Jump to content

makis_81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by makis_81

  1. makis_81

    OnePlus 12

    Πάντως και στον κωτσο δίνει δώρο τα ακουστικά και -100€ στο καλάθι για την έκδοση των 16GB , όπως στο επίσημο site της εταιρείας !!!
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Έχετε υπόψη σας κάποιο όμορφο σκούρο θέμα ?? Μου αρέσει πολύ της global elite rom,αλλά μου κάνει κάποια νερά αυτή η rom και δε τη χρησιμοποιώ. Μπορούμε να βρούμε κάπου το συγκεκριμένο ή έστω κάποιο αντίστοιχο ??
  3. Ευχαριστώ. Έκανα το refund και έστειλα χρήματα με το send payments. Όλα ΟΚ
  4. Μετά από αρκετές επιτυχημένες αγορές με το send money σήμερα έστειλα ένα ποσό στο δεύτερο pp account και μου τα δέσμευσε για 21 μέρες,θεωρώντας το δεύτερο pp account νέο πωλητή. Έχεις αλλάξει κάτι όπως έγινε με το request money και δεν το έχω πάρει πρέφα?? Για δώστε τα φώτα σας!!! Κατόπιν εορτής βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον η επιλογή send to family/friends που υπάρχει στη mobile έκδοση της εφαρμογής.
  5. Πορτογαλικό unbranded (TPH) αναβάθμιση OTA σε COI9
  6. Είναι νορμάλ να φανταστώ να υπάρχει ''θόρυβος'' όταν λειτουργεί η κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ?? (πριν βγάλουμε φωτογραφία αναφέρομαι,απλά η κάμερα να είναι ανοιχτή)
  7. Υπάρχει κάποιος λόγος αποφυγής των σκληρών?? Η Nillkin να φανταστώ είναι σιλικόνης ??
  8. Τα χρώματα του Samsung αισθητήρα πιο κοντά στην πραγματικότητα νομίζω
  9. Από χθες το βράδυ έπεσε άλλα 30 euro ... Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο :confused:
  10. Η τιμή έχει αρχίσει και παίρνει την κατρακύλα σιγά σιγά... Παίζει να πέσει στα 500 πριν τον Αύγουστο που υπολόγιζα εγώ
  11. Ωραιότατα!!!Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !!!!
  12. Κι εγώ έκανα σήμερα αίτηση για verification της κάρτας (ALPHA BANK) Μου έχει στις προβλέψεις 3 χρεώσεις (1,5 - 1,02 - 1,02) Έχετε υπόψη σε πόσες μέρες γίνεται η χρέωση από paypal?? Να φανταστώ θα επιστραφούν αυτά τα ποσά μετά το verification ??
  13. Ωραίος,το θέμα με τον κωδικό ενεργοποίησης δεν το γνώριζα,πραγματικά σημαντικό!!!
  14. Το web Banking το έχω ενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα,προσφέρει πολλές ευκολίες!!! Τώρα σε σχέση με αυτά που συζητάμε δεν ξέρω τί μπορεί να προσφέρει ....
  15. Ευχαριστώ.Θα ακολουθήσω αυτό τον δρόμο !!!
  16. Το ξέρω ότι μπορείς...Αυτό που λέω είναι να μην συνδέσω το λογαριασμό μισθοδοσίας μη τυχόν και γίνει καμιά στραβή και να ανοίξω έναν καταθέσεων και μέσω web banking να μεταφέρω χρήματα από τον μισθοδοσίας στον καταθέσεως και από εκεί να κάνω αγορές μέσω paypal.Στην ουσία το ερώτημα είναι αν αξίζει τον κόπο να κάνω κάτι τέτοιο ή τσάμπα ταλαιπωρία ?? (από άποψη ασφάλειας των χρημάτων καθαρά το λέω)
  17. Θα κάνω μια ερώτηση που είμαι σίγουρος θα έχει απαντηθεί πολλές φορές αλλά δεν έχω χρόνο για αναζήτηση σε τόσες σελίδες... Συνδέετε τον λογαριασμό μισθοδοσίας σας με το paypal ή κάποιον άλλον καταθέσεων ?? Υπάρχει λόγος να μπω σε τέτοια διαδικασία ή τσάμπα κόπος ??
  18. Έξω πάντως δεν γράφονται τόσο καλά σχόλια κυρίως για μπαταρία και την τύπου pentile display Επειδή είναι σε διαστάσεις που ενδιαφέρομαι (προς στιγμήν με κερδίζει το Z3 compact) ο φίλος galanakop που είχε και τα 2 έχει κάτι να προσθέσει πέρα από τα προφανή?? Αν εξαιρέσουμε τον σχεδιασμό του Alpha που τον θεωρώ ένα κλικ καλύτερο του compact και υπό ορισμένες συνθήκες την κάμερα δε νομίζω να υπερτερεί σε κάτι το alpha.Θα είναι και ακριβότερο... Γνώμες??
  19. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους
  20. Ξεκινάει η μεγάλη εβδομάδα σήμερα και τελειώνει με το γαλαξία στα χέρια μου :p Καλή επιτυχία σε όλους !!!
  21. Σήμερα εμφανίστηκε μια νέα λύση τύπου meenova από την Leef http://www.amazon.com/Leef-microSD-microUSB-Connector-Android/dp/B00J2D7R20/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395933482&sr=8-1&keywords=leef+access http://ecx.images-amazon.com/images/I/31mFS6v7QQL.jpg
×
×
  • Create New...