Jump to content

orestis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by orestis7

  1. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με μια 8gb της kingstone. Μονό που μετά έκανε για κανένα 5 λεπτό έλεγχο σφαλμάτων Το έχω βάλει και παλιότερα εδώ χωρίς αποτέλεσμα! Αυτό που έχω κάνει και έχω ησυχάσει είναι να έχω ανοικτό το wifi πάντα και στη πολιτική αδράνειας wifi έχω βάλει : Ποτέ όταν είναι συνδεδεμένο! Έτσι ΔΕΝ το κάνει κάθε φορά που ανοίγει η οθόνη!! Το κάνει μόνο όταν το αποσυνδέω από την usb.
  2. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Με το root αποκτάς δικαιώματα διαχειριστή. Με την εφαρμογή z4root το κάνεις root με ένα κλικ. Επίσης σου ξαναλέω βρες κανένα άλλο κινητό... Αυτό ούτε multitouch εχει και παίρνει μεχρι 2.1 έκδοση ενώ υπάρχουν κινητά με 2.2.
  3. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κανένα άλλο... Δεν ξέρω πιο αλλά παντός ΟΧΙ το gt 540. Εμένα με εχει ταλαιπωρήσει πολύ.. :)
  4. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Βρήκα αυτό που είναι λιγότερο και από τα μισά που ζηταει η LG!!
  5. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Παίδες έκανα 2 ΤΕΡΑΑΑΑΣΤΙΕΣ γρατζουνιες στην οθόνη και είχα βγάλει το προστατευτικό! Αλλάζει το πλαστικό στην οθόνη (πχ αν είναι σαν πρόσοψη) ξέρει κάνεις? EDIT Πήρα το service της LG και μου είπαν 48 € για αλλαγή στο τζαμακι και 2 μερες θα κρατήσουν το κινητό :S Αν μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι καλύτερο είναι καλοδεχούμενο :P
  6. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Την Έκανα και από το κινητό άλλα τα ίδια! Εγώ δεν θέλω να την βγάζω την κάρτα.. Απλός όταν από κατάσταση αναμονής πατήσω να το ξεκλειδώσω βλέπω να λέει ότι αφαιρέθηκε απότομα και κάνει έλεγχο σφαλμάτων (Η κάρτα δεν έχει αφαιρεθεί μια χαρά κουμπωμένη είναι)
  7. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Να πω επίσης ότι το σύστημα αρχείων στην κάρτα είναι σε FAT32 ενώ η παλιά κάρτα που δεν έχει πρόβλημα είναι σε FAT. Δοκίμασα να την κάνω και σε NTFS και exFAT άλλα δεν την αναγνώριζε το κινητό. Καμία ιδέα??? Είναι πολύ ενοχλητικό να πρέπει να περιμένεις 5 λεπτά ώστε να κάνει έλεγχο σφαλμάτων γιατί όσο το κάνει είναι σαν να μην υπάρχει η κάρτα. :)
  8. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Παίδες εγώ του έβαλα μια κάρτα 8gb και ήταν κομπλε για 5-6 μέρες! Τώρα κάθε φορά που θα πατήσω κάποιο κουμπί για να το ξεκλειδώσω εμφανίζετε πάνω στην μπάρα ότι ι sd αφαιρέθηκε απότομα και μετά κάνει έλεγχο σφαλμάτων.. Γιατί το κάνει αυτό? :worry:
  9. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Thanks αλλά δεν είναι ακριβός αυτό που ζητάω :P Αυτό είναι σε qwerty! Τεσπα θα κάνει δουλειά και αυτό!! Ευχαριστώ!!! :)
  10. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Έψαξα στο μάρκετ και βγάζει 2 προγράμματα έβαλα και τα 2 άλλα δεν μου εμφάνισε τίποτα στις ρυθμίσεις>Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο. Επίσης να πω ότι έχω ελληνικό πληκτρολόγιο το αγγλικό θέλω χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα ελληνικά γράμματα πχ για να πάω στο αγγλικό α πρέπει να πατήσω 6 φόρες το "2" Με λίγα λογία θέλω να είναι όπως στην 1.6 :p
  11. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Μόλις έκανα αναβάθμιση σε 2.1 με τον τρόπο του mixlis!! Όλα κομπλε αλλά: 1. Ο Opera Mobile (όχι ο μινι) δεν δουλεύει. 2.Το Sims που έχει μέσα ούτε αυτό δουλεύει 3.Χάθηκε το Αγγλικό πληκτρολόγιο και πρέπει να το έχω στα πλάγια για το εμφανίσει. Αυτά για τώρα!! :) Επίσης πολλά ευχαριστώ στο mixlis για τον τρόπο!
  12. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Πηγα στο Link αλλα δεν εχουν βαλει την 2.1....
  13. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Πήρα τηλεφωνώ στην LG για να ρωτήσω αν θα ξαναμπεί η 2.1 και μου είπε αν θέλω να κάνω αναβάθμιση να πάω στο service στους Αμπελόκηπους και θα το κάνουν αμέσως. (Είναι ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 5) Δυστυχώς όμως την Κυριακή φεύγω από Αθήνα και θα έρθω τα Χριστούγεννα.Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να την κάνω την αναβάθμισή και να εχει τα Ελληνικά? (Το mymarket έμενα χτες δεν δούλευε σήμερα μια χαρά)
  14. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Ok όλα μια χαρά τώρα!!Thanks :)
  15. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Παίδες πρώτη επαφή με το android πριν από λίγο και δεν πήγε καλά! άνοιξα το κινητό και με έβαλε να επιλέξω γλώσσα και στην προσπάθεια να πάω προς τα κάτω επέλεξε γερμανικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα!Πως την αλλάζω τη γλωσσά?
  16. orestis7

    LG Optimus (GT540)

    Αν πάω να το πάρω τώρα θα έχει την 1.6 ή την 2.1 έκδοση του android?
×
×
  • Create New...