Jump to content

n_olympios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About n_olympios

  • Ημ. Γέννησης 15/11/1979

n_olympios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Βρήκα κι εγώ ένα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ κουτί με ένα Χ3-00.
  2. Τα περισσότερα από όσα μου έχουν μείνει (με τα "σοβαρά" στην επάνω σειρά, όλα με τον αριθμό 6 κάπου στον κωδικό τους :D ), συν 3 outsiders...
  3. Θα πρέπει μάλλον να την ενεργοποιήσεις ως δυνατότητα. >Ρυθμίσεις Συστήματος >>Σχετικά με το τηλέφωνο >>>Πληροφορίες λογισμικού >>>>Κάνεις κλικ πάνω στο "Αριθμός κατασκευής" μέχρι να σου βγάλει μήνυμα ότι την ενεργοποίησες.
  4. Προτού φύγουν στην ανακύκλωση, υπάρχει κάποιος που θα ενδιαφερόταν σε κουτιά & manual από παλιά Nokia? Συγκεκριμένα έχω από τα εξής μοντέλα: 5800 Xpressmusic 6300 6230i 5200 Έχω και του 6310i αλλά αυτό δεν το δίνω/πετάω. :D
  5. Πρωταγωνιστούσε σε ταινίες (αμερικάνικες). :D http://www.woodp.com/wp-content/uploads/2010/07/CellPhoneBrick.jpg ...και βέβαια μόνο εκεί τα βλέπαμε...
  6. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Κωστή, δεν είχα προλάβει να διαβάσω τα αντίστοιχα θέματα.
  7. Ας τα γράψω εδώ για να τα θυμάμαι. Πριν περίπου 20 ημέρες σταμάτησε να διαβάζει την κάρτα μνήμης. Το πήγα στο service και μετά από 12-13 μέρες το παρέλαβα με αλλαγμένη πλακέτα και, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αλλαγμένη οθόνη αφής. Το θέμα είναι ότι η νέα οθόνη είχε πρόβλημα, "πάταγε" μόνη της σημεία στο κέντρο της με αποτέλεσμα να ξαναπάει στο service όπου και το παρέλαβα ξανά σήμερα, με νέα αλλαγή οθόνης. Για να δούμε από δω και μετά πώς θα πάει... Επίσης, επειδή έκανα OTA αναβάθμιση σε 4.4.2 με το που το πήρα (ο βλάκας), έχω αντιμετωπίσει όλα ή σχεδόν όλα τα bugs που έχουν αναφερθεί εδώ. Πρόβλημα με τις κλήσεις (λόγω του Viber), πρόβλημα με το Hangout και τα μηνύματα, πρόβλημα με την κάμερα που σβήνει μόνη της ή/και κολλάει, το μόνιμο lag κοκ. Μάλιστα όταν το πήρα από το service την πρώτη φορά είδα ότι έχει και το πρόβλημα με τα σβησίματα, προφανώς επειδή το αναβάθμισαν σε V20D ενώ πριν είχα την V20Α. Ερώτηση: κατευθείαν downgrade σε 4.1.2 ή να δοκιμάσω τη CM11 πρώτα?
  8. Ναι, παραδόξως δε με ενδιαφέρει τόσο η κάμερα. Ενδεικτικό είναι πως το πρώτο κινητό μου κάμερα το απέκτησα μόλις πριν 3 χρόνια και κάτι? Έχεις δίκιο για τη φόρτιση. Και άδικο ταυτόχρονα. 6 ώρες για μία φόρτιση την εβδομάδα, ή μία ώρα φόρτισης κάθε μέρα (που έτσι κι αλλιώς μένει παραπάνω συνδεδεμένο στο φορτιστή)? Χμμμ... :ninja: Όπως είπα, χρειάζομαι το hotspot γιατί δουλεύω αρκετά με tablet και laptop χρησιμοποιώντας το κινητό ως router, άρα δε μου κάνει κάποιο από τα παλιά. Μετά την ταλαιπωρία που έχω φάει με τα "καινούρια" όμως, πραγματικά νοσταλγώ τις παλιές καλές εποχές της Nokia.
  9. Μου χάλασε το κανονικό (λέμε τώρα) κινητό. Έβγαλα από το συρτάρι ένα από τα 6310i μου (έχω 2, συν ένα 6110), το φόρτισα ένα βράδυ και την επόμενη του έβαλα τη sim. Θυμήθηκα ξανά πώς είναι να ακούς και να σε ακούνε τέλεια, να έχεις σήμα σχεδόν παντού, και να μη χρειάζεται να περιμένεις να "ανάψει" 5 λεπτά (που λέει ο λόγος). Πραγματικά, αν είχε wifi hotspot και δεδομένα, δε θα χρειαζόμουν τίποτε άλλο για να το χρησιμοποιώ καθημερινά.
  10. Σε ευχαριστώ πολύ! Την κατέβασα και τώρα το Odin κολλάει στο "SetupConnection". :wacko: :lol: 'Ολα του γάμου δύσκολα...
  11. Ταλαιπωρίας συνέχεια. :rolleyes: Έκανα downgrade σε 2.3.6 μέσω Odin ακολουθώντας τους οδηγούς. Όμως δεν έχει ελληνικά, και δεν μπορώ να βρω πουθενά τη stock 2.3.6 rom ώστε να την περάσω είτε ολόκληρη είτε μόνο το PDA file με τα ελληνικά. Έχουν σβήσει τα αρχεία από κάθε download site. Προφανώς το PDA από την XXLQE δεν ταιριάζει. Τι άλλη λύση υπάρχει?
  12. Το έχω ακόμη. :ninja: Ταλαιπωρημένο εμφανισιακά και με όχι πολύ ανθεκτική μπαταρία, αλλά αυτό χρησιμοποιώ ως backup. Απίστευτα καλό κινητό. http://i297.photobucket.com/albums/mm218/n_olympios/Stripsimo/Xiliadou/P1020721_resize.jpg
  13. Χμμμ τελικά κατάφερα να περάσω ROM μέσω adb sideload και δούλεψε ξανά ουφ! Προς το παρόν πέρασα πάλι την Omnirom 4.3 που είχα πρόχειρη - η lightJB σε επόμενη εξόρμηση.
  14. Να με πάρει και να με σηκώσει. Σκέφτηκα προτού περάσω την επίσημη 2.3.6 ξανά, να δοκιμάσω τη LightJBv1.2. Επειδή είχα βάλει την TWRP recovery τις προάλλες (η οποία για κάποιο λόγο δεν έβλεπε την εξωτερική κάρτα, μόλις τώρα βρήκα ότι έχει bug κι ότι υπάρχει άλλη έκδοση που υποστηρίζει τόσο external_sd όσο και USB debugging mode), είχα βάλει τη ROM στην εσωτερική μνήμη. Έλα όμως που αν και δείχνει ότι όλα πάνε καλά, στο πρώτο boot κολλάει στο λογότυπο της Samsung... Μήπως δεν είχε αντιγραφεί σωστά το .zip? Κι όμως το τσέκαρα πρώτα. Wipe cache/data/dalvik κάνω. Επειδή δεν έχω άλλη ROM στην εσωτερική μνήμη, έχω κολλήσει στο recovery. Προσπαθώντας να κάνω reboot σε download mode για να συνδεθώ με το ODIN, ούτε αυτό γίνεται. Το KIES επίσης δε δουλεύει γιατί δεν εγκαθίστανται σωστά οι οδηγοί κατά τη σύνδεση με USB, οπότε κόλλησα εδώ. Καμιά σκέψη?
  15. Ευχαριστώ για την πρόταση. Περί OmniROM 4.3 (20131218 stable version), αναφέρω πως ήδη έχω διαπιστώσει το σύνολο των bugs που αναφέρονται. Ήτοι μη βέλτιστη αυτονομία, wi-fi που κολλάει στο "κλειστό" και χρειάζεται επανεκκίνηση, η λειτουργία data ενεργοποιείται αλλά δε λειτουργεί, κολλήματα στο πρόγραμμα επικοινωνίας. Κρίμα γιατί κατά τ'άλλα δείχνει πραγματικά γρήγορη και σταθερή.
×
×
  • Create New...