Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιδη κι εγω απο το απλο desire λεω να παω στο HD λογω μεγεθους οθονης κυριως το λειτουργικο ειναι ιδιο ακριβως παιδια ?

βελτιωμενο to sense

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι φιλε Κωστα απλως μιλησα χτες και μου ειπαν οτι περιμενουν σημερα αποθεμα και λογω οτι το παραγγειλα αρχες Σεπτεμβρη ημουν πρωτος στην λιστα αποστολης και σημερα θα μου το εστελναν 100%!!!!Σημερα που ξαναπηρα τηλ/νο το μεσημερι μου ειπαν οτι δεν προκειται να παραλαβουν πριν απο της 12/11!!!!!!!!!!!!!!Και πως η πρωτη συσκευη που θα ερθει θα αποσταλει σε μενα λογω προταιρεοτητας(μπουρδες!!!!:mad:)

Σημερα παλι πριν 2 ωρες ελεγε το site οτι αναμενεται σε 3 μερες!!!!!!!!!!!!!:X

Και μεσα σε 2 ωρες ξαναγραφει οτι διατιθεται κατοπιν παραγγελιας!!!!!!!Τι αλλαξε δηλαδη σε αυτες της 2 ωρες με το καταστημα κλειστο!!!!!!!!!

Απλα ειναι χοντροΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

βελτιωμενο to sense

Ευχαριστω.Αρα και αυτο δεν θα εχει αναφορα παραδοσης sms στο βασικο προγραμμα για sms.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

οχι φιλε Κωστα απλως μιλησα χτες και μου ειπαν οτι περιμενουν σημερα αποθεμα και λογω οτι το παραγγειλα αρχες Σεπτεμβρη ημουν πρωτος στην λιστα αποστολης και σημερα θα μου το εστελναν 100%!!!!Σημερα που ξαναπηρα τηλ/νο το μεσημερι μου ειπαν οτι δεν προκειται να παραλαβουν πριν απο της 12/11!!!!!!!!!!!!!!Και πως η πρωτη συσκευη που θα ερθει θα αποσταλει σε μενα λογω προταιρεοτητας(μπουρδες!!!!:mad:)

Σημερα παλι πριν 2 ωρες ελεγε το site οτι αναμενεται σε 3 μερες!!!!!!!!!!!!!:X

Και μεσα σε 2 ωρες ξαναγραφει οτι διατιθεται κατοπιν παραγγελιας!!!!!!!Τι αλλαξε δηλαδη σε αυτες της 2 ωρες με το καταστημα κλειστο!!!!!!!!!

Απλα ειναι χοντροΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

οχι απλα στελνουν οπου θελουν.και να ξερεις οτι οι πληρωμες με καρτες ερχονται σε δευτερη μοιρα πρωτα οι καταθεσεις στην τραπεζα και το paypal

ξερω εχω παρει αρκετες φορες

και για να μην περιμενεις αδικα:http://www.expansys.com/htc-desire-hd-203871/

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ελληνικα υποστυριζει κανονικα!!!Λογικα μολις βαλεις την καρτα sim μεσα στη συσκευη θα αναγνωρισει αυτοματα τα ελληνικα!!!Ετσι γινοταν και στο απλο desire!!!

πολύ καλή φάση,εφόσον το ξέρεις σίγουρα θα παραγείλω από το amazon uk.Ευχαριστώ

Ευχαριστω.Αρα και αυτο δεν θα εχει αναφορα παραδοσης sms στο βασικο προγραμμα για sms.

Το νέο sense έχει αναφορά παράδοσης sms με τον κλασσικό τρόπο αλλά και άλλες βελτιώσεις.Επίσης είναι πιο μικρά τα γράμματα στο μενού και κατά την γνώμη μου δείχνει πιο όμορφο

Edited by bbbb

Πάντως εγώ το παρήγγειλα από το Ελληνικό Expansys (έχω παραγγείλει στο παρελθόν και από το Αγγλικό). Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τη δική σου παραγγελία Κώστα. Ίσως και να κοιτάνε να εξυπηρετούν με σειρά καλού πελάτη (τους έχω στάξει μερικές χιλιάδες Ευρώ τα τελευταία 4-5 χρόνια). Απαράδεκτο μεν, αλλά μπορεί και να ισχύει. Πριν από λίγες μέρες τους είχα παραγγείλει την καινούργια Canon Powershot SX30 IS. Είχαν καθυστερήσει πολύ να μου τη στείλουν, παρότι στο site τους έγραφε ότι είχαν 10 τεμάχια διαθέσιμα. Τα έβλεπα λοιπόν καθημερινά να μειώνονται χωρίς να στέλνουν το δικό μου. Τους έγραψα λοιπόν ένα ωραίο e-mail και ως εκ θαύματος την φόρτωσαν την ίδια ημέρα (!), χωρίς μάλιστα να απαντήσουν στον e-mail μου...
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Κωστα πιστεψε με την παραγγελια την εχω κανει μεσω τριτου ατομου,ο οποιος εχει παραγγελιες χιλιαδων ευρω τα τελευταια 2-3 χρονια!!!!!Τελος παντων,οπως και να εχει θα περιμενω λογω της χαμηλης τιμης(εταιρικο ΑΦΜ)

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Και εγώ με εταιρικό ΑΦΜ αγοράζω, γι' αυτό και τους προτιμώ (και ούτως ή άλλως είμαι ικανοποιημένος).

Α, και σήμερα στο Πλαίσιο μου είπαν ότι θα το έχουν τέλος του μήνα.

Το νέο sense έχει αναφορά παράδοσης sms με τον κλασσικό τρόπο αλλά και άλλες βελτιώσεις.Επίσης είναι πιο μικρά τα γράμματα στο μενού και κατά την γνώμη μου δείχνει πιο όμορφο

Εγω ηδη δυσκολευομαι στο desire με τις μικρες γραμματοσειρες στην αναζητηση επαφων.Αν στο HD ειναι πιο μικρες....

:mad::mad:

Φιλικά Γιάννης

Μόλις το παρέλαβα, αλλά δεν προλαβαίνω σήμερα στο γραφείο, ούτε να ανοίξω το κουτί!

Απο που και ποσο το πηρες ?

Φιλικά Γιάννης

Μόλις το παρέλαβα, αλλά δεν προλαβαίνω σήμερα στο γραφείο, ούτε να ανοίξω το κουτί!

Κατα τις 19:00 σήμερα που θα έχω φτιάξει και φραπέ αραχτός στο pc, ελπίζω να απολαύσω τις πρώτες εντυπώσεις σου. :grin:

Κατα τις 19:00 σήμερα που θα έχω φτιάξει και φραπέ αραχτός στο pc, ελπίζω να απολαύσω τις πρώτες εντυπώσεις σου. :grin:

Δυστυχώς, θα πάω σπίτι πολύ αργά σήμερα! Πάντως το έβγαλα από το κουτί και του φόρεσα και το screen protector (της μαμάς από Expansys και αυτός, πολύ κατώτερος των Brando πάντως). Τώρα φορτίζει. Είχε μία ταινία διάφανη στην υποδοχή της μπαταρίας που κάλυπτε προφανώς τις επαφές, οπότε η μπαταρία πρέπει να ήταν εντελώς άδεια (αν κρίνω και από το ότι εξακολουθεί να φορτίζει μετά από 2 ώρες). Πάντως απορώ ποιος σχεδίασε το κάλυμμα της μπαταρίας! Δεν μπορούσαν να το κάνουν ίδιο με του HD2; Θέλει προσοχή στο άνοιγμα και στο κλείσιμο, αν και θα χρησιμοποιηθεί 1-2 φορές στη ζωή του κινητού.

Το κάλυμμα της κάρτας μνήμης (8GB Samsung στο πακέτο και ήδη μέσα στη συσκευή) και της SIM είναι στα πρότυπα του Legend (χωρίς το δεύτερο πορτάκι από μέσα). Μου φάνηκε λίγο βαρύτερο στο χέρι από το HD2, ενώ είναι και μερικά χιλιοστά πιο μακρύ και ελάχιστα πιο χονδρό. Ωραίος ο νέος μαζεμένος φορτιστής της HTC (όχι η γκουμούτσα που μας είχε συνηθίσει).

Γενικά, για όποιον είχε το HD2, είναι σα να του έβαλε Android. Η αίσθηση της συσκευής στο χέρι είναι ίδια, ενώ περιμένω να δω την απόκριση των πλήκτρων αφής (αντί των κανονικών) στην πρόσοψη (έχω αμφιβολίες για αυτή την επιλογή).

Αυτά αναφορικά με τα εξωτερικά της συσκευής.

Κοίτα σύμπτωση. Μόλις τελείωσε η φόρτιση (πρασίνισε το ledάκι).

Πάω να το ανοίξω και τα ξαναλέμε...

Υ.Γ.: Το πήρα €499 + €9 το πακέτο των 2 screen protectors - €25 έκπτωση για αγορά άνω των €500. Φυσικά άνευ ΦΠΑ, λόγω εταιρικού ΑΦΜ.

Μου το ματιάσατε! Έχει ένα καμμένο pixel η οθόνη. Ευτυχώς φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο και όχι στο μαύρο (που είναι όλο το μενού). Είναι το πρώτο μου κινητό (από περίπου 150) με καμμένο pixel. Damn...αυτό βρήκε;

oπως ειπανε και σε προηγουμενα post

θα το φερει πρωτα η vodafone αυριο και λογικα απο

εβδομαδα να ειναι στα ραφια τους.

και το πλαισιο για τελος του μηνα.

για τις αλλες εταιρειες δεν γνωριζω κατι.....περιμενουμε!!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

H οθόνη αποκρίνεται ταχύτατα στο άγγιγμα. Το ίδιο γρήγορο είναι και το μενού. Τα έχω δίπλα δίπλα με το απλό desire και το HD είναι σίγουρα πιο γρήγορο! Έκανα και λογαριασμό στο νέο Sense που φαίνεται ως ένα αντίπαλο iTunes store, ενώ αυτό που με εντυπωσίασε είναι η αυτόματη εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχα κατεβάσει/αγοράσει για το milestone και το απλό desire μέσω του market. Αυτό έγινε με το που δήλωσα ότι θέλω να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός των πάντων με το Google account μου! Εντυπωσιακότατο, γιατί έτσι το σετάρισμα της νέας συσκευής κράτησε μόλις 5 λεπτά.

Μου το ματιάσατε! Έχει ένα καμμένο pixel η οθόνη. Ευτυχώς φαίνεται μόνο σε λευκό φόντο και όχι στο μαύρο (που είναι όλο το μενού). Είναι το πρώτο μου κινητό (από περίπου 150) με καμμένο pixel. Damn...αυτό βρήκε;

δεν εισαι μοναδικος και μενα ένα καμμένο pixel εχει....

Edited by teo_k7

Το ενα κινητο να το καταλαβω οτι ετυχε αλλα κ δευτερο κινητο με καμμενο pixel?

600 κανει οχι 6...

Απο εγγυηση τι γινεται?

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Μαλλον τυχερος εισαι. Σε 250+ συσκευες ολα αυτα τα χρονια εχω βρει καμενα pixels σε καμια 20αρια...

Καλοριζικο.

Αυτό με τα καμμένα pixel μήπως είναι γενικότερο πρόβλημα της htc?

Εμένα το απλό desire που το πήρα Σεπτέμβριο με s-lcd οθόνη έχει επίσης 1 καμμένο pixel ευτυχώς φαίνεται μόνο στο μαυρο αλλά ειναι σχετικά στην ακρη της οθόνης και δεν το προσέχεις

H οθόνη αποκρίνεται ταχύτατα στο άγγιγμα. Το ίδιο γρήγορο είναι και το μενού. Τα έχω δίπλα δίπλα με το απλό desire και το HD είναι σίγουρα πιο γρήγορο! Έκανα και λογαριασμό στο νέο Sense που φαίνεται ως ένα αντίπαλο iTunes store, ενώ αυτό που με εντυπωσίασε είναι η αυτόματη εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχα κατεβάσει/αγοράσει για το milestone και το απλό desire μέσω του market. Αυτό έγινε με το που δήλωσα ότι θέλω να γίνεται αυτόματος συγχρονισμός των πάντων με το Google account μου! Εντυπωσιακότατο, γιατί έτσι το σετάρισμα της νέας συσκευής κράτησε μόλις 5 λεπτά.
Όποτε μπορείς πες μας πως λειτουργεί και το gps (assisted).

• Administrators
Μαλλον τυχερος εισαι. Σε 250+ συσκευες ολα αυτα τα χρονια εχω βρει καμενα pixels σε καμια 20αρια...

Καλοριζικο.

Εγώ πάλι δυστυχώς έχω συναντήσει το φαινόμενο σε μεγαλύτερη αναλογία. Το μοναδικό άγχος που έχω πάντα όταν αγοράζω συσκευή από εξωτερικό είναι αν θα βρω και πόσα καμμένα pixel. Η εμπειρία μου όμως δυστυχώς λέει ότι αν δεις ένα, είναι πολύ πιθανό σύντομα να εμφανιστούν περισσότερα.

Αυτό με τα καμμένα pixel μήπως είναι γενικότερο πρόβλημα της htc?

Δεν είναι γενικότερο πρόβλημα της HTC, εξάλλου δεν κατασκευάζει η ίδια τις οθόνες (έχω δει σε Samsung, iphone κτλ). Το πρόβλημα έχει να κάνει με ένα ποσοστό λάθους που είναι αποδεκτό από τον κατασκευαστή. Εν ολίγοις στηρίζεσαι και λίγο στην τύχη.

Modpic.gif

Η εγγυηση δεν καλυπτει τον αγοραστη σε τετοια περιπτωση με καμενο pixel?

Ειναι ξεκαθαρο οτι εχει να κανει με μια αστοχια υλικου..

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...