athl1 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 καλημερα παιδια. καλη χρονια. μηπως ξερετε απο που μπορω αγορασω 6310? θελω 3 κομματια. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest17 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει μία αλλαγή οθόνης για το 6310i; 35 EURO σε NOKIA shop στο Βολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlayrentakh Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 35 EURO σε NOKIA shop στο Βολο Κάτι λιγότερο στην Αθήνα 25-28 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 αρχισε να μου κανει κολπα το κινητο και να μου λεει να βαλω την καρτα ΣΙΜ. βγαζω την μπαταρια την ταρακουναω λιγο και ολα καλα. εχετε να προτεινετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 καλησπέρα ! θέλω να αγοράσω το 6310i καινούριο . κοίταξα στο expansys και έχει, αλλά λέει ότι είναι ανακατασκευή . τι ακριβώς εννοεί ? μπορείτε να μου πειτε κάποιο άλλο κατάστημα, ηλεκτρονικό η μη που να το πουλάει καινούριο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μόνο στο ebay θα βρεις αφού αφιερώσεις χρόνο και χρήμα - πολύ λιγότερο πάντως σε σχέση με το fleamarket πχ. Εγώ προσωπικά πήρα 5 με αυτό τον τρόπο (τα 3 τα πούλησα στο fleamarket σε εξαιρετικές τιμές μια και τα ψάχνει πολύς κόσμος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papad Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 νομιζω ενα παλικαρι καπου εγραψε για ενα μαγαζι στην αθηνα που εχει ολα τα παλια κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 καλησπέρα ! θέλω να αγοράσω το 6310i καινούριο . κοίταξα στο expansys και έχει, αλλά λέει ότι είναι ανακατασκευή . τι ακριβώς εννοεί ? μπορείτε να μου πειτε κάποιο άλλο κατάστημα, ηλεκτρονικό η μη που να το πουλάει καινούριο ? Κατάστημα nokia shop στο Π. Φάληρο ήξερα ότι εχει καινούργια, δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 http://www.nokia6310i.co.uk/ βρηκα αυτο για οποιον ενδιαφερεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 καλησπερα ! ποια τιμη θεωρειτε τιμια για το 6310i αυτο τον καιρο ?ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Το 6310i είναι σταθερή αξία γι' αυτούς που ξέρουν, οπότε θα έλεγα ότι αν το βρεις γύρω στα €120 - χτύπα το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Τυχαίνει να χρησιμοποιώ ακόμα ένα 6310i και θέλω να του πάρω μια καινούργια μπαταρία. Αυτή που έχει είναι η BPS-2. Επειδή είχαν κυκλοφορήσει διάφορες μπαταρίες για αυτό το κινητό, γνωρίζετε πια έχει την μεγαλύτερη διάρκεια κι επίσης κάποιο μαγαζί που να μπορώ να αγοράσω μια; Ευχαριστώ. Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Η original είναι στα 1100mAh, αλλά σε ενημερώνω ότι η τιμή της sto eBay είναι στο 1/3 και πιο κάτω - δηλ. καμία σχέση με Γερμανό κλπ. Συγκεκριμένα, πήρα 2 κομμάτια στα $10 (και οι δύο & με έξοδα αποστολής)!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Οι μπαταρίες που αγόρασες είναι BPS-2 3.6V; Αυτή που έχει το κινητό μου δεν γράφει πόσα mAh είναι... Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Ένα 6310i,προορισμένο για την ευρωπαική αγορά,μπορεί να λειτουργήσει στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας των Η.Π.Α; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 @obaino Είναι 1100mAh, αλλά όχι φυσικά original Nokia. Έχω την εντύπωση όμως ότι είναι καλύτερες. Μπορείς να βρεις και στα 1200 αλλά και στα 4000(!!!) από US sites. @DENIOR Φυσικά, αφού είναι tri-band συσκευή - δηλαδή Ευρώπη κλπ (GSM 900/1800) & USA (GSM 1900). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_olympios Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Περί μπαταρίας, είχα πάρει μια αυθεντική Νοkia (και μάλιστα τη χρυσοπλήρωσα στα 22 € φιλική τιμή), η οποία μετά από μία εβδομάδα που δεν τη χρησιμοποίησα νέκρωσε. Σε ερώτησή μου σε κατάστημα Γερμανού μου είπαν ότι θα επανέλθει με ισχυρό "σοκ" τάσης, το οποίο και έκανα (2 εβδομάδες αργότερα),. χωρίς αποτέλεσμα όμως. Πάει η μπαταριούλα... :( Παράθεση Κλειστόν μέχρι νεωτέρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Περί μπαταρίας, είχα πάρει μια αυθεντική Νοkia (και μάλιστα τη χρυσοπλήρωσα στα 22 € φιλική τιμή), η οποία μετά από μία εβδομάδα που δεν τη χρησιμοποίησα νέκρωσε. Σε ερώτησή μου σε κατάστημα Γερμανού μου είπαν ότι θα επανέλθει με ισχυρό "σοκ" τάσης, το οποίο και έκανα (2 εβδομάδες αργότερα),. χωρίς αποτέλεσμα όμως. Πάει η μπαταριούλα... :(Κάνε το εξής: Αφαίρεσε την μπαταρία απο το κινητό για ενα 24ωρο και μετά αφού την τοποθετήσεις πάλι στο κινητό, βάλτο στη φόρτιση για κανένα 12ωρο... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_olympios Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Το έκανα κι αυτό... Τίποτα... Παράθεση Κλειστόν μέχρι νεωτέρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Το έκανα κι αυτό... Τίποτα...Δοκίμασε πάλι, κάποια στιγμή θα δουλέψει... :ninja: Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grkostis Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Παιδια ξερετε που θα βρω το 5,50 firmware? Ειναι ευκολο να το εγκαταστησω;Καποιο link με το συγκεκριμενο firmware?pm please Παράθεση https://www.youtube.com/c/konstantinosvrachopoulos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Πας σε ένα κατάστημα Nokia και με €15 αν θυμάμαι καλά σου περνάνε την v7.00 και ξεμπερδεύεις. Τώρα αν εσύ θες να μπλέξεις με καλώδια κλπ, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Γεια σας. Κ εγω παιδια εχω το 6310i, το αγορασα το 2003 τελη Αυγουστου, κ ακομα η μπαταρια κραται 5-6 ημερες.. Στην αρχη χωρις την δονηση πηγαινε 10 -14 ημερες... Τρομερο κινητο, ακομα κ σημερα δουλευει μια χαρα, χωρις καμμαι βλαβη τοσα χρονια. Πριν ενα μηνα πηρα το 3110c, και 8α δουμε ποσο 8α αντεξει... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Υπάρχει τρόπος να σβήσω κάποιους ηχους κλήσης που έχουν περαστεί στην μνήμη του κινητού? Επίσης,έχω την v4.80, αξίζει να το αναβαθμίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Από όσο θυμάμαι όχι, τουλάχιστον από το ίδιο. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts