Jump to content

DiM3NSiON

Members
  • Δημοσιεύσεις

    413
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by DiM3NSiON

  1. Δεν έχουν usb stick. Συγχρονίζονται μέσω του BT με το PC. Δυστυχώς δεν είναι root. Επίσης, είδα ένα youtube video όπου ο επεξεργαστής του BOX εμφανίζεται στα 2,02GHz στο cpu-z και όχι στα 1,51GHz... Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά..
  2. Δυστυχώς αυτό που έχω (όπως και το πληκτρολόγιο) είναι bluetooth και το κουτί δεν έχει bluetooth. Κοίταξα εάν θα μπορούσα να βάλω bluetooth dongle αλλά δεν είναι plug and play διαδικασία σε android. Σίγουρα θα παράγγελνα ένα στο μέλλον απλά έψαχνα κάτι για να μπορώ να σετάρω σήμερα και το ΣΚ το tv box αλλά για κάποιο λόγο τίποτα δεν δουλεύει. Να φταίει το firmware; Όσον αφορά γενικά το κουτί..το πήρα από banggood και πέρα από διάφορα κολλήματα και bugs όπως το remote control που παρατηρώ εγκατέστησα το CPU-Z και αναφέρει ότι ο επεξεργαστής είναι στα 1.51 GHz αντί για 2GHz και επίσης η συσκευή δεν είναι root. Τέλος, με αφορμή και το γεγονός ότι όταν βλέπω μία ταινία στις σκοτεινές σκηνές δεν διακρίνεις τίποτα (το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα) έστειλα e-mail στο bangood και για αρχή μου είπαν να κάνω ένα update το οποίο δεν μπορώ γιατί έχω mac και βαριέμαι να βρίσκω windows PC ή να στήσω VM και επίσης μου έστειλαν video με την διαδικασία στα κινέζικα. Δεν τους ανέφερα για τον χαμηλότερο χρονισμό του επεξεργαστή αλλά πιστεύω ότι ίσως αυτό φταίει και βλέπω stuttering σε ταινίες υψηλής ανάλυσης όπου η χρήση του επεξεργαστή είναι 99%.
  3. Καλημέρα! Υπάρχει κανένα κάτοχος του x96 Amlogic s905x; Ενώ έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για remote control στα settings δεν μπορώ με τίποτα να το βρω και να συνδεθώ στο box με εφαρμογές για χειρισμό από το κινητό και μου είναι αδύνατον να το χειριστώ μόνο μέσω του κοντρόλ του. Εννοείτε οι συσκευές είναι στο ίδιο wifi. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι settings πρέπει να κάνω για να μπορεί να ανιχνευθεί; Να πω επίσης ότι δεν έχει bluetooth και δεν θέλω να παραγγείλω air mouse γιατί θα περιμένω τουλάχιστον 1 μήνα μέχρι να έρθει.
  4. Ένα ασύρματο πληκτρολόγιο της logitech και το ποντίκι της apple που έχω είναι χωρίς πομπό και δουλεύουν μόνο με το bluetooth του υπολογιστή. Για αυτό λέω εάν μπορώ να συνδέσω ένα bluetooth adaptor και να κάνω δουλειά αλλά δεν ξέρω τι υποστηρίζεται στο android. Θα δοκιμάσω και την εφαρμογή της google για virtual keyboard αν και διαβάζω ότι σε πολλούς δεν λειτουργεί. Την πάτησα κανονικά δεν το περίμενα ότι δεν θα έχει bluetooth... Εάν κάποιος γνωρίζει καμία εφαρμογή χειρισμό από iphone ας ενημερώσει γιατί με το κοντρόλ ακούω ότι είναι σχεδόν αδύνατο.
  5. Σήμερα παραλαμβάνω κι εγώ ένα φτηνό android box και τώρα πρόσεξα ότι δεν έχει bluetooth :wacko: . Έχει κανείς καμία ιδέα πως θα το σετάρω χωρίς ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι; Έχει δοκιμάσει κανείς καμία εφαρμογή για έλεγχο από iphone ή mac; Έχω δει ότι υπάρχει επίσημο app αλλά έχει πολύ χαμηλή βαθμολογία και δεν ξέρω πόσο εύχρηστο θα είναι. Δεν έχω ιδέα πως θα είναι το interface αλλά φαντάζομαι έστω και με τρομερή δυσκολία θα μπορώ να κάνω τα πάντα με το controller. Επίσης, μπορώ να παραγγείλω οποιοδήποτε usb dongle ώστε αργότερα να συνδέσω ασύρματα πληκτρολόγιο και ποντίκι;
  6. Λογικά θα είναι αυτό που έχω δοκιμάσει. Μεμονωμένα δουλεύει o player αλλά όχι μέσα από το Kodi. Σαν να μην μπορεί να το εντοπίσει ότι είναι εγκατεστημένο. Εσύ το χρησιμοποιείς σε mac; Ο οδηγός που χρησιμοποίησα είναι αυτός http://jkarakizi.com/how-to-run-acestream-on-mac-os-x/
  7. Όντως έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά έχω θέμα με τις διαφημίσεις, έχει περισσότερη καθυστέρηση σε σύγκριση με acestream links (1-2 λεπτά) και γενικά μου φαίνεται πιο εύκολο να βάζω τα match από Kodi όταν το έχω συνδέσει το λαπτοπ στην TV και δεν είμαι από πάνω και χρησιμοποιώ το κινητό σαν κοντρόλ.
  8. Τελικά δεν μπορώ να δω αθλητικά γιατί έχω πρόβλημα με το acestream στο mac (επίσημα δεν υποστηρίζεται). Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το acestream να δουλέψει σε συνδυασμό με kodi σε mac; Έχω δοκιμάσει ότι tutorials έχω βρει αλλά από ότι βλέπω δεν ξεκινάει καν το acestream engine ( και μετά από αντίστροφη σύνδεση 40 δευτερολέπτων κλείνει το link και βγάζει μήνυμα "torrent not available or invalid" . Εννοείτε ότι το link που προσπαθώ να δω λειτουργεί κανονικά.. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
  9. Ευχαριστώ που μου προτείνατε το quasar! Δουλεύει τέλεια και μπορώ επιτέλους να δω ταινίες σε καλή ποιότητα. Απορώ που δεν αναφέρεται συχνά αντί για addons όπως το covenant. Εάν υπάρχει κανένα addon βέβαια για streaming σε καλή ποιότητα ή 4k ευπρόσδεκτο! Όσον αφορά τα αθλητικά νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα addons μου και δεν δουλεύουν τα περισσότερα links από sportsdevil. Μάλιστα όταν ανοίγω το kodi μου εμφανίζει ότι υπάρχει πρόβλημα με το sportsdevil και να ελέγξω τα logs. Έχω κάνει update, απεγκατάσταση και εγκατάσταση από άλλα repos χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, άλλο πρόβλημα είναι ότι στο mac δεν μπορώ με τίποτα να βρω το logfile (έχω ενεργοποιήσει να δείχνει και κρυφά αρχεία) και με το log viewer στο kodi δεν μπορώ να κάνω search να εντοπίσω το error για το sportdevil. Έχει κανείς καμία ιδέα; Γενικά έχω άλλη εναλλακτική για αθλητικά στο kodi;
  10. Περιμένοντας να έρθει το πρώτο μου android box την άλλη βδομάδα είπα να ξεκινήσω να ασχολούμαι με το kodi στο mac ώστε να φτιάξω κατευθείαν και το box μόλις έρθει περνώντας το back up από τον υπολογιστή εάν αυτό γίνεται. Με ενδιαφέρουν κυρίως αθλητικά και ταινίες και η αλήθεια είναι το έχω απογοητευτεί λίγο. Όσον αφορά τα αθλητικά έχω βάλει αρκετά γνωστά addons όπως τα sportsdevil, the fixtures, ukturks, live hub κτλ αλλά δύο μέρες δεν κατάφερα να δω ούτε ένα match. Κάποια link που πριν δούλευαν μόλις είχε το match δεν λειτουργούσαν και έψαχνα ώρες στον αχταρμά από links χωρίς αποτέλεσμα. Περίμενα να είναι όπως τα online sites που γράφουν τουλάχιστον ποιοι παίζουν αλλά έχανα την ώρα μου πατώντας links στην τύχη μήπως πετύχω κάτι. Αν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος και όλα τα addons έτσι είναι; Όσον αφορά τις ταινίες κι εκεί με λίγο ψάξιμο έβαλα τα γνωστά addons αλλά δεν μου αρέσει που μόνο λίγα από αυτά σου λένε το την ανάλυση για κάθε link αλλά όχι άλλες πληροφορίες όπως bitrate ώστε να διαλέξεις την καλύτερη ποιότητα άμα το σηκώνει η σύνδεση σου. Γενικά και στα 1080p η ποιότητα είναι ψιλοχάλια και έχει μεγάλη διαφορά από torrents με μέγεθος 1.5-2gb. Μήπως γνωρίζεται κανένα addon που να δίνει περισσότερες πληροφορίες για την ποιότητα των link και όχι μόνο την ανάλυση; Εγκατέστησα και το popcorn time με την λογική ότι των streaming από torrents θα είναι καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει...πατάω να ξεκινήσει η ταινία αλλά η μπάρα δεν φορτώνει και γράφει μόνο Fetching information. Μήπως γνωρίζεται κανένα αντίστοιχο addon ή πως μπορώ να διορθώσω το popcorn time; Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το firewall αλλά δεν είδα διαφορά. edit: Το popcorn time μου δουλεύει μια στο τόσο οπότε μάλλον είναι θέμα του addon και όχι δικό μου..
  11. Εγώ προσωπικά τώρα ζήτησα να μου ενεργοποιήσουν το cosmote tv και σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το go μόνο στο wifi του σπιτιού μου οπότε δεν θα χρειαστώ αλχημείες με sim.
  12. Διαβάζω ότι το ote tv go δεν έπαιξε ακόμα και όταν έγινε unroot η συσκευή. Μπορεί βέβαια να μην έγινε σωστά η διαδικασία. Όπως και να έχει θα ήθελα εάν κάποιος έχει tv box το οποίο να τρέχει σίγουρα το tv go να ενημερώσει παρακαλώ. 1-2 μοντέλα που έχω βρει είναι με android 4.2 οπότε δεν θα λειτουργεί το kodi.
  13. Κοιτάω προς Κίνα μεριά μιας και Ελλάδα δεν βρήκα κάτι καλό και κοιτάω συγκεκριμένα από Banggood μιας κι έχω μείνει ευχαριστημένος από κει. Από ότι κατάλαβα είναι ρίσκο εάν θα παίζει tv go οπότε τουλάχιστον να κοιτάξω για κάποιο καλό box το οποίο να παίρνει αναβαθμίσεις για να υποστηρίζει kodi. Κάποιο καλό; Για το H96 PRO+ Amlogic S912 δεν διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το firmware του και η εταιρία δεν βγάζει και OTA αναβαθμίσεις.. Το mini m8s II βλέπω κι έχει μείνει στο android 4.2 οπότε θα έχω θέμα με Kodi. edit: Μάλλον έκανα λάθος για το mini m8s ΙΙ και το android. Μήπως να παραγγείλω αυτό https://www.banggood.com/MiniM8S-II-Amlogic-S905X-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1106415.html?rmmds=search ; Σε τεχνικά χαρακτηρίστηκα φαίνεται χειρότερα από άλλα στην ίδια τιμή αλλά εάν παίρνει OTA updates και λειτουργεί το ote tv go μου φαίνεται καλή λύση.
  14. Σε κάποια έχω ακούσει ότι παίζει χωρίς πρόβλημα για αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει κανένα μοντέλο να το πάρω από Ελλάδα και ας πληρώσω καπέλο.
  15. Καλησπέρα! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο φθηνό (40-50 ευρώ) android box να το αγοράσω από Ελλάδα για OTE TV GO; Με ενδιαφέρει μόνο για μέσα στο σπίτι μου οπότε δεν χρειάζεται να δέχεται sim. Δεν έχω αγοράσει άλλο media player στο παρελθόν και δεν χρησιμοποιώ android οπότε θα ήθελα κάτι που να μπορώ να παραμετροποιήσω εύκολα. Σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...