Amykles Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Η σελίδα υποστήριξης της Apple ειναι πολύ περιγραφική. Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω... Πώς να δημιουργήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο του iPhone, του iPad και του iPod touch Επαναφορά του iPhone, iPad ή iPod touch από ένα εφεδρικό αντίγραφο Μάθετε για τη διαφορά ανάμεσα στα εφεδρικά αντίγραφα iCloud και iTunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες γειά σας. Υπάρχει τρόπος να περάσω το iOS 8 στο iPhone 4? Εχω βρεί διάφορα σχετικά βιντεάκια στο youtube αλλά είναι λιγάκι σαχλά γιατί χρησιμοποιούν άλλες συσκευές για επίδειξη κ όχι iphone 4 λέγοντας πως η μέθοδός τους θα λειτουργήσει και σε iphone 4. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Παίδες γειά σας. Υπάρχει τρόπος να περάσω το iOS 8 στο iPhone 4? Εχω βρεί διάφορα σχετικά βιντεάκια στο youtube αλλά είναι λιγάκι σαχλά γιατί χρησιμοποιούν άλλες συσκευές για επίδειξη κ όχι iphone 4 λέγοντας πως η μέθοδός τους θα λειτουργήσει και σε iphone 4. Δεν υπάρχει μέθοδος Δεν έχει βγει επίσημα για αυτήν την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 καλησπέρα θέλω να κάνω jailbreak 7.1.2 και χρησιμοποιώ το Pangu , έχω κάνει αυτό με την ημερομηνία και το κλείδωμα και όταν προχωράει η διαδικασία μου βγάζει dump cache failed τι πρόβλημα υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Λέω να το δοκιμάσω για τα πολύ βασικά. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Τελικά βρέθηκα με το 4αρι. Μια βοήθεια μόνο τι αντάπτορα από nano σε microSIM συστήνεται; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Τελικά βρέθηκα με το 4αρι. Μια βοήθεια μόνο τι αντάπτορα από nano σε microSIM συστήνεται; Του "κιλου", ενα πλαστικο κομματι ειναι ολα, δεν υπαρχει ποιοτητα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts