georgis_4 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Πέρα από τα post περί προβλημάτων ας ποστάρουμε τίποτε διαφορετικό .... Χρησιμοποιείται κάποιο εναλλακτικό market; APKtor και Repositories απο εδω http://www.eddiedover.net/projects-page/apktor-aptoide-repository-list/ :D παιχνιδακια guns n glory robo defence tiki towers (κολλημα αλλα το τελειωσα σε 2 μερες με απειρα φορτισματα) :p sky force και sky force reloaded speed forge 3d raging thunder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doros_antoniadis Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Η αναβάθμιση σε Vodafone πήγε στρωτά. Το πρόβλημα με τις κλήσεις παραμένει. Επίσης το VPN δε λειτουργεί. Ερώτηση: Στις επαφές έχετε βρει τρόπο να φαίνεται και ο προεπιλεγμένεος αριθμός τηλεφώνου, όπως φαινόταν πριν; Επίσης, έχετε βρει τρόπο να θέσετε ξεχωριστό ήχο κλήσης ανά επαφή, όπως γινόταν πριν; Παράθεση Δώρος Αντωνιάδης www.tradeordonate.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Η αναβάθμιση σε Vodafone πήγε στρωτά. Το πρόβλημα με τις κλήσεις παραμένει. Επίσης το VPN δε λειτουργεί. Ερώτηση: Στις επαφές έχετε βρει τρόπο να φαίνεται και ο προεπιλεγμένεος αριθμός τηλεφώνου, όπως φαινόταν πριν; Επίσης, έχετε βρει τρόπο να θέσετε ξεχωριστό ήχο κλήσης ανά επαφή, όπως γινόταν πριν; Λέγοντας παραμένει, μετά απο μερικά restart επανέρχετε, ή δε δουλεύουν καθόλου; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doros_antoniadis Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Λέγοντας παραμένει, μετά απο μερικά restart επανέρχετε, ή δε δουλεύουν καθόλου; Παρόμοια συμπεριφορά με προηγουμένως, μετά από κάποια restart ίσως να δουλέψει σε 2G. Τίποτα σταθερό όμως και δεν ξέρω πως θα γίνει να πιέσουμε για κάτι τόσο παράδοξο, την αγορά τηλεφώνου από τη Vodafone και να μη δουλεύει στο δίκτυο τους! Παράθεση Δώρος Αντωνιάδης www.tradeordonate.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis7 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Αν πάω να το πάρω τώρα θα έχει την 1.6 ή την 2.1 έκδοση του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odintiatros Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Επειδη σκεφτομαι να κανω αναβαμιση θελω να κανω μερικες ερωτησεις... 1) οι επαφες σβηνονται με την αναβαθμιση? 2) οι εφαρμογες που εχουμε κατεβασει απο το mymarket σβηνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 λοιπον,το κινητο το πηγα σημερα στην vodafone και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστησουνε και θα μου περασουνε την 2.1,σε 10 μερες θα το εχω στα χερια μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Αν πάω να το πάρω τώρα θα έχει την 1.6 ή την 2.1 έκδοση του android? 99% την 1.6 Επειδη σκεφτομαι να κανω αναβαμιση θελω να κανω μερικες ερωτησεις... 1) οι επαφες σβηνονται με την αναβαθμιση? 2) οι εφαρμογες που εχουμε κατεβασει απο το mymarket σβηνονται? Οι επαφές της συσκευής ναι, και οι εφαρμογές το ίδιο. Την Sim δεν την πειράζει(πλάκα θα είχε!) Κάνε backup τα πάντα, το κινητό επανέρχετε στην κατάσταση που ηταν οταν το πρωτοαγόρασες. Αν το κάνεις απο το LG Suite βέβαια υπάρχει πιθανότητα τις επαφές τουλάχιστον να τις κρατάει λοιπον,το κινητο το πηγα σημερα στην vodafone και μου ειπαν οτι θα μου το αντικαταστησουνε και θα μου περασουνε την 2.1,σε 10 μερες θα το εχω στα χερια μου :D Εμένα μου είπαν να το στείλω στην LG για Service.. Θα του πάρω κάποια στιγμή αύριο να κανονίσω. Τι ακριβώς θα κάνει η LG στο Service δε μπορώ να φανταστώ.. μάλλον θα μου κοτσάρει πάνω ένα δορυφόρο να πιάνω παντού 3G :lol: :lol: Με την 1.6 μου δούλευε που και πού το 2G Με την 2.1, 2G και Vodafone καπούτ. Με την 2.1 έκδοση της Vodafone, 2G καπούτ και για Vodafone και για Cosmote και για Wind.. Mετα το Service βάζω στοίχημα οτι θα βγάλει ρόδες και θα γίνει 4x4!! Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Με την 1.6 μου δούλευε που και πού το 2G Με την 2.1, 2G και Vodafone καπούτ. Με την 2.1 έκδοση της Vodafone, 2G καπούτ και για Vodafone και για Cosmote και για Wind.. Mετα το Service βάζω στοίχημα οτι θα βγάλει ρόδες και θα γίνει 4x4!! εισαι συγουρος? γιατι λενε οτι θα φτιαξει με την καινουργια εκδοση,αν τυχον ομως δεν πιανει τι θα κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μάλλον είμαι ο μόνος με 2.1 που πράγματι του έφτιαξε το 2G με την αναβάθμιση. Ανάθεμα κι αν ξέρω γιατί όμως, δεν έκανα κάτι παράξενο. Μένω επαρχία πάντως, μακριά απο Αθήνα/Θεσσαλονίκη, αν έχει κάποια σημασία σχετικά με το δύκτιο της Voda. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μάλλον είμαι ο μόνος με 2.1 που πράγματι του έφτιαξε το 2G με την αναβάθμιση. Ανάθεμα κι αν ξέρω γιατί όμως, δεν έκανα κάτι παράξενο. Μένω επαρχία πάντως, μακριά απο Αθήνα/Θεσσαλονίκη, αν έχει κάποια σημασία σχετικά με το δύκτιο της Voda. και εγω επαρχια μενω,οταν το παρω θα το διαπιστωσω να δω αν πιανει,αναμενουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Μάλλον είμαι ο μόνος με 2.1 που πράγματι του έφτιαξε το 2G με την αναβάθμιση. Ανάθεμα κι αν ξέρω γιατί όμως, δεν έκανα κάτι παράξενο. Μένω επαρχία πάντως, μακριά απο Αθήνα/Θεσσαλονίκη, αν έχει κάποια σημασία σχετικά με το δύκτιο της Voda. Ηταν αγορασμένο απο Vodafone το κινητό σου ή απο άλλο κατάστημα; Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Απο το e-shop το πήρα, την ελληνική V10d είχε απο την μαμά του. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Απο το e-shop το πήρα, την ελληνική V10d είχε απο την μαμά του. Μπορεί να είναι και αυτό. Για ένα παράξενο λόγο, τα κινητά της Voda φαίνεται να έχουν διαφορά στο λειτουργικό(η V20A κυκλοφόρησε ξεχωριστά, το θυμάσε) Και εγώ V10d είχα αρχικά αλλα τώρα έχω Optimus PDA:P Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Πέθανε ακόμα και το 3G? Μεγάλη ήττα... Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pch13 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 εμενα νομιζω ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα το software version λεει GT540-V10d-MAY-15-2010. Εγω ποια αναβαθμιση κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 καμια αναβαθμηση αδερφε Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 και σε μενα τα ιδια εγραφε και η αναβαθμηση κολησε και τωρα παπαλα.περιμενω απαντηση απο lg Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 εμενα νομιζω ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα το software version λεει GT540-V10d-MAY-15-2010. Εγω ποια αναβαθμιση κανω? Την V10d της Voda έχεις, δε χρειάζεται να ξέρεις όμως, απλά το κάνεις με το πρόγραμμα της LG, βρίσκει μόνο του την έκδοση. Κάνε backup τις επαφές σου, αναβάθμιση σημαίνει ολική διαγραφή του τηλεφώνου. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsi69 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 εμενα νομιζω ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα το software version λεει GT540-V10d-MAY-15-2010. Εγω ποια αναβαθμιση κανω? μην το πειραξεις σου λεω Παράθεση HONOR 3C H30-T00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes33 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 και σε μενα τα ιδια εγραφε και η αναβαθμηση κολησε και τωρα παπαλα.περιμενω απαντηση απο lg κι εγω απαντηση απο την ελ τζι περιμενω. τι περιμενουν αραγε να μας πουν? οτι φταιμε εμεις? και γιατι του μπομπι του το αλλαζουνε απευθειας? τι παιχνιδια παιζονται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 κι εγω απαντηση απο την ελ τζι περιμενω. τι περιμενουν αραγε να μας πουν? οτι φταιμε εμεις? και γιατι του μπομπι του το αλλαζουνε απευθειας? τι παιχνιδια παιζονται??? φιλε μου,οταν το πηγα στην vodafone μου το δεχτηκανε κατευθειαν,οταν τους ειπα τι εγινε.θα πρεπει να τους πιεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 φιλε μου,οταν το πηγα στην vodafone μου το δεχτηκανε κατευθειαν,οταν τους ειπα τι εγινε.θα πρεπει να τους πιεσεις. Απλά έπεσες σε καλούς(υπερβολικά καλούς;;) Για να γίνει αντικατάσταση πρέπει πρώτα να ελεγχθεί απο την εταιρία, στο χειρότερο αμα τους πολυζαλίζεις να σου πουν "πάρε μια συσκευη αντικατάστασης για 20 μέρες μέχρι να έρθει απο το Service και καλά είσαι) Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dess Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Γεια χαρά. Παιδιά μήπως θυμάται κάποιος, πως βγάζουμε την ειδοποίηση κυψέλης (με έχει ζαλίσει με το ektos city η Wind) Το τηλεφωνάκι το έχω εδώ και καιρό σαν καρτοκινητό γιατί με τη Voda δεν παίζεται η κατάσταση. Όλο χάνει το σήμα, κλπ.. τα γνωστά, τώρα για το πολυπόθητο upgrade σε 2.1, θα το αναβάλω, πολλές ιστορίες τρόμου έχουν γραφτεί ήδη. Έκανα μερικές προσπάθειες για root με το #swift:gt540# κλπ αλλά μετά το reboot ξανα-ξεκινάει σε κανονικό mode όχι σε root. Έτσι γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Γεια χαρά. Παιδιά μήπως θυμάται κάποιος, πως βγάζουμε την ειδοποίηση κυψέλης (με έχει ζαλίσει με το ektos city η Wind) Το τηλεφωνάκι το έχω εδώ και καιρό σαν καρτοκινητό γιατί με τη Voda δεν παίζεται η κατάσταση. Όλο χάνει το σήμα, κλπ.. τα γνωστά, τώρα για το πολυπόθητο upgrade σε 2.1, θα το αναβάλω, πολλές ιστορίες τρόμου έχουν γραφτεί ήδη. Έκανα μερικές προσπάθειες για root με το #swift:gt540# κλπ αλλά μετά το reboot ξανα-ξεκινάει σε κανονικό mode όχι σε root. Έτσι γίνεται σε όλα τα τηλέφωνα? Ευχαριστώ. Για root του 1.6 κατέβασε το Universal Androot(γοογλιτ) Για την κυψέλη no idea sorry:blink: Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts