Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμφανίστηκε και σε 2ο online μαγαζί στα 639€. Για διαθεσιμότητα μιλάνε για το 1ο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sorry αλλά ο theo_s27 έχει δίκιο...πρακτικά και θεωρητικά μείωση μπορούμε να έχουμε εως 100%, κοινώς μηδέν. Αν κάτι καταναλώνει την μισή ενέργεια, έχουμε μείωση 50%...

πχ μου κάνει η εταιρία έκπτωση 50% και πληρώνω τα μισά...αν μου κάνει 100% δε πληρώνω τίποτα...ε, δε μπορεί να μου κάνει έκπτωση-μείωση 200%, εκτός αν με πληρώσει κιόλας...;)

Ωραία, για να συνεννοηθούμε εννοώ μείωση στο μισό. :wacko:

Που ακριβώς τα βλέπεις αυτά που μας λες;

Οι διαφορές είναι πολύ μικρότερες.

Συγκεκριμένο παράδειγμα:

AMD 65nm process με AMD 45nm process, σε ίδιο voltage και ίδιο clock.

Κατανάλωση:

65nm 45nm

==== ====

Idle 154W 147W

Load 200W 176W

Πηγή http://www.hardware-infos.com/news.php?news=2237

Βλέπεις ότι οι διαφορές είναι -4.5% στο idle και -12% στο load.

Για να δεις μεγαλύτερες διαφορές στο CPU πρέπει να αλλάξουν και άλλα πράγματα εκτός από το μέγεθος του gate. (Π.χ. HKMG, άλλα leakage fixes, κτλ).

Αν δεν έχεις υπόψιν σου κάποια τέτοια πληροφορία δεν έχει νόημα αυτό που λες.

Δες το post#336 να δεις που τα βλέπω.

Αυτό το site που δίνεις συγκρίνει δύο επεξεργαστές που δεν έχουν την ίδια αρχιτεκτονική!

Προφανώς η ADM στα 45nm έχει προσθέσει πολύ περισσότερα devices με αποτέλεσμα το τελικό chip να ανεβάζει κατανάλωση (δες και στο post#338).

Οι άλλες διαφορές (leakage fixes κτλ) πως νομίζεις ότι θα υλοποιηθούν? Η βιομηχανική CMOS τεχνολογία είναι πολύ αυστηρά καθορισμένη και δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν διεργασίες και υλικά ούτε στο ελάχιστο. Πειράματα γίνονται μόνο στα εργαστήρια και όχι στα εργοστάσια.

Πφφφ... πολύ πληροφορία βρε αδερφέ!

Να ρωτήσω κάτι και να ρίξω το επίπεδο. Έστω ότι έχεις το desire το απλό και του βάζεις επεξεργαστή 45nm... οι εικασίες οι δικές ποιές θα ήταν; ένα +25% ας πούμε;;

Πφφφ... πολύ πληροφορία βρε αδερφέ!

Να ρωτήσω κάτι και να ρίξω το επίπεδο. Έστω ότι έχεις το desire το απλό και του βάζεις επεξεργαστή 45nm... οι εικασίες οι δικές ποιές θα ήταν; ένα +25% ας πούμε;;

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι πρεμούρα σας έπιασε με την αυτονομία!!!

Ειδικά όταν όλες οι συσκευές του είδους είναι χάλια σε αυτόν τον τομέα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι πρεμούρα σας έπιασε με την αυτονομία!!!

Ειδικά όταν όλες οι συσκευές του είδους είναι χάλια σε αυτόν τον τομέα.

Όπως και να χει εύχομαι να είναι καλύτερο από το desire στην αυτονομία

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κι αν δεν ειναι καλυτερο τοτε...παντωσ θεωρω οτι ειναι αξιοπρεπης τιμη

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μια ερώτηση ρε παιδιά (αν και μάλλον την έχουν απαντήσει πολλοί):

Έχει σημασία αν το αγοράσεις το κινητό από ελληνικό e-shop ή από κάποιο ξένο;

Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να αγοραστεί από ξένο e-shop και να μην έχει τα ελληνικά μέσα στο OS;

Μια ερώτηση ρε παιδιά (αν και μάλλον την έχουν απαντήσει πολλοί):

Έχει σημασία αν το αγοράσεις το κινητό από ελληνικό e-shop ή από κάποιο ξένο;

Για παράδειγμα, υπάρχει περίπτωση να αγοραστεί από ξένο e-shop και να μην έχει τα ελληνικά μέσα στο OS;

Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει οσον αφορα το android OS....με το που διαβαζει την καρτα επιλεγει τη γλωσσα....;)

δηλαδη τι διαφορα εχει απο το ελληνικο?εγγυηση εχει απο το expansys,ελληνικα μπαινουν με την sim οποτε δεν βρισκω αλλη διαφορα εκτος αν θελεις να λεει ace hellas..

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Δεν το θέλω απλά για να λέει, αλλά για να έχει εγγύηση της Ace... ;)

Άσε που η διαφορά είναι μηδαμινή...

Δεν το θέλω απλά για να λέει, αλλά για να έχει εγγύηση της Ace... ;)

Άσε που η διαφορά είναι μηδαμινή...

Και το αγλλικό φίλε μου έχει κανονικά εγγύηση της Ace;)

Για όλα τα προιόντα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη η εγγύηση είναι ίδια...

Και το αγλλικό φίλε μου έχει κανονικά εγγύηση της Ace;)

Για όλα τα προιόντα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη η εγγύηση είναι ίδια...

ακριβως ασε που οταν ερθει ελλαδα το κοβω απο 50-70 ευρω ακριβοτερο:)

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ακριβως ασε που οταν ερθει ελλαδα το κοβω απο 50-70 ευρω ακριβοτερο:)

Και όχι μόνο αυτό αλλα θα έρθει με κάνα μήνα καθυστέρηση και σε περιορισμένα κομμάτια-μαγαζιά:rolleyes:

Παίδες έχετε πάει HTC από expansys στην Ace και σας έχουν καλύψει την εγγύηση ή απλά το εικάζετε...?

Προσωπικά με έχουν καλύψει 4 φορές:D

• Administrators
Παίδες έχετε πάει HTC από expansys στην Ace και σας έχουν καλύψει την εγγύηση ή απλά το εικάζετε...?

Ναι σε καλύπτει.

Modpic.gif

Ελπίζω όντως να καλύπτει η εγγύηση όταν το έχεις αγοράσει πχ. από Αγγλία, γιατί παλαιότερα με το Xperia είχα πρόβλημα και η Sony Erricsson Hellas δεν με κάλυπτε. Το βρήκαν από ΙΜΕΙ ότι ήταν αγορασμένο από εξωτερικό.

Πιθανότατα το νέο μου κινητό. Οτι ποιό ολοκληρομένο υπάρχει στην αγορά android. Καλύπτει και την μόνη ατέλεια του galaxy στο θέμα του flash.

Τι προτείνετε για καρτοκινητή με φθηνό ίντερνετ και όχι φόβους ξεπέρασης του όριου δεδομένων κτλπ? Επείδη θα είναι κ το 1ο μου android αν ξέρει κανείς με πόσα MB θα είμαι καλυμένος για μία λογική χρήση του ίντερνετ.

Επίσης θα ήθελα αν είναι δυνατόν να κρατήσω την Whats Up μου καθώς όλοι οι φίλοι μου έχουν Whats Up και απ΄αυτή θα μιλάω αν είναι και δεν θέλω να κουβαλάω 2 κινητά και έτσι οπότε αν έχει η Cosmote κανένα πρόγραμμα λίγο ποιό ακριβό χαλάλη του αν είναι να μην αλλάζω sim.

Πιθανότατα το νέο μου κινητό. Οτι ποιό ολοκληρομένο υπάρχει στην αγορά android. Καλύπτει και την μόνη ατέλεια του galaxy στο θέμα του flash.

Τι προτείνετε για καρτοκινητή με φθηνό ίντερνετ και όχι φόβους ξεπέρασης του όριου δεδομένων κτλπ? Επείδη θα είναι κ το 1ο μου android αν ξέρει κανείς με πόσα MB θα είμαι καλυμένος για μία λογική χρήση του ίντερνετ.

Επίσης θα ήθελα αν είναι δυνατόν να κρατήσω την Whats Up μου καθώς όλοι οι φίλοι μου έχουν Whats Up και απ΄αυτή θα μιλάω αν είναι και δεν θέλω να κουβαλάω 2 κινητά και έτσι οπότε αν έχει η Cosmote κανένα πρόγραμμα λίγο ποιό ακριβό χαλάλη του αν είναι να μην αλλάζω sim.

Επειδή η λογικη του android είναι να είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο ίντερνετ καταρχήν για το συγχρονισμό του gmail και μετά για ότι άλλο θέλεις (καιρό, facebook, rss reader, twitter κλπ κλπ και βέβαια πλοήγηση στο ίντερνετ) νομίζω ότι 500 mb είναι το λιγότερο, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ξεφύγεις και να το ευχαριστηθείς κιόλας.

Εγώ έχω 750 mb και με καλύπτει πλήρως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Administrators
Ελπίζω όντως να καλύπτει η εγγύηση όταν το έχεις αγοράσει πχ. από Αγγλία, γιατί παλαιότερα με το Xperia είχα πρόβλημα και η Sony Erricsson Hellas δεν με κάλυπτε. Το βρήκαν από ΙΜΕΙ ότι ήταν αγορασμένο από εξωτερικό.

Για την HTC ισχύει αυτό που αναφέρω παραπάνω.

Modpic.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...