Jump to content

iliaspot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    240
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iliaspot

  1. Μην ξεχναμε το ΦΠΑ στην Ελλαδα ειναι ποιο μεγαλο με σχεση με αλλες χωρες..Ας πουμε και για το Samsung S4 στην Ελλαδα κανει 700ε παλι αρκετα χρηματα και γιαυτο αρκετη απο μας ψαχνουμε στο ιντερνετ να βρουμε καποια συσκευη απο το ιντερνετ πχ γιατι το S4 το βρισκεις 430ε.. Οπως και καποια αλλα συσκευη παλι εκει ψαχνουμε γιατι το βρισκουμε πολυ ποιο φθηνα.. Τωρα android και ios διαλεγω το ios . Το android εχει τα θετικα του που ειναι ευκολοχρηστο και ελευθερο να κανεις τα παντα, στο ios ομως η εφαρμογες ειναι πολυ δουλεμενες αλλιως ποιο ολοκληρωμενες. *Εχω αγορασει το 5s απο Αγγλια..Και ειμαι ευχαριστημενος για την χρηση που του κανω.
  2. Οχι απλα θα πας σε καταστημα της Apple στην αμερικη και θα τους πεις θελεις unlock iphone και τιποτα αλλο..
  3. Καλημερα,θα ηθελα να μαθω αν το dock connector του 4s ειναι ιδιο με του 4 εσωτερικα στο φλεξ και στην τοποθετηση ?Δουλευει κανονικα ξερει κανεις ? Ευχαριστω
  4. iliaspot

    iPhone 5

    Στη Αγγλία 32GB κάνει 599λιρες
  5. iliaspot

    iPhone 5

    Καλημέρα,έχω κολλητό στην Αγγλία και μου έκανε προπαραγγελια με το που άνοιξαν οι παραγγελίες ..Αν σας πω τι λέει η απόδειξη θα πείτε ποτέ θα έρθει κανονικά στην Ελλάδα ..Λέει η παραλαβη θα γινει σε 2-3 εβδομάδες δηλαδή περίπου 2-8 Οκτωβρίου. Δηλαδή στην Ελλάδα ποτέ θα έρθει;καλά χριστούγεννα
  6. iliaspot

    iPhone 4S

    Εσυ δεν χρειαζεται να πας μιλησεις με την apple, εσυ πας αμεσως στον Γερμανο..Εγω το εχω αγορασει απο την αγγλια απο apple store το οποιο με καλυπτει η infoquest.
  7. iliaspot

    iPhone 4S

    Παντως μιλησα με την apple και μου ειπαν οτι εχει προβλημα το κινητο και να τους το στειλω για αντικατασταση
  8. iliaspot

    iPhone 4S

    Συγνωμη αλλα δεν γινεται σε ολα το ιδιο .Η θερμοκρασια που μιλαμε ειναι πολυ μεγαλη αφου καιει ολο το μεταλλο γυρω γυρω..Και απο 100% μετα απο μια ωρα και κατι εχει παει 7%..
  9. iliaspot

    iPhone 4S

    Καλημερα, εχει καποιος ιδιο προβλημα με μενα ?Οταν ειναι ανοιχτο το 3G το τηλεφωνο ανεβαζει θερμοκρασια στο πισω μερος και γυρω ολο το μεταλλο και η μπαταρια του να κραταει το πολυ 1/μιση ωρα απο 100%..
  10. iliaspot

    iPhone 4S

    το iphone διαβαζει αρχεια amr αρα ψαξε στο google για προγραμματακι που κανει μετατροπει mp3 σε amr και βαλτω στο itunes και κανε συγχρονισμο η υπαρχουν σελιδες στο ιντερνετ που εχουν ετοιμα amr αρχεια τα κατεβαζεις και τα περνας παλι με το itunes..Αλλιως την firmware εχεις ?αν εχεις 5.0.1 μπορεις να κανεις JB και υπαρχουν εφαρμογες που κατεβαζεις ringtone κατευθειαν στο κινητο σου..
  11. iliaspot

    iPhone 4S

    Και με την αναβαθμησει που εκανα στο 2ο το ιδιο εκανε και παλι..Και σε αυτο εχω κανει και το κανει καποιες φορες αλλα το περισσοτερο ειναι η θερμοκρασια σε ολο το κινητο πισω και σε ολο το μεταλλο και εχει κολλησει και το twitter που ειναι στις ρυθμησεις και δεν δουλευει καθολου ουτε απο εφαρμογη και ουτε απο safari οταν θελω να κανω login και μετα και απο αναβαθμησει που δεν το εκανα μονο μια φορα αλλα τρεις. (το ειχα παρει 2 βδομαδες πριν ερθει Ελλαδα ,το 1ο το αλλαξα τα χριστουγεννα και το 2ο τον φεβρουαριο).
  12. iliaspot

    iPhone 4S

    Στα 2 πρωτα ειχα προβλημα με το σημα..Εχανε το σημα και εκανε αναζητηση και πολλες φορες το εκανε και την ωρα που μιλουσα.Σε αυτο εχω θεμα αυξησεις θερμοκρασια στο πισω μερος και γυρω γυρω στο μεταλλο οταν ειναι ανοιχτο το 3G και οταν ειναι ανοιχτο το 3G με 100% μπαταρια μετα απο μιαμιση ωρα η μπαταρια εχει παει στα 5%
  13. iliaspot

    iPhone 4S

    Καλημερα,Εχω κανει αγορα απο την Αγγλια ενα 4S ειχα καποια προβληματα κ ηδη το εχω αλλαξει 2 φορες σε καταστημα(infoquest) που αναλαμβανει για iphone απο το εξωτερικο αγορασμενα απο apple store ,Το θεμα ειναι οτι εχω και αλλο προβλημα με την τριτη συσκευη που μου εστειλαν,ξερει καποιος που μπορω να στειλω τα παραπονα μου σε email στην apple ?Γιατι στη σελιδα στο support μονο τηλεφωνα επικοινωνιας εχει..
  14. Απο οτι ξερω δεν αλλαζεται ολη η οθονη..Φτιαχνεται παντως με λιγοτερα χρηματα απο οτι αξιζει η οθονη.
  15. Γεια χαρα, απο οτι ξερω για vodafone αναλαβανει η arvato .Η infoquest αναλαβανει προιοντα apple που ειναι αγορασμενα απο εξω απο καταστηματα apple store και οχι απο παροχους..Παρε σε αυτο το τηλ και ρωτησε τους 2119991940. Εγω τους εστειλα το 4s που εχω ενα θεματακι το ειχα αγορασει απο Αγγλια απο καταστημα apple store.
  16. iliaspot

    iPhone 4S

    @Kalantz θα κανω δοκιμη παλι το απογευμα και θα το βγαλω παλι φωτο..
  17. iliaspot

    iPhone 4S

    Και χωρις το wifi το ιδιο σημα εχει.. Συγνωμη δεν βγαζω ετσι συμπερασματα απο την στιγμη που εχω και αλλα θεματα με το κινητο μου.. 1.Αμυχες στο κινητο απο σφραγισμενο κουτι, 2. κολλα κατω χαμηλα στην ενωση μεταξυ γυαλιου και μεταλλου,3.Διακοπες το ακουστικο και μικροφωνο καποιες φορες με ακουνε καποιες οχι,4.Κιτρινιλα στην οθονη,5.Σημα οποτε θελει ακομα και στο κεντρο της πολης να εχει 1-2 γραμμες και να μην ακους τιποτα.. Και αν το δουλεψω περισσοτερο κατι αλλο θα βρω ακομα.. Δεν ειναι το πρωτο μου iphone (ειχα 3gs 32GB κανενα προβλημα και το 4 32GB που ημουνα πολυ ευχαριστημενος)
  18. iliaspot

    iPhone 4S

    το θεμα ειναι οτι πεφτει το σημα ασχετες στιγμες συν οτι κανει διακοπες το ακουστικο οταν μιλαω με καποιον :mad:
  19. iliaspot

    iPhone 4S

    Μολις εβαλα και φωτο..Αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα που εχει το 4s μου..Επρεπε να ειχα μεινει στο παλιο μου 4αρι που δεν ειχα κανενα παραπονο..
  20. iliaspot

    iPhone 4S

    Πριν λιγη ωρα εντοπισα και αλλο προβλημα στο 4s 32Gb μου ,διπλα διπλα με iphone 4 με ιδια εταιρια κινητης τηλεφωνιας το 4s με μια γραμμη σημα και το 4 φουλ.Πεφτει το σημα οποτε του την βαρεσει εχω και φωτο διπλα διπλα. Ελεος δηλαδη, εχει φυγει αμεσως για την αντιπροσωπεια για αντικατασταση..http://img853.imageshack.us/img853/809/iphonesn.jpg
  21. iliaspot

    iPhone 4S

    Εδω στην Ελλαδα ποιο ειναι το επισημο καταστημα της apple κ service? Παρακαλω αν ξερει καποιος τηλ. και διευθυνση.
  22. iliaspot

    iPhone 4S

    Και εγω το παρατηρησα γιατι δεν ειναι το πρωτο iphone Που αγοραζω η πιανω στα χερια μου.Αλλα με χαλασε αυτο και ποιο πολυ και η οθονη:mad:
  23. iliaspot

    iPhone 4S

    Εμενα αν το κοιταξεις απο πολυ κοντα κ με καλο φως και βαλεις το νυχι σου καταλαβαινεις οτι κατι βγαινει απο στην ενωση γυαλιου κ μεταλλου και το μεταλλο καπως φαγωμενο χωρις το κινητο να εχει πεσει γιατι απο την πρωτη μερα ζελατινα και θηκη και γιαυτο δεν το ειχα δει την αρχη..Μολις μιλησα με τον κολλητο μου στην Αγγλια θα μου στειλει την αποδειξη και την εγγυηση μηπως το στειλω και εγω στα κεντρικα στην Αθηνα..
  24. iliaspot

    iPhone 4S

    Καλημερα, να πω και τα δικα μου τωρα.. Εχω το 4s μιαμιση εβδομαδα πριν κυκλοφορισει στην Ελλαδα μου το εστειλε κολλητος μου απο την Αγγλια μια κ ειχα πουλησει το 4αρι μου την ημερα μια ωρα πριν ανακοινωθει οτι δεν θα βγει 5 αλλα 4s..Και αναγκαστηκα και πηρα το 4s..Το θεμα ειναι οτι ειμαι αρκετα ιδιοτροπος με κατι καινουργιο αντικειμενο που αγοραζω γιατι τα λεφτα δεν τα βρισκουμε στο δρομο.. 1. Με καλυπτει στην Ελλαδα καποιο καταστημα για την εγγυηση; η πρεπει να το στελνω Αγγλια ; 2.Ειμαι ατυχος με την οθονη γιατι εμενα επεσε να κιτρινιζει και 3.Το κουτι μου το εστειλε κανονικα σφραγκισμενο με την ζελατινα του το θεμα ειναι οτι στο κατω μερος οπως βλεπεις μπροστα σου την οθονη εχει 2 αμυχες επανω στο μεταλλο τις καταλαβαινεις με το νυχι η αν δεις να γυαλιζει στο ιδιο σημειο στο κλεισιμο μεταξι γυαλιου και μεταλλου φαινεται κατι σαν κολλα(κατι σαν πλαστικη τριχα) λες και εχει ανοιχτει :S και εχω τρελαθει και σκεφτομαι τα λεφτα που εδωσα και δεν ξερω τι να κανω..
  25. iliaspot

    iPhone 4S

    Με το imessage μπορεις να στειλεις μηνυμα σε αλλο iphone με ios5 αν ειναι και τα 2 σε δικτυο wifi(δεν χρειαζεται να ειναι στο ιδιο) μπορεις και στελνεις οσα μηνυμα θες εντελως δωρεαν. :p
×
×
  • Create New...