filippos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 πω πω ! πόσο χαίρομαι που το 32ρι μου το αγόρασα απο Λονδίνο!! 800ευρώ στην Ελλάδα! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/26975-iphone-4-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-799-32gb-kai-699-16gb-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7/ Έλεος....... Hellas hellas hellas:) Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Εχω μεινει με ανοιχτο το στομα ... αν ισχυουν αυτες οι τιμες παει την βαψαμε 700 ευρω για τηλεφωνο εγω δεν δινω ειπαμε της γριας να χεσει και αυτη το παραχεσε μου φαίνεται πραγματικα αν ειναι αυτες οι τιμες μην περιμενουν να πουλησουν και πολλα κομματια εδω περα Ευελπιστω πως δεν θα ειναι πια τοσο ακριβο αντε να κυμανθει η τιμη 600 τοσα αλλα 700 αν οντως το βαλουν τοσο ε ενταξει οι τυποι εδω περα το εχουν ξεφτυλισει το θεμα α ρε Ελλαδα α ρε Ελλαδα :@ Edited July 12, 2010 by Spireto_2158 Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εσυ εισαι κοντα γιατι μαλλον τοχεις εμεις περιμενουμε ακομα:lol: :D :D :D :D Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 ρε παιδια μην ακουτε τιποτα,ακομα πιστευω με σιγουρια κανεις δεν ξερει τις τιμες,πεταει ο καθενας μια τιμη και αρχιζει ο χαβαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εγώ που συμφωνώ με τα 699 μπορώ να το έχω αύριο παρακαλώ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Κάτι άσχετο με την όλη συζήτηση... Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για να κάνω τη συσκεύη να χάσει το σήμα με Cytamobile-Vodafone ως πάροχο, και δεν τα κατάφερα με το τίποτε. Τι death grip του έκανα, τι στο υπόγειο κατέβηκα... Τίποτα! (αν και στο υπόγειο έχασε 2 γραμμούλες απο τις 5, αλλά η κλήσε δεν τερματίστηκε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 http://blogs.consumerreports.org/electronics/2010/07/apple-iphone-4-antenna-issue-iphone4-problems-dropped-calls-lab-test-confirmed-problem-issues-signal-strength-att-network-gsm.html Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό για την Apple. Πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Οκ, οπότε ύστερα απ'αυτό μήπως ψήνεται κανείς να μου πουλήσει το 4αρι του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα τελικα να παρω το galaxy S μια η τιμη μια το επισημο προβλημα πλεον με την κεραια Τι μπορει να κανει αραγε ? Μηπως πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 5 μπας και εχουν λυσει αυτα τα προβληματα Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Relax is just a phone :lol: Αυτο με το consumer reports δεν ηταν καθολου καλο... Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Κάτι άσχετο με την όλη συζήτηση... Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα για να κάνω τη συσκεύη να χάσει το σήμα με Cytamobile-Vodafone ως πάροχο, και δεν τα κατάφερα με το τίποτε. Τι death grip του έκανα, τι στο υπόγειο κατέβηκα... Τίποτα! (αν και στο υπόγειο έχασε 2 γραμμούλες απο τις 5, αλλά η κλήσε δεν τερματίστηκε). τι εβδομαδα ειναι κατασκευασμενο; δες το 4ο και 5ο ψηφιο του σειριακου αριθμου... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 τι εβδομαδα ειναι κατασκευασμενο; δες το 4ο και 5ο ψηφιο του σειριακου αριθμου... 27 λέει... αλλά τη σχέση έχει η εβδομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 http://blogs.consumerreports.org/electronics/2010/07/apple-iphone-4-antenna-issue-iphone4-problems-dropped-calls-lab-test-confirmed-problem-issues-signal-strength-att-network-gsm.html Αυτό σίγουρα δεν είναι καλό για την Apple. Πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα. δηλαδη τι αλλο να μας πουνε?αν ειναι σοβαρη εταιρεια και σεβεται το ονομα της ..ανακληση των τηλεφωνων και επιδιορθωση.η αλλοιως ενα τσιροτακι (για να μην πω κατι που χρησιμοποιουν οι γυναικες ..καποιες δυσκολες μερες:lol:)μεσα στο κουτι του κινητου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 27 λέει... αλλά τη σχέση έχει η εβδομάδα? εχει και μαλιστα μεγαλη... http://att.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=235615&d=1277982117 απο εδω... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiTeRaL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 εχει και μαλιστα μεγαλη... http://att.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=235615&d=1277982117 απο εδω... Το Spreadsheet όμως δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό όμως αφού το δείγμα είναι σχετικά πολύ μικρό. Επίσης δεν υπάρχει καθόλου δείγμα με εβδομάδα κατασκεύης την 27η. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Μην το ψάχνετε με τις εβδομάδες, δεν είναι κατασκευαστικό πρόβλημα, έχει να κάνει με το design. Το δικό μου, στο σπίτι και στα παραπάνω μέρη που συχνάζω, δεν "παρουσιάζει" το πρόβλημα. Το σήμα δεν πέφτει ποτέ απο τις 5 μπάρες. Χτες όμως πήγα στο σπίτι ενός φίλου και με το να το κρατήσω στο χέρι (είμαι αριστερόχειρας) πήγε απο 5 μπάρες σε Edge και μετά σε Searching. Έλεξα και το data transfer με το speedtest app και οι ταχύτητες ήταν στο μηδέν. Αν δεν ακουμπούσα κάτω αριστερά, είχα γύρω στα 2Μbps download speed. Η Αpple με το iOS 4.0 μας αφαίρεσε τη δυνατότητα του field test, οπόταν δεν μπορούμε να δούμε την ποιότητα του σήματος με ένα καθαρό αριθμό. Γιατί 5 μπάρες μπορεί να αντιστοιχούν σε ορισμένες περιπτώσεις σε -51 dB ενώ σε άλλες σε -89. Θυμίζω ότι το ισχυρότερο σήμα αντιστοιχεί σε -51 και το χειρότερο σε -113. Στο πιο κάτω video, με ένα απλό app, κατάφεραν αν δουν τις μετρήσεις και βρήκαν ότι το πρόβλημα παριουσιάζεται σε όλα τα τηλέφωνα που δοκίμασαν: http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/1648/100.117 Αν ο τρόπος που κρατάει συνήθως κάποιος το τηλέφωνο του επιτρέπει να μην αγγίζει τη μαύρη γραμμή στα αριστερά τότε δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Για εκείνο το άτομο το iPhone 4 θα είναι μια εκπληκτική συσκεύη. Edited July 12, 2010 by ChPhCh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Πολλοί θα ξέρετε πώς υπάρχει ένα δείγμα στο πλαίσιο του mall... Το είδα σήμερα,απλά απιστευτο... Η οθόνη του δεν περιγράφεται.Όσοι μένετε κοντά αξίζει να πάτε να το δείτε... Το κακό είναι πώς δεν του έχουν βάλει sim για να μπορείς να ελέγξεις το θέμα με την κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Συμπερασμα το μηλο δεν μπορει να παρει τηλεφωνο μπορεις να κανεις τα παντα εκτος απο το βασικο να κανεις τηλεφωνηματα :lol: :lol: Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Συμπερασμα το μηλο δεν μπορει να παρει τηλεφωνο μπορεις να κανεις τα παντα εκτος απο το βασικο να κανεις τηλεφωνηματα :lol: :lol: Λεπτομέρειες....:p Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλοι έχουν δεύτερα (τρίτα και φεύγα) κινητά... Καιρός να χρησιμοποιηθούν περισσότερο....:lol::lol::lol: Έτσι κι αλλιώς έτσι αποκτάει και λόγο χρήσης το 5800 μου,που δεν θέλω να το παροπλίσω στο συρτάρι...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) προσοχη στο fake Iphone 4 http://techtacy.blogspot.com/2010/07/fake-white-iphone-4-is-not-delayed.html και εδω ενα αθρο για την κεραια του iphone αν και καποιος ειπε εδω περα οτι ειναι πολυ κατω αυτο το σημειο ωστόσο σιγουρα το προβλημα ειναι για τους αριστεροχειρες http://techtacy.blogspot.com/2010/07/consumer-reports-confirms-iphone-4.html θα βρειτε πολλα παλιοτερα αθρα για αυτο το προβλημα μεσα στο ιδιο blog οπως και αλλες συγκρισεις με το iphone 4 κλπ εδω μια συγκριση του iphone 4 vs nexus one vs Droid X σε browser test http://techtacy.blogspot.com/2010/07/droid-x-browser-comparison-video.html Follow me on Twitter για τα τελευταια νεα... να τα βλεπετε και απο το κινητο πιο ευκολα Edited July 12, 2010 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Απο δοκιμη που εκανα σημερα σε σχεση με το 3gs ο ηχος κλησης ακουγεται 30% περισσοτερο και πιο ποιοτικος επισης. Ἀλλα features δεν δοκιμασα γιατι δεν ειναι δικο μου. Η οθονη απλα εκτος συναγωνισμου,η ταχυτητα φωτο πολυ γρηγορη και η μπροστινη καμερα ειναι σαν να βλεπεις τον εαυτο σου σε καθρεφτη. Αυτα απο εμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Συμπερασμα το μηλο δεν μπορει να παρει τηλεφωνο μπορεις να κανεις τα παντα εκτος απο το βασικο να κανεις τηλεφωνηματα :lol: :lol: Μπα, εδώ που είμαι, είμαι μονίμως με μια μπάρα στην wind. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στις κλήσεις με το iphone 4. Όσοι δεν το έχετε στα χέρια σας, να το δουλέψετε για πάνω απο μέρα, σε καθημερινές συνθήκες, μην βγάζετε συμπεράσματα. Εκτίθεστε , και το γράφω με κάθε καλή πρόθεση. :O Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Κι εγώ δηλώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα της συσκευής. Ουσιαστικά το πρόβλημα μπορώ να το αναπαράγω ΠΟΛΥ δύσκολα και ΜΟΝΟ σε περιοχές με πολύ κακό σήμα (το ξέρω από το 3GS μου) που όμως το iPhone4 μου δείχνει 5 μπάρες !!! Άρα πιθανών η Apple έχει δίκιο όσον αφορά την απεικόνιση του σήματος και όχι το ίδιο το σήμα ... Αυτό ακριβώς είχα πει κι εγώ εξ αρχής ! Μάλλον έχει θέμα με την απεικόνιση και ΟΧΙ με το ίδιο το σήμα ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChPhCh Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Κι εγώ δηλώνω ότι δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα της συσκευής. Ουσιαστικά το πρόβλημα μπορώ να το αναπαράγω ΠΟΛΥ δύσκολα και ΜΟΝΟ σε περιοχές με πολύ κακό σήμα (το ξέρω από το 3GS μου) που όμως το iPhone4 μου δείχνει 5 μπάρες !!! Άρα πιθανών η Apple έχει δίκιο όσον αφορά την απεικόνιση του σήματος και όχι το ίδιο το σήμα ... Αυτό ακριβώς είχα πει κι εγώ εξ αρχής ! Μάλλον έχει θέμα με την απεικόνιση και ΟΧΙ με το ίδιο το σήμα ... Μα αυτό λέμε, ότι το πρόβλημα είναι σε ΟΛΑ τα τηλέφωνα αλλά το καταλαβαίνουμε μόνο όταν είμαστε σε περιοχές με αδύνατο σήμα. Όπως και να το κάνουμε, να χάνεις 20 dB με το που να πιάνεις το τηλέφωνο δεν είναι ότι καλύτερο. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να ποστάρω ένα video με το τηλέφωνο μου σε δύο διαφορετικές περιοχές, δείχνοντας ταυτόχρονα και το σήμα με field testing απο ένα 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts