magkakos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παιδια να ρωτησω το air play που ειναι?εχω κατεβασει την 4.2 αλλα δεν το βρισκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Τρέχει αρκετά πιο γρήγορα στο δικό μου (3gs) και σταμάτησαν τα κολλήματα που μου έκανε συνέχεια (ετοιμαζόμουν να το στείλω με την εγγύηση πίσω) Αλήθεια είχαν και άλλοι πρόβλημα με κολλήματα γιατί νόμιζα ότι το δικό μου ήταν ελαττωματικό ? Με ενδιαφέρει στο 3G όμως (όχι 3GS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ρε παιδια ας απαντησει λιγο καποιος. Εχω την 4.1 σε 4αρη κ εχω κανει jb me limeran1. Αν παω να βαλω την 4.2 τι θα γινει;;; Υ Τι πρέπει να κανω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 παιδια να ρωτησω το air play που ειναι?εχω κατεβασει την 4.2 αλλα δεν το βρισκω Δουλεύει με τη συσκευή "apple tv". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το find My iphone δουλευει μονο με την 4.2.1 ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis19 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Το find My iphone δουλευει μονο με την 4.2.1 ? ναι!εγώ δεν μπόρεσα να το setάρω σε 4,1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ρε παιδια ας απαντησει λιγο καποιος. Εχω την 4.1 σε 4αρη κ εχω κανει jb me limeran1. Αν παω να βαλω την 4.2 τι θα γινει;;; Υ Τι πρέπει να κανω;; Αν κάνεις restore θα πας στην 4.2 και απλά θα περιμένεις το ανάλογο jailbreak tool. ναι!εγώ δεν μπόρεσα να το setάρω σε 4,1! Tο Find My iPhone λειτουργεί μόνο σε iPhone 4 τα οποία φέρουν την iOS 4.2 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Οι εφαρμογες που εχω κατεβασει θα χαθουν? γιατι μια φορα που το ειχα συνχρονησει τελευταια χαθηκαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Οι εφαρμογες που εχω κατεβασει θα χαθουν? γιατι μια φορα που το ειχα συνχρονησει τελευταια χαθηκαν.. Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο xxxxx's iPhone και transfer purchases να δεις αν μεταφέρονται οι εφαρμογές από Cydia & Installous. Οι εφαρμογές από App Store είναι ήδη αποθηκευμένες στο iTunes οπότε με έναν συγχρονισμό τις περνάς πάλι στο iPhone. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Υ.Γ. Υπενθύμιση!! Μόνο οι κάτοχοι 4, iPad, και iPod touch 4gen μπορούν να το χρησιμοποιήσουν!! Στην πραγματικότητα,η κατοχή μιας "καινούργιας","συμβατής" συσκευής αρκεί για να εξασφαλίσει τη χρήση της υπηρεσίας κι απο "παλαιότερες" συσκευές. How to Enable and Use Find My iPhone for Free on iPhone 3GS and Other Pre-2010 Devices Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Στην πραγματικότητα,η κατοχή μιας "καινούργιας","συμβατής" συσκευής αρκεί για να εξασφαλίσει τη χρήση της υπηρεσίας κι απο "παλαιότερες" συσκευές. How to Enable and Use Find My iPhone for Free on iPhone 3GS and Other Pre-2010 Devices Χρειάζεται να έχεις μια από τις καινούριες συσκευές(iPhone 4, fourth generation iPod touch, and iPad) για να μπορέσεις στη συνέχεια να το περάσεις και σε παλιότερες συσκευές. Οι περισσότεροι από εμάς όμως(με παλιές συσκευές) είμαστε με μια συσκευή... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ισχύει ότι με το 4.2 τα ελληνικά sms έχουν όριο 160 και όχι 70 όπως πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. November 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Ισχύει ότι με το 4.2 τα ελληνικά sms έχουν όριο 160 και όχι 70 όπως πριν; Ναι ισχύει όπως δείχνει ο μετρητής Πάντα cosmote μιλάμε.. Στην voda ίσχυε από πριν, στην wid δεν γνωρίζω.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εγω που εχω το 4αρι με 4.1 και Jb δεν με αφηνει να ενεργοποιησω τον λογαριασμο στο find my iphone. αν ενεργοποιησω απο αλλο 4αρι με 4.2 θα δουλευει μετα στο δικο μ με την 4.1? Αν αγορασω καποια εφαρμογη απο το cydia και κανω update μετα χανεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εγω που εχω το 4αρι με 4.1 και Jb δεν με αφηνει να ενεργοποιησω τον λογαριασμο στο find my iphone. αν ενεργοποιησω απο αλλο 4αρι με 4.2 θα δουλευει μετα στο δικο μ με την 4.1? Αν αγορασω καποια εφαρμογη απο το cydia και κανω update μετα χανεται? Αν ενεργοποιήσεις από iPhone 4 με iOS 4.2 το Find my iPhone, τότε θα μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις και στο δικό σου. Αν και εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει το jb tool για την 4.2, να κάνεις restore και να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή από το δικό σου τηλέφωνο. Αν αγοράσεις μια εφαρμογή από Cydia και αναβαθμίσεις, δεν θα χρειάζεται να την ξαναπληρώσεις για να την εγκαταστήσεις. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αν ενεργοποιήσεις από iPhone 4 με iOS 4.2 το Find my iPhone, τότε θα μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις και στο δικό σου. Αν και εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις να βγει το jb tool για την 4.2, να κάνεις restore και να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή από το δικό σου τηλέφωνο. Αν αγοράσεις μια εφαρμογή από Cydia και αναβαθμίσεις, δεν θα χρειάζεται να την ξαναπληρώσεις για να την εγκαταστήσεις. restore πως μπορω να κανω τις εφαρμογες απο το inst****? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 restore πως μπορω να κανω τις εφαρμογες απο το inst****? Χρειάζεσαι την εφαρμογή AppSync για το iOS που έχεις εγκατεστημένο. Στη συνέχεια πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του Installous και βάζεις την επιλογή iTunes Sync στο On. Όταν συνδεθείς στο iTunes κάνεις δεξί click στο xxxxx's iPhone και Transfer purchases. Για να κρατήσεις backup των εφαρμογών από Cydia, ψάξε για το aptbackup στο Cydia. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Χρειάζεσαι την εφαρμογή AppSync για το iOS που έχεις εγκατεστημένο. Στη συνέχεια πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του Installous και βάζεις την επιλογή iTunes Sync στο On. Όταν συνδεθείς στο iTunes κάνεις δεξί click στο xxxxx's iPhone και Transfer purchases. Για να κρατήσεις backup των εφαρμογών από Cydia, ψάξε για το aptbackup στο Cydia. εκανα αυτο που ειπες, περασα την 4.2 τωρα ανοιγει το κινητο εχει τα εικονιδια απο τις εφαρμογες αλλα δεν τις ανοιγει :/. παει να ανοιξει κ κλεινει ολες οι εφαρμογες που ειχα βαλει απο το Installous ti tha kanw????? Edited November 26, 2010 by gregorypappas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Καλημέρα!!! Είμαι νέα κάτοχος του Ιphone 4! Πριν είχα το 3GS 16 gb και είχα μέσα περίπου 7.500 φωτογραφίες αλλά η μνήμη του ήταν περίπου μέχρι την μέση. Τώρα στο 4 έβαλα τις ίδιες φωτογραφίες αλλά η μνήμη έφτασε το full.. Ξέρετε γιατί γίνεται αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδιά δεν μπορώ να εκτύπωσω αν και έχω wifi εκτυπωτη Μπορείτε να μου πείτε τι στο καλό γίνεται και δεν τον αναγνωρίζει 4.2 Η εάν υπαχει κάποιο προγραμμα απο το στοές γινα να μου κάνει αυτή τη δουλειά Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 θα πρεπει ο εκτυπωτης σου να ειναι airprint compatible Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 θα πρεπει ο εκτυπωτης σου να ειναι airprint compatibleΤι σημαινει αυτο?ποιοι ειναι αυτοι οι εκτυπωτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 AirPrint-enabled printers HP Envy e-All-in-One series (D410a) HP Photosmart Plus e-AiO (B210a) HP Photosmart Premium e-AiO (C310a) HP Photosmart Premium Fax e-AiO (C410a) HP Photosmart e-AiO (D110) HP Photosmart eStation (C510) HP LaserJet Pro M1536dnf Multifunction Printer HP LaserJet Pro CM1415fn Color Multifunction Printer HP LaserJet Pro CM1415fnw Color Multifunction Printer HP LaserJet Pro CP1525n Color Printer HP LaserJet Pro CP1525nw Color Printer http://www.apple.com/ipad/features/airprint.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 σας τυχαινει και εσας η μονο σε μενα σε πολλες εφαρμογες (propert, newsbeast και άλλες) ενω περιηγηστε να σας πεταει εξω? Και να μην σας δινει διαθεσιμες ολες τις λειτουργιες της εφαρμογης? Φταιει η 4 οι τα προγραμματα που δε κοιτανε τι φταιει ? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 εγω που εχω το 4αρι με 4.1 και Jb δεν με αφηνει να ενεργοποιησω τον λογαριασμο στο find my iphone. αν ενεργοποιησω απο αλλο 4αρι με 4.2 θα δουλευει μετα στο δικο μ με την 4.1? Αν αγορασω καποια εφαρμογη απο το cydia και κανω update μετα χανεται? καπου διαβασα οτι το find my iphone θα διατεθει ελευθερα σε ολους τους κατοχους iphone με ios 4.2 + συντομα.Φυσικα η ενεργοποιηση ακομα γινεται μονο απο 4 συσκευες αλλα ας ελπισουμε η φημη να γινει ειδηση. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts