Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δίκιο έχεις Γιαννη. Είναι θέμα τύχης.

Αυτο που δεν είναι θέμα τύχης είναι η πολιτική των αντιπροσωπιων.

Σου λένε πρεπει να έχει 2-3 καμένα για να την αντικαταστήσουν κλπ.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε έγγραφο της apple προς όλους όσους πωλούν iPhone το οποίο τονίζει ότι πρεπει να αντικαθιστούν την συσκευή ακόμα και με ένα καμένο pixel.

Στις χώρες που διαθέτουν apple store γίνεται άμεσα. Εδώ αν δεν επιμεινεις και δεν απειλησεις ότι θα στείλεις mail στην apple, δεν στο αλλάζουν.

Το ίδιο φαντάζομαι και οι υπόλοιπες αντιπροσώπιες στην Ελλάδα.

Ενημερωτικά όσον αφορά το iPhone 4 έχω διαβάσει μόνο για μια περίπτωση με καμένο pixel σε όλα τα φορά που παρακολουθώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Αναφέρθηκα πιο πάνω στην περίπτωση της αγοράς από on line κατάστημα εξωτερικού, γιατί εκεί μπαίνεις σε μια χρονοβόρα αλλά και ψυχοφθόρα διαδικασία αποστολής της συσκευής με στόχο τον έλεγχο και αντικατάσταση κάτι που δεν επιτυγχάνεται πάντα και σε παραπέμπουν στο service για αντικατάσταση οθόνης (απαράδεκτο για καινούργια συσκευή).

Σε αγορά από τοπικό κατάστημα λόγω της άμεσης επαφής και επικοινωνίας είναι σαφώς ευκολότερο να διεκδικήσεις αντικατάσταση συσκευής.

Modpic.gif

Αναφέρθηκα πιο πάνω στην περίπτωση της αγοράς από on line κατάστημα εξωτερικού, γιατί εκεί μπαίνεις σε μια χρονοβόρα αλλά και ψυχοφθόρα διαδικασία αποστολής της συσκευής με στόχο τον έλεγχο και αντικατάσταση κάτι που δεν επιτυγχάνεται πάντα και σε παραπέμπουν στο service για αντικατάσταση οθόνης (απαράδεκτο για καινούργια συσκευή).

Σε αγορά από τοπικό κατάστημα λόγω της άμεσης επαφής και επικοινωνίας είναι σαφώς ευκολότερο να διεκδικήσεις αντικατάσταση συσκευής.

Συμφωνω απολυτα !!!!!

Ποτε δεν θα αγοραζα ενα κινητο τετοιας αξιας απο on line καταστημα και μαλιστα απο εξωτερικο.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
Ποτε δεν θα αγοραζα ενα κινητο τετοιας αξιας απο on line καταστημα και μαλιστα απο εξωτερικο.

Δεν είναι λίγοι όμως που λόγο τιμής και και χρόνου έλευσης της συσκευής, δικαιολογημένα το παίρνουν το ρίσκο.

Modpic.gif

Όποτε μπορείς πες μας πως λειτουργεί και το gps (assisted).

Μέχρι τώρα δοκίμασα μόνο το Google Maps και βρίσκει άμεσα σήμα μέσα στο σπίτι (με την βοήθεια βέβαια και του WiFi/3G). Απορώ πως έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια με αυτό το τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Σχετικά με το pixel, μπορεί να με εκνεύρισε στην αρχή, καθότι ψείρας και τελειομανής, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο τραγικό, καθώς όπως έγραψα φαίνεται μόνο σε λευκό ή πολύ ανοιχτό γκρι, οπότε στο 90% των περιπτώσεων (αφού το μενού είναι μαύρο) δεν το βλέπω καν. Αν τώρα ακολουθήσουν και άλλα, απλά θα το πάω στην Ace και ας μου αλλάξουν μόνο την οθόνη (και όχι ολόκληρο το κινητό). Είναι άλλωστε υποχρεωμένοι να παρέχουν service στο hardware, αφού αγοράστηκε από Ευρώπη.

Αναφορικά με τις online αγορές, δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ενώ ξέρω ότι το Expansys είναι πολύ αξιόπιστο και δέχεται αδιαμαρτύρητα επιστροφές. Μετά κάνει τυχόν επισκευές και βάζει τη συσκευή σε πώληση B-Stock με τιμή σημαντικά χαμηλότερη. Μάλιστα έχω αγοράσει αρκετές φορές B-Stock προϊόντα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τις περισσότερες φορές απλά είχαν τσαλακωμένο/χτυπημένο κουτί, αλλά όλα τα παρελκόμενα και τα περισσότερα είναι και ολοκαίνουρια. Α, κάποια μπορεί να ήταν και Demo. Οι ευκαιρίες για κάποιον συλλέκτη όπως εγώ είναι πολλές. Για παράδειγμα, πήρα πριν από 4-5 μήνες το HTC Touch Pro 2 μόνο €250 (εδώ έκανε πάνω από €600)! Το κινητό ήταν με τις ζελατίνες του και με άψογη συσκευασία!

Αυτό με τα καμμένα pixel μήπως είναι γενικότερο πρόβλημα της htc?

Εμένα το απλό desire που το πήρα Σεπτέμβριο με s-lcd οθόνη έχει επίσης 1 καμμένο pixel ευτυχώς φαίνεται μόνο στο μαυρο αλλά ειναι σχετικά στην ακρη της οθόνης και δεν το προσέχεις

το καμμενο pixel ειναι παντα μαυρο(και αν το βλεπεις σε μαυρο φοντο προφανως ειναι αλλο χρωμα). αυτο που εχει το τηλεφωνο σου μαλλον ειναι stuck pixel το οποιο με την παροδο του χρονου μπορει ειτε να ξεκολλησει ειτε να αλλαξει χρωμα.

Για stuck pixels εδώ! Μπορεί να δουλέψει.
HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

Με την αυτόματη φωτεινότητα η κατανάλωση της μπαταρίας αυξάνεται. Τώρα για 19 ώρες με τέτοια χρήση χωρίς να έχει στρώσει καν η μπαταρία του εμένα προσωπικά μου ακούγεται πολύ καλά! Μετά απο 4-5 φορτίσεις λογικά θα δεις βελτίωση στο uptime. :)
HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

1. 19 ώρες, για μένα είναι μια χαρά...!! Την μέρα να βγάζει τουλάχιστον....! :)

2. Όσο για τα pixel.... Να τα μαααας..... Τώρα μου κόψατε τα φτερά... Αυτό είναι πολύ σημαντικό...

Τα καμμένα pixel είναι dead... Say bye bye... Τα Stuck απο την άλλη που είναι διάφορα χρώματα και όχι μόνο RGB, υπάρχει μια πιθανότητα να φτιαχτούν, αν τα πιέσετε απαλά, ή αν τα χτυπήσετε με ένα στυλό ή με κάποια Un-Stuck προγράμματα που βομβαρδίζουν τα pixel με πολλά κιλά χρωμάτων...! :)

Πάντως τώρα το ξανασκεύτομαι... Να δώσω 6 κατοστάρικα και να δώ καμμένο/stuck pixel? όχι όχι...

" Success, is 99% Failure " Soichiro Honda

το θέμα είναι που να τα δώσεις τα 600 εκατοστάρικα ....... άδω σκέφτομαι να κάνω τάμα .... και μου είπαν χαρακτηριστικά από την vodafone όταν το δεις στο site μας τότε έλα να το παραγγείλεις ... το site τους έχει να ανανεωθεί από το 1821 :wacko::wacko: ελπίζω γίνει ένα θαύμα και να έρθει επιτέλους στην Ελλάδα για αν έχουμε και τις απαραίτητες εγγύησης για την πολυδάπανη συσκευή:!: Edited by Nikos_s3

παντως για ακομα μια φορα επιβαιβεωνετε η αφερεγγυοτητα του expansys!!!!Σε συνομιλια πριν απο 1 λεπτο με το παιδι που ειναι εκει(Κυπριος προφανως) και ενω χτες μου ειπαν οτι παραλαβανε 20 κομματια(η κοπελα που δουλευει εκει το ειπε!) και πως σημερα θα μου στελνανε τη συσκευη,σημερα μου ειπε το παιδι οτι μαλλον θα παραλαβουν Δευτερα,αλλιως στις 12/11 και πως (για πολοστη φορα) θα ειμαι πρωτος στην αποστολη!!!!Οταν του ειπα γιατι δεν εστειλε απο τα χτεσινα μου ειπε πως δεν ηρθαν και πως δεν εχουν ερθει ακομα στην Ελλαδα μεχρι σημερα!!!!!!!Και οταν του ειπα πως υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι παρελαβαν απο το καταστημα τους,αυτος απαντησε πως αυτο ειναι αδυνατον γιατι πολυ απλα δεν εχουν παραλαβει ποτε και δεν εχουν κανει αποστολη σε κανεναν μεχρι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

παντως για ακομα μια φορα επιβαιβεωνετε η αφερεγγυοτητα του expansys!!!!Σε συνομιλια πριν απο 1 λεπτο με το παιδι που ειναι εκει(Κυπριος προφανως) και ενω χτες μου ειπαν οτι παραλαβανε 20 κομματια(η κοπελα που δουλευει εκει το ειπε!) και πως σημερα θα μου στελνανε τη συσκευη,σημερα μου ειπε το παιδι οτι μαλλον θα παραλαβουν Δευτερα,αλλιως στις 12/11 και πως (για πολοστη φορα) θα ειμαι πρωτος στην αποστολη!!!!Οταν του ειπα γιατι δεν εστειλε απο τα χτεσινα μου ειπε πως δεν ηρθαν και πως δεν εχουν ερθει ακομα στην Ελλαδα μεχρι σημερα!!!!!!!Και οταν του ειπα πως υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι παρελαβαν απο το καταστημα τους,αυτος απαντησε πως αυτο ειναι αδυνατον γιατι πολυ απλα δεν εχουν παραλαβει ποτε και δεν εχουν κανει αποστολη σε κανεναν μεχρι σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

επιβεβαιωνω αυτα που λεσ τα ιδια και στον ξαδερφο μου λενε:)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!

Χμμμ, με τρέλλανες τώρα. Θα σού έδινα το όνομά μου για να του το τρίψεις στη μούρη, αλλά μάλλον αυτά του λένε να λέει, αυτά λέει. Υπάλληλος είναι και αυτός.

Ή μήπως δε ζω στην Ελλάδα και έχει δίκιο;

φιλε Κωστα γνωριζω το ονομα σου και το επιθετο σου!!!!;)

ημουν ετοιμος να του το πω αλλα κρατηθηκα(και καλα εκανα!!!) απλα του ειπα να μπει στο myphone και να δει τα ατομα και να τα διαψευσει!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

καλησπερα σε ολους, εχω το κινητο εδω και 2 μερες και θελω να επισημανω ορισμενα πραγματα θετικα και αρνητικα, ας ξεκινησουμε με τα θετικα. Τελεια οθονη φωτεινοτητα αριστη κατω απο ολεσ τις συνθικες αριστη αφη γρηγορο δεν κολαει κα8ολου τελειο βιντεο αριστη φωτο την ημερα μετρια το βραδυ παρολο το μεγεθος του χωραει παντου γιατι ειναι λεπτο. Οσο για τα αρνητικα στην εκθεση δεν μπορεισ να φτιαξεις αλμπουμ ολεσ οι φωτο πανε σε ενα φακελο ο ιντερνετ browser καλαει και πολλεσ φορεσ δεν ανοιγει και πρεπει να κανεις soft format για να επανελθει και τελος το youtube δεν παιζει μετο 3g παρα μονο με wifi.....:(

λοιπόν παιδιά επιτέλους βγήκε κωδικός για το κινητό στην vodafone για την συσκευή και θα το βγάλουν στα ράφια 15 του μηνός :D:D:D επιτέλους η αναμονή γίνετε παρελθών:clap::clap::clap::dance::dance:

καλησπερα σε ολους, εχω το κινητο εδω και 2 μερες και θελω να επισημανω ορισμενα πραγματα θετικα και αρνητικα, ας ξεκινησουμε με τα θετικα. Τελεια οθονη φωτεινοτητα αριστη κατω απο ολεσ τις συνθικες αριστη αφη γρηγορο δεν κολαει κα8ολου τελειο βιντεο αριστη φωτο την ημερα μετρια το βραδυ παρολο το μεγεθος του χωραει παντου γιατι ειναι λεπτο. Οσο για τα αρνητικα στην εκθεση δεν μπορεισ να φτιαξεις αλμπουμ ολεσ οι φωτο πανε σε ενα φακελο ο ιντερνετ browser καλαει και πολλεσ φορεσ δεν ανοιγει και πρεπει να κανεις soft format για να επανελθει και τελος το youtube δεν παιζει μετο 3g παρα μονο με wifi.....:(

Εγκατέστησε τον Dolphin HD Browser και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με κολλήματα. Δοκίμασε να βλέπεις και YouTube μέσω αυτού (νομίζω ότι έχει και add-on).

Τι ακριβώς εννοείς μαπα; Επι της ουσίας δεν εχει αναφερθεί κάποιο αρνητικό ή κάποια βλάβη. Καμμενα pixel υπάρχουν σε όλες τις οθόνες, το αδύναμο ηχειο που λένε ότι έχει είναι συγκριτικά με άλλες συσκευές κοκ..

Μεχρι στιγμής παραμένει -αν όχι η καλύτερη- μια από τις καλύτερες android (και όχι μόνο) συσκευές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why So Serious?

Τι ακριβώς εννοείς μαπα; Επι της ουσίας δεν εχει αναφερθεί κάποιο αρνητικό ή κάποια βλάβη. Καμμενα pixel υπάρχουν σε όλες τις οθόνες, το αδύναμο ηχειο που λένε ότι έχει είναι συγκριτικά με άλλες συσκευές κοκ..

Μεχρι στιγμής παραμένει -αν όχι η καλύτερη- μια από τις καλύτερες android (και όχι μόνο) συσκευές.

Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη Android Συσκευή... μπορεί να είναι 2-3 πραγματάκια που με ενοχλούν πραγματικά... αλλά η HTC ξερει καλύτερα τους λόγους που έκανε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το Desire που έχουμε τώρα.

Τα HTC είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάποια καλή High-End συσκευη Android...

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Χωρίς αμφιβολία είναι η καλύτερη Android Συσκευή... μπορεί να είναι 2-3 πραγματάκια που με ενοχλούν πραγματικά... αλλά η HTC ξερει καλύτερα τους λόγους που έκανε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το Desire που έχουμε τώρα.

Τα HTC είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει κάποια καλή High-End συσκευη Android...

Να προσθέσω σε αυτο φιλε μου μια καλη High-End συσκευή αλλα και με εξαιρετικη υποστήριξη βλεπε τον γαλαξία καταπληκτικό τηλέφωνο αλλα το χαντάκωσε η sammy με την αισχρη υποστήριξη της ,

Οσο για τιμούλα 600 ευρωπουλα περίπου ε ? Εχει αρχισει να με ψήνει αγρια το τηλέφωνο , μηπως έχουμε τίποτα benchmarks ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Να προσθέσω σε αυτο φιλε μου μια καλη High-End συσκευή αλλα και με εξαιρετικη υποστήριξη βλεπε τον γαλαξία καταπληκτικό τηλέφωνο αλλα το χαντάκωσε η sammy με την αισχρη υποστήριξη της ,

Οσο για τιμούλα 600 ευρωπουλα περίπου ε ? Εχει αρχισει να με ψήνει αγρια το τηλέφωνο , μηπως έχουμε τίποτα benchmarks ?

Είχα και εγώ το Galaxy S (παράλληλα με το desire), το desire είναι ΑΚΡΩΣ ανότερο απο το Galaxy... μπορεί να υστερή σε 1-2 σημεία, αλλά μιλάμε για ξεκάθαρη υπεροχή.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...