kkalog Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ελπιζω να μην δημιουργησω αθελα μου αντιπαραθεσεις.....:) οποιος νομιζει οτι μπορει να με βοηθησει εξηγωντας η καθοδηγωντας με λιγο μπορει και να μου στειλει πμ. Όχι βέβαια! Ο καθένας ενεργει κατα την κρίση του, αλλα να σκέφτεται και τις συνέπειες :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλημερα κ απο εμενα. Σκεφτομαι να περασω στην αγορα του 4.Ειμαι σε μπλακμπερρυ εδω κ 3 χρονια.Θελω να ρωτησω το εξης κ συγγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη.Αν το αγορασω απο το εξπανσυς συγκεκριμενα κ δεν κανω το jailbreak oπως γραφεται θα εχω καποιο προβλημα η καποιο περιορισμο σε κατι? Ευχαριστω πολυ κ ζητω συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλημερα κ απο εμενα. Σκεφτομαι να περασω στην αγορα του 4.Ειμαι σε μπλακμπερρυ εδω κ 3 χρονια.Θελω να ρωτησω το εξης κ συγγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη.Αν το αγορασω απο το εξπανσυς συγκεκριμενα κ δεν κανω το jailbreak oπως γραφεται θα εχω καποιο προβλημα η καποιο περιορισμο σε κατι? Ευχαριστω πολυ κ ζητω συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Γιαννης Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. κάλο θα είναι να δεις την συσκευή πρώτα σε ένα φίλο σου ή σε κάποιο κατάστημα, μιας και οι διαφορές με το Bberry είναι μεγάλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Καλημερα κ απο εμενα. Σκεφτομαι να περασω στην αγορα του 4.Ειμαι σε μπλακμπερρυ εδω κ 3 χρονια.Θελω να ρωτησω το εξης κ συγγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη.Αν το αγορασω απο το εξπανσυς συγκεκριμενα κ δεν κανω το jailbreak oπως γραφεται θα εχω καποιο προβλημα η καποιο περιορισμο σε κατι? Ευχαριστω πολυ κ ζητω συγγνωμη αν επαναλαμβανομαι. Γιαννης Αρκεί να βεβαιωθεις ότι δεν είναι κλειδωμενο (locked) σε τοπικό πάροχο που είναι διαφορετικό πράγμα απο τον περιορισμό στην πλήρη προσβαση στο λειτουργικό σύστημα (περιορισμό που αίρεται με το jailbreak). Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Αρκεί να βεβαιωθεις ότι δεν είναι κλειδωμενο (locked) σε τοπικό πάροχο που είναι διαφορετικό πράγμα απο τον περιορισμό στην πλήρη προσβαση στο λειτουργικό σύστημα (περιορισμό που αίρεται με το jailbreak). Sent from my iPhone using Tapatalk Σκεφτομαι να το παρω απο το expansys.gr Λογικα δεν θα ειναι κλειδωμενο σε παροχο,ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Το γυροσκοπιο της συσκευής χάνει ... Το κρατάω κάθετα και έχει αρκετή απόκλιση. Διορθώνεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Το γυροσκοπιο της συσκευής χάνει ... Το κρατάω κάθετα και έχει αρκετή απόκλιση. Διορθώνεται; Κανε μια επανεκινηση (όχι respiring) κ δοκίμασε το πάλι ;) Written from the best iPhone 4G 32g via Tapatalk Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν σχετικές ενότητες τόσο για τις εφαρμογές όσο και για τα αξεσουάρ. Στο παρόν θέμα συγκεντρώνουμε τις απορίες, παρατήσεις και σχόλια που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το hardware του iPhone 4. Για όλα τα υπόλοιπα χρησιμοποιείτε τα ανάλογα θέματα ώστε να υπάρχουν συγκεντρωμένες οι πληροφορίες. Επίσης, ειρωνικά σχόλια, προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί, απαγορεύονται ανεξαιρέτως. Όλα τα σχετικά σχόλια αφαιρέθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Σκεφτομαι να το παρω απο το expansys.gr Λογικα δεν θα ειναι κλειδωμενο σε παροχο,ετσι δεν ειναι? το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα είναι αλλά καλό είναι να το ρωτήσεις ρητά πριν αγοράσεις. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Σκεφτομαι να το παρω απο το expansys.gr Λογικα δεν θα ειναι κλειδωμενο σε παροχο,ετσι δεν ειναι? Τσέκαρε και την τιμή γιατί στο iPhone είναι φωτιά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Αφαιρέθηκαν posts! Μην συνεχίσετε με αυτό τον τροπο ορισμένοι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημέρα, πήρα για λογαριασμό της κοπέλας μου ένα iPhone 4 από Ελληνικό Internetoμάγαζο (αρκετά γνωστό νομίζω). Ακόμα δεν το έχει λειτουργήσει κανονικά καθώς περιμένει να αλλάξει τη SIM της. Αυτό που είδαμε ανοίγοντας τη συσκευασία, είναι πως ο φορτιστής είχε το αγγλικό φις (αυτό με τα 3 "ποδαράκια")... Είναι κάτι που πρέπει να μας ανυσηχεί? Εννοώ υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια παραεισαγωγή (δεν ξέρω αν όντως μπορεί να συμβαίνει αυτό με προϊόντα της Apple, μου επιβεβαίωσαν από το κατάστημα πως έχει 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας), ή να μην έχει Ελληνικό μενού κλπ? Μπορεί η ερώτησή μου να είναι χαζή, αλλά δεν έχω ιδεά από iPhone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλημέρα, πήρα για λογαριασμό της κοπέλας μου ένα iPhone 4 από Ελληνικό Internetoμάγαζο (αρκετά γνωστό νομίζω). Ακόμα δεν το έχει λειτουργήσει κανονικά καθώς περιμένει να αλλάξει τη SIM της. Αυτό που είδαμε ανοίγοντας τη συσκευασία, είναι πως ο φορτιστής είχε το αγγλικό φις (αυτό με τα 3 "ποδαράκια")... Είναι κάτι που πρέπει να μας ανυσηχεί? Εννοώ υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια παραεισαγωγή (δεν ξέρω αν όντως μπορεί να συμβαίνει αυτό με προϊόντα της Apple, μου επιβεβαίωσαν από το κατάστημα πως έχει 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας), ή να μην έχει Ελληνικό μενού κλπ? Μπορεί η ερώτησή μου να είναι χαζή, αλλά δεν έχω ιδεά από iPhone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας Για το αν είναι παραεισαγωγή ή όχι δε γνωρίζω. Για το Αγγλικό φις, απλά πάρε ένα ανταπτοράκι! Για το θέμα των Ελληνικών δεν υπάρχει πρόβλημα. Το iOS είναι κοινό για όλες τις χώρες κ έχει κ Ελληνικά. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Ναι, για το ανταπτοράκι το γνωρίζω (έχω άλλωστε κι εγώ για το laptop μου). Απλά το ανέφερα ως ένδειξη μήπως είναι εισαγωγή από Αγγλία, και μήπως αυτό το γεγονός δημιουργεί πρόβλημα σε εγγύηση κλπ. Όσο για τα Ελληνικά, αφού είναι έτσι με το iOS, τότε είμαι ΟΚ. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Ναι, για το ανταπτοράκι το γνωρίζω (έχω άλλωστε κι εγώ για το laptop μου). Απλά το ανέφερα ως ένδειξη μήπως είναι εισαγωγή από Αγγλία, και μήπως αυτό το γεγονός δημιουργεί πρόβλημα σε εγγύηση κλπ. Όσο για τα Ελληνικά, αφού είναι έτσι με το iOS, τότε είμαι ΟΚ. Δεν θα επρεπε να σου εχει τετοιο adaptor ομως εφοσον προοριζοταν για την ελληνικη αγορα. Εισαι σιγουρος πως δε σου ανεφερε να ναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο? Η ακομα χειροτερα, να ηταν και να το ξεκλειδωσε το καταστημα? Για ψαξτο λιγακι πριν κανεις update σε καμια νεοτερη εκδοση. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Με γιατί δεν συγχρονιζει με το outlook? παλιά το έκανε... Μέχρι που έβαλα το office 2010 (ειχα το 2007) αλλα και πάλι τίποτα... Ούτε με το google... Μου έχει σπάσει τα νεύρα... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spider7 Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πριν μερικές ώρες αγόρασα από το Πλαίσιο το iphone 4 και από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα εμφανίζει στην οθόνη μία μπλε κάθετη γραμμή πάχους 1 pixel περίπου. Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα, τρόπο αντιμετώπισης κλπ; Τώρα τι θα πρέπει να κάνω, το πηγαίνω στο Πλαίσιο από όπου το αγόρασα ή στην αντιπροσωπεία; Υπάρχει περίπτωση να γίνει άμεση αντικατάσταση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Καλημέρα, πήρα για λογαριασμό της κοπέλας μου ένα iPhone 4 από Ελληνικό Internetoμάγαζο (αρκετά γνωστό νομίζω). Ακόμα δεν το έχει λειτουργήσει κανονικά καθώς περιμένει να αλλάξει τη SIM της. Αυτό που είδαμε ανοίγοντας τη συσκευασία, είναι πως ο φορτιστής είχε το αγγλικό φις (αυτό με τα 3 "ποδαράκια")... Είναι κάτι που πρέπει να μας ανυσηχεί? Εννοώ υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια παραεισαγωγή (δεν ξέρω αν όντως μπορεί να συμβαίνει αυτό με προϊόντα της Apple, μου επιβεβαίωσαν από το κατάστημα πως έχει 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας), ή να μην έχει Ελληνικό μενού κλπ? Μπορεί η ερώτησή μου να είναι χαζή, αλλά δεν έχω ιδεά από iPhone. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας Ελπιζω να μην ψωνισαμε απο το ιδιο μαγαζι !:) Το ιδιο θεμα αντιμετωπισα και εγω καθως διαφημιζοταν ως "ελληνικης αντιπροσωπειας". Μου ειπαν οτι τα φερνουν στην Ελλαδα η Cosmote και η Vodafone. Σε αυτους που ρωτησα ομως ειναι ολα με τα κλασσικα 2 ποδια. Ενα αλλο περιεργο ηταν το οτι μπαινοντας εδω ειδα οτι η συσκευη μου ειναι κατασκευασμενη περυσι (προχτεσινη αγορα) και σε σφραγισμενο πακετο συσκευασιας φοραει λογισμικο 4.3.3 . Για ολα αυτα εχω αναφερθει γραπτως στο καταστημα και περιμενω τις απαντησεις τους! Σου ειπε σε ποια αντιπροσωπεια θα αποτανθεις αν ο μη γενοιτο συμβει κατι ; Και ενα γενικο ερωτημα, γιατι τα apple εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω ολες οι αλλες συσκευες εχουν 2 ; (λογω Αμερικης ; ) Παντως ματι μην τη πιασει (φτου φτου φτου) η συσκευη λειτουργει αψογα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος με την επιλογη μου σε σημειο που να μετανοιωνω που δεν το ειχα νωριτερα!:) Edited July 30, 2011 by skiace Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Πριν μερικές ώρες αγόρασα από το Πλαίσιο το iphone 4 και από την πρώτη στιγμή που το άνοιξα εμφανίζει στην οθόνη μία μπλε κάθετη γραμμή πάχους 1 pixel περίπου. Γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο πρόβλημα, τρόπο αντιμετώπισης κλπ; Τώρα τι θα πρέπει να κάνω, το πηγαίνω στο Πλαίσιο από όπου το αγόρασα ή στην αντιπροσωπεία; Υπάρχει περίπτωση να γίνει άμεση αντικατάσταση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν μου ακουγεται για φυσιολογικο :( Μηπως θα επρεπε να βιαστεις για να γινει αντικατασταση σαν DOA ; Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Δεν θα επρεπε να σου εχει τετοιο adaptor ομως εφοσον προοριζοταν για την ελληνικη αγορα. Εισαι σιγουρος πως δε σου ανεφερε να ναι κλειδωμενο σε καποιον παροχο? Η ακομα χειροτερα, να ηταν και να το ξεκλειδωσε το καταστημα? Για ψαξτο λιγακι πριν κανεις update σε καμια νεοτερη εκδοση. Η συσκευασία ήταν κλεισμένη κανονικά με ζελατίνα και δε φαινόταν σε κανένα σημείο να έχει ανοιχτεί.. Δεν ρώτησα αν είναι κλειδωμένο, θεώρησα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο εφόσον μιλάμε για ανεξάρτητο κατάστημα λιανικής. Ελπιζω να μην ψωνισαμε απο το ιδιο μαγαζι !:) Το ιδιο θεμα αντιμετωπισα και εγω καθως διαφημιζοταν ως "ελληνικης αντιπροσωπειας". Μου ειπαν οτι τα φερνουν στην Ελλαδα η Cosmote και η Vodafone. Σε αυτους που ρωτησα ομως ειναι ολα με τα κλασσικα 2 ποδια. Ενα αλλο περιεργο ηταν το οτι μπαινοντας εδω ειδα οτι η συσκευη μου ειναι κατασκευασμενη περυσι (προχτεσινη αγορα) και σε σφραγισμενο πακετο συσκευασιας φοραει λογισμικο 4.3.3 . Για ολα αυτα εχω αναφερθει γραπτως στο καταστημα και περιμενω τις απαντησεις τους! Σου ειπε σε ποια αντιπροσωπεια θα αποτανθεις αν ο μη γενοιτο συμβει κατι ; Και ενα γενικο ερωτημα, γιατι τα apple εχουν 1 χρονο εγγυηση ενω ολες οι αλλες συσκευες εχουν 2 ; (λογω Αμερικης ; ) Παντως ματι μην τη πιασει (φτου φτου φτου) η συσκευη λειτουργει αψογα και ειμαι τοσο ευχαριστημενος με την επιλογη μου σε σημειο που να μετανοιωνω που δεν το ειχα νωριτερα!:) Έχεις P.M. ΒΤW, ποιά είναι η τελευταία version του iOS και πως μπορώ να ελέγξω ποια έχω εγώ στη συσκευή μου? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 ΒΤW, ποιά είναι η τελευταία version του iOS και πως μπορώ να ελέγξω ποια έχω εγώ στη συσκευή μου? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 4.3.5 το βλέπεις στο Settings/General/About Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stepenwolf Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Έχω το iphone4 εδώ και 2 εβδομάδες, παρατήρησα ότι από τα 2 ηχειάκια που έχει η συσκευή στο κάτω μέρος της, λειτουργεί μόνο το 1, στη μουσική και τους υπόλοιπους ήχους. Υπαρχει κάποια σχετική ρύθμιση, η να υποθέσω ότι το ένα ηχειάκι μου είναι χαλασμένο?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Έχω το iphone4 εδώ και 2 εβδομάδες, παρατήρησα ότι από τα 2 ηχειάκια που έχει η συσκευή στο κάτω μέρος της, λειτουργεί μόνο το 1, στη μουσική και τους υπόλοιπους ήχους. Υπαρχει κάποια σχετική ρύθμιση, η να υποθέσω ότι το ένα ηχειάκι μου είναι χαλασμένο?? :worry: Όχι μην ανησυχείς! Μόνο το ένα είναι ηχείο, το άλλο είναι μικρόφωνο. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Το ένα είναι μικρόφωνο και το άλλο ηχείο,ένα ηχείο έχει.Άρα είσαι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stepenwolf Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση (και ανακουφιστική) απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts