Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Γιάννη, ο omap 3630 (cortex a8) που φοράνε τα droid 2 , droid x και galaxy s είναι σαφώς ανώτερος.

Μπορεί και οι 2 επεξεργαστές να είναι χρονισμένοι στα 1000 , αλλά ο omap είναι ταχύτερος. Η διαφορά δεν είναι μικρή. Ο snapdragon , ακόμη και υπερχρονισμένος και πάλι θα υπολείπεται του omap 3630.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, το Milestone 1 (με τον παλιότερο omap 3410 νομίζω) , χρονισμένο στα 900 (από 550 stock) κερδίζει το nexus1 (χρονισμένο στα 1000) στα benchmark.

Αναμφίβολα δεκτό αυτό Γιάννη. Εντούτοις... στην πράξη είναι τόσο αισθητή η διαφορά; Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Desire δεν υπολείπεται σε απόκριση/ταχύτητα από αυτή του Galaxy S.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναμφίβολα δεκτό αυτό Γιάννη. Εντούτοις... στην πράξη είναι τόσο αισθητή η διαφορά; Για παράδειγμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Desire δεν υπολείπεται σε απόκριση/ταχύτητα από αυτή του Galaxy S.

Στην πραξη δεν εχω ιδεα τι συμβαινει.

Λαβε ομως υποψη σου οτι τα περισσοτερα desire τρεχουν ηδη την 2.2 σε αντιθεση με το galaxy s που ακομα περιμενει.

Αρα, οι συγκρισεις ειναι δυσκολο να ειναι αξιοπιστες.

Τα benchmark που αναφερω ειναι με την 2.1 σε ολα τα τηλεφωνα.

Σε καθε περιπτωση παντως, νομιζω πως μια καινουρια high end συσκευη της htc δεν μπορει να εχει την ιδια cpu με το hd2 του 2008.

Αν βαλουν ενα καινουριο επεξεργαστη και ισχυουν οι φημες για αλουμινενιο περιβλημα αλα legend, εγω θα το προτιμησω απο το milestone 2 , αλλιως θα τιμησω τη μοτορολα αλλη μια φορα

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Στην πραξη δεν εχω ιδεα τι συμβαινει.

Λαβε ομως υποψη σου οτι τα περισσοτερα desire τρεχουν ηδη την 2.2 σε αντιθεση με το galaxy s που ακομα περιμενει.

Αρα, οι συγκρισεις ειναι δυσκολο να ειναι αξιοπιστες.

Τα benchmark που αναφερω ειναι με την 2.1 σε ολα τα τηλεφωνα.

Σε καθε περιπτωση παντως, νομιζω πως μια καινουρια high end συσκευη της htc δεν μπορει να εχει την ιδια cpu με το hd2 του 2009.

Αν βαλουν ενα καινουριο επεξεργαστη και ισχυουν οι φημες για αλουμινενιο περιβλημα αλα legend, εγω θα το προτιμησω απο το milestone 2 , αλλιως θα τιμησω τη μοτορολα αλλη μια φορα

Και με την 2.1 τα desire σφαίρα πήγαιναν... ;)

Η πρόβλεψη μου είναι ότι το Desire HD μάλλον θα σε κάνει να απατήσεις την Moto... :D

Εχθρος του καλου, ειναι το καλυτερο.

Το desire ειναι πολυ γρηγορο τηλεφωνο, υπαρχουν ομως και γρηγοροτερα.

Η πρόβλεψη μου είναι ότι το Desire HD μάλλον θα σε κάνει να απατήσεις την Moto... :D

Μακαρι. Δεν εχω παρωπιδες, ουτε ειμαι κολλημενος με καποια εταιρια. Ποιοτητα ψαχνω. Αν και η προηγουμενη επαφη μου με την htc δεν με αφησε καθολου ικανοποιημενο (htc hd)

Εχθρος του καλου, ειναι το καλυτερο.

Το desire ειναι πολυ γρηγορο τηλεφωνο, υπαρχουν ομως και γρηγοροτερα.

Μακαρι. Δεν εχω παρωπιδες, ουτε ειμαι κολλημενος με καποια εταιρια. Ποιοτητα ψαχνω. Αν και η προηγουμενη επαφη μου με την htc δεν με αφησε καθολου ικανοποιημενο (htc hd)

Για το πόσο γρήγορο είναι το ανάφερα σε σχέση με το galaxy που φοράει και αυτό 2.1 και έχει καλύτερο hw. Το hw δεν είναι τα πάντα... ;)

Το ξέρω ότι δεν έχεις παρωπίδες, αλλά είσαι motorolakιας ολίγον τι... :p

Είμαι και εγώ από τους παμπάλαιους... Αν και απέχω καιρό... :)

Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα από οτι κατάλαβα εδω ο κάθε ένας το γρήγορο το εννοεί διαφορετικά.Άμα το προσεγγίσουμε απο πλευράς 3d graphics υπάρχουν κινητά που είναι και 2 και 3 φορές πιό γρήγορα απο το Desire όμως δέν υπάρχει μόνο αυτό..Υπάρχουν και τα 2D γραφικά,Audio Decoding,Memory,I/O,Compression,Arithmetics,Filesystem read-write και πολλά άλλα που άμα τα λάβει κανείς υπ όψην του σαν σύνολο το Desire δείχνει πολύ δυνατό.Πρώσωπικα σε Quadrant Benchmark μου έχει βγάλει 1630 ενώ Droid X 1125 και Galaxy S 850 αντίστοιχα.Το community support πιστεύω οτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις συσκευές.

Να υπενθυμήσω πως έιμαστε εντελώς off-topic

Εμενα, παλι, η προβλεψη μου ειναι πως το Desire HD θα ειναι ο,τι και το HD2 για την HTC. Υπερ το δεον επιτυχημενο, με μια κοινοτητα (XDA στην προκειμενη) που θα το στηριξει μεχρι... τελους και μια γενικοτερη πορεια (οπως και... τιμη λανσαρισματος) που παραπεμπει στο HD2 (κι επιτελους -και παλι- σοβαρη ποιοτητα κατασκευης - εστω και με αστειο design στην πλατη). Αναμονη για τις ανακοινωσεις...

Edited by v@gelis

Πρεπει να ειμαι ο μονος που του αρεσει το πισω καπακι....:rolleyes:

Δεν είσαι μόνος σε αυτό τον κόσμο... !

Και εμένα δεν μου φαίνεται άσχημο. Έχει και τον χαρακτήρα του έτσι.

Πρεπει να ειμαι ο μονος που του αρεσει το πισω καπακι....:rolleyes:

Αυτα τα... μπαλωματα κι η ελλειψη συμμετριας ειναι εντελως ακυρα.

Καλη η διαφοροποιηση και το... εκκεντρικο σκελος της υποθεσης, αλλα αυτο δεν εμπιπτει καν σε αυτη την κατηγορια (μπορεις να διαφοροποιηθεις χωρις να φτιαξεις κατ'αναγκη κατι που απλα δεν εχει λογικη).

Βεβαια γουστα ειναι αυτα (η εμπροσθια οψη απο την αλλη, θεωρω πως ειναι πιο συγχρονη απο αυτη του HD2).

Edited by v@gelis

Γιατι σε ποιον δεν αρεσει το πισω καπακι :p:p

Το καλό θα είναι πως αν είναι άσχημο.. θα αλλάζει ;) Αφού το καπάκι βγαίνει, τότε κάποιος κινέζος θα βρεθεί να φτιάξει κάτι να πουλήσει στο ebay

Εγώ ρε παιδία που σκεφτόμουν να πάρω μέσα στην βδομάδα το desire, τι κάνω τώρα; Να περιμένω το hd θα αξίζει και από άποψη χρημάτων, αλλά και από διαφορές με το desire;
Dj Tiesto ruleezzzz

Εγώ ρε παιδία που σκεφτόμουν να πάρω μέσα στην βδομάδα το desire, τι κάνω τώρα; Να περιμένω το hd θα αξίζει και από άποψη χρημάτων, αλλά και από διαφορές με το desire;

Κανείς δεν ξέρει ακόμα... ίσως ο vagelis εδώ που ξέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν μιλάει άρα δεν πιάνεται.

Στις 15 λογικά θα γίνει η παρουσίαση του άρα περίμενε λίγο ακόμα..

Δε θα δούμε τίποτα εξωτικό ρε παιδιά. Ένα υπερπληρες android με κορυφαία ποιότητα κατασκευής κι οθόνη 4.3 (κι ευτυχώς χωρίς amoled στην όποια τα 800x480 θα φαίνονταν αστεία - αν βλέπατε το evo θα καταλαβαινατε τι εννοώ). Βεβαια σε σχεση με τα 960Χ640 του iphone 4 που εχω τωρα, παλι ολα... τεραστια θα ειναι (επειγοντως οι νεες αναλυσεις και 3.0 στα android). Τα υπόλοιπα στις 15 , αναμένουμε όλοι... Edited by v@gelis

Εμενα, παλι, η προβλεψη μου ειναι πως το Desire HD θα ειναι ο,τι και το HD2 για την HTC. Υπερ το δεον επιτυχημενο, με μια κοινοτητα (XDA στην προκειμενη) που θα το στηριξει μεχρι... τελους και μια γενικοτερη πορεια (οπως και... τιμη λανσαρισματος) που παραπεμπει στο HD2 (κι επιτελους -και παλι- σοβαρη ποιοτητα κατασκευης - εστω και με αστειο design στην πλατη). Αναμονη για τις ανακοινωσεις...

Εντάξει, όχι επειδή η htc μας έχει συνηθίσει σε πλαστικούρες και σε βαφές που....την κάνουν χωρίς λόγο και αιτία, να βλέπουμε το hd2 σαν υπόδειγμα ποιότητας.

Έχει καλή ποιότητα, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα....

Τώρα για την τιμή, ελπίζω να πέφτεις έξω:p δεδομένου ότι τα android κινητά κινούνται, άγνωστο γιατί, σε σχετικά φτηνότερα επίπεδα (δηλαδή δεν βλέπεις 700άρες για πλάκα).

Εντάξει, όχι επειδή η htc μας έχει συνηθίσει σε πλαστικούρες και σε βαφές που....την κάνουν χωρίς λόγο και αιτία, να βλέπουμε το hd2 σαν υπόδειγμα ποιότητας.

Έχει καλή ποιότητα, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα....

Τώρα για την τιμή, ελπίζω να πέφτεις έξω:p δεδομένου ότι τα android κινητά κινούνται, άγνωστο γιατί, σε σχετικά φτηνότερα επίπεδα (δηλαδή δεν βλέπεις 700άρες για πλάκα).

Αν εξαιρεσεις καποια components του HD2 (π.χ. καποια ακουστικα η ηχεια που ετριζαν σαν τρελα σε high pitched ηχους) η ποιοτητα της συσκευης για μενα ειναι στο top 5 των συσκευων ολων των εποχων. Δε θα το αναλυσω περισσοτερο, αλλα ειμαι κατηγορηματικος. Στο ιδιο μοτιβο και πλεον ενα σκαλι πιο πανω παιζει το desire hd (κατσε να δεις και το βαρος και την αισθηση κρατωντας το στο χερι).

Οσο για την τιμη, ελπιζω κι εγω να πεσω εξω, αλλα...(και μιλαω παντα για το λανσαρισμα του hd2 στη χωρα μας - για θυμηθειτε την τιμη του και ας ανατρεξουμε στο post αυτο οταν κυκλοφορησει κι επισημα η συσκευη στη χωρα μας)...

• Administrators

Δεν ξέρω κατά πόσο έχεις πιάσει ή ασχοληθεί με το HD2 αλλά καλώς ή κακώς αποτελεί υπόδειγμα ποιότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone της αγοράς. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όσοι έχουν την τύχη να ασχοληθούν μαζί του. Καμία σχέση με το πρώτο Touch HD που όπως μας είπες ήταν και η μοναδική HTC συσκευή που ήσουν κάτοχος, τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά.

Αν δεν είσαι ο τύπος που αλλάζει τις συσκευές εύκολα, γνώμη μου είναι ότι αξίζει να περιμένεις.

Modpic.gif

ειμαι οπαδος τησ hτc εχω αλλαξει σχεδον ολες τις συσκευες της και πιστευω οτι to hd ειναι απο τις καλυτερες διαχρονικα συσκευες,απλα εχω ενα θεμα με την ace hellas πλεον αφου δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω 700+ευρω και να μην εχω after sales service.ειναι λιγο ασχετο με το προς κυκλοφορια του hd απλα ειναι ενα αρνητικο σημειο οπωσδηποτε

δεν πιστευω να ειναι αληθινο:http://www.engadget.com/2010/09/09/htc-desire-hd-rendered-looks-pretty-legit-to-us-oh-except-f/

WM?

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Αν εξαιρεσεις καποια components του HD2 (π.χ. καποια ακουστικα η ηχεια που ετριζαν σαν τρελα σε high pitched ηχους) η ποιοτητα της συσκευης για μενα ειναι στο top 5 των συσκευων ολων των εποχων. Δε θα το αναλυσω περισσοτερο, αλλα ειμαι κατηγορηματικος. Στο ιδιο μοτιβο και πλεον ενα σκαλι πιο πανω παιζει το desire hd (κατσε να δεις και το βαρος και την αισθηση κρατωντας το στο χερι).

Οσο για την τιμη, ελπιζω κι εγω να πεσω εξω, αλλα...(και μιλαω παντα για το λανσαρισμα του hd2 στη χωρα μας - για θυμηθειτε την τιμη του και ας ανατρεξουμε στο post αυτο οταν κυκλοφορησει κι επισημα η συσκευη στη χωρα μας)...

Δεν ξέρω κατά πόσο έχεις πιάσει ή ασχοληθεί με το HD2 αλλά καλώς ή κακώς αποτελεί υπόδειγμα ποιότητας σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone της αγοράς. Και αυτό δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και όσοι έχουν την τύχη να ασχοληθούν μαζί του. Καμία σχέση με το πρώτο Touch HD που όπως μας είπες ήταν και η μοναδική HTC συσκευή που ήσουν κάτοχος, τόσο εμφανισιακά, όσο και λειτουργικά.

Α παναγια μου! Πεσατε να με φατε. :p

Το οτι δεν το ειχα δεν σημαινει ρε παιδια οτι δεν το εχω δει το κινητο και οτι δεν το εχω πιασει καν στα χερια μου!!

Ουτε ειπα οτι ειναι κακο.

Ειναι στιβαρο, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης, δεν τριζει.

Αλλα αυτα τα θεωρω αυτονοητα για ολες τις ακριβες συσκευες. (Ξερω οτι δεν ειναι, αλλα θα επρεπε να ηταν).

Ελπιζω το desire hd να εχει και αυτο οθονη που δεν γρατζουνιεται ευκολα...

ειμαι οπαδος τησ hτc εχω αλλαξει σχεδον ολες τις συσκευες της και πιστευω οτι to hd ειναι απο τις καλυτερες διαχρονικα συσκευες,απλα εχω ενα θεμα με την ace hellas πλεον αφου δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω 700+ευρω και να μην εχω after sales service.ειναι λιγο ασχετο με το προς κυκλοφορια του hd απλα ειναι ενα αρνητικο σημειο οπωσδηποτε

δεν πιστευω να ειναι αληθινο:http://www.engadget.com/2010/09/09/htc-desire-hd-rendered-looks-pretty-legit-to-us-oh-except-f/

WM?

Δεν παιζει αυτο ουτε για αστειο (κι ουτε καν για wm7 στην παρουσα φαση).

Οι 2 συσκευες που αναφερθηκαν στο αρθρο του engadget ειναι αυτες που θα δουμε στις 15.

Δε θα δούμε τίποτα εξωτικό ρε παιδιά. Ένα υπερπληρες android με κορυφαία ποιότητα κατασκευής κι οθόνη 4.3 (κι ευτυχώς χωρίς amoled στην όποια τα 800x480 θα φαίνονταν αστεία - αν βλέπατε το evo θα καταλαβαινατε τι εννοώ). Βεβαια σε σχεση με τα 960Χ640 του iphone 4 που εχω τωρα, παλι ολα... τεραστια θα ειναι (επειγοντως οι νεες αναλυσεις και 3.0 στα android). Τα υπόλοιπα στις 15 , αναμένουμε όλοι...

Σωστά. Όπως και για το iPhone 4 που είχαν διαρεύσει τα πάντα αλλά εμείς περιμέναμε σαν τρελοί την παρουσίαση του Jobbs για να πούμε wow σε αυτά που ήδη ξέραμε.

Βαγκέλη, τι εννοείς ότι τα 800χ480 θα φαίνονταν αστεία σε 4.3";

Καλύτερα SLCD δηλαδή;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...