Jump to content

Patigoal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Patigoal

  1. Να είσαι καλα φιλε μου, μετα από ωρες έβγαλα ακρη και κατάφερα να περασω ολες τις επαφές μου και σε ένα GMAIL και HOTMAIL παντως δεν ήταν συγχρονισμένες. Βλέπω όμως ένα νέο πρόβλημα, το μαιλ που έχω βάλει για MICROSOFT KONTΟ που είναι και HOTMAIL δεν μπορεί να συγχρονιστεί εδώ και 11 μήνες, ότι και να έχω προσπαθήσει δεν κατάφερα τπτ, γνωρίζει κανείς τπτ ?
  2. Γεια σας παιδιά , ανήκω και εγώ στους άτυχους χρήστες που μου έπεσε σήμερα και έπαθε ζημιά η οθόνη μου. Στο ΝΟΚΙΑ κατάστημα μου είπανε 200€, δύσκολα τα δίνει κανείς αν σκεφτεί ότι το βρισκω με 299€ καινούριο. Έχουμε καμία φτηνότερη εναλλακτική λύση ? Όπως και να έχει πρέπει άμεσα να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο ΥΠ, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ?
  3. NOKIA LUMIA 930 μαλον επειδη ειμαι κολημενος με την ΝΟΚΙΑ, αλλα ειχα δοκιμασει και αλλα στο παρελθον, ειμαι πολυ ευχαρηστημενος εκτος φυσηκα απο τα αρχεια που ειναι μεσα σε ενα ΕΜΑΙΛ που δεν μπορεις να κανεις αποθηκευση. με WINDOWS 10 , μπορει και να ξανατολμεισω να παρω λουμια , αλιως παμε για ανδροιδ.
  4. οκ το εβαλα το cortana αλάζοντας γλώσσα και περιοχή στα γερμανικά μιας και με βολευει καλητερα, αλαλ τωρα εχω ενα αλλο πρόβλημα, οταν κανει κληση βαζει παντα τον κοδικο για γερμανία μπροστα 0049 με αποτελεσμα φυσικα να μην γηνεται η κληση, αν βγαλω περιοχη γερμανια οπως πριν, επειδη γλωσσα το εχω ετσι και αλλίως γερμανικα και κανω ρεσταρτ δεν εχει το cortana.
  5. Το Cortana μπορουμε να το βάλουμε απο τώρα η πρεπει να βαλω το DENIM version? να ξέρει κανεις ας μου πει στα γρηγορα
  6. Γεια σε όλους τους νοκιαδες, αναφέρομαι σε εμάς επειδή είμαστε άλλη ράτσα τελικά, χωρίς να υπονοώ ότι είμαστε κάτι ανώτεροι και οι άλλοι κάτι κατώτερο. Είμαι χρόνια μέλος του myphone.gr αλλά σχεδόν πάντα μόνο αναγνώστης, σήμερα μιας και έχει έρθει στα χέρια μου το νέο κινητό Lumia930 είπα να μοιραστώ μαζί σας τις εμπειρίες μου αλλά και απορίες μου. 1* όντως ζεστενεται πάρα πολύ, θεωρώ πάνω από τα φυσιολογικά όρια. 2* δεν μπορώ να βρω το Swype για την ελληνική γραφή 3* το glance, οσο καλό και να είναι το κινητό, δύσκολα το ξεχνάς και αμφιβάλλω αν θα το ξεχάσω ποτέ μου. 4* επειδή έχω δει μερικούς εδω να κράζουνε την τιμή, θεορω οτι για ναυαρχίδα κινητό που μόλις βγήκε στην αγωρά η τιμή των 599€ είναι πάρα πολύ καλη, η αλίθεια ειναι οτι και με 1380€ επιδότηση δύσκολα σε τσουζει η τιμή του, εδω πήρα και ενα 4S με 599€ 5* τα WINDOWS επειδή είναι η πρώτη μου εμπιρία, πρέπει να ομολογείσω οτι ειναι όντως πάρα πολύ smooth αλλα και θέλουνε τον χρόνο τους να τα συνηθήσεις. (σάν το Ν9 κανένα παντως) Εδώ οι εμπιρίες μου με παλιότερα κινητά (δεν θα αναφέρω τα δεκαδες προιστορικα που δεν τα θυμάμαι κιόλας) Νοκια Ν93 Νοκια Ν900 IPHONE 4S Samsung Aktiv S Nokia N9 Iphne 5 Iphone 5S Και έχω πάρει μια ταβλέτα ASUS TRANSFORMER Pad Ifinity TF700KL με την LTE έκδοση άλλα δεν θα το κρατείσω και για πολύ αφου το έχω για πουλημα.
  7. Γεια σας παιδιά, έχω πάρει και εγώ εδώ και 1 μηνα το ιθ , ως κάτοχος και του n900 εννοείτε ότι το περίμενα πως και πως, το κινητό απλά τα σπάει, παρα πολύ καλο όπως το περίμενα. έχω όμως 2.3 προβληματάκια 1on με πετάει πολύ συχνά έξω από το wifi δίκτυο του σπιτιού μου, ακόμα και όταν μπαίνω με το 3g τις κοσμοτέ στο internet με πετάει έξω, το παράξενο δεν είναι ότι το κάνει πάντα το κάνει 1 στις 5 περίπου, αλλα αν το κάνει το κάνει για όλοι την ημερα, πολύ σπαστικό. λογικά θα έκανα κάποια πατάτα στις ρυθμίσεις. 2on το meetor και το torrential δεν "ξενινανε" τα downloads, πρέπει να πω όμως ότι με το meetor όταν το πρωτοέβαλα κατέβασα μπαμ μπαμ 2 ταινιούλες μετά όπως tpt, λογικά η επίλυση του προβλήματος 1 θα είναι μάλλον και του 2ου και τριών όταν πάω nokia οβή store μου λέει ότι δεν είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμο, είναι normal αυτό ? Ευχάριστο ρε παιδιά , πάλι καλά που είσαστε και εσείς, p.s. χρονια έπαιρνα βοήθεια από το site σας σε παρα πολλά θέματα, special thnks ΑΑ έχω και ένα άλλο μικρό προβληματάκι, δεν μου φορτώνει τα feeds και δεν τα βγάζει στο ξο desktop που δείχνει olla τα μάσαγε, (πως το λένε καταρχάς ?)
  8. για σας παιδιά , μου χάλασε το n900 και θέλω να το κάνω flash, και δεν μπορώ να βρω εδώ στο forum τις οδηγίες που είχα βρει παλιότερα που με βοηθησε να το κάνω και τότε. δώστε ένα link pls, thnks
  9. Γειά σας φίλοι μου, μια και ειδα οτι εχει εδω πολους που ασχολουνται με Meego , βρεικα εδω ενα Link που προσφερει ενα Ν9 με 64GB για 389€ , προσωπικα δεν εχω αγωρασει ακομα το Ν9 , αλλα μόλις το κάνω θα το παρω απο αυτο το Site και θα σας ενημερόσω φισηκα για τυχον προβλήματα. http://www.getgoods.de/smartphones-handys-und-festnetz/handys-und-smartphones/hersteller/nokia/388381/nokia-n9-64gb-black#
  10. Γεια σασ παιδια, μετα απο 2 χρονια Ν900 χριστις, ειπα να βαλω και εγω ενα ποστ εδω μεσα στην παρεα σας, σιγα σιγα πρεπει να μαζευομααστε επειδη θα σπανειζουμε. Εχω τελευταια ενα προβλημα, και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου εδω μεσα, θελω να σηνδέσω ενα Logitech Precision Joypad με το Ν900 , αλλα χωρις επιτιχια, μπορει καποιος να με βοηθησει ?
×
×
  • Create New...