Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι να αγορασω ασπρα original ανταλλακτικα για να μετατρεψω το τηλεφωνο σε ασπρο :p. Γνωριζει καποιος ρε παιδια αν αυτο ειναι δυνατο να γινει χωρις να χαθει η εγγυηση, για παραδειγμα στην apple κατευθειαν? που βρισκεται η αντιπροσωπεια στην Αθηνα?

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενδιαφερομαι να αγορασω ασπρα original ανταλλακτικα για να μετατρεψω το τηλεφωνο σε ασπρο :p. Γνωριζει καποιος ρε παιδια αν αυτο ειναι δυνατο να γινει χωρις να χαθει η εγγυηση, για παραδειγμα στην apple κατευθειαν? που βρισκεται η αντιπροσωπεια στην Αθηνα?

Δεν υπαρχουν original ασπρα ανταλλακτικα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει λευκο ιφον 4! Δηλαδη δεν υπαρχουν καν τα part numbers για ανταλλακτικα για ιφον 4. Οτι κ να παρεις απο αυτα που κυκλοφορουν φυσικα κ παραβιαζουν την εγγυηση.

Προκειται για ανταλλακτικα Foxconn που απο οτι διαβασα κατασκευαζει τα επισημα ανταλλακτικα. Η ερωτηση μου ειναι αν η κατασκευη γινει στην apple αν μπορει να μη χαθει η εγγυηση

Προκειται για ανταλλακτικα Foxconn που απο οτι διαβασα κατασκευαζει τα επισημα ανταλλακτικα. Η ερωτηση μου ειναι αν η κατασκευη γινει στην apple αν μπορει να μη χαθει η εγγυηση

μπορει να ειναι ιδια ,μπορει να κατασκευαζονται στο ιδιο εργοστασιο, αλλα επισημα κ οριτζιναλ δεν ειναι,οποτε καμια apple δεν θαδεχτει να σου αλλαξει ανταλλακτικο που η ιδια,επισημα δεν βγαζει.Σε καθε περιπτωση δλδ χανεται η εγγυηση

edit:

1) Γίνεται να απενργοποιήσω αυτό το μήνυμα...?

Τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα

Για πρόσβαση σε δεδομένα,ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητού δικτύου

ή χρησιμοποιήστε wi-fi.

Μου το πετάει συνέχεια...

2) Φίλε Te_salat το βιντεάκι στην υπογραφή σου,είναι δική σου δουλειά?Πολύ καλό!Ανακάλυψα κι άλλα προγραμματάκια χρήσιμα!!Τhank u!!! :up:

Ναι δικό μου ειναι:)

Θα σε συμβουλευα αν μπορείς να κάνεις ένα μικρό data plan έστω με 200MB ώστε να μην κόβεις τις δυνατότητες της συσκευής.

Ρε παιδια εχεται δοκιμασει ακουστικα 3,5mm,αλλα εκτος τα μαμα,εμενα δοκιμασα 2 τρια αλλες μαρκες και δεν εφαρμοζουν καλα δειχνουν να πλεουν στη τρυπα, λετε ναχω προβλημα; ειναι και καινουργιο...!!! και τα δικα του μου κανουν νουμερα.:(

Είσαι σίγουρος ότι τοποθετεις σωστά τα γνήσια ακουστικά? χρειάζεται λίγο πίεση για να μπει μέχρι τερμα:lol: και να κουμπωσει το βισμα.

Μην χρησιμοποιείς ανώνυμα κινεζικά ακουστικά και προξενισεις καμία ζημιά στην υποδοχή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε παιδια εχεται δοκιμασει ακουστικα 3,5mm,αλλα εκτος τα μαμα,εμενα δοκιμασα 2 τρια αλλες μαρκες και δεν εφαρμοζουν καλα δειχνουν να πλεουν στη τρυπα, λετε ναχω προβλημα; ειναι και καινουργιο...!!! και τα δικα του μου κανουν νουμερα.:(

Και εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα με τ ακουστικα... Δοκιμασα και καποια πιο καλα που εχω και ακουω μια χαρα...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Δοκίμασα να βάλω ζελατίνες διάφανες μπρος πίσω αλλά οι φουσκάλες απο τον αέρα ήταν πολλές και τις έβγαλα. Το έχω έτσι αλλά γλιστράει πάρα πολύ η πίσω πλευρά ..ακόμα και όταν έχεις ακουμπήσει κάπου την συσκευή θέλει προσοχή πως θα την πιάσεις μήπως και πέσει.. Ποιά θήκη είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή για τη συσκευή χωρίς να της αφαιρεί κάτι από την ομορφιά και την λειτουργικότητά της;Κατά τα άλλα και ίσως πιο σημαντικά, έχω ένα μήνα το iPhone4 και πραγματικά είναι άψογο.

Ποιος είπε ότι το iPhone δεν έχει notification bar και widgets? :lol::cool:

Δείτε το lock info, περιέχει τα πάντα, και εμφανίζεται κατεβάζοντας την πάνω μπάρα όπως η notification bar στα android.

Δουλεύει σε οποία screen κι αν βρίσκεσαι, όχι μόνο στην lock screen.

Είναι ενεργό, που σημαίνει ότι μπορείς να διαβάσεις και να απαντήσεις σ ένα SMS, twitter, χωρίς να μπεις στην εφαρμογή.

Μπορείς κλικαροντας σ' ένα ραντεβού η εργασία να δεις όλες τις λεπτομεριες, δηλαδή notes κλπ, χωρίς πάλι να μπεις στην εφαρμογή.

Στο ημερολόγιο έχω περάσει και τις εορτές - γενεθλια οπότε σε κάθε άνοιγμα μου εμφανίζονται όταν υπάρχουν και έτσι δεν χρειάζομαι κάποια έξτρα εφαρμογή να μου τις θυμίζει.

Η διαφάνεια ρυθμίζεται και μπορείς να το έχεις απο εντελώς μαύρο φόντο σε transparent. Επίσης ρυθμίζεται το μέγεθος του κειμένου και πολλές άλλες παραμετροποιησεις.

Είναι άψογο χωρίς καθόλου προβλήματα και έξτρα κατανάλωση στην μπαταρία, εκτός κι αν το ρυθμίσεις να κάνει ανανέωση στον καιρο και στο twitter κάθε ένα λεπτό.

Εγώ έχω ρυθμισει τον καιρο ανα 3 ώρες και το twitter ανα μια.

http://www.imagehosting.gr/out.php/i1485953_picture12-10-007.jpg http://www.imagehosting.gr/out.php/i1485954_picture12-10-006.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα, υπαρχει καποια εφαρμογη που μετραει ποσο μιλαω στις εξερχομενες κλησεις μου πχ 30 ημερες κ μετα να το σβηνω και να μετραει παλι απο την αρχη απο την ημερα που εχω δωσει κατι σαν το call counter.. Γιατι το call counter που κατεβασα απο το cydia εχει περασει η περιοδο κ δεν δουλευει σωστα..

που το βρίσκουμε το lock info ρε συ Κώστα?

Στο cydia κανε search lockinfo αν ειναι jb το κινητο υπαρχει lockinfo *****ed:rolleyes:

Όταν συνδέω το κινητό με το itunes και κάνω συγχρονισμό μου συγχρονίζει με το internet explorer και μου περναει στο safari τις διευθύνσεις που έχω βάλει στα αγαπημένα από το internet explorer . πως μπορώ να το κάνω να μην γίνετε αυτό ?

Όταν συνδέω το κινητό με το itunes και κάνω συγχρονισμό μου συγχρονίζει με το internet explorer και μου περναει στο safari τις διευθύνσεις που έχω βάλει στα αγαπημένα από το internet explorer . πως μπορώ να το κάνω να μην γίνετε αυτό ?

Όταν είσαι συνδεδεμένος στο iTunes πήγαινε στο tab info που δείχνει τι συχρονιζει και απενεργοποιησε το bookmarks.

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνει cartoonify τα πρόσωπα;

Είδα κάτι παιχνίδια του nintendo dsi 3d που χρησιμοποιούν τις 2 κάμερες μπρος πίσω. Παίζει να τα δούμε στο iphone;Θα ήταν τέλεια.

τωρα τελευταια παρατηρισα οτι τελειωνει γρηγορα η μπαταρια το ειχα φορτισει το απογευμα και τωρα το βραδυ εχει παει 40% μηλισα στο τηλ 10 λεπτα και το σκαλιζα να για να μαθω νεα απο φορουμ και ειδησεις μίλησα και λιγο facebook μεσω im+pro. εχω και την εφαρμογη what's up. μηπως αυτες η εφαρμογες μου τρωνε την μπαταρια η κατι αλλο? Edited by geo_1983petra

Ποιος είπε ότι το iPhone δεν έχει notification bar και widgets? :lol::cool:

Δείτε το lock info, περιέχει τα πάντα, και εμφανίζεται κατεβάζοντας την πάνω μπάρα όπως η notification bar στα android.

Δουλεύει σε οποία screen κι αν βρίσκεσαι, όχι μόνο στην lock screen.

Είναι ενεργό, που σημαίνει ότι μπορείς να διαβάσεις και να απαντήσεις σ ένα SMS, twitter, χωρίς να μπεις στην εφαρμογή.

Μπορείς κλικαροντας σ' ένα ραντεβού η εργασία να δεις όλες τις λεπτομεριες, δηλαδή notes κλπ, χωρίς πάλι να μπεις στην εφαρμογή.

Στο ημερολόγιο έχω περάσει και τις εορτές - γενεθλια οπότε σε κάθε άνοιγμα μου εμφανίζονται όταν υπάρχουν και έτσι δεν χρειάζομαι κάποια έξτρα εφαρμογή να μου τις θυμίζει.

Η διαφάνεια ρυθμίζεται και μπορείς να το έχεις απο εντελώς μαύρο φόντο σε transparent. Επίσης ρυθμίζεται το μέγεθος του κειμένου και πολλές άλλες παραμετροποιησεις.

Είναι άψογο χωρίς καθόλου προβλήματα και έξτρα κατανάλωση στην μπαταρία, εκτός κι αν το ρυθμίσεις να κάνει ανανέωση στον καιρο και στο twitter κάθε ένα λεπτό.

Εγώ έχω ρυθμισει τον καιρο ανα 3 ώρες και το twitter ανα μια.

http://www.imagehosting.gr/out.php/i1485953_picture12-10-007.jpg http://www.imagehosting.gr/out.php/i1485954_picture12-10-006.jpg

Κώστα πολύ ωραίο που δείχνει και το twitter. Ποτέ θα δώσει η Apple κάτι επίσημο επιτέλους;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Έχεις περάσει την 4.2; Κάπου διάβασα ότι τρώει πολύ μπαταριά.Εγώ στη 4.1 jailbreak δεν παρατηρώ κάτι.

Έχεις περάσει την 4.2; Κάπου διάβασα ότι τρώει πολύ μπαταριά.Εγώ στη 4.1 jailbreak δεν παρατηρώ κάτι.

εχω την 4.1 jb και δεν ειχα προβλημα τωρα τελευταια.

Κώστα πολύ ωραίο που δείχνει και το twitter. Ποτέ θα δώσει η Apple κάτι επίσημο επιτέλους;

Μιχάλη νομίζω ότι δεν μπορεί να δώσει κάτι τέτοιο γιατί αποτελεί πατέντα των android. To ίδιο φαντάζομαι και τα widgets.

Πιθανώς θα μπορούσε να το κάνει σαν μια official εφαρμογη, που θα ανοίγει αυτο που βλέπουμε μέσω κάποιου εικονιδιου.

Δυστυχώς ενώ όλοι αντεγραψαν την διάταξη του iOS με τα μεγάλα εικονιδια, αυτοί δεν μπορούν να προσθέσουν μια έξυπνη λύση όπως αυτή της κυλιομενης notifications bar.

Μάλιστα αυτο με το lockinfo, είναι πολυ καλύτερο απο το original των android, γιατί τα έχει όλα σ ένα και δεν καταναλώνει καθόλου ram σε σχέση με τα widgets που χρειάζονται απο 12ΜΒ εώς 25.

Αφού μπορούμε έστω και έτσι να το έχουμε δεν πειράζει. Καλα είναι.

Το έχω περάσει κι εγώ το lockinfo και πραγματικά αξίζει!

Είναι χρήσιμο και πολύ ψαρωτικό μόλις ανοίγει! :D

Στην lockscreen γίνεται να μην εμφανίζονται οι μπλέ ειδοποιήσεις του iphone?

Εννοώ "Νεο Μήνυμα από ταδε" και οι κλήσεις...ωστε να εμφανίζονται μόνο στο lockinfo? :wacko:

Εχω την 4.2 ,και δεν έχω παρατηρήσει κάτι ,ίσα ίσα που νομίζω ότι γίνετε ακόμα καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Παιδιά τα φώτα σας!

Όλες αυτές τις μέρες εγκαθιστούσα και έσβηνα συνέχεια εφαρμογές και τώρα παρατηρώ ότι ο διαθέσιμος χώρος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Λέει ότι έχω εφτά γίγα διαθέσιμα ενω αποκλείεται, σίγουρα έχω περισσότερα. Επίσης μου γράφει other files δύο γίγα και δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά!

Τι μπορώ να κάνω για να σωθώ?

• The title was changed to iPhone 4