barca268 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 είχα 3.1.2 jailbroken με blackra1n, και κατευθείαν shift+restore το custom fw του snowbreeze. γεια σου φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο 3gs jailbroken με blackra1n μπορεις να μου στειλεισ ενα πμ τι ακριβως πρεπει να κανω γιατι ειμαι τελειως ασχετος δεν ξερω καν αυτα τι ειναι shift+restore το custom fw του snowbreeze ... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Μια απορια παιδια. Στο snowbreeze κατα την δημηουργια του Custom FW επιλεγουμε το Activate The Phone ή οχι? Το κινητο μου ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και χωρις συμβολαιο:worry: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Μια απορια παιδια. Στο snowbreeze κατα την δημηουργια του Custom FW επιλεγουμε το Activate The Phone ή οχι? Το κινητο μου ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και χωρις συμβολαιο:worry: Από την στιγμή που το κινητό σου είναι αγορασμένο από Ελλάδα δεν χρειάζεται hactivation και επομένως ΟΧΙ δεν επιλέγεις να κάνεις activate the phone στο SnowBreeze. Το activation γίνεται απευθείας συνδέοντας το τηλέφωνο στο iTunes μετά το restore. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Από την στιγμή που το κινητό σου είναι αγορασμένο από Ελλάδα δεν χρειάζεται hactivation και επομένως ΟΧΙ δεν επιλέγεις να κάνεις activate the phone στο SnowBreeze. Το activation γίνεται απευθείας συνδέοντας το τηλέφωνο στο iTunes μετά το restore. ;) Σε ευχαριστω πολυ. Λοιπον για οσους θελουν κανουν Jailbreak σε iPhone 3GS υποστηριζονται κανονικα τα MC models.Snowbreeze Δεν υποστηριζονται iPhones Με νεα Bootrom. Για να δειτε αν το iPhone σας υποστηριζει Jailbreak κατεβαστε το f0recast απο εδω http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/f0recast.snow 1.Συνδεστε το κινητο στον υπολογιστη 2.Τρεξτε το f0recast 3.Αν κατω στα στοιχεια a. Jailbreakeable YES, b. Unlockable YES, c. Tethered NO Τοτε μπορειτε να κανετε Jailbreak.Προσοχη μονο αν λεει TETHERED NO. Απο κει και περα για να γινει Jailbreak θα πρεπει να εχετε ηδη Jailbroken το κινητο σας στην 3.1.2 μεσω Blackrain. ΑΝ καποιος εχει κανει Jailbreak Μεσω Spirit απλα περιμενει νεο εργαλειο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Υπάρχει πρόγραμμα εκτός spirit για jailbreak σε iPhone 3GS old bootrom με 3.1.3 official σε mac ή windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Σε ευχαριστω πολυ. Λοιπον για οσους θελουν κανουν Jailbreak σε iPhone 3GS υποστηριζονται κανονικα τα MC models.Snowbreeze Δεν υποστηριζονται iPhones Με νεα Bootrom. Για να δειτε αν το iPhone σας υποστηριζει Jailbreak κατεβαστε το f0recast απο εδω http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/f0recast.snow 1.Συνδεστε το κινητο στον υπολογιστη 2.Τρεξτε το f0recast 3.Αν κατω στα στοιχεια a. Jailbreakeable YES, b. Unlockable YES, c. Tethered NO Τοτε μπορειτε να κανετε Jailbreak.Προσοχη μονο αν λεει TETHERED NO. Απο κει και περα για να γινει Jailbreak θα πρεπει να εχετε ηδη Jailbroken το κινητο σας στην 3.1.2 μεσω Blackrain. ΑΝ καποιος εχει κανει Jailbreak Μεσω Spirit απλα περιμενει νεο εργαλειο. Δηλαδη αν εχω 3gs jb με spirit, δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε 4.0, μετα downgrade σε 3.2.1, jb με blackrain και στην συνεχεια jb με snowbreeze την 4.0? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Δηλαδη αν εχω 3gs jb με spirit, δεν μπορω να κανω αναβαθμιση σε 4.0, μετα downgrade σε 3.2.1, jb με blackrain και στην συνεχεια jb με snowbreeze την 4.0? Αν εχεις μεσω Cydia τα SHSH's αποθηκευμενα τοτε μπορεις. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια γιατι συζηταμε για jb στην 4 αφου υποτιθεται οτι μαλλον αυριο θα βγει η 4.0.1 και μετα αντε παλι ολα απο την αρχη οχι οτι εχουν βγει τωρα κανονικα jb αλλα τεσπα...:mad: Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Αν εχεις μεσω Cydia τα SHSH's αποθηκευμενα τοτε μπορεις. Ευχαριστω. Θα το δοκιμασω. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια γιατι συζηταμε για jb στην 4 αφου υποτιθεται οτι μαλλον αυριο θα βγει η 4.0.1 και μετα αντε παλι ολα απο την αρχη οχι οτι εχουν βγει τωρα κανονικα jb αλλα τεσπα...:mad: Καλα τι εγινε παλι και βγαινει αρων αρων η 4.0.1? :blink: Βγηκε επισημη ανακοινωση? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ακουγεται οτι θα βγει αυριο για να διορθωσει τα προβληματα με το σημα... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ακουγεται οτι θα βγει αυριο για να διορθοσει τα προβληματα με το σημα... Τι ταλαιπωρια αυτη η Apple :p Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 αστα να πανε :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmag Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Καλησπέρα, από τότε που πέρασα το 4 δεν μπορώ να στείλω ΜΜΣ, το έχω κανει πάνω από δεκα restore. Μήπως έχουν προβλημα τα ipcc? Είμαι στην Cosmote, μπορείτε να στείλετε εσείς μμσ? Καλησπέρα, Και εγώ με Cosmote δεν μπορώ ούτε mms να στείλω και επίσης μου βγάζει το call forward σε κάθε κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Αντε να βγει update γτ ειμαι ενα βημα απο το να το πουλησω κ να ξεθαψω το siemens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 χαχα γιατι λογω του σηματος??εγω παντως δεν εχω προβλημα αλλα περιμενω πως και πως να τελειωσουμε με τις εκδοσεις και να βγει επιτελους ενα jb...:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 καλα ουτε και εγω εχω προβλημα,ειμαι με voda και το σημα ειναι φουλ,μιλαω για αθηνα και οχι σε 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sifo13 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδιά την εβαλα την 4.0 στο 3G, και ολα τα τραγουδια και οι φωτογραφιες μου χαθηκαν γιατι? της προηγουμενες φορες δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο itunes στο capacity βλεπω ομως σε ΜΒ oλες της φωτο. Ξερει κανενας να μου πει που μπορω να ξαναβρω της φωτο και να της βαλω πισω στο τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Και βεβαια για το σημα το κινητο το πηρα για να μιλαω και να σερφαρω μεσω 3g μακρια απο το σπιτι αν δε μπορω να μιλισω οταν ειμαι σε αυτοκινητο γιατι αλλαζει συνεχεια απο 3g σε απλο κ οταν σερφαρω στο νετ δεν ανοιγει σελιδα γιατι κανει καθε σεκ το ιδιο κ κολαει ο σαφαρι τι το πηρα το μηλο για να το βλεπω και να λεω εχω κ γω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalexb Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) ακουγεται οτι θα βγει αυριο για να διορθωσει τα προβληματα με το σημα... Η μπαταρια εχει προβλημα οχι το σημα... Μηπως θα διορθωσει τα Carriers ? Μαλλον αναφερεσαι στο iPhone 4 και στο παρακατω αρθρο. http://www.iphonehellas.gr/18802/ios-4-0-1-to-arrive-shortly/ Edited June 27, 2010 by djalexb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ναι σε αυτο αναφερομαι και σε αλλα που κυκλοφορουνε στο google αμα βαλεις ios 4.0.1...:p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Σε ευχαριστω πολυ. Λοιπον για οσους θελουν κανουν Jailbreak σε iPhone 3GS υποστηριζονται κανονικα τα MC models.Snowbreeze Δεν υποστηριζονται iPhones Με νεα Bootrom. Για να δειτε αν το iPhone σας υποστηριζει Jailbreak κατεβαστε το f0recast απο εδω http://ih8sn0w.com/index.php/products/view/f0recast.snow 1.Συνδεστε το κινητο στον υπολογιστη 2.Τρεξτε το f0recast 3.Αν κατω στα στοιχεια a. Jailbreakeable YES, b. Unlockable YES, c. Tethered NO Τοτε μπορειτε να κανετε Jailbreak.Προσοχη μονο αν λεει TETHERED NO. Απο κει και περα για να γινει Jailbreak θα πρεπει να εχετε ηδη Jailbroken το κινητο σας στην 3.1.2 μεσω Blackrain. ΑΝ καποιος εχει κανει Jailbreak Μεσω Spirit απλα περιμενει νεο εργαλειο. ωραια αμα τα λεει αυτα μετα τι κανουμε ..βοηθηστε κ μας που ειμαστε τελειως ασχετοι ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 λοιπον,το εκανα το update,που να μην το εκανα,οι φακελλοι πως δημιουργουντε?οι φωτογραφιες στην εκθεση ειναι θολες.τι συμβαινει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) λοιπον,το εκανα το update,που να μην το εκανα,οι φακελλοι πως δημιουργουντε?οι φωτογραφιες στην εκθεση ειναι θολες.τι συμβαινει Καλημέρα. Για τις φωτογραφίες απλά συγχρόνισε τις ξανά και θα διορθωθεί το πρόβλημα. Για τους φακέλους απλά κρατάς πατημένο ένα εικονίδιο μέχρι να αρχίζουν να τρεμοπαίζουν, μετά σέρνεις την 1 εφαρμογή πάνω στην άλλη και φτιάχνεται αμέσως ένας φάκελος. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το link http://www.iphonetech.gr/iphone-guides-and-tutorials/ios-4-folders-guide Edited June 28, 2010 by stendor Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Όταν ανοίξεις το πρόγραμμα για να βγάλεις φωτογραφία πάτα επάνω στην οθόνη και θα σου βγάλει μια μπάρα![/QUοκ το εκανα ευχαριστω Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts