Jump to content

1oneway

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1oneway's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κι εγώ 3χλμ μακριά είμαι και παίζω ανάμεσα σε 8 & 9. Από τη NetOne προέρχομαι κι έχω να πω ότι μας έκανε το καλύτερο deal με τη Cyta. Απόλυτα ευχαριστημένος εδώ και 4 χρόνια.
  2. Καλησπέρα σε όλους η μία πόρτα τηλεφώνου στο router, μάλλον τα έφτυσε - ξέρει κανείς αν απλά κάνω αίτημα και μου στέλνουν άλλο ή θα πρέπει να έρθει τεχνικός στο σπίτι να ελέγξει κλπ (δηλ να χάσω μια μέρα άδεια). Σημ: Έχω ένα μαύρο μάρκας Pirelli - κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. :)
  3. Μια βασική διαφορά είναι το ραδιόφωνο.
  4. 700 Γιούρο (τη θυμάστε αυτή τη λέξη :lol:) για κινητό :p καταραμένη κρίση lol. :X :grin:
  5. Όπως και στο s4, λογικά δεν υπάρχει δέκτης καθόλου, άρα είναι καθαρά θέμα h/w. Είμαι σίγουρος ότι αν είχε ραδιόφωνο, η Samsung θα πουλούσε μερικά εκατομμύρια παραπάνω συσκευές... σε όλο τον πλανήτη. :rolleyes: Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι το κόστος σχεδίασης της mobo από την αρχή, καθιστά την επιλογή αυτή ασύμφορη.
  6. Πέρασα τπό το kaizershop να ρωτήσω πριν από λίγο (το θέλει η ψωνάρα ο γαμπρός μου :lol:) - μπορεί και το απόγευμα να είναι διαθέσιμο μου είπαν. Η τιμή πάντως είναι λίγο... απαγορευτική. :X :p http://www.skroutz.gr/s/4503613/Samsung-Galaxy-S5-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+s5
  7. http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php Στο OS λέει "planned upgrade to v4.4.2 (KitKat)" :)
  8. Φίλε μου αυτά τα λένε στο ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ για να τσεπώσουν την τεράστια διαφορά τιμής και ουσιαστικά να βγάλουν 2 τηλέφωνα σε 1. ;) Ισχύει η εγγύηση 2 ετών κανονικά. :)
  9. http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-i9300-16GB.html Έπεσε στα €212 ήδη και θα συνεχίσει χαλαρά να πέφτει non-stop imho. ;) Αυτό που πήρα για την αδερφή μου από το kaizershop ήταν από Ρουμανία - μόλις ξεκινάς επιλέγεις Ελληνικά και είσαι set. :) Αυτή είναι η διαφορά δηλ που στο ΠΛΑΣΙΟ κλπ κοστίζει ένα καράβι λεφτά παραπάνω. :p
  10. ^^^ Θα μου επιτρέψεις ν' αμφιβάλλω - οι τιμές πέφτουν συνέχεια απ' ότι φαίνεται. Αγόρασα 19 Φλέβάρη το μαύρο για την αδερφή μου από το kaizershop στα €248 και τώρα στο sktoutz βλέπω ότι έχει πέσει στα €222 :rolleyes: πέφτει δηλ περίπου €6.5 την εβδομάδα lol.
  11. http://www.jiwire.com/ Πολύ χρήσιμο link μια που κάνοντας zoom μπορούμε να βρούμε τα free Wi-Fi hotspots που παίζουν στην περιοχή μας. ;)
  12. OK - άρα δεν παίζει ρόλο. Δεν ξαναρωτάω τίποτα - honestly. :O Μόνο που μια και εμπιστεύομαι την κρίση σου ;) τολμώ να ρωτήσω - ποια λύση θα διάλεγες προσωπικά; Αν η Β, έχεις προσωπική άποψη ίσως για κάποιον ΙSP? Απ' ότι έχω καταλάβει όλοι έχουν προβλήματα. 'Ισως όμως η Forthnet να έχει τα περισσότερα. :X Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου - να είσαι καλά.
×
×
  • Create New...