skoupas Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Έχω την αίσθηση οτι με την 4.1 το κινητό παραέγινε απαισιόδοξο στην ένδειξη σήματος... Σαν επικοινωνία είναι καλύτερο απο οτιδήποτε είχα, σε σημεία που με άλλα τηλέφωνα έπεφτε η γραμμή αυτό συνεχίζει χωρίς διακοπή ακόμη και με ένδειξη 1 μπάρα. Στο ευαίσθητο σημείο πάσχει λίγο βέβαια σε περιοχές με ελάχιστο σήμα αλλα πρέπει να προσπαθήσεις, κανένα πρόβλημα στην καθημερινή χρήση. Αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι... είναι σχετικά λίγες οι φορές που δείχνει 5/5. Ακόμα και με το VAG της vodafone, δηλαδή ουσιαστικά "κεραία" μέσα στο σπίτι μου, δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω την ένδειξη σήματος στα 4/5, χωρίς να ακουμπάω τη συσκευή. Το αντίστοιχο σε νόκια Ε51 σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού (για να μην πω και εξω απο το σπίτι) δεν πέφτει ούτε μισή γραμμή. Και επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι σε death grip ή οτιδήποτε άλλο. Έτσι απλά στα 3 μέτρα απο το VAG καποιες φορές δεν δείχνει φούλ σήμα. Όταν θέλεις να αισθανθεις καλύτερα ψυχολογικά, μπορείς να κλείνεις το 3g. Κι εγώ το ίδιο παθαίνω, δεν κοροιδεύω. Όταν έχω το 3g ανοιχτό, η εμφάνιση του σήματος είναι όπως το λες. Αλλιώς είναι σχεδόν πάντα φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_81 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Την επόμενη εργάσιμη το στέλνου, υπολόγισε 3 εργάσιμες για να σου έρθει. Εγώ το παράγγειλα Πέμπτη βράδυ και ήρθε Τρίτη μεσημέρι. Το έκλεισα χτες το απόγευμα και με πήραν τηλέφωνο σήμερα ότι θα το στέιλουν αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Όταν θέλεις να αισθανθεις καλύτερα ψυχολογικά, μπορείς να κλείνεις το 3g. Κι εγώ το ίδιο παθαίνω, δεν κοροιδεύω. Όταν έχω το 3g ανοιχτό, η εμφάνιση του σήματος είναι όπως το λες. Αλλιώς είναι σχεδόν πάντα φουλ.Μα αδερφέ... Το vag δίνει μόνο 3G... χωρίς αυτο πιάνω ελάχιστο 2g... Τώρα να πηγαινοφερνω διακόπτες για ψυχολογικους λόγους δεν νομίζω ότι αξίζει... Άλλωστε κ στη δουλεια μου τυχαίνει να Εχω άριστο 3G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Παιδιά εχθές πήρα το iphone 4 αλλά σήμερα είχα χρόνο να αρχίσω να το ψάχνω(τα βασικά γιατί δεν μπορώ να το κάνω jailbreak ακόμα). Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει itunes και μου φαίνεται μανίκι πραγματικά. Έχω μεταφέρει επαφές και κάποιες παλιές φωτογραφίες. Αν τώρα πειράξω κάτι στο pc αυτόματα θα διαγράφεται και απο το κινητό; Αν το συνδέσω στο άλλο μου pc πως θα του περάσω αρχεία χωρίς να σβήσω αυτά που έχει το κινητό ή πως θα περάσω αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή; Επίσης στα τραγούδια είναι εκνευριστικό που πρέπει να τα διαγράφεις ένα ένα. Υπάρχει πιο σύντομος τρόπος αν θέλεις να διαγράψεις πολλά άλμπουμ μαζεμένα; Βοηθήστε τον άσχετο! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxxx Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά εχθές πήρα το iphone 4 αλλά σήμερα είχα χρόνο να αρχίσω να το ψάχνω(τα βασικά γιατί δεν μπορώ να το κάνω jailbreak ακόμα). Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει itunes και μου φαίνεται μανίκι πραγματικά. Έχω μεταφέρει επαφές και κάποιες παλιές φωτογραφίες. Αν τώρα πειράξω κάτι στο pc αυτόματα θα διαγράφεται και απο το κινητό; Αν το συνδέσω στο άλλο μου pc πως θα του περάσω αρχεία χωρίς να σβήσω αυτά που έχει το κινητό ή πως θα περάσω αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή; Επίσης στα τραγούδια είναι εκνευριστικό που πρέπει να τα διαγράφεις ένα ένα. Υπάρχει πιο σύντομος τρόπος αν θέλεις να διαγράψεις πολλά άλμπουμ μαζεμένα; Βοηθήστε τον άσχετο! :( Τι ακριβώς εννοείς αν πειράξεις κάτι στο pc ? Οτι υπάρχει στο itunes είναι αντίγραφα των φακέλων του pc, δηλαδή μπορεί να σβήσεις οτι θες στο pc, αρκεί να μην πειράξεις αυτά που είναι στο itunes. Το iphone συγχρονίζεται ΜΟΝΟ με το itunes, με τίποτα άλλο στο PC. Τώρα αν σβήσεις κάτι στο Itunes, τότε ναί, στο επόμενο sync θα σου το σβήσει και απο το κινητό. Τώρα για να το συνδέσεις στο άλλο σου pc, έχω μια ιδέα, αλλά επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος. Σίγουρα πάντως πρέπει να κατεβάσεις κι εκεί το itunes. Για να μεταφέρεις αρχεία απο το κινητό στον υπολογιστή, όταν το συνδέω εγώ μου βγάζει το αutoplay, μια και το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό σκληρο και φωτογραφίες τουλάχιστον μπορώ να περάσω με το import pictures. Δεν χρειάζεται να σβήνεις ένα ενα τα τραγούδια στο itunes. Με δεξί κλικ στο εξώφυλλο σου βγάζει επιλογή delete και κάνεις επιλογή delete όλο το άλμπουμ. Εκτός αν εννοείς να κρατήσεις το αλμπουμ στο itunes, αλλά να το ξετσεκάρεις για να μην στο περάσει στο τηλέφωνο. Τότε ναί, μόνο ενα ένα γίνεται και συμφωνώ, είναι σπαστικο. Τέλος για να διαγράψεις πολλά αλμπουμ μαζί, αν είναι κοντά, το κάνεις όπως ακριβώς στα windows. Πατάς στη μια γωνία, τραβάς ενα παραλληλόγραμμο που να περικλείει όλα τα αλμπουμ που δε θές, δεξί κλικ και delete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Λοιπόν, κατόπιν ενός σχεδόν μηνός που το δουλεύω θα αναφέρω και εγώ την μέχρι τώρα εμπειρία μου. Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική. Είναι μάλλον το κινητό με την καλύτερη κατασκευή στην αγορά αυτή τη στιγμή. Δύσκολο να γρατζουνιστεί καθότι εξωτερικά είναι από γυαλί και όχι πλαστικό όπως τα προηγούμενα και λόγω αυτού καθαρίζει και πολύ πιο έυκολα. Η πεντάρα κάμερα και το βίντεο είναι πολύ καλά, καθαρότατες φωτογραφίες και ποιοτικότατο βίντεο, σίγουρα από τις καλύτερες πεντάρες κάμερες της αγοράς μέχρι στιγμής. Για το σήμα δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι από τα καλύτερα κινητά σε ισχύ σήματος και βέβαια κατά πολύ ανώτερο του 3GS. Στο σπίτι μου και οι τρεις εταιρειες έχουν μετριότατο σήμα, δηλαδή το πολύ δύο γραμμές και το είχα τσεκάρει με πάμπολες συσκευές κατά καιρούς διαφόρων εταιρείών. Μάλιστα το 3GS που είχα πριν ενίοτε έχανε το σήμα για λίγο. Με το 4 όσο και να προσπάθησα να του ρίξω το σήμα δεν το έχω καταφέρει, μιλάω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα όπου και να πάω όχι μόνο στο σπίτι μου αλλά γενικά. Μάλιστα πολλές φορές το δαχτυλό μου ακουμπά πάνω στο επίμαχο σημείο αλλά και πάλι δεν παρουσιάζεται πρόβλημα στην συνομιλία μου. Ο ήχος από το ακουστικό είναι καθαρός και δυνατός όπως και στο 3GS, ούτε καλύτερος ούτε χειρότερος, ένας τομέας που εξάλλου ήμουν πολύ ευχαριστημένος και με τα προηγούμενα μοντέλα. Το ηχείο είναι φανερά καλύτερο με ποιοτικότερο και δυνατότερο ήχο αν και βέβαια υπάρχουν και πολύ καλύτερα κινητά σε αυτόν τον τομέα. Πάντως υπάρχει θεωρώ αισθητή βελτίωση σε σχέση με το μέτριο προς άθλιο θα έλεγα ηχείο του 3GS. Παρέλαβα και την θήκη από την Apple (την γνήσια σε μαύρο) προ ημερών, ποιοτικότατη αν και δεν τη χρησιμοποιώ μέχρι στιγμής καθότι θεωρώ κρίμα να καλύψω ένα τόσο όμορφο κινητό.:( Για το λειτουργικό έχουν ειπωθεί σχεδόν τα πάντα οπότε δεν θα αναφέρω τίποτα ιδιαίτερο, σταθερότατο χωρίς το παραμικρό κώλυμα, αμεσότατη ανταπόκριση, οθόνη αφής για σεμινάριο και ταχύτατο. Γενικά πρόκειται κατά τη γνώμη μου για ένα εξαιρετικό κινητό από κάθε άποψη που πλέον δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα (εξαιρούνται η περιορισμένη λειτουργία του bluetooth και η έλλειψη ραδιοφώνου αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν αυτά) από άλλα κινητά του ανταγωνισμού. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο.:cool: Edited September 30, 2010 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Τι ακριβώς εννοείς αν πειράξεις κάτι στο pc ? Οτι υπάρχει στο itunes είναι αντίγραφα των φακέλων του pc, δηλαδή μπορεί να σβήσεις οτι θες στο pc, αρκεί να μην πειράξεις αυτά που είναι στο itunes. Το iphone συγχρονίζεται ΜΟΝΟ με το itunes, με τίποτα άλλο στο PC. Τώρα αν σβήσεις κάτι στο Itunes, τότε ναί, στο επόμενο sync θα σου το σβήσει και απο το κινητό. Τώρα για να το συνδέσεις στο άλλο σου pc, έχω μια ιδέα, αλλά επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος. Σίγουρα πάντως πρέπει να κατεβάσεις κι εκεί το itunes. Για να μεταφέρεις αρχεία απο το κινητό στον υπολογιστή, όταν το συνδέω εγώ μου βγάζει το αutoplay, μια και το αναγνωρίζει σαν εξωτερικό σκληρο και φωτογραφίες τουλάχιστον μπορώ να περάσω με το import pictures. Δεν χρειάζεται να σβήνεις ένα ενα τα τραγούδια στο itunes. Με δεξί κλικ στο εξώφυλλο σου βγάζει επιλογή delete και κάνεις επιλογή delete όλο το άλμπουμ. Εκτός αν εννοείς να κρατήσεις το αλμπουμ στο itunes, αλλά να το ξετσεκάρεις για να μην στο περάσει στο τηλέφωνο. Τότε ναί, μόνο ενα ένα γίνεται και συμφωνώ, είναι σπαστικο. Τέλος για να διαγράψεις πολλά αλμπουμ μαζί, αν είναι κοντά, το κάνεις όπως ακριβώς στα windows. Πατάς στη μια γωνία, τραβάς ενα παραλληλόγραμμο που να περικλείει όλα τα αλμπουμ που δε θές, δεξί κλικ και delete. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Για να καταλάβεις τι εννοώ..έχω ρυθμίσει το κινητό να συγχρονίζει με ένα φάκελο για να του περνάω φωτογραφίες. Αν το συνδέσω σε άλλον υπολογιστή που δεν έχω αυτό τον φάκελο και θέλω απλά να προσθέσω έξτρα φωτογραφίες στο κινητό μπορώ να το κάνω; Στον συγχρονισμό δεν θα μου τις διαγράψει όλες και θα προσθέσει μόνο αυτές που υπάρχουν και στον υπολογιστή; Δηλαδή δεν έχει επιλογή απλά για ενημέρωση του φακέλου και όχι αντικατάσταση; Όσον αφορά τη μουσική. Όταν πατάω να μου εμφανίσει τη μουσική στο κινητό δεν εμφανίζει τα άλμπουμ αλλά τα τραγούδια ένα ένα και μπορώ να τα επιλέξω μόνο με κλικ. Δηλαδή αν περάσω μάνουαλ καμιά 20αριά giga καλύτερα να τα επιλέξω όλα με ctrl-a και μετά διαγραφή και προσθήκη ξανά όσων θέλω. Απίστευτα εκνευριστικό και είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνω λάθος δεν είναι δυνατόν να το έχουν κάνει έτσι. Και τέλος κάποια τραγούδια για παράδειγμα που έχω περάσει μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον υπολογιστή μέσω itune ή κάποιου άλλου προγράμματος; Λέμε τώρα ότι παθαίνει κάτι ο υπολογιστής και πάω σε άλλον. Χάνω και τα αρχεία στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παρέλαβα χθες 2 16άρια. Πάω σήμερα να τα δηλώσω για το πρόγραμμα δωρεάν θήκης και δεν... Αυτό μέσω iTunes. Γίνεται να συμπληρώσω τη φόρμα σε άλλο site; Ελληνικό μήπως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παρέλαβα χθες 2 16άρια. Πάω σήμερα να τα δηλώσω για το πρόγραμμα δωρεάν θήκης και δεν... Αυτό μέσω iTunes. Γίνεται να συμπληρώσω τη φόρμα σε άλλο site; Ελληνικό μήπως; Ολοι απο εδω το κανουμε. ;) Δες και ενα review για να ξερεις τι θα διαλεξεις. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παρέλαβα χθες 2 16άρια. Πάω σήμερα να τα δηλώσω για το πρόγραμμα δωρεάν θήκης και δεν... Αυτό μέσω iTunes. Γίνεται να συμπληρώσω τη φόρμα σε άλλο site; Ελληνικό μήπως; Και γρηγορα γιατι μεχρι σημερα ειναι η "προσφορα"... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά μετά από πολλά χρόνια χρήσης άλλων κινητών (nokia,samsung) κυρίως smartphones αποφάσισα να αλλάξω και να πάρω το πρώτο μου iphone , αυτό που με απασχολεί και με φρενάρει ακόμη στο να το αγοράσω είναι αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν περί αλλαγής του μοντέλου ή διαφοροποίησής του ή δεν ξερώ κι εγώ τι άλλο. Το γεγονός ότι οι δωρεάν θήκες δίνονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου λέει κάτι? , γιατί δεν συνεχίζετε η δωρεάν διάθεσή τους και μετά τον Σεπτέμβριο? Υπάρχει ρε παιδιά έστω και μια μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο νομίζω πως θα είναι τραγικό για όλους εμάς που θα το έχουμε αγοράσει 5-10 ή 20 μέρες πριν θα έχουμε δώσει ένα κάρο λεφτά και στην ουσία θα έχουμε ένα παλιό κινητό που μόλις το έχουμε αγοράσει με ότι αυτό συνεπάγεται . Πιστεύετε λοιπόν ότι θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί κάτι τέτοιο η είναι όλο αυτό στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων ,ή παιγνίδια αντίπαλων εταιρειών για ευνόητους λόγους? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Όταν παίζει μουσική από τα ηχεία, ακούγεται και από τα δύο το ίδιο δυνατά ο ήχος ή από το δεξί παίζει λίγο δυνατότερα; Μήπως μου φάνηκε... Ο ήχος από τα ηχεία είναι stereo ή mono; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Όταν παίζει μουσική από τα ηχεία, ακούγεται και από τα δύο το ίδιο δυνατά ο ήχος ή από το δεξί παίζει λίγο δυνατότερα; Μήπως μου φάνηκε... Ο ήχος από τα ηχεία είναι stereo ή mono; Το iphone φίλε μου έχει ένα ηχείο και όχι δύο! όπως κοιτάς το τηλέφωνο από κάτω το δεξιά είναι το ηχείο! το αριστερό είναι μικρόφωνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Το iphone φίλε μου έχει ένα ηχείο και όχι δύο! όπως κοιτάς το τηλέφωνο από κάτω το δεξιά είναι το ηχείο! το αριστερό είναι μικρόφωνο!!! Έχεις δίκιο... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά μετά από πολλά χρόνια χρήσης άλλων κινητών (nokia,samsung) κυρίως smartphones αποφάσισα να αλλάξω και να πάρω το πρώτο μου iphone , αυτό που με απασχολεί και με φρενάρει ακόμη στο να το αγοράσω είναι αυτές οι φήμες που κυκλοφορούν περί αλλαγής του μοντέλου ή διαφοροποίησής του ή δεν ξερώ κι εγώ τι άλλο. Το γεγονός ότι οι δωρεάν θήκες δίνονται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου λέει κάτι? , γιατί δεν συνεχίζετε η δωρεάν διάθεσή τους και μετά τον Σεπτέμβριο? Υπάρχει ρε παιδιά έστω και μια μικρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο νομίζω πως θα είναι τραγικό για όλους εμάς που θα το έχουμε αγοράσει 5-10 ή 20 μέρες πριν θα έχουμε δώσει ένα κάρο λεφτά και στην ουσία θα έχουμε ένα παλιό κινητό που μόλις το έχουμε αγοράσει με ότι αυτό συνεπάγεται . Πιστεύετε λοιπόν ότι θα μπορούσε πραγματικά να συμβεί κάτι τέτοιο η είναι όλο αυτό στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων ,ή παιγνίδια αντίπαλων εταιρειών για ευνόητους λόγους? Ευχαριστώ. Δεν νομίζω φίλε μου ότι πρόκειται να βγει καινούργιο Iphone 4 τώρα...ίσως τον άλλο Ιούνιο ναι,αλλά τώρα να βγάλουν το 4gs (υποθετική ονομασία) από την στιγμή που έχει καταπολεμηθεί το υποτιθέμενο πρόβλημα με το "death grip" .Το μόνο που ξέρουμε όλοι είναι ότι κάποια στιγμή θα βγει το άσπρο 4αρι,τίποτα παραπάνω ,ούτε ημερομηνία ,ούτε τίποτα. Η προσφορά θηκών ισχύει μόνο για όσους το αγόρασαν μέχρι 30/9 και μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και όχι .Εξαρτάται πως το βλέπεις : Αν είσαι καλοπροαίρετος μπορείς να το εκ λάβεις σαν επιβράβευση της εταιρείας (Apple) προς εσένα (αγοραστή) ,που αγόρασες την συσκευή αυτή που της είχανε κάνει την super αρνητική διαφήμιση *,σε αντανταμοίβει δίνωντας σου μια δωρεάν θήκη. Αν είσαι κακοπροαίρετος ,μπορείς να το εκ λάβεις σαν να σου χρυσώνει το χάπι .Οτι δηλαδή είσαι θύμα που σου έκανε πάνω σου το ξεστοκάρισμα των "μάπα" συσκευών ",και σου δίνει την θήκη για να σε κατευνάσει λίγο ... Το νόμισμα όπως βλέπεις έχει διάφορες όψεις ,εξαρτάται πως το βλέπεις .:) *Τώρα τελικά συμπεραίνω ότι η αρνητική διαφήμιση που του έκαναν αντί για κακό του έκανε καλό!!το έκανε ακόμα πιο ποθητό ,άλλωστε η αρνητική διαφήμιση (και γενικά η αρνητική εμπειρία ) διαδίδεται πάντα πιο γρήγορα από τα θετικά σχόλια ... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxxx Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Για να καταλάβεις τι εννοώ..έχω ρυθμίσει το κινητό να συγχρονίζει με ένα φάκελο για να του περνάω φωτογραφίες. Αν το συνδέσω σε άλλον υπολογιστή που δεν έχω αυτό τον φάκελο και θέλω απλά να προσθέσω έξτρα φωτογραφίες στο κινητό μπορώ να το κάνω; Στον συγχρονισμό δεν θα μου τις διαγράψει όλες και θα προσθέσει μόνο αυτές που υπάρχουν και στον υπολογιστή; Δηλαδή δεν έχει επιλογή απλά για ενημέρωση του φακέλου και όχι αντικατάσταση; Όσον αφορά τη μουσική. Όταν πατάω να μου εμφανίσει τη μουσική στο κινητό δεν εμφανίζει τα άλμπουμ αλλά τα τραγούδια ένα ένα και μπορώ να τα επιλέξω μόνο με κλικ. Δηλαδή αν περάσω μάνουαλ καμιά 20αριά giga καλύτερα να τα επιλέξω όλα με ctrl-a και μετά διαγραφή και προσθήκη ξανά όσων θέλω. Απίστευτα εκνευριστικό και είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνω λάθος δεν είναι δυνατόν να το έχουν κάνει έτσι. Και τέλος κάποια τραγούδια για παράδειγμα που έχω περάσει μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον υπολογιστή μέσω itune ή κάποιου άλλου προγράμματος; Λέμε τώρα ότι παθαίνει κάτι ο υπολογιστής και πάω σε άλλον. Χάνω και τα αρχεία στο κινητό; Στην πρώτη σου ερώτηση, νομίζω οτι έτσι γίνεται. Συγχρονίζει οτι βλέπει, αν δεν δεί το φάκελο στο pc, υποθέτω οτι στο συγχρονισμό θα τον διαγράψει. Βέβαια με το που αρχίζει το sync κάνει backup όσων έχεις στο κινητό, οπότε δεν ξέρω, μήπως τα κρατάει ;;; Πολύ πιθανόν να σε ρωτήσει αν θες να τα διαγράψει, να πατήσεις όχι και να είναι τόσο απλό. Οπως σου είπα, δεν το έχω συνδέσει ποτέ σε άλλο υπολογιστή και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Οσον αφορά το ότι δεν σου εμφανίζει albums μου φαίνεται περίεργο. Μήπως απλά όταν ανοίγεις το ipod έχεις επιλέξει να ανοίγει στα Songs ;; Κάτω κάτω στην οθόνη μόλις ανοίγει το ipod έχει μενού, το πρώτο εικονίδιο είναι τα albums, μετά artists και μετά Songs. Για πάτα το albums να δείς μήπως στα βγάλει. Εκείνο που έχω μάθει γενικά με το iphone, είναι οτι τελικά είναι τόσο απλό, που όσο πιο πολύ το ψάχνεις, σου δίνει όλες τις απαντήσεις μόνο του ! Για την τρίτη περίπτωση, νομίζω οτι με το backup που κάνει μόλις αρχίζει το sync στα σώζει στον νεο υπολογιστή και δεν τα χάνεις. Κάνεις μετά ενα restore from backup και έτοιμο. Πάντα με επιφύλαξη όμως, γιατί εγώ και στο 3G καί τώρα στο 4 δεν χρειάστηκε να αλλάαξω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) το πηρα το μηλοφωνο και για την ωρα κανενα προβλημα.θελω να κανω μια ερωτηση οταν δεχομαι μια κληση βλεπω μονο το ονομα που εχω αποθηκευσει και οχι τον αριθμο - και ονομα υπαρχει καποιος τροποσ να γινει αυτο και πως μπορω να στειλω κανε sms π.χ. 1284 στην vodafone για το υπολειπο του δωρεαν μου χρονου ομιλιας sorry αν ειναι off-topic Edited September 30, 2010 by davide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 και πως μπορω να στειλω κανε sms π.χ. 1284 στην vodafone για το υπολειπο του δωρεαν μου χρονου ομιλιας sorry αν ειναι off-topicγια να στείλεις κενο sms? Ε γραφεις το νουμερο που θα το στειλεις και πάτα 1 space και send. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
davide Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 ευχαριστω για την πρωτη ερωτηση μου εχετε καμοια λυση -ᾱπαντηση αν μπορω να βλεπω μαζι τον αριθμο και το ονομα αυτουθ που με καλαει γιατι για την ωρα βλεπω μονο το ονομα που με καλαει (εχω βαλει δυο τηλ.σε καποια ονοματα και θα ηθελα απο ποιο με παιρνουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Επειδή έιχε αναφερθεί και αδώ πριν μερικές σελίδες, έχετε πρόβλήμα οταν σβήσετε ενα app μεσω itunes , το οποίο το έχετε βάλει με installous? Στο παλιό μου 2G, διαφορά apps που έχω βάλει , τα σβήνω στο apps του itunes, κανω sync αλλα στην συσκευή μένουν κανονικότατα...:blink: Τι γίνεται?? Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 εχετε καμοια λυση -ᾱπαντηση αν μπορω να βλεπω μαζι τον αριθμο και το ονομα αυτουθ που με καλαει γιατι για την ωρα βλεπω μονο το ονομα που με καλαει (εχω βαλει δυο τηλ.σε καποια ονοματα και θα ηθελα απο ποιο με παιρνουν) Όχι δεν γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 ευχαριστω για την πρωτη ερωτηση μου εχετε καμοια λυση -ᾱπαντηση αν μπορω να βλεπω μαζι τον αριθμο και το ονομα αυτουθ που με καλαει γιατι για την ωρα βλεπω μονο το ονομα που με καλαει (εχω βαλει δυο τηλ.σε καποια ονοματα και θα ηθελα απο ποιο με παιρνουν) Αν έχεις 2 νούμερα σε μία επαφή τότε διάλεξε διαφορετικά ονόματα στις ετικέτες τις επαφής. Για παράδειγμα Μιχάλης για το κύριο νούμερο βάλε την ετικέτα iPhone 69X XXXXXXX και για το 2ο νούμερο της επαφής βάλε την ετικέτα mobile 69X XXXXXX. Έτσι όταν θα σε καλούν θα καταλαβαίνεις από ποιο νούμερο σε πήραν γιατί κάτω από το όνομα της επαφής θα εμφανίζεται και η ιδιότητα του αριθμού που σε κάλεσε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Και γρηγορα γιατι μεχρι σημερα ειναι η "προσφορα"... Ναι, το ξέρω. Εντάξει, το έκανα. Thank You! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValadisKal Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Xαιρετώ την παρέα!Ειμαι κάτοχος του μηλόφωνου εδω και ενα μήνα :).Δεν θα ξαναπώ τα γνωστά περι κατασκευής,κάμερας και οθόνης άλλωστε τα έχουν πει τα παιδιά στις προηγούμενες σελίδες.Οσον αφορά το σήμα δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.Ειδικά σε σημεία που με προηγούμενα κινητά δεν είχα σχεδόν καθόλου σήμα με το iphone μπορώ και πραγματοποιώ τις κλήσεις που θέλω. Επίσης εχω πάρει μια θήκη της Belkin γιατί παρόλο που η κατασκευή του δεν είναι για να κρύβεται θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :p. Αυτά για αρχή :happy:! Παράθεση Nokia N9 :love: Βαλάντης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά για τους έχοντες jb.. Απο κατανάλωση μνήμης πως τα πάτε?? Ρωτάω γιατί τελευταία βλέπω να παίζει γύρω στο 120 με 160.. Φανταστείτε έχω δει κ 95mb.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts