Jump to content

[Επίσημο] HTC Wildfire

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βρήκα στο xda, δεν έχω δοκιμάσει τίποτα εγώ, γιατί δεν έχω και κάποιο πρόβλημα, οπότε do it at your own risk ;)

FIX FOR HTC SENSE 2.2.1

----------------------------------------------------------

ONLY NEEDED

---------------------------------

You'll only need this if you have unlocked your boot-loader with alpahrev x

and you what to have the stock 2.2.1 with htc sense also you have to have root

ABOUT

-----------

Iv found a fix for the 2.2.1 htc sense were htc wallpapers and htc settings wizard

don't work and default wedgets a missing after hard reset

this will help people that had there hboot unlocked by alpahrev x

this will work with all 2.2.1 with sense including custom roms

i fixed it as i love the htc sense and i bet some people love it to

HOW TO

-----------------

[1] Copy to your sdcard

[2] Install 2.2.1 rom or use your backup

[3] Flash recovery recovery-clockwork-3.0.0.6-buzz or higher form here

[4] Flash sense-fix

[5] Hard Reset

[6] Reboot

BUGS

-----------

None

DOWNLOAD

------------------------

http://www.mediafire.com/?f87cs8yfzdk2pmr

• Απαντήσεις 6,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη δεν τα καταφερνω κ πολυ καλα ειπα να ρωτησω εσας.

Προσπαθω να κανω την παραπανω διαδικασια αλλα οταν παω να τρεξω το αρχειο για να μου βγαλει το serial number μου γραφει μονιμα : Waiting for devive...

Εχω κανει τικ στον εντοπισμο σφαλματων USB.

Τι φταιει και δεν προχωραει η διαδικασια

Ευχαριστω εκ των προτερων

Επίσης να προσθέσω ότι το κινητό πρέπει να το έχεις στο mode για φόρτιση για να λειτουργήσει και όχι στα άλλα . Εμένα τουλάχιστον μόνο όταν το έβαλα εκεί έτρεξε σωστά...

Edit: Το κινητό μας γιατί το αναφέρουν και σαν buzz ; Κυκλοφόρησε με αυτή την ονομασία στην Αμερική ή κάπου αλλού ;

Επίσης αν θέσω σαν κατώτερο όριο της cpu τα MHz υπάρχει περίπτωση όταν κλείνει η οθόνη και μιλάω στο τηλέφωνο για παράδειγμα να κολλάει το κινητό λόγω χαμηλής συχνότητας του επεξεργαστή ; Επίσης αν έχω governor smartass και βάλω max cpu frequency 768 όταν χρειάζεται πολύ ισχύ θα τρέχει στα 768 ή πάντα όταν είναι η οθόνη ανοιχτή θα λειτουργεί στα 768 ;

Edited by Villis

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

• Administrators
Το κινητό μας γιατί το αναφέρουν και σαν buzz ;

Είναι η κωδική ονομασία της συσκευής. Όλες έχουν, δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί.

Modpic.gif

Επίσης αν θέσω σαν κατώτερο όριο της cpu τα MHz υπάρχει περίπτωση όταν κλείνει η οθόνη και μιλάω στο τηλέφωνο για παράδειγμα να κολλάει το κινητό λόγω χαμηλής συχνότητας του επεξεργαστή ; Επίσης αν έχω governor smartass και βάλω max cpu frequency 768 όταν χρειάζεται πολύ ισχύ θα τρέχει στα 768 ή πάντα όταν είναι η οθόνη ανοιχτή θα λειτουργεί στα 768 ;

Το πρόβλημα θα είναι όταν πας να ενεργοποιήσεις ξανά την οθόνη ή όταν δεχτείς κλήση ή μήνυμα. Τότε το κινητό θα λειτουργεί στην ελάχιστη συχνότητα και θα έχεις πρόβλημα ;)

Κι επίσης θα λειτουργεί κυρίως στα 768 (όταν απαιτεί ισχύ). Γενικότερα επειδή το κινητό μας δεν είναι και ιδιαίτερα "δυνατό" από τεχνικά χαρακτηριστικά, θα λειτουργήσει σε αυτήν (τα 768) ή σε κάποια κοντινή συχνότητα αν κάνεις σχεδόν το οτιδήποτε. Αλλά όλα είναι θέμα δοκιμών. Δοκίμασε και δες τις συχνότητες που ταιριάζουν σ'εσένα!

Τhe end of an era...

Το πρόβλημα θα είναι όταν πας να ενεργοποιήσεις ξανά την οθόνη ή όταν δεχτείς κλήση ή μήνυμα. Τότε το κινητό θα λειτουργεί στην ελάχιστη συχνότητα και θα έχεις πρόβλημα ;)

Κι επίσης θα λειτουργεί κυρίως στα 768 (όταν απαιτεί ισχύ). Γενικότερα επειδή το κινητό μας δεν είναι και ιδιαίτερα "δυνατό" από τεχνικά χαρακτηριστικά, θα λειτουργήσει σε αυτήν (τα 768) ή σε κάποια κοντινή συχνότητα αν κάνεις σχεδόν το οτιδήποτε. Αλλά όλα είναι θέμα δοκιμών. Δοκίμασε και δες τις συχνότητες που ταιριάζουν σ'εσένα!

Ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα να αργεί να ξεκινήσει . Μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με την ταχύτητα οπότε αφού θα λειτουργεί συνέχεια στο 100% αντε να το ανεβάζω αν θέλω να χρησιμοποιήσω καμια βαριά εφαρμογή . Επίσης μήπως έχεις βρει στο site του cyanogen κάπου που να λένε τα διάφορα governors τι ακριβώς κάνουν ; Γιατί έχω διαβάσει διάφορες υποθέσεις και λέω μήπως υπάρχει κάτι πιο "επίσημο"

*Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!:

*Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι...

Το τελευταιο καιρο προσπαθωντας να καλιμπραρω την μπαταρια μου καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα (ΒUG) της CM7 με την μπαταρια.Εκτος απο το πρασινο λαμπακι που αναβει στο 90% και καποιοι το αναφερουν σαν special feature της CM7,υπαρχει τεραστιο προβλημα κατα την φορτιση οταν το κινητο ειναι κλειστο.Φορτισα την μπαταρια μεχρι 100% και στην συνεχεια εκλεισα το κινητο προκειμενου να κανω wipe battery stats χωρις να αφαιρεσω τον φορτιστη καθως αυτη ειναι η οδηγια για να καλιμπραρεις την μπαταρια.Οταν το κινητο εκλεισε,το λαμπακι απο πρασινο εγινε ξανα πορτοκαλι και θεωρησα πως θα ειχε καταναλωθει μπαταρια μεχρι να κλεισει το κινητο.Ετσι το αφησα λιγο ακομα να φορτισει.30 λεπτα αργοτερα το λαμπακι ηταν και ακομα πορτοκαλι.Οταν πρασπαθησα να ανοιξω το κινητο (με συνδεδεμενο τον φορτιστη)αυτο δεν ανοιγε.Μολις αφαιρεσα τον φορτιστη ,το λαμπακι παρεμεινει αναμενο για 1-2 λεπτα,μεχρι που αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να σβησει.Στην συνεχεια το κινητο ανοιξε κανονικα.Στο δευτερο σκελος των οδηγιων επρεπε να αφησω το κινητο να κλεισει απο μπαταρια και στην συνεχεια να το φορτισω μεχρι 100% οσο ειναι κλειστο.Το βραδυ εβαλα το κινητο να φορτιζει και αναψε το πορτοκαλι λαμπακι.Μετα απο 5 ωρες που ξυπνησα το λαμπακι ηταν ακομα πορτοκαλι.Αφαιρεσα τον φορτιστη αλλα αυτο δεν εσβηνε.Αναγκαστηκα να βγαλω για μια ακομα φορα την μπαταρια.Στην συνεχεια ανοιξα το κινητο(πραγμα που σημαινει οτι ειχε φορτιστει) και η μπαταρια εδειχνε 100%.Εβαλα τον φορτιστη και το λαμπακι αναψε πρασινο,οπως θα επρεπε κανονικα να γινει.

Εχει κανενας καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?Εχω τρομαξει λιγο.

Το τελευταιο καιρο προσπαθωντας να καλιμπραρω την μπαταρια μου καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα (ΒUG) της CM7 με την μπαταρια.Εκτος απο το πρασινο λαμπακι που αναβει στο 90% και καποιοι το αναφερουν σαν special feature της CM7,υπαρχει τεραστιο προβλημα κατα την φορτιση οταν το κινητο ειναι κλειστο.Φορτισα την μπαταρια μεχρι 100% και στην συνεχεια εκλεισα το κινητο προκειμενου να κανω wipe battery stats χωρις να αφαιρεσω τον φορτιστη καθως αυτη ειναι η οδηγια για να καλιμπραρεις την μπαταρια.Οταν το κινητο εκλεισε,το λαμπακι απο πρασινο εγινε ξανα πορτοκαλι και θεωρησα πως θα ειχε καταναλωθει μπαταρια μεχρι να κλεισει το κινητο.Ετσι το αφησα λιγο ακομα να φορτισει.30 λεπτα αργοτερα το λαμπακι ηταν και ακομα πορτοκαλι.Οταν πρασπαθησα να ανοιξω το κινητο (με συνδεδεμενο τον φορτιστη)αυτο δεν ανοιγε.Μολις αφαιρεσα τον φορτιστη ,το λαμπακι παρεμεινει αναμενο για 1-2 λεπτα,μεχρι που αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να σβησει.Στην συνεχεια το κινητο ανοιξε κανονικα.Στο δευτερο σκελος των οδηγιων επρεπε να αφησω το κινητο να κλεισει απο μπαταρια και στην συνεχεια να το φορτισω μεχρι 100% οσο ειναι κλειστο.Το βραδυ εβαλα το κινητο να φορτιζει και αναψε το πορτοκαλι λαμπακι.Μετα απο 5 ωρες που ξυπνησα το λαμπακι ηταν ακομα πορτοκαλι.Αφαιρεσα τον φορτιστη αλλα αυτο δεν εσβηνε.Αναγκαστηκα να βγαλω για μια ακομα φορα την μπαταρια.Στην συνεχεια ανοιξα το κινητο(πραγμα που σημαινει οτι ειχε φορτιστει) και η μπαταρια εδειχνε 100%.Εβαλα τον φορτιστη και το λαμπακι αναψε πρασινο,οπως θα επρεπε κανονικα να γινει.

Εμένα μου έκανε αυτά τα χαζά (πχ το να μένει το λαμπάκι αναμένο συνεχώς ακόμα και αφού βγάλω τον φορτιστή) όταν είχα το παλίο ClockWork... Με το που αναβάθμισα έστρωσε...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα να αργεί να ξεκινήσει . Μια χαρά ευχαριστημένος είμαι με την ταχύτητα οπότε αφού θα λειτουργεί συνέχεια στο 100% αντε να το ανεβάζω αν θέλω να χρησιμοποιήσω καμια βαριά εφαρμογή . Επίσης μήπως έχεις βρει στο site του cyanogen κάπου που να λένε τα διάφορα governors τι ακριβώς κάνουν ; Γιατί έχω διαβάσει διάφορες υποθέσεις και λέω μήπως υπάρχει κάτι πιο "επίσημο"
Kοίταξε εδώ! :)

Εμένα μου έκανε αυτά τα χαζά (πχ το να μένει το λαμπάκι αναμένο συνεχώς ακόμα και αφού βγάλω τον φορτιστή) όταν είχα το παλίο ClockWork... Με το που αναβάθμισα έστρωσε...

Ακριβώς! Το offline charging είχε προβλήματα στην παλιότερη recovery και το αντιμετωπίσαμε όλοι όσοι είχαμε root από τη 2.1 ;)

Τhe end of an era...

Πως μπορω να το αναβαθμισω και σε ποια εκδοση γιατι διαβασα οτι καποιες ειναι experimental ?

Πως μπορω να το αναβαθμισω και σε ποια εκδοση γιατι διαβασα οτι καποιες ειναι experimental ?

PM το email σου.

Edited by DimitrisAndNiki

Μπορώ να μάθω και εγώ το τρόπο για να αναβαθμίσω την recovery μου από 3.0.6 σε 3.2.0 .

Ευχαριστώ ! :-)

Nexus 5 (16GB, Black) :ninja:

Htc One S

Htc Wildfire

Εγκατεστησα το Handcent SMS για να εχω περισσοτερο περιθωριο χαρακτηρων στα μηνυματα.Οταν ερχεται μηνυμα ομως εμφανιζεται ειδοποιηση ΚΑΙ στην εφαρμογη "μηνυματα" της CM7.Εκτος απο ενοχλητικο,πιστευω οτι καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια και επιβραδυνει το κινητο.Γινεται να κανω κατι για αυτο?Θελω να κανω το ιδιο με τον AdwLauncher ,αφου εχω περασει το LauncherPro(αν και εδω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα).

Τα προβληματα λυνονται σιγα-σιγα.

Edited by giorgisantw

Εγκατεστησα το Handcent SMS για να εχω περισσοτερο περιθωριο χαρακτηρων στα μηνυματα.Οταν ερχεται μηνυμα ομως εμφανιζεται ειδοποιηση ΚΑΙ στην εφαρμογη "μηνυματα" της CM7.Εκτος απο ενοχλητικο,πιστευω οτι καταναλωνει περισσοτερη μπαταρια και επιβραδυνει το κινητο.Γινεται να κανω κατι για αυτο?Θελω να κανω το ιδιο με τον AdwLauncher ,αφου εχω περασει το LauncherPro(αν και εδω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα).

Τα προβληματα λυνονται σιγα-σιγα.

Βγάλε τα notifications από την μανισια εφαρμογή για μηνύματα και θα είσαι εντάξει!

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Καλημερα!! :)

Εχω μια ερωτηση! Τωρα που εχω κανει root την συσκευη υπαρχει τροπος να την ξεκλειδωνω με το trackpad και οχι με το power button?

το wildfire που έχω είναι s-off , root και με custom rom CM7. Κατάφερα έκανα update τη recovery σε 3.2 . Αλλά συνεχίζει και κολλάει όταν το βάζω να φορτίσει . Χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα overcklok το SetCpu . Υπάρχει κάποια ιδέα , κάποια βοήθεια ?

*και όταν είναι κλειστό και το βάζω να φορτίσει πάλι κολλάει και μένει αναμμένο το led στο πορτοκαλί. :X

*+ ότι το έκανα root από 2.2 original rom.

*+ ότι ποτέ δεν πρασινίζει το led. κολλάει η φόρτιση στο 99%

Edited by MariosMuzik

Nexus 5 (16GB, Black) :ninja:

Htc One S

Htc Wildfire

Βγάλε τα notifications από την μανισια εφαρμογή για μηνύματα και θα είσαι εντάξει!

Δεν θα εχω προβλημα με την μπαταρια και την ταχυτητα του τηλεφωνου αφου θα τρεχουν δυο προγραμματα SMS και δυο Launchers ταυτοχρονα?

Δεν θα εχω προβλημα με την μπαταρια και την ταχυτητα του τηλεφωνου αφου θα τρεχουν δυο προγραμματα SMS και δυο Launchers ταυτοχρονα?

Επιλέγεις ποιος launcher θα τρέχει και ο άλλος απλά θα σου πιάνει χώρο... Τα προγράμματά για τα μηνύματα τρέχουν όταν επιλέξεις το notification τους, τότε εκτελούνται... είναι services.

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

καλησπερα,μολις αποκτησα ενα wildfire και θα ηθελα να ρωτησω κατι.

που μπορω να βρω cooked roms για την συσκευη,γιατι στο xda δεν βρηκα τπτ

και κατι αλλο........αν θελουμε να βαλουμε σπασμενες εφαρμογες πιος ειναι ο τροπος που ακολουθουμε

οποιος γνωριζει και επειδη ξερω οτι δεν ειναι σωστο να ρωταμε για *****ed aps ας μου στειλει pm.

ευχαριστω

με μια καλυτερη ματια στο xda βρηκα οτι ζητουσα......

το δευτερο ερωτημα μου ισχυει........

Edited by jimlost

• Administrators
καλησπερα,μολις αποκτησα ενα wildfire και θα ηθελα να ρωτησω κατι.

που μπορω να βρω cooked roms για την συσκευη,γιατι στο xda δεν βρηκα τπτ

και κατι αλλο........αν θελουμε να βαλουμε σπασμενες εφαρμογες πιος ειναι ο τροπος που ακολουθουμε

οποιος γνωριζει και επειδη ξερω οτι δεν ειναι σωστο να ρωταμε για *****ed aps ας μου στειλει pm.

ευχαριστω

με μια καλυτερη ματια στο xda βρηκα οτι ζητουσα......

το δευτερο ερωτημα μου ισχυει........

Για το δεύτερο ερώτημά σου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μιας και τέτοια συζήτηση απαγορεύεται αυστηρά στο forum. Αν ψάχνεις για σπασμένες εφαρμογές απευθύνσου σε διαφορετικό forum. Παρακαλώ για την τήρηση των κανονισμών μιας και ισχύουν για όλους μας ανεξαιρέτως.

Modpic.gif

δεν ειπα οτι ψαχνω ουτε ζητησα απο καποιον να μου στειλει σπασμενες εφαρμογες η κατι τετοιο.....αν θελω τις βρησκω και μονος μου.......

ειπα ποιος ειναι ο τροπος για κατι τετοιο......και γιαυτο ειπα να μου το στειλουν με pm

ουτε εγω υποστηριζω σπασμενες εφαρμογες,στο iphone εχω πανω απο 150 αγορασμενες,μαζι με navigation αν θες να μαθεις.....

απλα επειδη παντα δοκιμαζω πριν αγορασω αυτος ηταν ο βασικος λογος που εκανα αυτη την ερωτηση......

ευχαριστω

• Administrators
δεν ειπα οτι ψαχνω ουτε ζητησα απο καποιον να μου στειλει σπασμενες εφαρμογες η κατι τετοιο.....αν θελω τις βρησκω και μονος μου.......

ειπα ποιος ειναι ο τροπος για κατι τετοιο......και γιαυτο ειπα να μου το στειλουν με pm

Το ίδιο πράγμα είναι και απαγορεύεται επίσης. Αν έχεις άλλες απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm. Ας επανέλθουμε αποκλειστικά στα του Wildfire.

Modpic.gif

Καλημερα!! :)

Εχω μια ερωτηση! Τωρα που εχω κανει root την συσκευη υπαρχει τροπος να την ξεκλειδωνω με το trackpad και οχι με το power button?

Γίνεται μόνο με custom rom, εκτός κι αν είχες android 2.1 ;)

Στη cm7 υπάρχει ήδη!

Όχι! Θα τρέχει μόνο αυτό που θα βλέπεις. Όπως απάντησε κι ο Δημήτρης, αυτά είναι services!

το wildfire που έχω είναι s-off , root και με custom rom CM7. Κατάφερα έκανα update τη recovery σε 3.2 . Αλλά συνεχίζει και κολλάει όταν το βάζω να φορτίσει . Χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα overcklok το SetCpu . Υπάρχει κάποια ιδέα , κάποια βοήθεια ?

*και όταν είναι κλειστό και το βάζω να φορτίσει πάλι κολλάει και μένει αναμμένο το led στο πορτοκαλί. :X

*+ ότι το έκανα root από 2.2 original rom.

*+ ότι ποτέ δεν πρασινίζει το led. κολλάει η φόρτιση στο 99%

Τα κολλήματα που έχεις στη φόρτιση, εννοείς όταν είναι κλειστό; Και η 3.2 recovery που λες είναι παλιά. Κοίταξε κάποια πιο καινούρια 4.x η οποία να υποστηρίζει offmode charging. Επίσης το setcpu έχει αναφερθεί ότι έχει προβλήματα και μιας και υπάρχει ενσωματωμένη λειτουργία για ρύθμιση της συχνότητας του επεξεργαστή στη cm7 (ρυθμίσεις->cyanogenmod settings->performance) θα σου πρότεινα να το βγάλεις.

ουτε εγω υποστηριζω σπασμενες εφαρμογες,στο iphone εχω πανω απο 150 αγορασμενες,μαζι με navigation αν θες να μαθεις.....

απλα επειδη παντα δοκιμαζω πριν αγορασω αυτος ηταν ο βασικος λογος που εκανα αυτη την ερωτηση......

ευχαριστω

Ναι απλά το θέμα είναι ότι μιας και οτιδήποτε αφορά σπασμένες εφαρμογές απαγορεύεται στο myphone, δεν υπάρχει περίπτωση να παρέχουμε υποστήριξη για το πως θα περάσεις μια τέτοια εφαρμογή! ;)

Τhe end of an era...

Γίνεται μόνο με custom rom, εκτός κι αν είχες android 2.1 ;)

Στη cm7 υπάρχει ήδη!

Εχω περασει custom rom (την wildpuzzle froyo 2.2 ) δεν γινεται? :worry:

Στη 2.2 wildpuzzle δεν υπήρχε τρόπος μέχρι πρίν λίγο καιρό (είναι θέμα kernel). Υπάρχει η πιθανότητα να παίζει με τον kernel του arco αλλά και πάλι αμφιβάλλω...
Τhe end of an era...

Mεσα σε 2 μερες το κινητο μου εχει κανει 3 φορες reboot απο μονο του ενω εγω επαιζα καποιο παιχνιδι ή εβγαζα φωτογραφια.Πρεπει να ξαναπερασω την CM7 ?