Jump to content

davide

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About davide

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

davide's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο Λαγκαδα τι παιζει με γραμμες του κονεξ απο οτι καταλαβα μονο connex kai forthnet εχει η περιοχη σκεφτομαι να κανω συνδεση με νεο νουμερο στα 34,50 ευρω το μηνα με 2 ΜΒS ταχυτητα εχει κανεις καμοια αποψη ή γνωμη ειμαι παντελως ασχετος και γενικα τι να προσέξω οταν θα παω για αιτήσεις
  2. εγω που δεν εχω πιστωτικη πως μπορω να αγορασω ππαιχνιδια η εφαρμογες ? καρτες απο το περιπτερο paypall μπορω να αγορασω και να την δεχτει?
  3. davide

    iPhone 4

    τα διαφιμηστικα μυνηματα που βγαινουν στις lite εκδοσεις των παιχνιδιων πως φευγουν αν φευγουν φυσικα ? το ιδιο γινεται και στις full εκδοσεις?
  4. τα διαφιμηστικα μυνηματα που βγαινουν στις lite εκδοσεις των παιχνιδιων πως φευγουν αν φευγουν φυσικα ? το ιδιο γινεται και στις full εκδοσεις?
  5. davide

    iPhone 4

    ευχαριστω για την πρωτη ερωτηση μου εχετε καμοια λυση -ᾱπαντηση αν μπορω να βλεπω μαζι τον αριθμο και το ονομα αυτουθ που με καλαει γιατι για την ωρα βλεπω μονο το ονομα που με καλαει (εχω βαλει δυο τηλ.σε καποια ονοματα και θα ηθελα απο ποιο με παιρνουν)
  6. davide

    iPhone 4

    το πηρα το μηλοφωνο και για την ωρα κανενα προβλημα.θελω να κανω μια ερωτηση οταν δεχομαι μια κληση βλεπω μονο το ονομα που εχω αποθηκευσει και οχι τον αριθμο - και ονομα υπαρχει καποιος τροποσ να γινει αυτο και πως μπορω να στειλω κανε sms π.χ. 1284 στην vodafone για το υπολειπο του δωρεαν μου χρονου ομιλιας sorry αν ειναι off-topic
  7. davide

    iPhone 4

    αυριο αν ολα πανε καλα θα γινω κατοχος του μηλοφωνου 4,το βρηκα εντελως τυχαια στην vodafone του λαγκαδα. μετα απο 10 χρονια στην νοκια αλλαζω για πρωτη φορα μαρκα κινητου.διαβασα τα παντα που αφορουν τα iphone αλλα καταλαβα αλλα οχι αλλα γιαυτο ειναι τα φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω μολις ανοιξω το κουτι,επειδη διαβαζα κατι για γρατζουνιες καμενα πιξελ κ.α τετοια. και ποσο καιρο εχω διορια αν αντιληφτω κατι να κανω αλλαγη. y.g.το ξαναγραφω γιατι οπου ναναι θα παω να το παραλαβω
  8. davide

    iPhone 4

    αυριο αν ολα πανε καλα θα γινω κατοχος του μηλοφωνου 4,το βρηκα εντελως τυχαια στην vodafone του λαγκαδα. μετα απο 10 χρονια στην νοκια αλλαζω για πρωτη φορα μαρκα κινητου.διαβασα τα παντα που αφορουν τα iphone αλλα καταλαβα αλλα οχι αλλα γιαυτο ειναι τα φορουμ.θα ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να προσεξω μολις ανοιξω το κουτι,επειδη διαβαζα κατι για γρατζουνιες καμενα πιξελ κ.α τετοια. και ποσο καιρο εχω διορια αν αντιληφτω κατι να κανω αλλαγη.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=Sv5HEJfq7nc μπεσ και τα προγραμματα ποθ εχει ειναι ξαδμακερ και σαμσθνγ στουντιο
  10. εμενα μου βγαζει οτι η ληψη απετυχε και δεν μπορω να την κατεβασω.εχω την τελευταια ενημερνωσει λογισμικου
  11. ειχα προβλημα με τις εφαρμογες δεν με ανοιγε το γνωστο προβλημα οταν μπαινουν πολλες εφαρμογες βρηκα στο μαγαζι την εφαρμογη reorganiser,ειναι η αναδιοργανωση μνημης που ειχε η νοκια την εβαλα και αμεσως με ανοιξαν οι εφαρμογες.το συνιστω
  12. δεν κανεις και ενα για τον αρη
  13. χωρο αποθηκευσης εννοεις μνημη στο κινητο ή στην καρτα μνημης
  14. να κανω μια ερωτηση εχω βαλει τους νεους χαρτες της νοκια,αν βαλω και το garmin θα υπαρχει κανενα προβλημα να εχει το κινητο δυο προγραμματα με χαρτες?
×
×
  • Create New...