Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 - Android Development

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανενα προβλημα δεν εχει

κανενα ομως

Αν διαβασεις τις οδηγιες δεν προκειται να βρεις κανενα προβλημα.

Μακραν οτι καλλιτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη

Δοκιμασε την , και αν δε σου αρεσει , καλλιτερα παρατατο , δεν θα βρεις καλυτερη ρομ

• Απαντήσεις 12χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
superRAM 1,5 ειναι...2 κλικ πιο γρηγορη απο τις υπολοιπες.

Για εμενα απο τοτε που δοκιμασα αυτου του τυπου τη ρομ , οι αλλες ειναι σαν να μην υπαρχουν

Λογικό αφού φορτώνεται από την RAM. Με ενδιαφέρει και εμένα βέβαια το ποσοστό της RAM που μένει ελεύθερη μετά από κάποια χρήση.

Modpic.gif

Η ραμ που μένει διαθέσιμη είναι περισσότερη από τις sense roms που τρέχουν από κάρτα. Είναι πάνω από 250mb ακόμη και μετά από εγκατάσταση αρκετών προγραμμάτων και δε προβληματίζει. Για τη μνήμη εγκατάστασης προγραμμάτων δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού φτιάχνεις όση θέλεις. Για εμένα το 1gb είναι αρκετό

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Χρονια πολλα σε ολους και καλα χριστουγεννα

Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του bbbb αφου εχω κανει ηδη τεστ πολυ σκληρης χρησης για να διαπιστωσω ποση μνημη μενει.

Δεν εχει πεσει ποτε κατω απο τα 150mb , οσοι δεν εχετε δοκιμασει την superRAM darkstone , δεν εχετε δει πως μπορει να τρεξει το αντροιντ στο hd2 , τοσο απλα.

Ωράια αυτά που λέτε, αλλά τοτε που τον βάζουμε τον φάκελο που έχουμε ονομάσει android? Στην SD card ή στο κινητό κάπου?

Ισχύει ότι και στις "συμβατικές" roms στο SD root

Sent from my HD2 T8585 using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εγώ έχω δοκιμάσει καί του darkstone καί την HD v4.6 στην οποία και κατέληξα γιατί μου έκατσε πιό καλά στο μάτι.Απο χθές δουλεύει ρολόι.

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Εγώ έχω δοκιμάσει καί του darkstone καί την HD v4.6 στην οποία και κατέληξα γιατί μου έκατσε πιό καλά στο μάτι.Απο χθές δουλεύει ρολόι.

Ωραια ειναι και αυτη που λες , εχει και το sense (και η μπορω να μιλησω για την εκδοση 4.3 που δοκιμασα 4/5 συνεχεις ημερες , και ηταν απροβληματιστη)

Η αλλη ειναι πιο "σπαρτιατικη" αλλα η ταχυτητα δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο.

Γενικα , δεν ειναι κακο να δοκιμασει κανεις και κατι διαφορετικο απο το sense.

Ειναι τοσο παραμετροποιησιμο και με τοσα πολλα διαφορετικα widget το android που εμενα προσωπικα το sense δεν μου λειπει καθολου.

Μπορεις να κανεις οτι θελεις στην κυριολεξια με τοσους launchers και widget που υπαρχουν στο android

Ωραια ειναι και αυτη που λες , εχει και το sense (και η μπορω να μιλησω για την εκδοση 4.3 που δοκιμασα 4/5 συνεχεις ημερες , και ηταν απροβληματιστη)

Η αλλη ειναι πιο "σπαρτιατικη" αλλα η ταχυτητα δεν συγκρινεται με τιποτα αλλο.

Γενικα , δεν ειναι κακο να δοκιμασει κανεις και κατι διαφορετικο απο το sense.

Ειναι τοσο παραμετροποιησιμο και με τοσα πολλα διαφορετικα widget το android που εμενα προσωπικα το sense δεν μου λειπει καθολου.

Μπορεις να κανεις οτι θελεις στην κυριολεξια με τοσους launchers και widget που υπαρχουν στο android

Όντως σ'αυτή του darkstone είχα βάλει το fancy widget και δέ μου έλειψε καθόλου το sense.

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

Έκανα το λάθος και την έβγαλα το πρωί γιατί την βαρέθηκα, την είχα από την πρώτη μέρα, έβαλα μια κλασική και την έβγαλα το απόγευμα, η ταχύτητα τις surer RAM είναι απίστευτη ,μπροστά τις ,η άλλες ρομ σέρνονται και μιλάμε ότι το τηλεφωνώ το έχω λιώσει δεν κολαει με τίποτα.

ακριβώς αν συνηθίσεις στην ταχύτητα της σούπερ ραμ, δύσκολα πας αλλού. Εμένα σήμερα "χτύπησε" η μια από τις δύο κάρτες μνήμης αλλά οκ είχα backup. Η πλάκα είναι ότι χάλασε στα windows, που ημουν λόγω gps.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Τα windows πλεον δεν τα δουλευω καθόλου και είμαι λάτρεις τους ,αλλά η εξελίξεις τρέχουν και όσο άφορα το gps εγω εχω το sygic mobile maps 10 ότι καλύτερο για android. wm θα βάλω όταν με το καλό βγάλουν τα 7αρια.

Παιδια επειδή εκανα μια βλακεια και θελω να διαγραψω τα ανδροιδ που εχω τωρα και να τα ξανα περασω, πως μπορω να σωσω το Angry Birds που εχω κατεβασει και το εχω προχωρησει πολυ ???

Επίσης μπορειτε να μου πειτε εναν καλο loader που να φορτωνει αμα γινετε τα ανδροιδ χωρις να χρειαστεί να μπει καθολου στα windows ??

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Παιδια επειδή εκανα μια βλακεια και θελω να διαγραψω τα ανδροιδ που εχω τωρα και να τα ξανα περασω, πως μπορω να σωσω το Angry Birds που εχω κατεβασει και το εχω προχωρησει πολυ ???

Επίσης μπορειτε να μου πειτε εναν καλο loader που να φορτωνει αμα γινετε τα ανδροιδ χωρις να χρειαστεί να μπει καθολου στα windows ??

Αν πάρεις backup με το titanium backup;

Modpic.gif

Η super ram κάνει το HD2 να δείχνει ότι είναι φτιαγμένο για android.

Αποδίδει πολυ καλύτερα απο τα περισσότερα γνήσια android smartphones.

Μην ψαχνεστε με sense και σαχλαμαρες.

Χωρίς Κανένα task killer η ram παραμένει στο 226-251ΜΒ.

Η ταχύτητα είναι Ίσως μεγαλύτερη απο πολλές γνωστές android συσκευές.

Η μπαταρία σε 8 ώρες αναμονή με wifi ανοιχτό και αυτόματο συχρονισμο mail, Έχασε μόνο 7%

Κρατήστε το HD2 γιατί δεν κυκλοφορεί κάτι καλύτερο στην αγορα Τουλάχιστον αυτη την στιγμη.

Συμπεριλαμβανομένου και του nexus s.

Δοκίμασα και κάποια με sense. Την τελευταία revolution HD.

Καμία σχέση σε ταχύτητα. Μου θύμισε το galaxy s χωρίς OCLF, MinFreeMemory κλπ, με τις μαύρες οθόνες.

Τα android κατα την γνώμη μου δεν χρειάζονται sense με τόσα widgets που κυκλοφορούν.

Οι εταιρείες δείχνουν ότι δυσκολεύονται να προσαρμόσουν τα UI τους χωρίς να δημιουργούν προβλήματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κωστα οταν είχα βάλει την πρώτη super ram μου φάνηκε κάπως που έλειπε το sense αλλά λίγο ψάχτηκα στο θέμα με την διαμόρφωση της βασικης οθόνης όπως και με έναν λαουνσερ και τωρα είμαι πιο ευχαριστημένος από την desire hd που έχω στην άλλη κάρτα

Sent from my HTC Desire

Φιλικά Γιώργος

Λειτουργεί άψογα η επαναφορά με titanium.στο άλλο build επαναφέρεις το angrybirds και τα δεδομένα του και είσαι οκ

Καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!!ειμαι κατοχος του HD2 εδω και ενα χρονο...εχω βαλει πολλες πολλες ρομ..το αποτελεσμα ειναι στην μια το κινητο να κολαει 5 φορες την ημερα και στην αλλη δεν ξεκιναγε καν!!!εβαλα παλι την official 3.14 και προς το παρον ολα πανε καλα!!!εγω ομως εχω ξενερωσει με τα windows γιατι ουτε παιχνιδακια βρισκω-ουτε προγραμματακια(και απο οτι πληροφοριθηκα απο εναν φιλο τα android εχουν πληθος προγραμματων και παιχνιδιων+της αλλης οτι πανε σφαιρα!!!) ετσι μπηκα στην μπριζα να βαλω και εγω android!διαβασα τα προιγουμενα ποστ(οχι ολα για ειναι 142 σελιδες) και ειδα καλες εντυπωσεις προς το παρων!!!οποτε θα ηθελα την βοηθειας σας παρακαλω πολυ ωστε να περασω τα android γιατι δεν σκαμπαζω γρι απο αγγλικα :(!!!

Λειτουργεί άψογα η επαναφορά με titanium.στο άλλο build επαναφέρεις το angrybirds και τα δεδομένα του και είσαι οκ

Ρωταω γτ δεν ξερω. Αρα βρισκω το τιτανιουμ και το κανω back up thanks.

Ρε παιδια με το αστρο μανατζερ τι πρεπει να κανω για να μου εμφανιζει τα αρχεια απο το μεμορυ στικ απευθειας μετα το περασμα γτ τωρα μονο με επανεκκίνησή τα βλεπω

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τα δεδομενα ας πουμε του angry birds που σωνονται? τι παταω δηλ στο τιτανιθμ μπακαπ για να τα κανω save?>

η με το που παρω το angry birds backup περνει αυτοματα και τα δεδομενα του? πιστες κτλπ?

Edited by Nikos_s3

για να βάλεις την SUPERRAM του froyo ανοιγω το αρχειο rar και αντιγράφω τον φάκελο android μέσα στην sd card. τον φάκελο media που έχει μαζί με τον φάκελο android τι τον κάνω? τον πετάω και αυτόν μέσα στην sd card?

• Administrators
διαβασα τα προιγουμενα ποστ(οχι ολα για ειναι 142 σελιδες) και ειδα καλες εντυπωσεις προς το παρων!!!οποτε θα ηθελα την βοηθειας σας παρακαλω πολυ ωστε να περασω τα android γιατι δεν σκαμπαζω γρι απο αγγλικα :(!!!

Αν όντως διάβασες τα προηγούμενα post θα διάβασες και ακριβείς περιγραφές για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις και μάλιστα στα Ελληνικά. :rolleyes:

Modpic.gif

Τα δεδομενα ας πουμε του angry birds που σωνονται? τι παταω δηλ στο τιτανιθμ μπακαπ για να τα κανω save?>

η με το που παρω το angry birds backup περνει αυτοματα και τα δεδομενα του? πιστες κτλπ?

Πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις να πάρεις backup και επιλέγεις δημουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μετά όταν θέλεις να κάνεις επαναφορά πατάς πάνω στην εφαρμογή και επιλεγεις επαναφορά εφαρμογή και δεδομένα. Υπάρχει batch λειτουργία για πολλές εφαρμογές μαζί.

Εγώ τώρα δοκιμάζω την gingerbread 0. 9 αλλά δεν είναι καλύτερη από την σούπερ ραμ προς το παρόν τουλαχιστον

Για την ραμ έκδοση δε ξέρω αν βελτιώθηκε κάτι

Sent from my Hd2 using Gingerbread

Πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις να πάρεις backup και επιλέγεις δημουργία αντιγράφων ασφαλείας. Μετά όταν θέλεις να κάνεις επαναφορά πατάς πάνω στην εφαρμογή και επιλεγεις επαναφορά εφαρμογή και δεδομένα. Υπάρχει batch λειτουργία για πολλές εφαρμογές μαζί.

Εγώ τώρα δοκιμάζω την gingerbread 0. 9 αλλά δεν είναι καλύτερη από την σούπερ ραμ προς το παρόν τουλαχιστον

Για την ραμ έκδοση δε ξέρω αν βελτιώθηκε κάτι

Sent from my Hd2 using Gingerbread

σε ευχαριστω για την απαντηση...

ενα αλλο θεμα τωρα σημερα εβαλα την super ram και αρχισα να κανω install απο το backup τις εφαρμογες μου (70 ειναι) στο 50% του install μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος για να περασω αλλες εφαρμογες...

τι ειναι τουτο παλι

?

EDIT: απο οτι καταλαβα πρεπει να ειναι απο το data image σωστα?

αν περασω το data image του 1 giga θα εχω προβληματα?

Edited by takisxx

Caipirinhas@Αντιγράφεις τον φάκελο android χύμα στην κάρτα σου τον ανοίγεις από τα wm με τον file explorer, τρέξε πρώτα το CLRCAD δεν πρόκριτε να κάνει κάτι είναι αρχείο για να έχεις ήχο, μετά τρέξε haret μέσα σε ένα λεπτό η super RAM φορτώνει ,σου πρωτινο να μείνεις με αυτήν όλες η άλλες ραμ σέρνονται .