Jump to content

pch13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pch13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

pch13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον one_tree_hill:) ! Σαν σχολαστικό άτομο που είμαι θέλω να τα προσέξω όλα και ιδιαίτερα το UI. Όμως επειδή δεν πρόκειται για εφαρμογή που θα ανέβει στο playstore αλλά θα δημιουργηθεί για τους σκοπούς της πτυχιακής, αυτή τη στιγμή το UI μπαίνει σε δεύτερη μοίρα(μπορεί στο μέλλον που δε θα έχω deadline να ασχοληθώ εκτενέστερα). Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι γνώσεις μου στον προγραμματισμό θέλουν φρεσκάρισμα. Κάποτε που είχα το μάθημα Java ασχολούμουν και είχα καλές γνώσεις όμως αναγκαστικά την άφησα(όταν την πέρασα) για να ασχοληθώ και με άλλα μαθήματα για το πτυχίο μου(και όπως είναι γνωστό ότι αφήνεις σε αφήνει). Ξέρω ότι είναι ζόρικα άλλα είμαι διατεθειμένος να δουλέψω. Τώρα για να σε κατευθύνω όσο μπορώ έχω καταλάβει ότι ο καθηγητής αρέσκεται στις εφαρμογές που μπλέκουν και GPS μέσα. Π.χ. ένας παλιός φοιτητής είχε βρει μια απλή εφαρμογή για λεωφορεία στο playstore και την εξέλιξε βάζοντας 2-3 πράγματα παραπάνω, όπως αναμενόμενη άφιξη του λεωφορείου, τη διαδρομή που ακολουθεί εμφανίζοντάς την σε χάρτη κλπ κλπ. Άρα και σε φάση να βρω κάποια εφαρμογή και να την εξελίξω(όχι σε επίπεδο UI) θα ήταν αποδεκτό:) Υ.Γ. Με λίγα λόγια πολύ θα το ήθελα να καινοτομίσω και να φτιάξω μια εμπορεύσιμη εφαρμογή αλλά με το χρόνο που μου δίνεται για να παραδώσω τν πτυχιακή είναι πράγμα αδύνατο
  2. Ευχαριστώ teotsi για την απάντησή σου! Ναι τα έχω κοιτάξει αλλά ήλπιζα στο να γίνει καμία πρόταση εδώ πέρα καθώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να κάτσω να διαβάσω όλο αυτό τον όγκο των posts και επειδή ο χρόνος με πιέζει είπα να στραφώ σε κάτι πιο άμεσο. Άλλωστε απ' ότι έχω δει πιο πολύ γίνεται αναφορά σε εφαρμογές μόνο με τον τίτλο τους(και πρέπει να τις ψάξω μια μια στο playstore για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και ο χρόνος για να δηλώσω πτυχιακή με πιέζει:() και εγώ αυτό που χρειάζομαι είναι μια ιδέα για εφαρμογή. Δε ξέρω βέβαια αν μου έχει ξεφύγει κάποιο θέμα.
  3. Καλημέρα στην κοινότητα! Καλό φθινόπωρο σε όλους! Ως μέλος του MyPhone εδώ και 4 χρόνια περίπου είχα αντλήσει και συνέχιζω να αντλώ πληροφορίες σε ότι αφορά την τεχνολογία. Επίσης δεν ήταν λίγες οι φορές που με είχαν βοηθήσει σε ότι χρειάστηκα!:) Να που ήρθε όμως και η ώρα να ζητήσω μια πιο σημαντική(κατά τη γνώμη μου πάντα) βοήθεια. Είμαι φοιτητής και έχει έρθει επιτέλους -μετά απο αρκετό χρόνο και βάσανα- η ώρα μου για το πτυχίο. Μόνο μια τελευταία "δουλειά" μου έχει μείνει και αυτή είναι η πτυχιακή. Οπότε αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση που σπάω το κεφάλι μου για να βρω κάτι αλλά μάταια. Ο καθηγητής στον οποίο θέλω να πάρω πτυχιακή μου έχει δώσει το ελευθέρο να βρω κάτι και να του το προτείνω. Οπότε σκέφτομαι κάτι σε Java εφαρμογή για το λειτουργικό Android αλλά δε μου έρχεται κάτι που να στέκει σαν δυκολία για πτυχιακή και είμαι πελαγωμένος:/ . Γι αυτό αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας. Αν έχετε κάτι να προτείνετε -πέρα από παιχνίδια βέβαια- ευχαρίστως να το ακούσω.
  4. pch13

    LG Optimus (GT540)

    Παιδιά θέλω την βοήθεια σας. μετα απο 6 μήνες που αλλαζα συχνά λογισμικό η οθόνη αρχισε να μου παρουσιαζει καποια προβληματα. αγγιζα σε διαφορα σημεια αλλα δν αναγνωριζε το αγγιγμα. εκανα 2-3 βαθμονομησεις εφτιαχνε για λιγες μερες και μετα χαλαγε παλι μεχρι σε σημειο που εχει φτασει τωρα να αγγιζω το πανω μερος της οθονης και να επιλεγεται κατι που βρισκεται στο κατω μερος της :blink: ξαναβαλα την official rom αλλα τιποτα. το πηγα πριν καμποσες μερες σε ενα μαγαζι π φτιαχνει κινητα και μ ειπαν οτι θελει αλλαγη η οθονη και θελουν γυρω στα 55 euro. ειναι σιγουρα χαλασμενη η οθονη? εχετε καμια γνωμη ? ευχαριστω :)
  5. ευχαριστω ρε παιδια..πολυ γρηγοροι ειστε :) και ελεγα ρε bbbb δε γινεται να ειναι τοσο μεγαλη συμπτωση το username και εδω αλλα και στο bytheway και εκει αλλα και εδω με βοηθησες :)..ειπα να στειλω και εδω με την ελπιδα οτι θα επαιρνα πληροφοριες για το spb migration tool γιατι τη φοβηθηκα λιγο σαν εφαρμογη και με εμπλεξε γιατι δεν ειχα σκεφτει τη λυση να βαλω πρωτα sd android και να κανω μετα ολα τα υπολοιπα..και παλι thanks
  6. Καλησπερα και απο μενα παιδια Εδω και καιρο εχω ενα htc hd2 που φοραει omega leo rom 27 ell και με ραδιο 2.14.50.04 και πηρα την αποφαση να βαλω android σε nand μορφη και οχι σε sd..ομως εχω κολλησει σε ενα πολυ βασικο για εμενα σημειο..αφου περασω τη nand μορφη ολοι ξερουμε οτι τα wm θα ειναι πια παρελθον (αφου θα διαγραφουν) οπως θα ειναι και οι επαφες μου και τα μνματα μου.. σε αυτο που θελω βοηθεια λοιπον ειναι με ποιο τροπο θα κανω backup and restore τα αρχεια μου απο τα wm στα android αφου δε δουλευει το pimbackup στις android roms..μηπως ξερετε καποιο τροπο η αν υπαρχει καποιος οδηγος που θα με βοηθησει? Υ.Γ. ζητω συγνωμη αν εχει απαντηθει παρομοια ερωτηση αλλα μου ειναι αδυνατον να διαβασω ενα ενα τα ποστ μεσα σε τοσες σελιδες :blink:
  7. pch13

    LG Optimus (GT540)

    Παιδια να ρωτησω... Εγω εχω μεινει με την Μ5 αλλα τωρα τελευταια δν μου συνδεεται σε αλλα wifi και σκεφτομαι να βαλω την RC0. την εχει κανεις? αξιζει περισσοτερο απο την Μ5 σε θεμα μπαταριας ?
  8. pch13

    LG Optimus (GT540)

    Καλησπερα :) Επειδη εχω μεινει λιγο πισω στην 1.6 ηθελα να ρωτησω μπορω απευθειας να παω στην 2.3.4 από MUr4ik ? και αμα υπαρχει καποιος απλος οδηγος γιατι δεν εχω ξανακανει κατι παρομοιο. αμα μπορει καποις να με βοηθησει ας μου στειλει pm . ευχαριστω :D
  9. Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε μου αλλα ολα οκ τλκ..η καρτα μου επανηλθε στα 3 και κατι ευρω..μαλλον ειχε σκαλωσει η cosmote απο το πρωι μεχρι τωρα.
  10. παιδια sos..οποιoς μπορει ας βοηθησει..εχω cosmote με την προσφορα των 1500 sms και ομιλιας..μεχρι χθες η καρτα μου ηταν στα 3 ευρω περιπου..σημερα το πρωι πηγα να στειλω μνμ και δε μου στελνοταν και με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι η καρτα μου ειναι μειον 19,37 ευρω..εγω μιλαω αποκλειστηκα και μονο με χρειστες καρτοκινητης cosmote ωστε να μην χρεωνομαι γτ ειμαι φοιτητης και με το ζορι τα βγαζω περα..τι λετε να φταιει??..θα πρεπει να παω σε ενα απο τα υποκαταστηματα της cosmote?. Το παραξενο ειναι οτι τωρα οι κλησεις μου πραγματοποιουνται κανονικοτατα πρως καρτοκινητα wat's up ενω παντα οταν εχω κατω απο 20 λεπτα του ευρω και περισευμα απο τα 1500 της προσφορας δε με αφηνει καν να κανω κλησεις πρως αυτους στους οποιους δε χρεωνομαι αν δεν ανανεωσω πρωτα την καρτα μου. Και εστω οτι ειχα μιλησει ή εσταιλνα μνματα με καποιον που οντως να χρεωνομουν..δε ειναι λογικο να μου εκοβε την κληση αυτοματα ή να με εμποδιζε αντιστοιχα να στειλω αλλα μνματα?
  11. pch13

    LG Optimus (GT540)

    δειτε αυτο το video θα σας ενθουσιασει :) θα αργισει λογικα αμα ισχυει
  12. pch13

    LG Optimus (GT540)

    ξερει κανεις που ειναι η lg στους Αμπελοκήπους ?
  13. pch13

    LG Optimus (GT540)

    ελεγα να παρω την lg να μου κανουν αυτοι την αναβαθμιση.εχο v10d αγορασμενο απο vodafone.λετε να κανουν καλυτερη δουλεια?
  14. pch13

    LG Optimus (GT540)

    εμενα νομιζω ειναι αγορασμενο απο vodafone αλλα το software version λεει GT540-V10d-MAY-15-2010. Εγω ποια αναβαθμιση κανω?
  15. pch13

    LG Optimus (GT540)

    μπορω να παω σε καποιο καταστημα vodafone η LG για να μ κανουν την αναβαθμηση για να ειμαι σιγουρος οτι θα γινει σωστα?
×
×
  • Create New...