει widget σίγουρα.... edit: μόλις κατέβασα την MDJ Gingerbread v. 0.7 , έβγαλε την 0.8 , δύο την ίδια μέρα .... Edited December 21, 2010 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 αξίζει να ασχοληθούμε με την gingerbread σε αυτό το στάδιο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 όχι σοβαρά ακόμα , απλά είχα καιρό ν'ασχοληθώ και είπα να δω τι εξελίξεις έχει κάνει Working: - 3G / Data - Audio - Bluetooth - Wi-Fi - 720p PLAYBACK - Phone - Camera (5Mp) Not Working (In progress): - Camcorder - GPS - USB Disk Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Ok με έτρωγε η περίεργεια να την δοκιμάσω.Αν και τρέχει από την κάρτα,είναι γρήγορη.Μου άρεσε το γραφικό που κάνει όταν είσαι τέρμα πάνω ή κάτω στη σελίδα.Και ο κέρσορας για την επιλογή κειμένου.Θα την κρατήσω για δεύτερη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 θελω μια ρομ να αρχισω να ασχολουμαι με android..απο που μα ξεκινησω...με htc sense... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=859817 η τελευταία του mdj από desire hd ... Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω. Δουλεψεεεε! Ευχαριστω και παλι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημερα,εχω προβλημα με το ιντερνετ του κινητου στην 1,5superam..βασικα εχω καρτα κοσμοτε με 500mb το μηνα,αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω με 3g.το αλλο ειναι οτι απο το wiget της iντερνετ data Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 [bUILD][AOSP] -=MDJ Gingerbread=- v. 0.9 [Android 2.3.1 GRH55] [Kernel: MDJ S8.0] ChangeLog v. 0.9: - Replaced nonifications icons - Other minor fixed / changes http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=877777 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ωραίος ο mdj. Κάνει σοβαρή προσπάθεια και οι δουλειές του είναι αξιόλογες. Και είναι γρήγορος στη διόρθωση των bugs. Η 0. 8 gingerbread είναι απίθανη. Sent from my Hd2 using Gingerbread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) sorry ρε παιδια αλλα βγαινουν τοσες roms καθημερινα κ εχω μπερδευτει πολυ... αυτο to HTC Sense τι ειναι? οι αλλες οι superrams δεν εχουν sense? τελικα εχει βγει ενα σταθερο build για καθημερινη χρηση? Edited December 22, 2010 by Psychoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 ayto to HTC Sense τι ειναι? To περίφημο shell της HTC που υπάρχει και στα windows mobile και στα Android με το ρολόι και τον καιρό στη home screen. οι αλλες οι superrams δεν εχουν sense? Εξαρτάται αν το έχει συμπεριλάβει ο εκάστοτε μάγειρας. Αναφέρεται αν υπάρχει ή όχι. τελικα εχει βγει ενα σταθερο build για καθημερινη χρηση? To όλο project είναι υπό ραγδαία ανάπτυξη. Η' περιμένεις να σταθεροποιηθεί ή αρχίζεις τις δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psychoz Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) ευχαριστω athanaso77!! ειχα δοκιμασει καποιες roms του MDJ αλλα ολο κ κατι καινουριο εβγαινε κ αντε παλι απο την αρχη...δεν ειχα καταληξει σε κατι στανταρ..διαβαζω οτι η revolution 1.7 ειναι πολυ σταθερη κ σκεφτομαι να περασω αυτη... θα δειξει μπορει να περιμενω λιγο ακομα να δουμε πως θα παει η αναπτυξη.... Edited December 22, 2010 by Psychoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μάλλον απο εβδομάδα που έρχεται μπαίνω και εγώ στη παρέα! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Ο μόνος λόγος να μην αρχίσεις σε 5 λεπτά είναι να μην έχεις hd2 και σύνδεση internet... Το μόνο που θα σε ξενίσει ή και θα σου την σπάσει είναι η " μαντάρα "της SD card (ανεξέλεγκτη δημιουργία folders & files ) send from an hd2 running superam 1. 5 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μάλλον απο εβδομάδα που έρχεται μπαίνω και εγώ στη παρέα! Καλώς τον και ας άργησε! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 μάλλον απο εβδομάδα που έρχεται μπαίνω και εγώ στη παρέα! ευπρόσδεκτος Θοδωρή :) Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts