doganos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Βγήκε το επίσημο update για την 4.1.0 Όσοι πιστοί προσέλθετε μέσω iTunes! :lol: Κατεβαινειιιιιιιι !! :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 πιο iTune χρειαζεται? Υποθέτω πως λειτουργεί και με το 9.x αν και δεν βλέπω τον λόγο να μην έχει κάποιος ακόμα αναβαθμιστεί στην 10.x Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Συγνώμη αλλά μήπως παίζει και κάποια άλλη βλάβη;το hands free & το Bluetooth έχουν λογικά ξεχωριστά μικρόφωνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλο ειναι να μην κανετε την αναβαθμιση οπως μας ειπαν και ποιο πριν... Εγω παντως θα την κανω μιας και ειμαι στην 4.0.2 δεν εχω να χασω κατι :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxxx Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ωραία, επιτέλους, πάει κι αυτό. Σε μια ωρίτσα περίπου θα αρχίσουν και οι ερωτήσεις για το πότε βγαίνει το jailbreak της. LOL Αλλά τώρα με τον ενθουσιασμό για την 4.1, πάλι αναπάντητη θα μείνει η πιο πάνω απορία μου χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Κατεβαινειιιιιιιι !! :lol: πες μας αν εχει διαφορες!!!!!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 σχετικο-ασχετο, εχω δοκιμασει 2 iphones με το deathgrip..ειχαν προβλημα με 3G..σημερα δοκιμασα σε ενα καταστημα το demo και ειδα οτι δεν εχανε καθολου το σημα..αυτα τα ολιγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Να ρωτησω κατι ακομα..στο 3gs που ειχα ειχα αγορασει καποιες εφαρμογες που δεν μου τις εμφανιζει πλεον στο itunes οταν βαζω τα στοιχεια μου υπαρχει τροπος να τα βρω μεσω itunes για να τις περασω στο 4?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Να ρωτήσω κάτι και εγώ? δεν μπορείς να κάνεις account στο itunes χωρίς να καταχωρήσεις πιστωτική κάρτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Να ρωτήσω κάτι και εγώ? δεν μπορείς να κάνεις account στο itunes χωρίς να καταχωρήσεις πιστωτική κάρτα??? http://support.apple.com/kb/ht2534 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ερώτηση κάνουμε update στην 4.1 και χάνουμε το jb σωστά; Με τις εφαρμογές που δεν είναι αγορασμενες τι γίνετε; Χανοντε και αυες; Να το κάνουμε η να περιμένουμε δηλαδή; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Προσωπικά δεν θα κάνω αναβάθμιση μέχρι να βγει δοκιμασμένο JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μάλλον έχω προβλημα με την μπαταρια μου, ακουω διαφορους στο forum να λενε οτι τους κρατα απο 2-3 μερες και τρελαινομαι! εγω το φορτισα πριν 3 ωρες στο 100% και χωρις game μονο με 20' μουσικη και 10' κληση επεσε στο 88%, πολυ δεν ειναι? Λετε με τις πολλες φορτισεις να στανιαρει? Ετσι τουλαχιστον θυμαμαι οταν αγορασα το netbook οτι σιγα σιγα θα στρωσει η μπαταρια του Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Μια απορία Όταν στέλνω με το iphone 4 μέσου gmail μια foto jpg σε ένα άλλο email μου για να την εκτυπώσω ή να την αποθηκεύσω ή...από το PC μου τότε η μορφή της foto δεν είναι προς αναγνώρισει με τα υπάρχοντα προγράμματα που υπάρχουν στον υπολογιστή μου εννοείται ότι κατεβάζω την φωτογραφία με το pc μου και πρέπει να την ανοίξω μόνο με το paint των windows ούτε καν με το photoshop και να την αποθηκεύσω εκ νέου για να είναι αναγνωρίσιμη Πως θα αποφύγω την παραπάνω διαδικασία Με το 3GS δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) stakas 86, 20 μουσικη και 10 κληση και απορεις ? μια χαρα ειναι :) αλλα και αυτο που λες σωστο ειναι, ψιλοανεβαινει η αποδοση σε λιγο Καλο ειναι να μην κανετε την αναβαθμιση οπως μας ειπαν και ποιο πριν... Εγω παντως θα την κανω μιας και ειμαι στην 4.0.2 δεν εχω να χασω κατι :) οταν θα την κανεις πες μας πλιζ τι διαφορες παρατηρείς ως προς ταχυτητα αποδοση βελτιωσεις κλπ sorry, διπλο ποστ κατα λαθος Edited September 8, 2010 by nervous Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Ερώτηση κάνουμε update στην 4.1 και χάνουμε το jb σωστά; Με τις εφαρμογές που δεν είναι αγορασμενες τι γίνετε; Χανοντε και αυες; Να το κάνουμε η να περιμένουμε δηλαδή; Να μη κάνεις το update! θα τις χάσεις (αυτές που δεν έχεις αγοράσει, και ό,τι έχει περάσει μέσω Cydia). Για να τις περάσεις ξανά, χρειάζεται να είναι jailbroken η συσκευή σου. Κάνε λίγη υπομονή. Δεν έγινε jailbreak στη 4.0.2, επειδή κρατήθηκε το σχετικό exploid (το αδύνατο σημείο που σπάει) για την 4.1, ώστε να μη το διορθώσει η Apple. Άρα, «ο καιρός γαρ εγγύς» :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 τι καινουργιο εχει η καινουργια εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Error βγάζει όταν τελειώνει το download και δεν κάνει εγκατάσταση. Την πέρασε κανείς τη νέα έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Παιδιά,αυτό το multitasking τι είναι και πως το ενεργοποιούμε?Μόλις εγκατέστησα την 4.1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Ετσι καπως φαινεται η αναφορα με βαση το προγραμμα που παρεθεσα παραπανω... http://img820.imageshack.us/img820/5670/42389776.jpg Φιλε στο εμφανιζει Ελληνικα γιατι το εχεις JB? εμενα καμια σχεση η αναφορα , μου ηρθε αλλα στα αγγλικα και πια απλη, ασχετο χρεωνομαστε για την αναφορα αυτή? stakas 86, 20 μουσικη και 10 κληση και απορεις ? μια χαρα ειναι :) αλλα και αυτο που λες σωστο ειναι, ψιλοανεβαινει η αποδοση σε λιγο οκ τοτε καλως,,, ευχαριστώ.. Edited September 8, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση! Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Φιλε στο εμφανιζει Ελληνικα γιατι το εχεις JB? εμενα καμια σχεση η αναφορα , μου ηρθε αλλα στα αγγλικα και πια απλη, ασχετο χρεωνομαστε για την αναφορα αυτή? Οι αναφορες συνηθως ειναι μη χρεωσιμες... Εμενα ηρθε οπως βλεπεις στην οθονη. Διαβασε 1-2 ποστ πιο πανω που εχω γραψει και τις επιλογες που εχω κανει στις ρυθμισεις. Εσυ τι γλωσσα εχεις στο κινητο σου; Αγγλικα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Οι αναφορες συνηθως ειναι μη χρεωσιμες... Εμενα ηρθε οπως βλεπεις στην οθονη. Διαβασε 1-2 ποστ πιο πανω που εχω γραψει και τις επιλογες που εχω κανει στις ρυθμισεις. Εσυ τι γλωσσα εχεις στο κινητο σου; Αγγλικα; οχι Ελληνικα το εχω, το post σου σχετικα με τις ρυθμισεις ειναι πολυ πιο πανω απο την φωτο σου ? Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) οχι Ελληνικα το εχω, το post σου σχετικα με τις ρυθμισεις ειναι πολυ πιο πανω απο την φωτο σου ? Οχι....... Υπαρχει το εξης προβλημα. Ενας φιλος αγορασε το κινητο και ενω εχει κανει λογαριασμο στο itunes, παει να κανει κατεβασμα δωρεαν εφαρμογης αλλα δεν του εχει πουθενα την επιλογη none. Εχει για ολα τα αλλα. Ξερετε αν υπαρχει τροπος να εμφανιστει; Edited September 8, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom.. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Tην εβαλα την 4.1 κανονικα χωρις κανενα προβλημα. Εβγαλε το game center και στις ρυθμισεις ενα μενου παραπανω Γνωστοποιησεις που ειναι παλι για το game center. Δεν το εχω πολυ κοιταξει θα σας πω ποιο μετα εντυπωσεις. :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 http://support.apple.com/kb/ht2534 Σε ευχαριστώ πολύ... δεν έχω καταφέρει να ολοκληρώσω ακόμα την εγγραφή μιας και αναμένω το verification mail αλλά θα έρθει, που θα πάει????? με τόσα iphone 4 έχει γονατίσει το σύστημα!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakas86 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Οχι....... Ειδα κατι σχετικο αλλα νομιζω ειναι μονο για JB? Εγω δεν το εχω JB Παράθεση Για άμεση και έγκυρη ενημέρωση mantatanews.gr :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts