Jump to content

pHuNkY

Members
  • Δημοσιεύσεις

    108
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pHuNkY

  1. A, nice δεν το ήξερα, λάθος μου. Υπήρχαν αμφιβολίες όταν είχε πρωτοβγεί η συσκευή και είχα μείνει με την εντύπωση οτι δεν έχει. :) Στο δικό σου μπορεί να μην έχει, αλλά στο δικό μου και στου γαμπρού μου μέσα σε 1 εβδομάδα έγινε το μοιραίο. :p
  2. Οπωσδήποτε screen protector φίλτατοι, το gorilla glass είναι απάτη και προσωπικά μόνο τα χειρότερα μπορώ να πω. Ήδη από την τρίτη μέρα παρατήρησα εμφανέστατη γρατζουνιά στην οθόνη. Με αντίστοιχη μεταχείριση το παλιό μου DesireHD χωρίς gorilla glass δεν είχε ίχνος γρατζουνιάς πάνω του τόσους μήνες. Έλεος. Scratch resistant my @$$.
  3. Είναι λογικό γιατί η "πλάτη" του κινητού είναι ουσιαστικά ένα υπερβολικά λεπτό πλαστικό οπότε αισθάνεσαι πολύ εύκολα τη θερμότητα. Δε νομίζω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό.
  4. Για να δούμε μήπως αλλάξει η τύχη μου αυτή τη φορά. Καλή επιτυχία σε όλους! :D
  5. Αντε παλι... Αν το φτιαξει η HTC γερμανιας αλλαζει κατι; Το καταστημα αναλαμβανει να το στειλει εκει που πρεπει, οχι εσεις. Μη σας πιανουν κοτσο. Sent from my Desire HD using Tapatalk
  6. Ευχαριστώ kalagas! :D Δεν την 'ποστάρω' εδώ πλέον γιατί δεν υπάρχει κινητικότητα σε aosp-based roms, όποιος θέλει να τη δοκιμάσει ξέρει που θα την βρει.
  7. adb reboot bootloader (ή μέσα από τη ROM σου αν υποστηρίζει "4-way reboot"). Μόλις μπεις στο bootloader menu, επιλέγεις "Bootloader" με το power button και μετά "system info". Σου γράφει CID-11111111 ?
  8. Κάποιες συσκευές Desire HD έχουν καλό WiFi σήμα, και κάποιες είναι ελλατωματικές (σαν τη δικιά μου και κάποιων άλλων) και πιάνουν με τα χίλια ζόρια.
  9. Τα ήθελε ο κ*λος του. :p Αυτός φταίει καθαρά, ο άλλος απλά βρήκε το url για το αρχείο (το οποίο δεν ήθελε και πολύ μυαλό - το ίδιο naming pattern ακολουθούν όλα τα releases πάνω κάτω). Πάντα αυτό κάνει στα releases του και floodarεται όλο το thread από ανούσια posts χωρίς λόγο. /offtopic H Ace μπορεί να μην είναι υποχρεωμένη (δε γνωρίζω), αλλά είναι το κατάστημα που το αγόρασε ο καθένας μας. Αποδειξούλα και στο κατάστημα λοιπόν. Και αν έχουμε και εκεί πρόβλημα, υπάρχει και η προστασία καταναλωτών. :D
  10. Έκανες αυτό που υπέδειξε ο συνforumίτης kalagas?
  11. Συγγνώμη, τώρα είδα την απάντηση. Αφου περάσεις τα ραντεβού σου, βγάζεις το widget του calendar στο homescreen σου. Τόσο απλά! Επιπλέον, αν δε σε καλύπτει το default widget υπάρχουν και free στο μαρκετ. Παραδείγματα: Default widget + Android Agenda widget: http://i.imgur.com/05Tuu.png Smooth calendar: http://i.imgur.com/Kwt0O.png Και τα 2 free. Γενικότερα μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν πάρεις το κινητό με το καλό σε βοηθάμε με τις εφαρμογές.
  12. Ναι, γίνεται κανονικότατα.
  13. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη αφού σε καλύπτει το κινητό σου μέχρι στιγμής! Ίσως θα ήταν και καλύτερα να περιμένεις μέχρι τις 14 του μηνός που θα παρουσιαστούν και καινούρια μοντέλα κινητών από τις εταιρίες. Λογικά θα παρουσιαστούν και πιο αξιόλογες συσκευές (και ίσως πέσουν κι άλλο οι τιμές των ήδη υπάρχοντων συσκευών). Γενικότερα χαμένος δε θα βγεις. :) Αν είναι απλά rooted η ROM λογικά μπορείς να δεχτείς ενημερώσεις. Αν έχει και άλλα "extras" δε θα τις δεις.
  14. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις καινούριο smartphone τηλέφωνο και η μπαταρία να σου κρατήσει τόσο πολύ. :) Στην καλύτερη 2-3 μέρες το Desire HD αν δεν του κάνεις τη χρήση που του αρμόζει (σαν smartphone). Και αν το λιώνεις, να περιμένεις ότι θα το βάζεις στη μπρίζα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Αν θέλεις καλή μπαταρία και Android κινητό, ψάξε για το Nexus S καθώς λένε πως η αυτονομία του είναι μια από τις καλύτερες σε αυτές τις κατηγορίες. Αν δεν απατώμαι θα το φέρει σύντομα και η Vodafone.
  15. Εξαρτάται τί χρήστης είσαι και τί σε "χαλάει". Εγώ ούτε πρόβλημα με το καπάκι βλέπω (και η συσκευή μου είναι από τις πρώτες + το γεγονός ότι την έχω κυριολεκτικά λιώσει), η οθόνη μια χαρά μου φαίνεται και το ότι προεξέχει η κάμερα δε με ενοχλεί καθόλου. Βασικά δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά σε αυτό το σημείο ενώ με το Desire που είχα συνέβει το αντίθετο. Ειδικότερα με τη χρήση που του κάνω με έχει εκπλήξει πόσο καλά κρατάει ακόμα. Ωραία όλα αυτά έτσι; :) Όχι. :p Είναι καθαρά υποκειμενικό το κομμάτι αυτό. Αν βγουν 10 και σου πουν πόσο "μάπα" είναι το κινητό για τον Α,Β ή Γ λόγο, θα βγουν άλλοι 10 και θα σου πουν το αντίθετο με τεκμηριωμένες απόψεις. Ποιοτικά είναι καλύτερο απο το HTC Desire? Όχι, κατ'εμέ δεν είναι. Το μετανιώνω που το άλλαξα; Όχι, ούτε κατά διάνοια. TLDR Version: Πήγαινε σε καταστήματα και παίξε με το κινητό όσο μπορείς, γιατί είναι μια ακριβή συσκευή και είναι κρίμα να το μετανιώσεις αν προβείς σε αγορά.
  16. Χθες ανέβασα καινούριο CM7 build. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε εδώ: "Crispy Duck" ~ Occasional & funky CM7 (Gingerbread) builds. Highlights: "Crispy Duck" (11/02/2011) - Built χθες με όλα τα τελευταία merged commits. - Βελτιστοποιήσεις για περισσότερο smoothness. - Προσθήκη 7 Circle Battery Mods τα οποία μπορείτε να τα αλλάζετε on-the-fly (Battery Mods: A, B, C, D, F, I, K από αυτό το thread) ! Preview εδώ. - Αναβαθμίσμένο hosts file (δε χρειάζεται να περάσετε AdFree - το ROM κάνει block από μόνο του τα ads). - Adhoc support - πειραματικό feature.
  17. Έχεις κάνει update σε 1.72 ή είσαι με την 1.32 rom? Sent from my Astounding Broccoli.
  18. For the record και μεσω CWM μπορεις, αν εχει φτιαξει καποιος flashable zip με το radio που θες. Sent from my Astounding Broccoli.
  19. Έχω δοκιμάσει 3-4 radios ήδη αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο... Μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στο hardware, και υποψιάζομαι στα πρώτα batches που κυκλοφόρησαν. :mad:
  20. Αν έχεις στο homescreen το flipclock/weather widget της HTC, δεν κάνει αυτόματα "ανανέωση" του καιρού; Λογικά κοιτάει και το location σου μέσω GPS για να σου δείξει τον καιρό για την πόλη σου και γι'αυτό ίσως το βλέπεις να ανοίγει μόνο του ανά διαστήματα.
  21. Θελει απλα ενα ρεσταρτ _ακομα_, την πρωτη φορα που την φλασαρεις. Μετα παιζει το wifi. Και οσο για τις εφαρμογες, το πιο πιθανο ειναι οτι φταινε αυτες και οχι η CM7. Μερικες εχουν προβλημα με το gingerbread. Sent from my Desire HD using Tapatalk
  22. Αυτα που ειδες ειναι themes για το 2.2. Το rom το βρισκεις εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905530 ! Sent from my Desire HD using Tapatalk
  23. Δοκιμάστε το δικό μου 2.3 build ρε παιδια να μου δώσετε και feedback. Καημό το έχω! :p Sent from my Desire HD using Tapatalk
  24. Δοκίμασε και το δικό μου build ντε να μου πεις εντυπώσεις! :p
  25. Downgrade 1.72/1.75 -> 1.32: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003 EDIT: Το παραπάνω link είναι για όσους έκαναν update στην 1.72 και έχασαν το root (RyDeR? :p). Επομένως, κάνετε downgrade ακολουθώντας τις οδηγίες στο link, έπειτα κάνετε S-OFF ή Radio S-OFF και μετά περνάτε την 1.72 rooted.
×
×
  • Create New...