Jump to content

BuzzingHornet

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by BuzzingHornet

  1. @eltsele όπως το λες είναι θέμα νοοτροπίας . είναι μεγάλη υποκρισία να μην έχεις αυθεντικά windows πχ , που τα δουλεύεις καθημερινά για 4-5 χρόνια και να χτυπιέστε για τα αππς. υποκρισία είναι να κατεβάζεις ταινίες σειρές και μουσική , παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο . ούτε κατεβάζω και βλέπω την σειρά και λέω είμαι οκ γιατί θα βγει σε dvd σε έναν χρόνο . και προφάσεις του στιλ το photoshop , autoCAD κτλ κάνει ας πούμε 1500 ( δεν ξέρω ποσό κοστίζει ) , όποτε δεν το περνώ αλλά το κατεβάζω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας δεν στέκουν , αν δεν είσαι επαγγελματίας κατέβασε το gimp πχ η κάποιο άλλο free. αλλά το αππ κάνει όσο ένας καφές όποτε το πληρώνω κοιμάμαι ήσυχος , ξεπλένω της αμαρτίες μου για όλα τα άλλα μη νόμιμα που κατεβάζω και βγαίνω και το παίζω ηθικός και κράζω όσους δεν αγοράζουν . Η νοοτροπία είναι ιδία , και όχι δεν ληστεύω τον περιπτερά άλλα την τράπεζα άνετα . προσωπικά δίνω λεφτά για παιχνίδια , άλλα πριν τα σκάσω το κατεβάζω και αν μου αρέσει θα το αγοράσω , αυτό δεν πάει να πει ότι δεν είμαι παράνομος , αυτό που κάνω είναι 100% παράνομο άσχετα αν στο τέλος αγοράσω 1-2 στα 10 που κατέβασα . άσχετα με το τι θέλουμε να δήξουμε στο forum καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία .
  2. ρε θα μας τρελάνετε ? τι σημαίνει σαν εταιρία δεν έχεις επιλογές , αλλά σαν ιδιώτης κλέβεις ? και το καλύτερο τα windows k to Photoshop είναι ακριβά , οπότε αυτά τα κλέβουμε , αλλά τα αppς είναι φτηνά οπότε ας πληρώσουμε για αυτά , ωραία λογική . και το pc μου κάνει 1500 ευρο , αυθεντικά windows δεν έχει , so what ? και τώρα που βγήκαν όλοι η νομοταγείς παγανια , για πείτε ρε μάγκες , κατεβασμένες ταινίες δεν βλέπετε εσείς ε ? ούτε τραγouδια ? ούτε PC games ?
  3. Έμενα πάντως μου δουλεύει μια χαρά , τόσο το update όσο και το operator name widget.
  4. @nokse Καλησπέρα φίλε , Λοιπόν είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3878109#post3878109 post # 880 & αλλα post #914 ktl Το πρώτο που θα κάνεις αν είσαι μέσα στην εγγύηση , είναι να τους πάρεις ένα τηλ και να ΑΠΑΙΤΙΣΕΙΣ την συσκευή αλλιώς να τους κάνεις γνωστό ότι θα κάνεις καταγγελία . Τώρα αν κάνεις καταγγελία μην περιμένεις και από εκεί άμεσα αποτελέσματα , μπορεί να περιμένεις 1-2 μήνες από τον συνήγορο του καταναλωτή . αν έχεις τα φράγκα βάλει δικηγόρο , αλλιώς συνήγορο του καταναλωτή , απλά να ξέρεις είναι χρονοβόρα διαδικασία . Αν διάβασες τα λινκ που σου έδωσα , πείρα την συσκευή στα χέρια μου μέσα – προς τέλη Απριλίου , και υπέγραψα ότι θα αποσύρω την καταγγελία , όποτε να ξέρεις ότι μπορείς να τους κάνεις ζημία αρκεί να έχεις υπομονή . Ενώ στην αρχή μου έδιναν Ε700 μετά Ν8 μετά ένα μετεωρισμένο Ν900 , καινούρια πλακέτα μεταχειρισμένα κυλήματα , στο τέλος πείρα καινούρια συσκευή . Καλή δύναμη , may the force be with you .
  5. εχω ενα hands free samsung και δουλευει μια χαρα .
  6. μερικες και απο μενα . με stock καμερα .
  7. Κάνε λίγη υπομονή .. Όταν κυκλοφορήσει το update Αγγλία λογικά θα μπορέσουμε να περάσουμε κάποιο unbranded custom rom .
×
×
  • Create New...