kostas275 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπέρα υπάρχει πρόγραμμα για τα video να τα κάνει περικοπή μέσω κινητού και να είναι free ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Καλησπέρα υπάρχει πρόγραμμα για τα video να τα κάνει περικοπή μέσω κινητού και να είναι free ? Αν εισαι jaibreak δοκιμασε το imovie. Edited January 20, 2011 by kompokompo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Καλησπέρα υπάρχει πρόγραμμα για τα video να τα κάνει περικοπή μέσω κινητού και να είναι free ? Απλά να τα κόβεις θες? Την έχει αυτή τη δυνατότητα απο μόνο του το τηλ,χωρίς να περάσεις κάνενα πρόγραμμα... :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 πωσ ?το κανεισ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 πωσ ?το κανεισ? Πηγαίνεις στο βίντεο που θες και πάνω έχει μια μπάρα που έχει χωρίσει αυτόματα το βίντεο σε μικρότερες σκηνές... Εκεί με τα δάχτυλα το τραβάς στα σημεία που θες για αρχή και τέλος και μετά πατάς πάνω δεξιά εκεί που λέει περικοπή... Διαλέγεις περικοπή αρχικού αν θες να κρατήσεις μόνο το νέο κομμάτι ή αποθήκευση ως νέο κλιπ,για να κρατήσει και το κομμένο αλλά και ολόκληρο το παλιό... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο car kit για το iPhone 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο car kit για το iPhone 4? Το καλύτερο είναι μια απλή βάση και με τα χρήματα που θα δώσεις για ένα καλο car kit αγοράζεις ένα car stereo που διαθέτει BT. Κανείς μια χαρά την δουλεια σου και ακούς παράλληλα την μουσικη που έχεις στο iPhone. Έχω ένα Sony που συνεργάζεται με iPod iPhone και εκτός απο ΒΤ μπορω να παίζω την μουσικη ψηφιακά μέσω της USB του Sony και ταυτόχρονα να φορτιζει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα ήθελα να αλλάξω το stereo του αυτοκινήτου μου. Κάτι άλλο υπάρχει? Όπως π.χ. αυτό ή αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχω φτάσει στα 5 στα 5 authorized pc,τι μπορώ να κάνω τώρα;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Έχω φτάσει στα 5 στα 5 authorized pc,τι μπορώ να κάνω τώρα;:wacko: Δες εδώ (στα Tips) http://www.apple.com/support/ilife/tutorials/itunes/it3-5.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Δες εδώ (στα Tips) http://www.apple.com/support/ilife/tutorials/itunes/it3-5.html Thanks φίλε μου:).Τώρα κατάλαβα και τη λογική του authorize limit, λόγο των πνευματικών δικαιωμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treisintses Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας. Πηγαίνω στο μαγνητόφωνο για να ηχογραφήσω κάτι και όταν πατάω το κόκκινο κουμπί για την έναρξη της ηχογράφησης, μου βγάζει μήνυμα "Δεν διατίθεται μικρόφωνο. Για εγγραφή φωνητικών μηνυμάτων συνδέστε μικρόφωνο". Με δεδομένο ότι μέχρι και πριν 2 μέρες που το δοκίμασα δούλευε κανονικά, είναι θέμα κάποιας ρύθμισης ή τί άλλο μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλησπερα!!!!!θελω να περασω την 4.2 αν κανω update θα χασω τις εφαρμογες που εχω φωτογραφιες βιντεο κτλ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ref5412 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Καλησπέρα, έχω το εξής θέμα: Έχω σύνδεση τόσο με VODA (με ένα HTC Desire HD) και με COSMOTE (iphone 4). Αν θελήσω να χρησιμοποιήσω το iphone 4 με τη σύνδεση της VODA τι πρέπει να κάνω; Απλά τα αλλάζω; (εννοείται οτι θα πάρω micro sim από τη VODA) ή είναι πιο πολύπλοκη η διαδικασία; Παράθεση iphone 4 16gb, iPAD2 32gb WIFI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 απλα αλλάζεις την σιμ και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Παιδεια καλησπερα μηπως μπωρει καπιως να μου πει γιατι οταν βαζω το τηλεφ στην αυτοματη ριθμιση ωρας παει μια ωρα μπροστα ?? το εχω βαλει στην ζωνη Αθηνας.. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 καλησπερα!!!!!θελω να περασω την 4.2 αν κανω update θα χασω τις εφαρμογες που εχω φωτογραφιες βιντεο κτλ????? ?????????????????:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ?????????????????:(:(:( μεχρι και ο πιο ασχετος μπορει να απαντησει στην ερωτηση σου, Μαρια.. Φυσικα και δεν θα χασεις τιποτα.. οπως δεν θα χασεις και τιποτα αν ψαχνεις εστω και λιγο κατι πριν ρωτας! παντα φιλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδεια καλησπερα μηπως μπωρει καπιως να μου πει γιατι οταν βαζω το τηλεφ στην αυτοματη ριθμιση ωρας παει μια ωρα μπροστα ?? το εχω βαλει στην ζωνη Αθηνας.. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Τα τραγουδια μεσω itunes Τα βιντεο mp4 Τα προγραμματα μεσω itunes ή απευθειας απο την συσκευη μεσα απο το app store Καλο διαβασμα http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=89&a=96 jawbone ψαξε. Εχει διαφορα μοντελα και δειχνει και την σταθμη της μπαταριας του ακουστικου στην οθονη της συσκευης. πλαισιο και public εχει σιγουρα. belkin και griffin δες,ειναι τα καλυτερα το bluetooth αυτο σε ποια καταστηματα υπαρχει?επισης τοχεις δοκιμασει και δεν αποσυνδεεται στα καλα καθουμενα?επισης ισχυει και σε σενα το γεγονος οτι καποια bluetooth αποσυνδεονται στα καλα καθουμενα οπως το ερικσον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 το bluetooth αυτο σε ποια καταστηματα υπαρχει?επισης τοχεις δοκιμασει και δεν αποσυνδεεται στα καλα καθουμενα?επισης ισχυει και σε σενα το γεγονος οτι καποια bluetooth αποσυνδεονται στα καλα καθουμενα οπως το ερικσον? Εαν πρόκειται να διαθέσεις τα χρήματα που κοστίζει ένα jawbone, θα πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσεις το plantronics 975 (στοιχεία εδώ). Όπως θα διαβάσεις αν ψάξεις λίγο στις κριτικές ακουστικών σε διάφορα fora και sites του εξωτερικού (όχι στις παρουσιάσεις όπου ο συντάκτης έχει αντιγράψει τα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά) θα διαπιστώσεις ότι τα jawbone (τουλάχιστον τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα) αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα χρηστικότητας και ανταπόκρισης σε αυτά που διαφημίζονται ότι κάνουν, στηριζόμενα κυρίως σε ένα αρκετά αμφιλεγόμενο (κατά την άποψη μου) design - παρά το ότι η τιμή τους τα τοποθετεί στο high end της αγοράς εκεί που ο κυρίαρχος αυτή τη στιγμή είναι το plantronics 975 (ποιότητα ομιλίας, αυτονομία μπαταρίας, έξυπνη λειτουργικότητα με φορητή θήκη που λειτουργεί ως φορτιστής μακρυά από το ρεύμα με αυτονομία έως και 10 μέρες - όλα αυτά τα αναφέρω από προσωπική εμπειρία άνω των 10 μηνών με αυτό το ακουστικό). Επίσης πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι καλή επιλογη να πάρεις ένα ακριβό ακουστικό (αλλά με την ανάλογη χρηστικότητα / λειτουργικότητα) γιατί είναι βέβαιο ότι στα φτηνά ακουστικά κάτι θυσιάζεις. Σε ότι αφορά τη διαθεσιμότητα στην Ελλάδα υπάρχει σε πάρα πολλά καταστήματα όπως θα δεις αναζητώντας το στο skroutz για παράδειγμα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 ευχαριστω φιλε μου γιατις πληροφοριες.Με ενδιαφερει βασικα να μην αποσυνδεεται απο το τηλεφωνο στα καλα καθουμενα οταν ειναι και 1 μετρο διπλα οπως ενα ερικσον που εχω.Να συνοψισουμε οτι για το iphone4 συνεργασιμο χρις προβληματα αποσυνδεσεων ειν αι το plantronik? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παιδεια καλησπερα μηπως μπωρει καπιως να μου πει γιατι οταν βαζω το τηλεφ στην αυτοματη ριθμιση ωρας παει μια ωρα μπροστα ?? το εχω βαλει στην ζωνη Αθηνας.. ευχαριστω πολυ Καλό θα είναι να μην επαναλαμβάνεις τόσο συχνά κάθε ερώτηση. Αν ξέρει κάποιος θα απαντήσει. Για να μην έχεις πάρτι απάντηση, μάλλον δε θα υπάρχει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπέρα. Έκανα την ερώτηση στο 3g αλλά δεν πήρα ακόμα απάντηση. Έχω πάρει το 4άρι και θέλω το 3άρι να το πουλήσω. Πως μπορώ να το επαναφέρω όπως ήταν όταν το αγόρασα για να μπορέσω να το δώσω; Θα ήθελα να κρατήσω κάποιες καλές εφαρμογές που τις είχα αγοράσει για να έχει ένα επιπλέον + το κινητό αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Χωρις να ειμαι σιγουρος, αν κανεις restore μεσω itunes, γινεται ξανα οπως οταν το πηρες. Οσο για τις εφαρμογες, οσα εχεις αγορασει απο το itunes, ειναι δικα σου. Μπορεις δλδ να βαλεις το λογαριασμο σου σε ενα 3Gs, και να κατεβασεις σε αυτο οσα εχει πληρωσει, αρκει να ειναι συμβατη η συσκευη με την εφαρμογη. Βεβαια καλο θα ηταν να απαντησει και καποιος πιο ειδικος. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts