Jump to content

Οθόνη αφής, πληκτρολόγιο ή... και τα δύο;

TN97
 Κοινοποίηση

Προτιμώ το κινητό μου να έχει...  

755 members have voted

1. 1. Προτιμώ το κινητό μου να έχει...

• Οθόνη αφής
      369
    • Πληκτρολόγιο
      116
    • Και οθόνη αφής και πληκτρολόγιο
      270

Recommended Posts

θελω οθονη αφης + qwerty. qwerty απαραιτητο. οθονη αφης οχι τοσο.

αλλα ετσι οπως παει η τεχνολογια, με βλεπω να παιρνε κινητο μονο με οθονη αφης :(

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οθονη αφης μονο εφοσον εχει καλο touch panel τοτε το πληκτρολογιο ειναι περιττο
Nokia 3210->t68i->Nokia 3410->Nokia 6510->Nokia 8850->Sharp GX20->Sharp GX30i->Sharp V703->Nokia N80->Nokia 6110 Navigator->Nokia 6210 Navigator->Nokia N85->Nokia N97->Nokia 6710 Navigator->Nokia N86->iphone 3G 16GB->iphone 3GS 16GB->HTC Desire->HTC Desire HD->Iphone 4 32GB->HTC Trophy 7->Galaxy S->Nexus S->Iphone 4s 16GB->Galaxy S2->Nexus 5 32GB-> Galaxy s6 edge Gold

Αν η οθόνης αφής έχει το κατάλληλο μέγεθος το πληκτρολόγιο δεν μου έλειψε ποτέ. π.χ. samnung omnia ii, galaxy s. Στο xperia x10 mini pro όμως το θεωρώ απαραίτητο.

Εμενα μου αρεσε η ιδεα του πληκτρολογιου και γι αυτο απο αφης πηγα στο xperia x1...μετα απο 1+ χρονο το εχω βαρεθει και θα επιστρεψω σε αφης...αλλα σε οθονη απο 3.7'' και πανω. Επισης στην κοπελα μου πηρα το x10 mini pro και εκει ειναι must to Πληκτρολογιο.

και τα δυο μαζι πιστευω ειναι το καλυτερο. εχεις την ανεση οταν καθεσαι με το πληκτρολογιο και οταν εισαι εν κινησει γρηγορα με την οθονη..

Qwerty και οθόνη αφής. Αν θα έπρεπε να διαλέξω ένα απο τα δύο, θα έλεγα qwerty (όπως παλαιότερα τα communicator). Είχα το nokia 9300 και απο τότε δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Ο συνδιασμός πάντος qwerty και αφή είναι ιδανικός. Edited by brokesmack
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

Οθόνη αφής μόνο για μένα. Σίγουρα το επιπλέον πληκτρολόγιο βοηθάει, αλλά είναι κάτι που μπορώ να το θυσιάσω ώστε να έχω ένα πιο λεπτό και ελαφρύ τηλέφωνο.

• 2 weeks later...
Εγώ προσωπικά έχω το ΜΙΛΕΣΤΟΝΕ... Αρά καταλαβαίνετε την απάντηση μου... Αλλά ένα κινητό της τάξεως των 4 ιντσών πιστεύω μπορεί να καλύψει αυτήν την ανάγκη... Γιατί η αλήθεια είναι οτι ενώ λατρεύω τις οθόνες αφής, μου είναι δύσκολο να γράψω γιατί έχω μεγάλα δάκτυλα! Μια λύση ενός mini keyboard bluetooth φαντάζει ιδανική για μένα!

Και τα δύο ... Καλή η αφή και πολλά πλεονεκτήματα σε μέγεθος αλλά το κανονικό QWERTY είναι ασύγκριτο από κάθε άποψη ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Αμα δε στειλεις μηνυματακι πατωντας το κουμπακι δε λεει για μενα οποτε -αθαντο- πληκτρολογιο :grin::grin::grin:

Πληκτρολογιο με Τ9 για μενα.

Μπορω και γραφω μηνυματα χωρις να κοιταω καν την οθονη. Εχω δοκιμασει να γραψω σε iphone αλλα ειναι υπερβολικα δυσκολο + οτι κανω συνεχως λαθη. Μονο σε ipad μπορεσα να γραψω σωστα. Ισως σε κινητο με οθονη >=4ιντσων να ειναι καλυτερα τα πραματα.

Στο 4άρι μου δεν υπάρχει θέμα πληκτρολογίου απλά να το συνηθίσεις αν δεν είσαι εξοικιωμένος με τις οθόνες αφής και μετά αντίο πληκτρολόγιο :lol:

Καλη η οθονη αφης αλλα το πληκτρολογιο QWERTY διευκολυνει πολυ στην γραφη μυνηματων αλλα και στην αναζητηση στο Market και γενικα οπου απετειται γραφη κειμενου.Οποτε ψηφιζω συνδυασμο αφης+πληκτρολογιο. Edited by NetSurfer_g7

• 2 months later...
  • 5 weeks later...
Οθόνη αφής σε συνδιασμό με πληκτρολόγιο (κατά προτίμηση με κανονικα πλήκτρα)

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Οθόνη αφής μόνο!!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Το ιδανικό για μένα είναι ο συνδιασμός οθόνης αφής με κανονικό συρόμενο πληκτρολόγιο προς τα κάτω όπως στα παλιά μας τηλέφωνα.

Sent from my Galaxy S

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Οι οθωνες αφής με βολεψαν τωρα τελευταία και δεν τις αλλάζω........φτανει να μην αρχίσει το τηλέφωνο τα κολληματα του.:blink:

εχω έρθει σε σημείο να μην μπορώ να απαντήσω σε κλήση επειδή κόλλησε το τηλέφωνο!

OnePlus 5t

Οθόνη αφής. Βασικά το μόνο που μου έχει λείψει είναι οι τυφλές πληκτρολογήσεις μηνυμάτων σε περίεργες στιγμές όπως σε εκκλησία ή στο αυτοκίνητο.

Αν και θα ήθελα στο μέλλον που θα εξελιχθούν οι μπαταρίες και τα ηλεκτρονικά ένα πολύ λεπτό συρόμενο πληκτρολόγιο.

Από τις παρούσες υλοποιησεις προτιμώ τον συνδιασμό και των 2.
Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S