Patigoal Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Γεια σασ παιδια, μετα απο 2 χρονια Ν900 χριστις, ειπα να βαλω και εγω ενα ποστ εδω μεσα στην παρεα σας, σιγα σιγα πρεπει να μαζευομααστε επειδη θα σπανειζουμε. Εχω τελευταια ενα προβλημα, και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου εδω μεσα, θελω να σηνδέσω ενα Logitech Precision Joypad με το Ν900 , αλλα χωρις επιτιχια, μπορει καποιος να με βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 θα δίνατε το n900 για το n9? γιατί ψήνομαι να το κάνω, καλό χρυσό το n900 δεν μου έβγαλε πρόβλημα αλλά θα θέλω το n9 μου άρεσε πάρα πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 θα δίνατε το n900 για το n9? γιατί ψήνομαι να το κάνω, καλό χρυσό το n900 δεν μου έβγαλε πρόβλημα αλλά θα θέλω το n9 μου άρεσε πάρα πολύ αποψη μου ειναι να κρατησεις το Ν900.εγω παρολο που τα εχω και τα δυο χρησιμοποιω το Ν900 σαν κυριο τηλεφωνο και το Ν9 σαν δευτερο.αυτο βεβαια εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος.το Ν900 μου δεν το αποχωριζομαι με τιποτα.το Ν9 ειναι φανταστικο τηλεφωνο αλλα εχει καποιες ελλειψεις.η πιο σημαντικη για μενα ειναι η ελλειψη ολοκληρωμενου browser.ουτε flash δεν εχει κι αυτο προσωπικα μ ενοχλει.ευτυχως που υπαρχει κι ο firefox αλλιως ισως και να το ειχα πουλησει.αυτα τα ολιγα απο μενα.η τελικη αποφαση δικη σου. . Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 εχει flash! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 για τον μανισιο εννοουσα οτι δεν εχει.ο firefox εχει και τον χρησιμοποιω. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μα και ο μανίσιος έχει. Ψάξε στο app manager για "tweak flash" και μπορείς να βάλεις έκδοση 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) μαλλον σας μπερδεψα.για τον μανισιο browser του Ν9 εννοω οτι δεν εχει flash.για το Ν900 το ξερω οτι εχει και το χρησιμοποιω. μια που το φερε η κουβεντα ποια ρυθμιση εχετε βαλει στο tweak flash;εγω οτι και να βαλω δεν μπορω να δω αντ1 κανονικα.εχω ηχο αλλα εχω μεγαλη καθυστερηση στην εικονα.τωρα εχω περασει χειροκινητα την 11.1.01 που μου ειχε προτεινει καποιος συμφορουμιτης πριν απο καιρο αλλα παλι τα ιδια μου κανει.συν το overclock στα 950mhz. Edited June 17, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ναι , εγω στο ειχα προτεινει. Πλεον το Hardware δειχνει τα χρονια του. Το flash παραεγινε βαρυ για το Ν900. Και εγω πλεον εχω το ιδιο αποτελεσμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 μη μου λες τετοια.δηλαδη αρχισε να γερναει και να κουραζεται;κριμα γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το Ν900 μου.τη μηχανη που ειχα αρκετα χρονια δεν με πειραξε καθολου που την πουλησα ενω η γυναικα μου εκλαιγε.αν παθει κατι το Ν900 μου θα ειναι η σειρα μου να κλαψω.να φανταστειτε οτι μου εκανε παραπονα η γυναικα μου οτι την παραμελω για ν ασχολουμαι με το Ν900 στον ελευθερο χρονο μου (κατσε να δω αν κοιμηθηκε γιατι ετσι και παρει χαμπαρι τι γραφω δεν τη γλυτωνω την κρεββατομουρμουρα).εχω σκοπο να το κρατησω μεχρι να ξεψυχησει.δε νομιζω να ξαναβγει τετοια συσκευη.δυστυχως Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μια απο τα ιδια. Αλλα εγω το καταλαβα απο το skai tv που πλεον δεν μου ανοιγει. Το Internet που ηταν το γερο χαρτι του Ν900 νομιζω του γυρναει την πλατη σιγα σιγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 σε μενα παντως παιζει κανονικα το σκαι απο εδω http://www.skai.gr/player/tvlive/ μολις το δοκιμασα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Χρησιμοποιω testing και powerkernel. Ισως μαζεψε πολυ σαβουρα και ενα flasharisma το χρειαζεται το δικο μου...Σημερα αν δεν εκανα restart δεν εμπαινε σε mass storage mode. Εφαγα μια φρικη μηπως χαλασε το Usb, αλλα ολα οκ. Παντως με το ant1 εχω καιρο που βλεπω με σπασιματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 κι εγω με testing και kernel στα 950mhz ειμαι.τι να πω.σου ευχομαι να παν ολα καλα και να το συνεφερεις. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 μη μου λες τετοια.δηλαδη αρχισε να γερναει και να κουραζεται;κριμα γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το Ν900 μου.τη μηχανη που ειχα αρκετα χρονια δεν με πειραξε καθολου που την πουλησα ενω η γυναικα μου εκλαιγε.αν παθει κατι το Ν900 μου θα ειναι η σειρα μου να κλαψω.να φανταστειτε οτι μου εκανε παραπονα η γυναικα μου οτι την παραμελω για ν ασχολουμαι με το Ν900 στον ελευθερο χρονο μου (κατσε να δω αν κοιμηθηκε γιατι ετσι και παρει χαμπαρι τι γραφω δεν τη γλυτωνω την κρεββατομουρμουρα).εχω σκοπο να το κρατησω μεχρι να ξεψυχησει.δε νομιζω να ξαναβγει τετοια συσκευη.δυστυχως Respect στο post. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό:D:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Respect στο post. Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό:D:D να σαι καλα.καλως μας (ξανα)ηρθες.μας ελειψες. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση της κοινότητας αλλά μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπορώ να την κάνω.Μου λέει: "Unable to update 'Maemo 5 Community SSU Package' Conflict with application packages: custom-operator-name-applet Custom Operator Name Widget (0.1) Επίσης μου λέει να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή ώστε να κάνω από εκεί την αναβάθμιση. Έχω την έκδοση 21.2011.38-1 Tmaemo3.1 Testing Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση της κοινότητας αλλά μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπορώ να την κάνω.Μου λέει: "Unable to update 'Maemo 5 Community SSU Package' Conflict with application packages: custom-operator-name-applet Custom Operator Name Widget (0.1) Επίσης μου λέει να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή ώστε να κάνω από εκεί την αναβάθμιση. Έχω την έκδοση 21.2011.38-1 Tmaemo3.1 Testing Μπορεις αν θες να δοκιμασεις την εξης απλη διαδικασια: ανοιξε το τερματικο και ως root γραψε τα εξης: apt-get update (enter) μολις ολοκληρωθει η διαδικασια γραψε apt-get install mp-fremantle-community-pr (enter) λογικα θα σου εγκαταστησει οποια πακετα λειπουν.δεν εχεις να χασεις τιποτα.προσοχη στις παυλες και τα κενα. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Conflict with application packages: custom-operator-name-applet Custom Operator Name Widget (0.1) Κάνε uninstall το πακέτο. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Μπορεις αν θες να δοκιμασεις την εξης απλη διαδικασια: ανοιξε το τερματικο και ως root γραψε τα εξης: apt-get update (enter) μολις ολοκληρωθει η διαδικασια γραψε apt-get install mp-fremantle-community-pr (enter) λογικα θα σου εγκαταστησει οποια πακετα λειπουν.δεν εχεις να χασεις τιποτα.προσοχη στις παυλες και τα κενα. Δούλεψε αυτός ο τρόπος αλλά έχω ένα ασήμαντο πρόβλημα. Εκεί που λέει τον πάροχο του δικτύου μου είχα γράψει κάτι εγώ ώστε να μην φένεται ο πάροχος, τώρα μου δέιχνει τον πάροχο και δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Δούλεψε αυτός ο τρόπος αλλά έχω ένα ασήμαντο πρόβλημα. Εκεί που λέει τον πάροχο του δικτύου μου είχα γράψει κάτι εγώ ώστε να μην φένεται ο πάροχος, τώρα μου δέιχνει τον πάροχο και δεν βρήκα τρόπο να το αλλάξω.Μια απο τα ιδια. Δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το νεο update. Στις ρυθμισεις μπηκε ενα operator name widget αλλα δνε καταλαβα τι κανει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BuzzingHornet Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Έμενα πάντως μου δουλεύει μια χαρά , τόσο το update όσο και το operator name widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 λεω να το παρω και εγω το κινητακι να δω πως ειναι να εισαι nokia n900 proud owner :p .θελω να ρωτησω ομως που εχει κανα guide κανα tutorial κανα forum με apps, community updates κτλ μαζεμενα ολα σε φαση xda γιατι δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) λεω να το παρω και εγω το κινητακι να δω πως ειναι να εισαι nokia n900 proud owner :p .θελω να ρωτησω ομως που εχει κανα guide κανα tutorial κανα forum με apps, community updates κτλ μαζεμενα ολα σε φαση xda γιατι δεν βγαζω ιδιαιτερη ακρη για εφαρμογες δες εδω: http://my-maemo.com/software/ για οδηγους εδω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=163 κανε μια αρχη μ αυτα και τα ξαναλεμε. καλυτερα ασε τα παραπανω που σου δινω γι αργοτερα. την καλυτερη αρχη θα την κανεις απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257194 Edited August 27, 2012 by gaiosgf Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 για εφαρμογες δες εδω: http://my-maemo.com/software/ για οδηγους εδω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=163 κανε μια αρχη μ αυτα και τα ξαναλεμε. καλυτερα ασε τα παραπανω που σου δινω γι αργοτερα. την καλυτερη αρχη θα την κανεις απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257194 :respect::thanks: ειδικα το τελευταιο λινκ κατατοπιστικοτατο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Ειμαι πολυ χαρουμενος! πηρα δευτερο n900 πληρως λειτουργικο σαν καινουργιο! :D και ειπα να τα βγαλω μια φωτογραφια ολα μαζι! http://imageshack.us/a/img195/8454/yeahnvb.jpg αριστερα το καινουργιο,δεξια το παλιο το οποιο εκτος απο το οτι δεν αναγνωριζει τη sim, την προηγουμενη βδοαμαδα επειδη δοκιμαζα κατι στην πλακετα(μπας και δει τη sim) χαλασα το κυκλωμα φορτισης(ετσι μου ειπαν απο το nokia care) και πρεπει να φορτιζω αλλου την μπαταρια του! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts