mol Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 θελω οθονη αφης + qwerty. qwerty απαραιτητο. οθονη αφης οχι τοσο. αλλα ετσι οπως παει η τεχνολογια, με βλεπω να παιρνε κινητο μονο με οθονη αφης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve_athens Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 οθονη αφης μονο εφοσον εχει καλο touch panel τοτε το πληκτρολογιο ειναι περιττο Παράθεση Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Αν η οθόνης αφής έχει το κατάλληλο μέγεθος το πληκτρολόγιο δεν μου έλειψε ποτέ. π.χ. samnung omnia ii, galaxy s. Στο xperia x10 mini pro όμως το θεωρώ απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Εμενα μου αρεσε η ιδεα του πληκτρολογιου και γι αυτο απο αφης πηγα στο xperia x1...μετα απο 1+ χρονο το εχω βαρεθει και θα επιστρεψω σε αφης...αλλα σε οθονη απο 3.7'' και πανω. Επισης στην κοπελα μου πηρα το x10 mini pro και εκει ειναι must to Πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 και τα δυο μαζι πιστευω ειναι το καλυτερο. εχεις την ανεση οταν καθεσαι με το πληκτρολογιο και οταν εισαι εν κινησει γρηγορα με την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8052 Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 Kαι τα 2 ειναι το καλυτερο μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 (edited) Qwerty και οθόνη αφής. Αν θα έπρεπε να διαλέξω ένα απο τα δύο, θα έλεγα qwerty (όπως παλαιότερα τα communicator). Είχα το nokia 9300 και απο τότε δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Ο συνδιασμός πάντος qwerty και αφή είναι ιδανικός. Edited May 4, 2011 by brokesmack Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Οθόνη αφής μόνο για μένα. Σίγουρα το επιπλέον πληκτρολόγιο βοηθάει, αλλά είναι κάτι που μπορώ να το θυσιάσω ώστε να έχω ένα πιο λεπτό και ελαφρύ τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1035 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Οθόνη αφής μόνο αν έχει και swype! Sent from my MB525 using Tapatalk Παράθεση don't just stay inspired - inspire others! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaddict Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Εγώ προσωπικά έχω το ΜΙΛΕΣΤΟΝΕ... Αρά καταλαβαίνετε την απάντηση μου... Αλλά ένα κινητό της τάξεως των 4 ιντσών πιστεύω μπορεί να καλύψει αυτήν την ανάγκη... Γιατί η αλήθεια είναι οτι ενώ λατρεύω τις οθόνες αφής, μου είναι δύσκολο να γράψω γιατί έχω μεγάλα δάκτυλα! Μια λύση ενός mini keyboard bluetooth φαντάζει ιδανική για μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Και τα δύο ... Καλή η αφή και πολλά πλεονεκτήματα σε μέγεθος αλλά το κανονικό QWERTY είναι ασύγκριτο από κάθε άποψη .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Αμα δε στειλεις μηνυματακι πατωντας το κουμπακι δε λεει για μενα οποτε -αθαντο- πληκτρολογιο :grin::grin::grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Πληκτρολογιο με Τ9 για μενα. Μπορω και γραφω μηνυματα χωρις να κοιταω καν την οθονη. Εχω δοκιμασει να γραψω σε iphone αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο + οτι κανω συνεχως λαθη. Μονο σε ipad μπορεσα να γραψω σωστα. Ισως σε κινητο με οθονη >=4ιντσων να ειναι καλυτερα τα πραματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Στο 4άρι μου δεν υπάρχει θέμα πληκτρολογίου απλά να το συνηθίσεις αν δεν είσαι εξοικιωμένος με τις οθόνες αφής και μετά αντίο πληκτρολόγιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Καλη η οθονη αφης αλλα το πληκτρολογιο QWERTY διευκολυνει πολυ στην γραφη μυνηματων αλλα και στην αναζητηση στο Market και γενικα οπου απετειται γραφη κειμενου.Οποτε ψηφιζω συνδυασμο αφης+πληκτρολογιο. Edited June 3, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να δεις το νοκια Ε6 πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Οθόνη αφής σε συνδιασμό με πληκτρολόγιο (κατά προτίμηση με κανονικα πλήκτρα) Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 ο συνδυασμος ΣΚΟΤΩΝΕΙ πάντως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Οθόνη αφής μόνο!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 οθονη αφης μονο, στο 2012 μπαινουμε.. :ninja: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Το ιδανικό για μένα είναι ο συνδιασμός οθόνης αφής με κανονικό συρόμενο πληκτρολόγιο προς τα κάτω όπως στα παλιά μας τηλέφωνα. Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurtz Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν είναι καλή η οθόνη αφής με βολεύει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Οι οθωνες αφής με βολεψαν τωρα τελευταία και δεν τις αλλάζω........φτανει να μην αρχίσει το τηλέφωνο τα κολληματα του.:blink: εχω έρθει σε σημείο να μην μπορώ να απαντήσω σε κλήση επειδή κόλλησε το τηλέφωνο! Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Οθόνη αφής. Βασικά το μόνο που μου έχει λείψει είναι οι τυφλές πληκτρολογήσεις μηνυμάτων σε περίεργες στιγμές όπως σε εκκλησία ή στο αυτοκίνητο. Αν και θα ήθελα στο μέλλον που θα εξελιχθούν οι μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά ένα πολύ λεπτό συρόμενο πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Από τις παρούσες υλοποιησεις προτιμώ τον συνδιασμό και των 2. Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts